כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 3 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

21
סקסהאנטר מדווח מהשטח - דרום ת"א

אתמול אני וחבר עשינו סיבוב בשד הר ציון ואיזור התחנה הישנה והחדשה..יענו סיבוב מקיף.

הבלונדה המבוגרת ועוד אחת אכן עמדו בקירבת שד הר ציון 57/59.
היתה עוד בחורה רוסיה יחסית צעירה עם שמלה לבנה ארוכה..האמתי שהייתי דוגם אותה.
והיו עוד 2 בחורות ישראליות ערסוואטיות שאחת מיהן אפשר להריח את התיקתוק שלה,היה לה תחת נחמד אבל היה לה כרס כאילו היא בהריון.
מה עוד היה לנו פה...את זאת שאך ורק מוצצת שניראת שווה בעלת שיער אדמוני כזה,גובה 1.60 בערך. אך כמו שאמרתי לחברי היקר שאם הוא יראה לה שטר של 200 היא לא תסרב..צריך לדעת איך לפתות את אותן דגיגות ברחובות.
היתה עוד בחורה צעירה (ישראלית ממוצא מזרחי כמדומני) שניראת טוב,רזה,נמוכה..עמדה בין שד הר ציון 65 - 57 שאותה חברי החליט לדגום אותה..דרשה 100שח אך הוא נתן לה 150שח,בכדי שתעשה את העבודה כמו שצריך.
אני נשארתי מאחורה בפיצוציה הפינתית עד שהוא יחזור..כבר התחילו לחשוד שאני סוכן סמוי לפי הלוק הקשוח.

גולת הכותרת היא אפרת האתיופית שמסתובבת לה בגן לוינסקי..היא הבחינה בחברי ואמרה לו עוד 10 דק ואני איתך/כם.. מאז עברו שעתיים ולא חזרה. מה שכן,יש לה תחת מזמין שאתה רק חושב על הכוס הוורדרד בשילוב עם הצבע השחור שעוטף את גופה. טוב,להבא נידגום אותה זה בטוח.

SEXHUNTER2012-02-12 21:24:36
Follow your instincts, not your horniness

22
פרח נדיר בשדרות הר ציון
-------------------------
להלן דיווח על בחורה מיוחדת , ככל הניראה חדשה מאוד באיזור ובתחום בכלל...

אני בכל אופן פעם ראשונה ניתקל בה ....

אני יפתח בתיאור חיצוני כדי שתבינו על מה אני מדבר .......

היא צעירה מאוד בת 20-21 , ממוצא חצי אוקראיני חצי מרוקאי , פנים יפות לטעמי , שיער קארה צבוע לשחור סיני.
פוני גזור , אף סולד ופיסינג באיזור השפתיים .. הגובה כ 1.63 בערך... רזה (אך לא שדופה כלל)...
נראית גוטית/פריקית עם שילוב קטן של ערסית לייט וגם זנותית ... ומכל הסלט הזה + פלוס המוצא שלה .
מיתקבל שילוב קטלני... החיסרון היחיד לדעתי זה החזה המאוד קטן שלה ... אבל מי שאוהב את מראה בת השכן..
יקבל את מבוקשו !! .... היא לבשה טייץ שחור צמוד שמאוד הלם אותה... יש לה גם קעקוע או שניים.

קוראים לה דורין (היא נולדה בארץ) ברוסית שמה דאשה ... הייתה לי כימיה קטלנית איתה.
וחשפה בפניי סיפור חיים אישי קורע לב .. אבל לא ניכנס לזה.

מאצתי אותה בצומת של הר ציון/שלמה... (ברמזור איפה שעושים פרסה) ב- 1:30 בלילה.

המחירון שלה : 50 מציצה חשופה , 100 שקל מציצה + זיון.

ונסענו לסוף שדרות הר ציון לחניון הפנימי הגדול , ומשם היא הכניסה אותי לעוד חניון תת קרקעי .

נתתי לה 100 שקל והיא התחילה במציצה חשופה , בהתחלה היה לא משהו, ושיחקתי לה בכוס הקטן והנפוח שלה..
אגב היא הייתה עם חוטיני .. אחרי זה המציצה נהפכה למענגת שחבל"ז.. ודפקתי לה שפריץ אדיר בתוך הפה..
סחטה לי את הזין עד הטיפה האחרונה ...בשלב זה הרגשתי בעננים ..
אם היא הייתה בולעת זה היה יכול להיות מושלם... הבחורה מתוקה אמיתית כל הזמן שאלה אותי אם אני נהנה
ולא שידרה אפילו קמצוץ של תיקתוק.... היא באה להחזיר לי 50 שקל עודף...
אמרתי לה לא צריך כל ה- 100 שקל בשבילך.

בסוף האקט היא שאלה אותי אם אני יכול להקפיץ אותה הבייתה ... כמובן שהסכמתי ..
היא גרה בת"א עם שותפה באיזה הוסטל ליד הים באיזור אלנבי/הירקון...

כל הדרך דיברנו היא חולה על טראקים ...(זה מה ששמענו בדרך).. לפני שהורדתי אותה מהרכב ...
היא דפקה לי נשיקה צרפתית !!

אין לה פלאפון ... אבל היא נתנה לי את מ"ס הטלפון של השותפה שלה שדרכה אני יכול להשיג אותה.
ואין מצב שאני נותן למישהו מהפורום את המ"ס הזה, אז תגלו הבנה בבקשה !!

סיכום
-----
מומלץ מאוד !! אם אני חוזר אליה עוד כמה פעמים , יש מצב שאני מתאהב בה (ואני לא צוחק)

לא נראית משתמשת ... אבל יש בה משהו סטלני (והיא מעשנת סיגריות דרך אגב)

לפי מה שהיא אומרת היא לא עולה לכל רכב... רק אם מי שניראה לה מתאים .

נסו ותהנו.

חולה כוס2010-12-07 00:28:35
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

25
[QUOTE=omer_23]

דיווח- זונה משדרות הר ציון

לפני כחודש נסעתי ברחוב בדרכי חזרה מהעבודה (לפעמים עובר שם לראות מה העניינים באזור).

ביום רגיל כמובן מרביץ גז ובורח מכל מה שהולך שם, אך באותו יום תפסה את עיני בחורה שלא משתלבת שם באזור בכלל.

עצרתי ליידה שאלתי אם היא צריכה טרמפ, הבחורה הגיבה בחיוב ונכנסה לרכב.

התחלנו לדבר קצת, ראשית אני רוצה לציין שהבחורה ניראת מדהים, רזה יחסית גוף אטלתי קצת, חזה בינוני שיער שחור ופנים של מלאך.

היא סיפרה לי שהיא עבדה בידרה עד היום, ושהיא חייבת כסף וירדה לרחוב עד שתמצא דירה חדשה.

הסעתי אותה לרחוב אלנבי היא הציעה לי ב100 שקל מציצה וזיון אך סירבתי כי היא נראתה טובה מידי כדי להיות אמיתית.

מישהו נתקל בה גם ?
[/QUOTE]

מה השם שלה ?

כי לפי התיאור זה ניראה בדיוק כמו הבחורה שדיווחתי עליה 3 פוסטים מעל.

חולה כוס2011-01-09 15:52:01

*אומן הפיתוי*

27
חברים, רוצה לשמוע חוות דעת לגבי זונה מבוגרת,שמנמונת שעומדת עם החזה בחוץ קמת לפני הצומת איפה שהתחנת אוטובוס.
מבקשת 50 למציצה + זיון, לא המשכתי איתה כי הייתה לי תחושה לא טובה..

לכן, אודה על דיווח ממי שהיה איתה
תודה!קריצה

28
[QUOTE=neverminder]חברים, רוצה לשמוע חוות דעת לגבי זונה מבוגרת,שמנמונת שעומדת עם החזה בחוץ קמת לפני הצומת איפה שהתחנת אוטובוס.
מבקשת 50 למציצה + זיון, לא המשכתי איתה כי הייתה לי תחושה לא טובה..

לכן, אודה על דיווח ממי שהיה איתה
תודה!קריצה
[/QUOTE]

לא יודע אם זו אותה אחת .... אבל לפי התיאור ניראה לי שראיתי אותה ...

היא יושבת בהר ציון לפני הצומת (ליד הכספומטים).. ישראלית מבוגרת , שיער בלונדיני .. ואכן חושפת שדיים גדולים.

כשהתקרבתי אליה ... היא נראתה לי נרקומנית כבדה ..

*אומן הפיתוי*

30
טוב אתמול בערב ,נתחיל שבשדרות הר ציון בצד הלא זוגי (מכיוון אבו כביר לכיוון התחנה המרכזית) אין אף אחת !!!! ריק שומם ,אבל בצד השני לכיוון אבו כביר יש מלא , כמו זה שרשם מעליי עומדת בפינת הקונגרס מישהי עם ציצי בחוץ ,שיער שחור , מבוגרת ,50 ש"ח ,עובדת חזק....
שדרות הר ציון 50 (בין סלמה לבר יוחאי) כמה בנות ,אחת עם שיער ארוך בלונדיני עד התחת ,50 ש"ח זיון + מציצה ,לא מוכנה להוריד בגדים לגמרי רק חלק תחתון .... עוד אחת שיער שחור , לא מעניין במיוחד.

בהמשך אחרי בר יוחאי (בערך הר ציון 74) 2 רוסיות , נראות נחמד , לא נרקומניות 50 + מציצה , עובדות חזק , מלא תנועה ....

לידם עוד כמה קצת משתמשות ,נראות מתנדנדות ,לא משהו לספר .

באיזור התחנה המרכזית איפה שהקוקס עומדות בדר"כ (רחוב הגליל פינת השרון) אין אף אחת/אחד ,ריק שומם ,בגליל פינת סלומון יש קוקס אחת גבוהה ,מפחידה .

בדרך פ"ת פינת הגליל עומדת רוסיה מבוגרת קצת , מאוד נחמדה ,מפנקת ממש טוב 50 זיון + מציצה , מומלצת .

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”