כ אחריות פלילית על לקוחות זנות - דף 3 - סקס אדיר

אחריות פלילית על לקוחות זנות

22
[QUOTE=זונה מאושרת]

חתיך רומנטי: אתה יודע מה יקרה לגובה האתנן שאתה כה מלין עליו לאחרונה- אם ימסדו את הזנות בישראל?

[/QUOTE]

נקודה מעניינת אולם בלתי רלוונטית - אין שום סיכוי למיסוד הזנות בישראל. אף מפלגה לא תתמוך בצעד - לא הימין (דתי ושמרני), לא השמאל (פסאודו פמיניסטי) ולא המרכז (פחדן)
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

23

מ. מתחיל

אתה כנראה צודק כי כתבתי מזיכרון וזכרתי שהיו הצעות חוק על רדיפת לקוחות בצרפת, ספרד וכמה מדינות של ארה"ב.
יכול להיות שלא העבירו את החוק באף מדינה חדשה

מחבר לינק עם פירוט החקיקה לפי המדינות.
http://chartsbin.com/view/snb
ערבה אנושית2011-02-15 08:42:34

24
אם אנני ספרינקל ואירגונים כגון זאב"ה ופונ"י לא הצליחו לעשות את השינוי התודעתי לקראת מיסוד הזנות בארה"ב (למעט נוואדה ועוד איזו מדינה) , הסיכוי שלנו הוא אכן קלוש, אם כי לא בלתי אפשרי תחת לחץ חברתי על מגדל השן.

* זאב"ה- (זרקו את ברבורי המוסרנות) coyote - call off your old tired ethics

* פונ"י- (פרוצות ניו-יורקיות)
קישור לאתר הפרטי שלי:

25

ציטוט מתוך "פוסט-פורנו-מודרניסטית, 25 שנותי כזונת מולטימדיה" -מאת אנני ספרינקל.

I have a vision for the future where all the necessary sex education will be available for everyone; there will be no more need for abortion, no more sexually transmitted diseases. No one will ever go hungry for sex because there will be sex kitchens all over town serving sex instead of soup. Sex is a powerful נו באמת???? tool which will be used regularly in hospitals and psychiatric clinics. We will learn how to use orgasm to prevent and cure disease as some of the ancient tantrics and Taoists did. Sex workers will be highly respected for the important work they do and desire will be decriminalized. Betty Dodson will be able to realize her dream of having orgasms across America on TV. She'll raise enough money to end world hunger. Fetish lingerie and sex toys will be freely distributed to all people. People will be able to make love without touching if they choose. Men will be able to have multiple orgasms without ejaculating so they can maintain erections for as long as they want. Women will ejaculate. It will be possible to make love anywhere in public and not be impolite to watch. No one will care what gender people have sex with. In the future, everybody will be so sexually satisfied, there'll be an end to violence, rape and war

ובסוף היא מוסיפה:
"אתם יודעים, במחשבה שנייה, העולם מושלם בדיוק כמו שהוא. אולי אפילו עדיף ככה"
קישור לאתר הפרטי שלי:

26
[QUOTE=זונה מאושרת]

חתיך רומנטי: אתה יודע מה יקרה לגובה האתנן שאתה כה מלין עליו לאחרונה- אם ימסדו את הזנות בישראל?

[/QUOTE]

חמורים וחזירים יעופו לפני שימסדו את הזנות בישראל. עכשיו, רוצו כולכם לשתות רדבול.

אך אם אכן יתגשם חזון אחרים הימים הזה , אל לך להיות כה אפוקליפטית מירב יקירתי.

אומנם בתחילה יעלו המחירים עקב אילוצי מיסוי. אך לאחר זמן, לגיטימציה גם תוביל לכניסה של כוחות חדשים לשוק, דבר שיגדיל את ההיצע ויוריד את המחיר. אם גם יפתחו את השוק שוב ליבוא, והפעם כשוק חפשי לא שוק עבדים, בכלל תהיה פה חגיגה.

רימינג שוב מעיין בסמואלסון בשביל להיות מעשי.

["אתם יודעים, במחשQUOTE=זונה מאושרת]ציטוט מתוך "פוסט-פורנו-מודרניסטית, 25 שנותי כזונת מולטימדיה" -מאת אנני ספרינקל.

I have a vision for the future where all the necessary sex education will be available for everyone; there will be no more need for abortion, no more sexually transmitted diseases. No one will ever go hungry for sex because there will be sex kitchens all over town serving sex instead of soup. Sex is a powerful healing tool which will be used regularly in hospitals and psychiatric clinics. We will learn how to use orgasm to prevent and cure disease as some of the ancient tantrics and Taoists did. Sex workers will be highly respected for the important work they do and desire will be decriminalized. Betty Dodson will be able to realize her dream of having orgasms across America on TV. She'll raise enough money to end world hunger. Fetish lingerie and sex toys will be freely distributed to all people. People will be able to make love without touching if they choose. Men will be able to have multiple orgasms without ejaculating so they can maintain erections for as long as they want. Women will ejaculate. It will be possible to make love anywhere in public and not be impolite to watch. No one will care what gender people have sex with. In the future, everybody will be so sexually satisfied, there'll be an end to violence, rape and war

ובסוף היא מוסיפה:
בה שנייה, העולם מושלם בדיוק כמו שהוא. אולי אפילו עדיף ככה"[/QUOTE]

Why! Why try to outsmart nature? It's bad enough that societies worldwide created laws that restrict natural human sexual tendencies, that now this so called reformist is trying to mess with male ejaculation. What is so wrong with our old habit of fire and reload? After all, some of us fuck with more than just our penises.

רימינג מעשי2011-02-15 13:10:59

27
למה??? כי ככה האורגזמה שלך תהיה חזקה יותר... אז למה למען השן לא?

בוא ננסה להסביר את זה קצת יותר טוב, לא שאני מבינה גדולה בנושא, יש גדולות ממני בהרבה...

אבל אני מניחה שאורגזמה גברית דומה מאוד, אם כי מעט פחותה בעוצמתה, לאורגזמה דגדגנית מקומית נשית, אורגזמה שעיקר התענוג בה והזרמים מורגשים באיזור האגן.

יש אורגזמות חזקות בהרבה. כן, גם לגברים.

יש אורגזמות שמורגשות בעוצמה מטמטמת בגוף כולו, או כאלו שמתפתחות בצורה הדרגתית בכל הגוף כאשר התענוג מתחיל באיזור האגן ומתפוצץ ומתפרץ בראש, אורגזמות שנמשכות דקות ארוכות, לפעמים גם 10 ד' או 15 ד', אורגזמה שהופכת לסוג של סאב ספייס.

אורגזמה שלאחריה אומרים לעצמנו: "פאק, איפה הייתי עד היום?"

אז אם אפשר להתקרב לשם ע"י עצירת השפיכה, why the fuck not? קריצה
קישור לאתר הפרטי שלי:

28

אני גם לא מומחה בפיזחולוגיה וסקסולוגיה, אבל מניסיוני האישי:

אין קשר בין עצירת שפיכה לאורגזמה. אולי בתרגילי טנטרא לומדים את זה. אבל זה לא דבר טבעי.

כול חיי עם אישה מתאימה יכולתי להחזיק שפיכה בלי סוף - כמה שהיה כוח לבחורה. 4-6 שעות בקלות. האורגזמות של אגו היו חזקות ביותר שראיתי מה קורהנ לבחורה, אבל שום אורגזמה גופנית.

רק עם שלי הפסקתי עם זה (אחרי שהפסקנו להפגש בפרטי שהיא התחילה לעבוד 16 שעות במכון) כי לדבר איתה היה לי חשוב מסקס.

לצערי זה כבר לא חוזר גם שאני רוצהבכי

ערבה אנושית2011-02-15 14:13:34

29
[QUOTE=זונה מאושרת]למה??? כי ככה האורגזמה שלך תהיה חזקה יותר... אז למה למען השן לא?

בוא ננסה להסביר את זה קצת יותר טוב, לא שאני מבינה גדולה בנושא, יש גדולות ממני בהרבה...

אבל אני מניחה שאורגזמה גברית דומה מאוד, אם כי מעט פחותה בעוצמתה, לאורגזמה דגדגנית מקומית נשית, אורגזמה שעיקר התענוג בה והזרמים מורגשים באיזור האגן.

יש אורגזמות חזקות בהרבה. כן, גם לגברים.

יש אורגזמות שמורגשות בעוצמה מטמטמת בגוף כולו, או כאלו שמתפתחות בצורה הדרגתית בכל הגוף כאשר התענוג מתחיל באיזור האגן ומתפוצץ ומתפרץ בראש, אורגזמות שנמשכות דקות ארוכות, לפעמים גם 10 ד' או 15 ד', אורגזמה שהופכת לסוג של סאב ספייס.

אורגזמה שלאחריה אומרים לעצמנו: "פאק, איפה הייתי עד היום?"

אז אם אפשר להתקרב לשם ע"י עצירת השפיכה, why the fuck not? קריצה
[/QUOTE]

אני מסכים עם קו המחשבה של ערבה אנושית. זה דבר אחד ללמוד לשלוט על זמן השפיכה בכדי להעצים קלימקס . זה דבר שונה עובר גבר להגיע לאורגזמה ללא , או כמעט ללא שפיכה. אצלי זה קורה רק לאחר ריקון מאסיבי קודם של המחסנית. הנטיה הפזיולוגית הטבעית של גבר היא לפלוט חומר בזמן אורגזמה. כמובן שישנה הדרך השלישית בה הוד רוממותו נישאר באיתנו גם לאחר השפיכה וממשיך לאורגזמה שניה.

30

ראיתי את הדיון של לונדון וקירשינבאום....אני מאוד מקווה שהחוק לא יעבור בכנסת ...בכל העולם קיימת תופעת הזנות כבר מאות שנים זה לא הגיוני ממה יתפרנסו כל אלה שעבדו בזנות? מה נעשה אנחנו כצרכני מין? ...סתם שתיהן חופרות הפמניסתיות האלה חושבות שהן יכולות לתקן את העולם....כועס

גבר יוצא מגוף האישה כאשר הוא נולד, ומאז לא מפסיק לנסות להכנס לשם שוב...
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”