טלי טלי טלי. יש המון חוויות עם האישה המופלאה הזאת שכישפה אותי לגמרי. אין כמוה עבורי ולא תהיה.
היא התרווחה לאחור, וירדתי לה לא מעט זמן עד שגמרה. היא היתה בעננים. משם התפתח דיון על כך שדברים כאלה לא קורים, כי יש מגבלות זמן, וזה לא תמיד קל מהצד העובד לגמר את השני לשביעות רצונו בפרקי זמן קצרים. שאלה אם הייתי יכול להיות בצד השני. בצד העובד. שיזמינו ממני ירידה או זיון אבל בלחץ זמן.
החלטנו להעמיד את זה במבחן.
פרטי העסקה היו (לאחר מומ) - טלי: הלקוח. הרלי : "עובדת". המיקום" בית הלקוח בחיפה.
טלי סירבה להזמין ממני חבילה כוללת של שעה ללא הגבלת אקטים. אמרה שצריכה לפעם הראשונה לראות איך אני בחצי שעה - אקט אחד הכולל ירידה/זיון עד גימור שלה. אני צריך לעשות הכל, והיא כלום. היא לא עוזרת, אבל גם לא מפריעה.
נקבע סכום כסף עבור החצי שעה (אמיתי לגמרי!). כשהתנאי הוא שאם היא תגמור בפרק זמן זה אקבל טיפ שמן. תקתוקיה אמיתית ...
הגעתי בזמן. טלי בדיוק יצאה מהמקלחת והיתה חסרת סבלנות ורצתה כבר לקבל את גמירת הבוקר שלה. חוסר הסבלנות התבטא באגרסיביות, אסרטיביות מוקצנת הגובלת בגסות רוח. אמרתי לעצמי - לא בוחרים משפחה או לקוחות. זה מה יש.
כוס מים, דקה שתיים קשקושים, והיא הודיעה לי שהיא מוכנה וקדימה. היא המתינה לי בחדר המיטות. מלמלתי לעצמי "וואלה, ישר ולעניין". כמו גבר טיפוסי בתקתוקיה.
לפני הכניסה לחדר המיטות חמקתי, ושמתי שעון שיתריע לי על חלוף 25 דקות מרגע ההפעלה, שאתארגן לסיום. בכל זאת ... יש לי עוד לקוחות היום. חחח.
היא עמדה ליד המיטה ממתינה. לא בזבזתי זמן. ישר צירפתתי אותה, וחירמנתי ומזמזתי אותה בעמידה. משחרר אותה מהמגבת , ופושט את בגדיי בתהליך. היא היתה חרמנית ומייד נשכבה פרקדן עירומה על המיטה בפישוט אברים.
אצבעות נשלחו אל בין רגליה להתחיל במלאכה. טלי, מודאגת משלל הסיטואציות האפשריות שלא יביאו לתוצאה הרצוייה מבחינתה. או שיגמר הזמן ותשאר ללא גמירה, או שלא תצליח לקבל גם ירידה וגם זיון בפרק הזמן שנקבע, מיהרה לכוון למה שהיא רוצה וציוותה "קדימה, תמצצי לי את הדגדגן".
הבלגתי. היא הלקוחה. הפעלתי עליה את כל מה שאני יודע שעושה לה את זה. והיא התפתלה לכל הכיוונים. אוחזת בשיער ראשי ודוחקת אותי ללחץ חזק. אחרי 3-4 דקות החלטתי שעבדתי קשה מידי ומניסיוני איתה, היא יכולה להעביד אותי קשה לפני שתגמור. עברתי לזיון בהתגנבות יחידים. התמקמתי מעליה, מכוון לחיכוך מקסימלי על הדגדגן שלה. ידיים מתחת לישבנה (המפואר) להידוק מירבי, ואני מתחיל לזוז. גניחותיה גוברות, והנה גופה כבר זז לבד כלפיי ועושה את העבודה. נפלא. אוטוטו גומרת. נשיקה שתיים, נגיסה קטנה בשכמות והנה זה מגיע. גמירה עוצמתית.
Easy Money
היא הודפת אותי מעליה. ואני ממהר להעיף מבט בשעון ורואה שמאז נכנסתי לחדר המיטות עברו 11 דקות בדיוק ... לא יאמן. 11 דקות ברוטו. איך נפלו גיבורים. אני מנסה למשוך זמן. מציע להדליק לה סיגריה... להכין לה קפה...
היא קולטת שאני מתלבש, ומושך זמן. היא שואלת כמה זמן עבר ... ואני עונה במבוכה "12-11 דקות".
"מה??? זהו ? כל כך מהר ???". מביטה בי בפליאה.
"איזו בושה ! תיקתקת אותי ברמות לא חוקיות" מתלוננת.
"מה קרה לחצי שעה שהבטחת לי . אז אני רוצה עוד אקט במסגרת הזמן. זיין אותי" דורשת עכשיו טלי.
"מצטער מאמי. העסקה היתה על ירידה+זיון – אקט אחד עד גמירה. יכולת לבחור ללא הגבלת אקטים בתשלום נוסף" אני משיב כשאני לבוש.
"אתה יכול לשכוח מהטיפ השמן אם ככה! אני ציפיתי לקבל חצי שעה מלאה, לא תקתוק".
מעבר לקוריוז. אני מניח שאם הייתי צריך לעבוד בזה באמת, אני בהחלט מהסוג המתקתק ולא מה"פרטיות". אבל האם הייתי באמת מסוגל להיות עם נשים שלא מושכות אותי ? או להתמיד בזה אישה אחר אישה יום אחרי יום בלי להשתעמם ? קשה לי להאמין.