כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 48 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

476

איך (כמעט) פגשתי את אמא שלך

04:32 לפנות בוקר, מסקנה אחת - אני חי, חי לגמרי.

03:17 לפנות בוקר, הראש מריץ שוב ושוב את הערב, מנסה לתייק את המידע עד כמה שניתן מבלי לאבד ולו שנייה יקרה אחת בעוד קצות העצבים שעדיין רגישים ,מעבירים מדי פעם זרם חשמלי כתזכורת נוספת.

02:21 לפנות בוקר, רק עכשיו, כמעט בבית, אני שם לב שהמחוג על 130, אריק שר לי סע לאט ואני חושב

בחיוך (ציני?!) שהכל אצלי בחיים מגיע לאט ובאיחור.

01:37 לפנות בוקר,

I don't know how it happened
It all took place so quick
But all I can do is hand it to you
And your latest trick

00:48 אחר חצות, טעים לי, כל כך טעים לי.

00:12 אחר חצות, מי אמר שאני לא מסוגל לנהל סמול טוק?? הבטן מתהפכת, אבל קצת יותר לאט.

11:45 בלילה, מוזר איך שמתפתח הערב הזה, בסדר הפוך מכל התכנונים, אך יחד עם זאת הכל קורה.

21:45 בלילה, SMS - "אולי אבוא להכיר את אמא שלך?"

20:34 בערב, ססססאאממק איזה בעסה.

מצטער, זהו, את כל הדקות החסרות אני מעדיף לשמור לעצמי ולו רק מהחשש לאבד אותן.
הממוצע2011-02-04 14:14:45

477
יצירתי ורעיון יפה לפורום היוצרים ה"במה".
יחד עם זאת ידידנו הממוצע, הלאקונה שלך חסרה את הפרטים החשובים, שלשמם התכנסנו הלום.
שלא תבין, מעשה שטן, שאת הפורנוגרפיה הפלסטית אנו תרים.

שלילי.

עם זאת הרישום הגראפי שבצעת בעזרת המקלדת מעורר תהיות מדוע הטרחת אותנו לקרוא. כדי לדעת שבשעה 4:32 בבוקר אתה חש חי?

וואלה? לי אין בעיה לחוש חי גם דקותיים מוקדם יותר ולו רק מעצם הידיעה שאני ער ונושם (רצוי אוויר נקי נטול פסולת סגריות מכל סוג שהוא).

אז הבנו שכמעט והוברזת ואז, לא. אבל שתף באווירה צייר את הציור במלואו. תן לחוש את החווייה.

בקיצור, הדווח שלך לא מקבל אצלי ציון עובר ולו רק בשל העובדה שהיית עבד של קונספט (מוצלח לכשעצמו), שמשל בך והוליך אותך במקום שאתה תשתמש בו.

מובן?
I fart in your general direction

478
למירב, אישה ענקית בהערכה ענקית:

[TUBE]x_223jKXKgQ[/TUBE]

[TUBE]Ki9xcDs9jRk[/TUBE]

[TUBE]kzWeN-bVDUc[/TUBE]

ועוד ביצוע של שיר ע"י ילדה ערביה בת 11

[TUBE]brW9EBBeBpk[/TUBE]

לכול הלייצנים שמלועגים לי אל הטפות נגד סכנת האיסלם על בסיס שהם גרו בארה:ב (כאילו אין מספיק מטומטמים בארץ אז שהות בארה"ב לא מקנה חוכמה) - אני לא נגד ערבים, אני נגד הרס התרבות שאיסלם מהווה.

ובגלל החיבה שאת מירב מפגינה לאהבתי לשלי מוסיף משהו אישי.

שלי היא מווטבסק כמו מארק שאגל. באורזיון 2009 הזוכה (אומנם מנורווגיה) הוא בחור מווטיבסק.

אז אמרתי לה שהוא אדם דגול שלילשי מווטחבסק: שאגל, היא (שלי) והזמר.

ערבה אנושית2011-02-04 20:40:13

479
כל דבר יכול לקרות בחיים,זה ניקרא מזל וגורל של כל אחד.
הרבה דברים יכולים לקרות בלי אפילו לחשוב עליהם או לצפות להם.

כמו שאמרו פעם '' לא כל החלומות מתגשמים'',החיים מלאים תמיד בהיזדמניות ודברים שיכולים לקרו לכל אחד מאיתנו בלי לחשוב או לתכנן להם אפילו.

אני תמיד קורא הדיווחים הנפלאים של מירב,יש לה אישיות נדירה,אישה אינטילגנטית,אופי,יש לה סגנון מיוחד בכתיבה שאני נמשך תמיד לקרוא מה היא כותבת.

מהכתיבה של אנשים אני לפעמים יכול להבין מי הבנאדם העומד אחריי המילים האלה ומה האישיות שלו !

אתה יכול להרגיש את זה בכתיבה.

מהפורום הזה היכרתי אני אישית כמה חברים טובים וניפגשתי עם חלק מהם במציאות והפכנו חברים הולכים מוולים אוכלים יחד.

החתיך הרומנטי2011-02-04 19:53:09
תמיד בשטח למען כולם.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”