כ שירותי ליווי | ליבי - ניצן טרי ורענן בשדה הליווי - דף 6 - סקס אדיר

שירותי ליווי | ליבי - ניצן טרי ורענן בשדה הליווי

52

שיגולטור,

מצטער בשבילך. יש עליות וירידות. אני מסכים שבסקאלה של המשרד ההוא מירי דורגה אצלי נמוך יחסית. תנסה להגיע לאיילה, למשל, וזה יפצה אותך בגדול.
אגב, לאחר המפגש עם מירי צלצלתי חזרה "לתת משוב" (אני עושה זאת תמיד בסוף המפגש) וציינתי את נושא הקרירות, חוסר היוזמה והציניות. זה לא שמירי היא בחורה רעה, אבל גם את המקצוע הזה צריך ללמוד...

תום.
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

54
אז למי שעוד לא יודע (ואני כנראה תמיד האחרון לדעת Ouch) ליבי חזרה לשירותמוחא כפייה.
שעתיים של עונג צרוף - פחות או יותר העתק מדוייק של הדיווח שבראש הפוסט.

ולכל הפונים הרבים של הימים האחרונים: חבר'ה, אין מצב שאמסור את המספר למי שנמצא שנה/שנתיים בפורום ולא שחרר אף דיווח עד היום. התירוץ של "לא היה לי מה לדווח כי היו לי רק אכזבות" בלתי קביל!

55
[QUOTE=tom2205]
ולכל הפונים הרבים של הימים האחרונים:

חבר'ה, אין מצב שאמסור את המספר למי שנמצא שנה/שנתיים בפורום ולא שחרר אף דיווח עד היום.

התירוץ של "לא היה לי מה לדווח כי היו לי רק אכזבות" בלתי קביל!
[/QUOTE]

חזק, חזק ואמץ מוחא כפייה

שימי

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

57

מכובדי חברי הפורום שלום רב,

אז בלי יותר מדי הקדמות וקדימונים למיניהם להלן המפגש שלי עם אותה ליבי המדוברת-

הגיעה באיחור מה של כ 25 דק'.. לא עשיתי עניין.

באשר למראה... אז ככה התמונות שמפורסמות כאן בשרשור אמיתיות לחלוטין אבל לא לפתח יותר מדי ציפיות.

בחורה תימניה אסלית שמדברת עם אותיות גרוניות ח' וע'.

רזה שחומה חזה קטן אבל עומד יפה , תחת רופס ופנים מה אני אגיד .. בסדר , לא משהו ...

שמה איפור מאוד כבד שאני אישית לא מתחבר לסגנון הזה.

מבחינת השרות - בחורה כיפית, זה ללא ספק.

זורמת לכל בקשה ומאוד משתדלת, נראה שנהנת מהעבודה, מציצה מושקעת מאוד כולל ליקוקים של כל האזור הדרומי, ואחלה זיון .

האם שווה 800 ש"ח?....... אני חושב שאולי בתור חוויה חד פעמית... אלא אם כן כסף הוא לא פקטור

תבלו

Enigma2011-03-11 01:01:30

58

HI GUYS!

DUE TO TOM 2025 NICE GESTURE I IGOT THE FAMOUS OFFICE NUMBER AND INVITED LIBI. YESTERDAY WAS A PERFECT NIGHT TO SPEND WITH APERFECT GIRL FRIEND OR TO A PERFECT COMPANION GIRL! THE MADAME AT THE OTHER END OF THE PHONE WAS POLITE AND PROMPT AND LIKE MENTIONED IN OTHER REPORTS SHE TRIED TO PUSH SHELLY ( WE SHOULD CHEK THIS SHELLY ISSUE AND DISCOVER THE TRUTH BEHIND,MAYBE MY NEXT MISSION)

AT THIS POINT I HAVE TO STRESS THAT DEALING WITH THIS NICE LADY MAKES A CHANGE IN THE WHOLE THING I AM QUITE FED UP TO DEAL WITH THE FUCKING EX- RED ARMY VETERANS THAT TAKE OVER THIS BUSSINES ! THIS WAS AND IS A LADY PROFESSION AND SHOULD STAY LIKE THAT. NOW TO THE REPORT

I HAD A TOUGH WEEK THEREFORE I TRY TO EJOY THE EXPERIENCE AS MUCH AS POSSIBLE: LONG HOT SHOWER ,A GOOD MASSAGE AND AN EXQUISITE SINGLE MALT WISKEY BEFORE TOGHETHER WIT SOME DIRTY FANTASIES TAKE YOU AT THE PERFECT LEVEL OF EXCITEMENT.

THE KNOCK ON THE DOOR WAS VERY DESCREET AND ALTHOUGH I AM AFREE MAN I DO APRECIATE THE POLITE BEHAVIOR! SHE STOOD A BIT AT THE DOOR AND SHE HAS THIS SHY LOOK AND SMILE THAT DISAPERED AFTER THE FIRST DRINK. WE CHAT ABIT AND TOUCH ABIT AND KISS ABIT AND I ALMOUST TOOK HER ON MY BUT AS ITOLD BEFORE I REALLY INTENDED TO ENJOY IT IN THE PROPER WAY. SHE WENT TO TAKE ASHOWER AND THIS IS ANOTHER THING TO MENTIONED : SHE LEFT THE DOOR OPEN AND TOOK HER CLOSE OF SLOWLY AND VERY SEXY.AS YOU ALL KNOW SOME OF THEM SHUT THE DOOR AND STAY THERE FOR EVER,AT OR OR FIRE DEPARTMENT TO TAKE THEM OUT !

WE MOUVED IN TO MY BEDROOM ON MY DESIGNED HOLLANDIA BED ANT STARTED THE PARTY . AT THIS STAGE I WILL LIVE U WITH HARD ON BECAUSE I BEALIVE THAT THERE ARE THINGS THAT SHOLD STAY PRIVATE BUT I WILL GIVE YOU MY RANKING

APPEARENCE

SEX 8.5 ,BODY 9.5 , BJ PREMIUM 9, GFE 9, GENERAL LOOK 8.5

VALUE FOR MONEY 8.5 OUT OF 10 FOR THE ONES THAT CAN AFFORD

YOURS

AND THANK YOU TOM AGAIN
19LOLx82011-03-11 18:06:19
ONE FOR ALL - ALL FOR THE FORUM - ALEXANDRE DUMAS THE REMIX VERSION

59
ליבי,

אחרי תקופת צינון ארוכה, סימנתי סוף סוף V על ליבי, חזרתי הביתה אחרי יציאה, התקשרתי למספר שטום נתן לי בזמנו, הבחורה בקצה השני של הקו הציעה זכרה אותי וגם זכרה שפעם ביקשתי את ליבי והיא לא הייתה והציעה לי אותה ישר, האמת שאחרי תקופה ארוכה בלי ליווי, התכוונתי להזמין את איילה, כי לא רציתי נפילה, רציתי משהו בטוח, אבל היא התעקשה שליבי היא בחורה איכותית וכדאי לי לתת לה צ'אנס :)
נכנסתי להתקלח וסידרתי מעט את הדירה, פתחתי את הפורום התחלתי לקרוא קצת על ליבי, לא לאורך זמן כי אז קיבלתי צלצול מליבי שהיא באינטרקום, פתחתי לה את הדלת. ושמעתי אותה מתפסת במדרגות, חיכיתי לה בכניסה וראיתי בחורה יפהפיה, רזה מאוד עולה לכיווני....

נתתי לה נשיקה על הלחי והצגתי את עצמי, היא הציגה את עצמה בחזרה ודאגה לוודא שאני מבין ש"ליבי" הוא לא שמה האמיתי... <סרקזם>(לרגע אחד חשבתי שכן, אבל ההבהרה שלה גרמה לי להבין שלא)</סרקזם>

היא נכנסה פנימה והתחילה להתרשם מהדירה, אני בינתיים התיישבתי על הספה וסגרתי את המחשב... היא התיישבה ספק לידי, ספק עליי, שמה יד על הכתף שלי, הסתכלתי עליה, היא הסתכלה עליי, שלחתי יד לכיוונה, והתחלתי ללטף אותה, היא התקרבה אליי, דיי בטוחה בעצמה, והתחילה לנשק אותי בצוואר, להכניס ידיים מתחת לחולצה שלי וללטף אותי....

התחלנו להתחרמן, נשיקות עניינים, היא כבר ישבה עליי ואז אמרה שכדאי שהיא תכנס למקלחת כדי להשטף, כדי שיהיה לי יותר נעים... התחלתי להפשיט אותה בדרך למקלחת, הוצאתי לה מגבת והיא נכנסה פנימה, אני בינתיים חיכיתי לה במיטה...
היא יצאה אחרי 2 דקות בערך, עלתה ישר עליי והתחילה להפשיט אותי... היא התחילה לנשק אותי וללטף אותי בחזה ובבטן וירדה על למטה.

היא התחילה ללטף לי את הזין ותוך כמה שניות הוא התחיל להתקשח, היא הכניסה אותו לפה שלה, יש לציין פה קטן במיוחד, והתחילה ללקק ולמצוף לאט לאט כשכל פעם היא מכניסה יותר ויותר מהאיבר שלי לתוך הפה שלה, כנראה שאיבדתי קשר עם המציאות לכמה רגעים, כי פתאום שמתי לב שכל הזין שלי כבר בתוך הפה שלה, הרגשתי טיפה את השיניים שלה אז משכתי אותה מעט החוצה, היא הוציאה הכל ושאלה אותי אם הכל בסדר, אמרתי לה שכן, רק שאני מרגיש קצת את השיניים שלה וזה לא כלכך נעים... היא חייכה אליי ואמרה: "הזין שלך קצת רחב" הסתכלה לי בעיניים ובלי להתבלבל הכניסה את כולו שוב, הפעם בלי זכר לשיניים(!)

פה אני חייב לעצור ולציין - זאת הפעם הראשונה שאני רואה מישהי מכניסה את כל הזין שלי לתוך הפה שלה. ראיתי דברים כאלה בסרטים כמובן, וברור שעם איברים הרבה יותר גדולים משלי, אבל הבנות בסרטים מקצועניות וגם כנראה מקבלות כל מיני תמריצים בשביל לעשות טריקים כאלה, אז בעניין הזה 1+ לליבי

מכאן הדברים היו דיי רגילים, חירמונים ליקוקים ירידות מצציצות סקס בכל מיני תנוחות, גמירה, הפסקה קלה ושוב סקס, אבל הפעם כולו חיצוני כי לא היה לנו עוד קונדום (1- לליבי)

בגדול היה ממש נחמד, הבחורה משקיעה בטירוף ועושה רושם שהיא ממש נהנתה (היא לא רצתה לענות לטלפון שלה כשהתקשרו להגיד לנו שנגמר הזמן!), משום מה לא הייתה לי איתה את אותה הכימיה שהיתה לי עם איילה, אז נהנתי טיפה פחות וגם היא הרגישה את זה ושאלה אותי לגבי זה. ניסיתי להיות כמה שיותר כנה ואמרתי לה, למרות שהרגשתי לא נעים עם זה, כי היא כן השקיעה והתאמצה והגיע לה שאני אעריך יותר את זה, לפחות בפנייה.

ביציאה היא אמרה לי שאפילו שהיא יודעת שלא היה לי הכי שבעולם, היא מאוד נהנתה ושהיא תשמח אם אני אזמין אותה שוב. אני לא אכנס למה הסיבה שהיא אמרה את זה, כי זה ממש לא משנה לי אם היא אמרה את זה כי היא רוצה עוד כסף או שבגלל שהיא נהנתה. אני כן יכול להגיד גם עליה וגם על איילה שהן יודעות לתת שירות מעולה.

אז לסיכומו של עניין: לא עפתי מהגג במפגש איתה, אבל אני כן מאמין שהרבה אחרים היו נהנים איתה יותר. יכול להיות שאני כן אזמין אותה שוב. נראה.

תהנו!

60
[QUOTE=סופר לה טיב]לא מביאים עוד אחד לפחות? אם נקרע או קורה לו משהו בטעות...[/QUOTE]

באמת מוזר. אני בטוח שלליבי יש הסבר.

באחד ממלונות תל אביב, במגירת השידה, אולי שוכנת לה עדיין חבילה עם 10 קונדומים מתוך 12 שאיילה שכחה אצלי בביקורה האחרון.

אם לבוא עם קונדום אחד בלבד מצביע על חוסר אחריות, האם אפשר להסיק מכך שלבוא עם חבילה של 12 מצביע על ציפיות גבוהות? קריצה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”