תמי - מעסה אירוטית ברמת גן
12הייתי אצל תמי השבוע. תודה לח"כ על המספר

מה שכתוב בתגובות מאד מדויק.
המקום - דירת קרקע בהרצל פינת הלמדן. הדירה די גדולה אך לא מאד נקייה. נראה שתמי לא גרה שם והמקום משמש לעבודה. המקלחת גם לא מבריקה אבל סבירה יחסית.
המראה - תמי נראית לי קצת מעל גיל 40. פנים לא מדהימות. חזה נפול. מעט בטן ותחת גדול עם הרבה צלוליטיס.
המסאז' - מסאז' לא רע בכלל למרות שלא ממש מקצועי. תוך כעשר דקות עובר לקטע האירוטי עם מגע ציפורניים נעים על הביצים וטיפול בשרביט. לאחר עוד כ- 5 דקות מסתובבים על הגב ואז יש עוד לפחות 15 שעה של חירמונים וטיפולים שונים של לשרביט (עם החזה, עם הצוואר וכד') ובסוף עבודת יד נחמדה לסיום.
השירות - זה הצד המאד חזק של תמי. כבר בטלפון היה לה חשוב לעשות תאום ציפיות. מאד נחמדה, מפרגנת ומשתדלת לרצות. החמיאה לי על שהגעתי בזמן וכמה אני חמוד וכד'. יצאה לפרוט כסף והבטיחה לי שהיא מיד חוזרת ושהזמן יתחיל ממתי שהיא חוזרת. שירות ממש נדיר. גם תוך העיסוי מנשקת את הגוף, האוזן ועושה קולות מגורים. מאד חשוב לה שהלקוח יהנה ויצא מרוצה.
במקרה שלי תמי נשארה כל הזמן עם תחתונים (לא ביקשתי שתוריד) אבל אפשר היה לראות שיש לה כוס שעיר.
המחיר - 150 ש"ח ל- 40 דקות.
שורה תחתונה - שווה. מי שמחפש דוגמניות או אקסטרות זה לא בשבילו. מי שמחפש עיסוי והרפיה עם שירות טוב במחיר טוב, זה המקום...
13הייתי אצל תמי השבוע.
תודה לחובב כוס על הטלפון. הבטחתי לו לדווח ואני עומד במילתי.
מאוד נהנתי.
הדיווחים הקודמים היו די מדוייקים. דירה מרווחת . לא מושקעת אבל בהחלט סבירה.
תמי אינה נראית כמו דוגמנית ולא יפיפייה , בת 40 בערך, אבל אישה מאוד נעימה ולבבית
נחמדה מאוד, מאוד שירותית, מדברת וקשובה אבל לא חופרת.
עברית טובה.
מאוד נשית, עדינה, אסטתית, נקייה, מריחה טוב, ידיים חלקות ועדינות, מגע מאוד נעים.
לא תקתקנית בכלל.
חזה בינוני מינוס, מעט נפול אבל פטמות יפות ומאוד נעים למגע.
כוס שעיר אבל לא יותר מדי.
אי אפשר בלי התייחסות לנושא התחת. ציינו כאן לחובתה כי התחת גדול ומלא צלוליטיס .
על טעם וריח אין מה להתווכח, אבל כפי שניתן להבין מהכינוי שלי, מבחינתי זו דווקא מעלה גדולה.
אכן תחת גדול יחסית לגוף, אבל לדעתי מאוד נשי וסקסי. לא הבחנתי בצלוליטיס לא נעים.
שאלה מייד עם אני רוצה בהתחלה מסאג' ממש או רק "מפנק". בחרתי ב"מפנק"
התחילה עם תחתונים בלבד אבל כנראה מצאתי חן בעיניה ולאחר כמה דקות שאלה מיוזמתה אם להוריד את התחתונים.
נתנה ללטף אותה בכל הגוף. מלטפת, מנשקת, נותנת לינוק מהשדיים, מאוד השקיעה.
לא ביקשתי אקסטרות והיא לא הציעה. נראה שאין מצב לאקסטרות.
לסיכום, מתאים לחובבי הז'אנר.
14שלום לכל החברים.
קיבלתי את המס' של תמי באדיבותו של חולה כוס היקר.
מה אומר ומה אדבר, בחורה חכמה, שירותית, יודעת לפנק, ועוד איך יודעת.
דירה נקיה, הכניסה אותי לחדר המסז'ים, ביקשתי להתקלח, נתנה לי מגבת, מקלחת סבירה, נקיה ביותר, אין מקום למקלחת משותפת.
נשכבתי על הבטן, הבחורה התפשטה, נשארה בתחתונים, ציצים חמודים, מידה 2 לדעתי, אגסים כאלה, מתוקים מאוד.
המראה שלה מיוחד, בהחלט לא מראה שגרתי של בחורות ישראליות/רוסיות.
לדעתי, בחורה נאה.
האופי שלה מקסים, חמודה ברמות. ברור לי שזה ענין של כימיה, כנראה היתה לנו כימיה מעולה.
שאלה אותי איזה סוג מסז' אני רוצה, האם חזק, חלש, העדפתי חזק.
לא נפלתי מאיכות המסז', אבל כאשר ביקשה ממני להתהפך, התגלתה יכולתה האדירה: באמצעות אצבעות ידיה היא מצליחה לחשמל את ידידינו, אינני יודע איך היא עושה את זה, אבל הנגיעות שלה מחרמנות בטירוף.
מכיוון שהזמנתי טיפול של שעה, ביקשתי ממנה להשהות את הגמירה
אני יכול לספר שמספר פעמים הייתי כבר קרוב לגמירה, היא פשוט שיגעה אותי, יתכן גם שכאשר עשתה בודי עם הציצים לחברנו, היא קצת ליקקה אותו, אני הייתי מוטרף לגמרי.
הגמירה היתה אדירה, צרחתי בטירוף, ממליץ לכולם.
לדעתי אין מצב לאקסטרות, כאשר התהפכתי על הגב, היא הורידה את התחתונים, נגעתי לה חופשי בשבלול, לדעתי היא גם נהנתה.
ממליץ בחום, אבל קחו בחשבון שכנראה אין אקסטרות.
עלות: 40 דק' 150 ש"ח, שעה 200 ש"ח.
ממליץ בחום.
בינו
בנימין הפטיש
15הייתי אצל תמי באחד מהימים האחרונים,הרשמים הם כדלהלן:
הגברת נחמדה פנים סתמיות ,גוף נחמד נעים לא שמנה לא רזה,
הייתי מאוד חרמן ואיך שהגעתי והתפשטתי הוא נעמד כמו טיל,היא אהבה את זה ונצמדה אליו כשהוא בין רגליה
אח"כ עברנו למסג' נעים אך לגמרי לא מקצועי,כשכל הזמן היא נותנת לגעת בה חופשי אך ללא החדרה לכוס עצמו,
לבסוף רכנה מעלי ושפשפה את החבריקו בכוס הרטוב שלה וזה נתן תחושת זיון למחצה,ואז גמרתי לה בין שדיה עם השפרצה עצומה
שכיסתה את פניה ,התנצלתי וצחקנו.
היא מנסה ומשתדלת לתת הרגשה טובה והיא אוהבת את אלו מהפורום שבאים אליה,טוענת שכולם נחמדים..
אז תודה לח"כ [הגיע הזמן לרה"מ]על הפינוק..
אף פעם לא שבע
16שלום לכולם,
ביקרתי אצל תמי בשבוע שעבר. אני אחסוך התיאורים הכלליים כי קודמיי סה"כ די דייקו ואתן רק את רשמיי/חידושים...
הגעתי אל תמי ב12, לקוח ראשון. מכוונת למקום, הכניסה אליה צמודה למכון כושר, יש מצלמה (כנראה של המכון) ובחוץ עמדה בחורה ששאלה אותי מה אני מחפש, כשעניתי שסתם אני מבקר מישהו, היא הינהנה בראש ואמרה לי "הדלת החומה שם..." קצת הפריע לי אבל כשיצאתי כבבר לא ישבה שם...
תמי פתחה לי את הדלת, גבוהה בבגד גוף שכזה וסה"כ נראית בסדר, כאמור לא מלכת יופי, אבל סה"כ סביר.
מקלחת (קרה, "הלקוח הראשון, עדיין לא התחמם הדוד) ויאללה לחדר הטיפולים. ניקיון ככה 8. הורידה הכל למעט תחתון שאלה איזה מסאג' אני רוצה (עדין) ויאללה לעבודה...
המסאג' העדין היה יותר מדי עדין, אבל היא יודעת לגעת והעור שלה נעים מאוד. מעבירה את החזה מדי פעם על הגב. מנשקת קלות את הגוף, סה"כ בסדר. אחרי 20 דקות עברתי לגב, עוד קצת בודי וליטופים, עלתה עלי "בתנאי שלא תשתלולל" וחיכוך של הזין בשפתי הכוס, גמירה ושלום.
סה"כ חוויה חיובית וכיפית.
אז מה הפלוסים? נחמדה, שירותית, מתפשטת בלי בעיות, אפשר ללטף (אך לא להכניס אצבעות) ומשתדלת מאוד.
המינוסים? ישבן צלוליטי מאוד, מדברת הרבה יותר מדי (והכל עושה שימוש בשורש חרמן, חרמנצ'יק, כולכם חרמנים...) ואין אקסטרות.
בשביל 150 ש"ח בהחלט לא רע.
מן הסתם אחזור.
18מישהו יודע מה לגבי תמי המעסה האירוטית מהרצל 73 ברמת גן?
[הועבר לשרשור המתאים]
[הועבר לשרשור המתאים]
19האם מדובר בבחורה בסביבות גיל 40, שיער שחור, ואגן רחב? אם כן לדעתי היא פרשה מהמקצוע.
[בוצע איחוד שרשורים]
[בוצע איחוד שרשורים]
20אתה צודק, אבל סביר להניח שהשואל זוכר אותה היטב וניתן להניח גם שלא היו בהרצל 73 יותר מ 2-3 מעסות (לא מדובר במכון אלא בדירה פרטית).
[בוצע איחוד שרשורים]
[בוצע איחוד שרשורים]