כ מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס - סקס אדיר

מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס

1

[QUOTE=ערבה אנושית]

לכול הלייצנים שמלועגים לי אל הטפות נגד סכנת האיסלם על בסיס שהם גרו בארה:ב (כאילו אין מספיק מטומטמים בארץ אז שהות בארה"ב לא מקנה חוכמה) - אני לא נגד ערבים, אני נגד הרס התרבות שאיסלם מהווה.

ובגלל החיבה שאת מירב מפגינה לאהבתי לשלי מוסיף משהו אישי.

שלי היא מווטבסק כמו מארק שאגל. באורזיון 2009 הזוכה (אומנם מנורווגיה) הוא בחור מווטיבסק.

אז אמרתי לה שהוא אדם דגול שלילשי מווטחבסק: שאגל, היא (שלי) והזמר.

[/QUOTE]

עד כאן פניני בינתו של חברנו המכובד מר ערבה אונשית.

ותסלח לי מירב שלאחר כבוד אני ממשיך התדיינות כאן במקום בפוסט שלה.

ועכשיו תשובתי לפאנצ'ליין המובלט של חברנו.

אלגברה - בבימי הביניים תרם לפיתוח האלגברה אבו ג'עפר מחמד אל ח'ואריזמי (أبو جعفر محمد الخوارزمي), שכתב ספר העוסק בפתרון משוואות: "חשבון החיבור וההשוואה" (حساب الجبر والمقابلة "חיסאב אל-ג'בר ואל-מוקאבלה"). מהמילה אל-ג'בּר (נהגית גם: אל-גבּר), שמופיעה בשמו של הספר, נגזר המונח "אלגברה"

קצת מופרח להאשים משהו בהרס תרבותי כאשר הוא תרם אבן יסוד כה חשוב ומשמעותי לתהליך הבנייה שלו.

ועדיין לא נאמר דבר על תרומה בענייני פילוסופיה ,אסטרונומיה, ארכיטקטורה, ועוד.

אז קבל את התנצלותי מראש על הרס קונספציית הרס והונדטה שלך.

זכור גם שלאיסלם אין אקסקלוסיביות על הבן לאדנים של עולם, אם תדוג מספיק לעומק תמצא אותם גם בנצרות וביהדות.

19LOLx82011-02-05 12:46:59

2
כל מילה בסלע.
שכחת את תרומתם של המלומדים המוסלמים במאות העשירית והאחת עשרה למדע הרפואה.

ידידנו ערבה אנושית: צריך להזהר מחטא ההכללה. הוא אבי הטומאה ושורש השנאה.

ממליץ לקרוא את "הגזענות - כפי שהסברתי לבתי" ספרון קטן (58 עמודים), ומצויין של טאהר בן ג'לון, סופר צרפתי ממוצא מרוקאי.
I fart in your general direction

3
הרי אתה מביו מצויין שאני מתכון למצב של איסלם של היום. אז נכון שאני לא כותב הכי ברור אבל אתה בכוונה מציג אותי באור מגוחך.
דור זהב ביהדות קשור עם איסלם, מטימטיקה פרסית (אוזבקית), אסטרונומיה וכדומה.

המלחמות בספרד נגד האיסלם נגמרו בגירוש היהודים. המלחמה זוועתית נגד תושבים מוסלמים שלבים ותרבותיים באנדלוזיה.

מה אני לא יודע את זה?

יש ספר מצויין על איסלם היום: מה הלך לא נכון? איך מתרבות מפאורת שכמעט בכול דבר הייתה עלינה על תרבות אורופית של אותה תקופה (עד הרננסנס באירופה) האיסלם התדרדר למצבו של היום.

לפני כמה חודשים מרקל בלחץ של עובדות דיברה על כישלון של מולטי תרבות, היום דיבר על זה ראש ממשלת אנגליה.

היום הדת של פוליקלי קורקטלי החליף דת קודמת. יש התנשאות מערבית לגבי מיצרים, הם דוחפים אותו לתוהו ווהו.

אני לפחות בטוח שהנהגת מיצריים אוהבת את המדינה ועם יותר מאמיריקאים אוהבים את מיצריים.

ההפגנות באירן נגד שלטון לא זכו לשום תמיכה במערב, אבל רק עצלן לא בועט במובאראק.

אל תנפנפו מולי דגל של גזענות. אני גדלתי באווירה של סיסמאות רייקות מתוכן. אני יודע איך סיסמאות מסתירות רצון להסתכל בקשיים של מצאיות.

בניגוד לרום אני גם חושב שבארץ יש הצלחה אדירה בבנית עם אחד מכול הגלויות שבואו לפה.
אני גאה בישראיליות שלי, לא ברוסיות שלי.

אוריאנה פלצצי הותקפה ללא הפסקה בגזענות. והיום כמעט כול מדינה עושה צעדים בכיוונים שהיא הצביעה.

אולי תקראו את Huntington על התנגשות של ציביליזציות לפני שמציגים אותי כטיפש.

ודרךאגב, ההתדרדרות חלה בכול הדתות.

רמת היההדות היום זוועתית וגם מסכנת אותנו בדרך אחרת מאיסלם - מפנים.

הנצרות גם התדרדרה לטקסים או פונדמנטליזם.

אבל רק איסלם הוא כוח אמיתי היום והוא רק מתחזק. ומתחזק בצורות הכי מפחידות.

אתה אדם חכם, תרבותי ולוגיקן מעולה. אתה גם מבין מצויין אל איזה סכנה איסלמית אני מדבר. ואתה מבין שאין קשר בין השגים אדירים של איסלם בימי ביניים לקבוצות מיליטנטיות שונאי חופש וקידמה במזרח התיכון ובקהילות אירופה. כמו שאין קשר בין ביקורת שלי אל ממשל אמיריקאי (ביקורת שהיא זהה עם עמדה כול המומחים שלנו) לשהות שלך בארה"ב. אבל נוח לך להציג אותי כטיפש, כי הרצינות שלי מפריע לאכול חומוס ולאוף מבחורה.

אני סיימתי ולא אגיב בנושא.
ערבה אנושית2011-02-06 06:35:42

4

ערבה אינני מציג אותך כטיפש,

אני מבין מצויין את ההקשר בין פירוש רדיקלי לכתבי דת, משטרים דקטטרורים לא יציבים, וסכסוך בלתי פתיר. לו היית מחדד את הנקודה מראש ומתמקד באותם רדיקלים והשלכות מעשיהם ולא על כל מהות הדיון הייתה תופסת כיוון שונה לגמרי. GUNNER קלט את הנקודה: הזהר לעשות הכללות במיוחד אם אני מניח שגם אתה שותף לשאט נפש ממסמכים כדוגמת הפרוטוקולים של זקני ציון.

שנית, לא נראה לי הגיוני לעלות נושא רציני כמו הסכסוך הישראלי ערבי והאסלם בפוסט שהדבר היחיד שהראה בבירור הוא שהסטונדט האמריקאי הממוצע אינו מבין מימינו בנושא המזרח התיכון בכלל. איך אתה מצפה ממני להיות רציני כשאני רואה בלייב ברנש שאינו מבחין בין חמאס וחומוס? מה הטעם ? חומוס קצת יותר טעים לזה. פוסט נוסף אפשר היה לעלות בנפרד, כמו בפוסט כזה. זאת הנקודה שלי וחבל שאתה כועס, כי סך הכל העלת כמה טעונים ענייניים בפוסט זה אף שאינני מסכים עם חלקם וחבל מאוד יהיה אם לא תפתח אותם כי זה בליבך.

5
גאנר ורימינג: אני דווקא נוטה להסכים עם ערבה. הבעיה היא אצל הקוראים ולא אצל הכותב. הדיון היה בהקשר מאוד ספציפי והיה ברור מאוד שהוא מדבר על האיסלם הרדיקלי המודרני.
וגם אם זה לא היה ברור מהקונטקסט, זה היה צריך להיות ברור על פי זהותו של הדובר, הג'נטלמן האירופאי מספר 1 של הפורום.

ערבה: אני מסכים עם ידידינו המעשי. נראה שזה נושא בליבך, וזה בהחלט המקום הנכון לפתח הנושא.

אני נוטה להסכים עם ערבה שזה נראה כאילו האמריקאים דוחפים את מצרים לתוהו ובוהו. זה נראה כמו נסיון נואש של אובמה ושות' לצלוח איכשהוא את הבחירות הקרבות בלי להפסיד את השלטון, על ידי התחזות למקדמי-הדמוקרטיה בעולם. נראה שמישהו צריך לספר לאובמה על wars, guns and votes של paul collier ומהר, אחרת כל מורשת הנובל שלו תהיה בתור ג'ימי קרטר 2: או הנשיא שהתחיל את האיסלאמיזציה של המזה"ת.

6
REDONE - "התחיל את האיסלאמיזציה של המזה"ת"??????????
התהליך הזה החל בשנת 622 לספירה וביתר שאת עשור לאחר מכן ומאז סובל מעליות וירידות. הירידות הן בעיקר מאז החלשות האימפריה העת'מאנית בשלהי המאה ה15, מול המערב המתעורר על תהליכי המודרניזציה, המהפכה התעשייתית והתהליכים הלאומיים והדמוקרטיים שחלו בו. אובאמה לא תרם לשום איסלאמיזציה ותפסיקו להתבלבל ביחס לכוחה של ארה"ב שאין לה מושג מהם התהליכים החלים במזה"ת וכל הדיאלוג שהיא מנסה לקיים (בין אם מדובר בדמוק' או רפוב' - זה לא משנה), שגוי מלכתחילה.
בערבית יש פתגם שאומר: "אם יבוא הזאב, תכין לו מקל". דת האסלאם הינה פוליטית ופונדמנטליסטית (מי שלא מבין, פונדמנטליזם דוגל בחזרה למקורות הראשוניים של הדת ובעיקר לכתובים), ולא ניתן לנהל עם מנהיגי דת כזו דיאלוג, כי תפיסת עולמם הבסיסית מושתתת על כך שהם הריבון, הם השליט. כל עוד, אין המצב כך, תמיד ישרור מצב של מלחמה, גם אם היא תמשך מאות ואלפי שנים.

אני שמאלני בתפיסת עולמי וכמה לשלום. יחד עם זאת, מי שלא מבין ולא לוקח את הנתון הפעוט הזה בחשבון, שומט את הקרקע תחת רגליו.
gunner2011-02-08 08:58:21
I fart in your general direction

7
כל פעם שאני נכנס לספירלה מחשבתית על תהליכים גלובלים / גלקטים ומנסה להבינם ולנסחם, כאשר ברקע התודעתי שלי, ספרים, סופרים, פילוספים, ( לאחרונה אני מתעסק עם אלותוסר) התובנות, או שמצליחות לנסח לאחור, או שניגמרות באמירה חנוך לוינית,
"יפחצ'ונה -- תמזיג לי כוס קאול אילה, בלי קרח בבקשה" ( חנוך לוין מן הסתם היה מבקש תה ) או לשם שינוי "את פנויה ? אני רוצה להפגש "...... להחליט מה המעשה ה"נכון" היר כניראה החלטה מנהיגותית שאינה כשורה ישירות ל"הבנה" .
ואני באמת רק רוצה לאכול חומוס זכור לטוב בטול כרם.

בת זוגי ( ולא נעסוק בהגדרת "בת הזוג" ) ביולוגית במקצועה ואצלה הרבה נבדק דרך הפריזמה האבולוצינות כשיטות של הטבע לשלוט על התליכים, ןמלחמה זה לא כשלון מנהיגותי אלא טיפול נקודתי במחסור במזון למשל.

רוצה להגיד, אפשר להתעניין ולמצוא עניין, העולם מקרין אלינו ופוגש את הפחדים שלנו, הנפש שלנו, צרכים שלנו. וכד.
השלב שעברתי ממדע (פיזיקה והנדסה ) לאמנות זה השלב שבו ויתרתי על להבין ולנסח, ובחרתי לספר סיפורים על דברים.
המעבר מ"על" ל"את"
וכרגע בתודעה שלי אישה.

נ.ב
אני מגיב לפוסט ולא פותח חדש -כי בטח ישנו לי את הכותרת מסיבות שרק ההנהלה יודעת חיוך
its 4 in the morning the end of December

8
רמינג וגאנר, ידידיי, צר לי לומר זאת אך נראה כי אתם מתחסדים.
המציאות מסתכמת לשורה אחת קטנה,
בעת החדשה, תרומתם של המוסלמים לאנושות רחוקה מאוד מלעמוד בקנה אחד אל מול גודלם היחסי באוכלוסיה !!!
כמה מוסלמים זוכי פרס נובל ישנם (בעיקר אם תורידו את פרס נובל לשלום, שהוא בעיקרו פרס נובל ללוחמים לשעבר....) ?

גם לצפות לשינוי בסטטיסטיקה הזאת אין מה שכן החברה המוסלמית הערבית סולדת מפלורליזם של דיעות ועל קרקע שכזו קשה להפריח.....
הכל מכל כל....

9
בכדי להימנע מוויכוח על האוטנטיות של דבריי להלן נתונים מספריים:

מספר המוסלמים בעולם כיום: 1.2 מיליארד = 19.6% מאוכלוסיית העולם. מספר זוכי פרס נובל הם: 8 . יחס פרס נובל לאוכלוסיה: פרס נובל אחד לכל 150,000,000 מוסלמים.

מספר היהודים בעולם כיום: 14.1 מיליון = 0.2 מאוכלוסיית העולם. מספר זוכי פרס נובל עד שנת 2007 שהינם יהודים הוא: 170. יחס פרס נובל לאוכלוסיה: פרס נובל אחד לכל 82,941 יהודים.
יחס המוסלמים/ יהודים: 85 . במידה והמוסלמים היו תורמים בדומה ליהודים, היו בידם כ- 11 אלף פרסי נובל (לעומת 8!)- ע''פ גודלם באוכלוסיה. היהודים קיבלו פי 16 יותר פרסי נובל מהמוסלמים וזאת לאוכלוסיה הקטנה מהם פי 85!!!

אפרודיזאק2011-02-08 10:36:07
הכל מכל כל....

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”