כ סנדרה משהו מעניין בבת ים חזה טבעי + תמונות אמיתיות - דף 2 - סקס אדיר

סנדרה משהו מעניין בבת ים חזה טבעי + תמונות אמיתיות

11
מוזר, אבל כנראה נפלאות הכימיה משפיעות גם כאן...
איתי האוראלי היה בלי, ללא בקשה מיוחדת שלי אלא מיוזמתה...
שוב- כנראה עניין של חיבור מכיוון שאיתי היא התנהגה ממש כמו חברה או מאהבת (חוץ מהעובדה שלא מתנשקת...) אבל האנרגיה שהיא הביאה איתה למפגש היתה של חברה!
יכול פשוט להיות שהיא לא הרגישה חיבור איתך...
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!

13
בפעם הבאה (אולי היום)- מבטיח לברר לגבי חריגים ואנאלי. לא יודע למה, אבל לא הרגשתי צורך בהם בפעם הראשונה איתה... התירוץ היחידי שלי- הכימיה שהיתה לי איתה- בשמחה הייתי מוציא אותה מהתחום ושומר אותה רק לעצמי, אבל צריך להתחלק גם בצעצועים הכי טובים...ככה אמא תמיד אומרת ;)
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!

14
התחילה לפרסם את עצמה כאן באתר עם תמונות אמיתיות נקווה שלא תעלה את המחיר עד שנגיע אליה

סנדרה מבת-ים, בת 24 בעלת חזה טבעי בתמונות עירום אמיתיות לקונטרות מהסרטים

אני: וואו אחי, היית מכניס לכוסית הזאת את שלי

ב': ... למה מה קרה ? שלי בגבס ??

אני: המממ..לא ! כי שלי פשוט טוב יותר

16
חברים יקרים,

דגמתי את הבחורה ואכן כל מה שנאמר למעלה בקטע החיובי על השירות הוא נכון לגמרי.

עור חלק, כוס צר נקי ורותחחחח, מציצה רטובה עמוקה עם פינוק שלפני מעולה!!

והזיון שהיא נותנת ברמה גבוהה.

מציע בהחלט לגשת ולנסות אבל לא לתת למחיר לעלות מעל 400 ש"ח.

בהצלחה

17

לאור אשרורן של התמונות כאמיתיות והרגשה טובה שהייתה לי בשיחה עימה, החלטתי לפגוש בסנדרה ומעשה שכך היה:

חשקה נפשו של האח הגדול בפינוק חביב לפני קאחה לבורל, שבדיעבד היה הדבר החיובי היחיד אותו ערב, בטלפון מסרה "תמונות אמיתיות,ללא חריגים, מפנקת מנשקת וכו'... כיוונה אותי ל"מלונית" ברחוב צדדי ודיסקרטי במרכז בת-ים.

הגעתי בזמן ונכנסתי מייד. לטעמי התמונות אמיתיות בליטוש קל מהמציאות,לא קריטי. על כל פנים, נכנסה להתקלח וקראה לי להצטרף אליה, ומה שהלך שם, מים חמים איברים רותחים, ניקוי יסודי האחד את השני, במיוחד בגזרה הדרומית חיוך גדול והאח הגדול התייצב למסדר
במלוא הציוד והקומה.

עברנו למיטה ושם החלנו בפינוק אוראלי לסירוגין ואח"כ הדדי, סנדרה חלקה,מריחה טוב,נעימה למגע, ובכלל משדרת אנרגיה חיובית ביותר על המפגש. כמובן שטרחתי להשתפצר כהרגלי לפני המפגש, דבר שבד"כ מוריד ת'סיכון לנפילה. בשליקה היא מלקקת ביצים, ואת האיבר עצמו, שולקת מיומנת ומענגת, הלבישה בחליפה, והפכה לבוקרת, קונטרות מצוינות, עד שבאתי על סיפוקי....

נשכבנו על המיטה שלובים בזרועות, כשהאצבעות שלנו מטיילות להן פה ושם, תוך כדי שיחה על הא ועל דה. שאלה אם אני מוכן לעוד תמצית, אמרתי לה בכיף, הפנתה אליי את ישבנה הסקסי, ובים ביבשה באוויר ועל הבטן, והתרועה לא הגיעה, לבסוף התעייפה מעט,
והביאה ל"תמצית" כדבריה בעבודת יד משומנת ומיומנת.

סה"כ חוויה חיובית ביותר, נאה בפנים, אכן בלונדחום בהיר ולא אדמוני, עיניים כחולות, לפני המפגש שאלה פעמיים אם אני רוסי,
450 מהון לשילטון לשעה במוצהר (ובמקוים). בתרגיל בלשות קטנטן גיגלתי את הכתובת שנתנה לי, והפקידה במלונית ענתה לשאלתי
"חדר לשעה 70 ש"ח, שעתיים 90". מסקנה: 380 לה, 70 לחדר.
בהחלט ייתכן שאחזור בעתיד,היא גם משעשעת וקלילה, ומבינה עניין, אבל ישנם עוד יעדים לביקור ושיגור צחוק

דון קיחוט
הון ואון יחד לשלטון

20
סופר לה טיב, תיארתי את אשר ראיתי במו עיניי. הייתי האחרון לאותו יום,היא התלבשה כדי ללכת לדרכה, לקחה 400 מה450 ושמה בארנק, הוציאה 20 והשאירה על השולחן יחד עם ה50 שלי.

על פניו ייתכן שהיא לוקחת את "המבצע" שהפקידה אמרה לי,(שעתיים ב-90) אבל במקרה דנן לא היה סרט נע, כך שלדעתי מסקנתי

מדויקת. מטבע הדברים הפקידה תבוא איתה במו"מ לגבי תנאי השהייה שלה במקום.

דבר נוסף, כשיצרתי איתה קשר ראשוני, לא הייתה במקום, כלומר מחכה בחדרה כל היום למבקרים, אלה הגיעה למקום בשעה שתיאמנו מראש.

gg-1 תשאל, ותספר לחבר'ה !
הון ואון יחד לשלטון

שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”