כ התמכרות לסקס, מצפון מול יצר ואיך נגמלים ? - דף 10 - סקס אדיר

התמכרות לסקס, מצפון מול יצר ואיך נגמלים ?

91
ואת מניפסט "חופש המצפון המיני" אתה כתבת עבורנו או עבורך?
תמהני שמא מסוכסך אתה עם עצמך עד כדי כך, שנזקקת לפמפלט בגרוש הזה, כדי להוריד מהנטל המצפוני המעיק והמטריד, שאם לא כן, מדוע טרחת בשעה שהצפרירים טרם באו להעמיס על המקלדת את מכתב ההגנה הזה?

תכל'ס, יש משהו במה שאתה אומר, אבל זו לאקונה טריוויאלית ידועה מראש, בטח לכל הנשואים באושר או שלא באושר במרחבי הפורום הזה.

מבחינתי זה חסר הארה והשראה, כי אין כאן בשורה מלבד רישום בהחבא אל "יומני שלי" בסגנון עדות כתה ו'...

מצטער. אין לי כוונה להכנס בך. פשוט השתחרר לי הGUNNER עליך בשעה זו, לפני שאני מכבה את העיניים.
I fart in your general direction

93
ונוס, גם אני התרשמתי שאותו חיבור אודות מצפון, יצר, התמכרות וגמילה בא מנפש מתחבטת ולא מנפש השלמה בדרכה.

השינה יפה לנפש שקטה, ונדודי השינה יפים לנפש המסוכסכת...

ועוד דבר - בדוק מדוע זוגתך ואתה אינכם מקיימים יחסי מין. גם פולניות אמורות לקבל חשק פעם בחודש. נסה לבדוק את העניין מבלי להאשים אותה בעניין - אולי מדובר בבעיה בסיסית בזוגיות שלכם? אולי היא חשה שאתה אינך נמשך אליה? ואולי הסיבה רפואית? אולי כדאי שהיא תתיעץ עם רופא הנשים שלה
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

96
[QUOTE=Venus Butterfly]

סליחה gunner אבל לא ממש מבין מה בדיוק מציק לך אצלי,

תגובתי נראית בעניך אינפנטילית (כיתה ו'), זכותך , בכיף, אז מדוע שלא תדלג, הרי אין כאן איזה דיווח שעליו ניתן להחליף רשמים מנקודות מבט או שרות שונות. וזה גם לא אומר ששולל תגובות של אחרים לאותם דברים שאני כותב, אני רק מנסה להבין :

אם היה לך כה משעמם וחסר ערך לקרוא את תגובתי (חוסר הארה והשראה, אין בשורה, סגנון כיתה ו, פמפלט בגרוש, לאקונה טריוויאלית - בואנה, כל כך הרבה מילים "גבוהות" בשביל לתאר משהו כמו נגיד "בשביל מה כל החארטה הזאת") אז בכדי לומר לנו כמה חסרת תכלית ומיותרת התגובה שלי , השקעת הרבה, חביבי, השקעה רצינית שמת לנו פה.

ואם לא עקב ההשתעממות מדברי, זכיתי לתגובתך המלומדת , אז אולי באמת מעניין להבין מה הנוכחות שלי כל כך מפריעה עד כי טרחת להבהיר זאת בגיבוב כה משמים, אך בהחלט מושקע , עבורך.

וגם אני , דרך אגב, לא הייתה לי כל כוונה להיכנס בך בחזרה, אלא סתם, משום מה התעוררתי שוב, בערך באותה שעה ומרוב שיעמום התחשק לי שוב להסתכסך עם עצמי צחוק צחוק צחוק

QUOTE=gunner]ואת מניפסט "חופש המצפון המיני" אתה כתבת עבורנו או עבורך?

מצטער לאכזב אותך ונוס. זה היה קל כמו נפיחת בוקר. אתה פשוט מכניס אותי לאווירה לירית, ממש כמו חומוס וארטישוק ירושלמי...צחוק

GUNNER

gunner2011-02-20 07:56:56
I fart in your general direction

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”