כ סקס עם קוקסינלית ישראלית בשם הילה - SXS - דף 4 - סקס אדיר

סקס עם קוקסינלית ישראלית בשם הילה - SXS

31
[QUOTE=Shaguar][QUOTE=Harley]

אני לא כתבתי ששילמתי לפני האקט ... יש רק אדם אחד שיודע את זה ... Star

[/QUOTE]

וואוו חזק Harley מוחא כפייה
[/QUOTE]

ידוע שמשלמים מראש, לקוח שלא יודע זאת לא ביקר אצל קוקס לפני כן

התשלום תמיד מתבצע מראש, על אחת כמה וכמה בפגישה ראשונה, אז לא ברור על מה הכפיים בדיוק !!כועס

אני מכבד את בקשתה לא להשאיר ביקורת , לא חיובית ולא שלילית

בפעמים שיצא לי לבקר אצלה שאלתי אם היא בעניין והיא אמרה שהיא מעדיפה שלא, אז לא, כבודו של אדם- רצונו .

32
harddick, כחבר בפורום מצפים ממך להיות מעורה בצורה שתתפרש עיניינית על דיווחים וביקורים אצל נותנות שירות שונות/נוספות ...

הדיווחים הנוספים ילמדו את כולנו על מידת אמינותך - להזכירכם, אמינות הינה אבן הבוחן העיקרית כאן בפורום והערך העליון ביותר !

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

33

ביקרתי אצל
הילה בעקבות המלצה שקיבלתי מ
ravnadal
בפרטי ועל כך אני מודה לו. לגבי מה שהרלי כתב - אני מסכים איתו לגמרי ואני לא
מרגיש שיש לי הרבה מה להוסיף על הדיווח הממצה שלו. אני לא כל כך מבין למה
harddick התעצבן – הדיווח
הוגן לגמרי וחיובי למדי.

מדובר בקוקסינלית
שניראת בסדר גמור אבל לא מדהים. שאלת הנשיות, כמו שהרלי ציין, היא עניין אישי
במידה רבה. יש קוקסינליות שנראות הרבה יותר נשיות ממנה ויש כאלה שלא, אבל ממש לא הייתי
מגדיר אותה כגברית או כ"מחופשת". היא מטופחת, חלקה ונטולת זיפים ויש לה
עור חלק ונעים. הפנים שלה נשיות למדי, אבל לא עד כדי כך שתתבלבלו אם תראו אותה
ברחוב. עניין האיפור שולי מבחינתי מאחר שהאורות כובו מהר מאוד, אבל אני חושב שאפשר
אולי לבקש ממנה להתאפר – לא יודע, לא ניסיתי.

לגבי השירות –
לדעתי מדובר באחת הקוקסינליות שנותנות את
השירות הכי טוב שיש ומעניקה
GFE,
וזה משהו שגם הרלי ציין. יש לה אישיות מקסימה, היא ממש לא שמה סטופר וניכר שהיא
משתדלת לתת את השירות הכי טוב שהיא יכולה – עניין נדיר במחוזותינו.

בשקלול
הדברים – אין לי תשובה חד משמעית לשאלה אם כדאי ללכת אליה או לא. זה עניין של שירות
מול למראה וזה משהו שמשתנה בין אדם לאדם וגם אצל אותו אדם, בין פעם אחת לאחרת. ניקח
לדוגמא את סברין. מדובר בקוקסינלית שנראית מדהים אבל השירות שלה נוראי. אחרי מפגש
מזעזע שהיה לי איתה אני אומר בכנות שאני מעדיף לשרוף 3 שטרות של 100 שקל ולפזר את
אפרם לרוח מאשר לשלם עבור הזכות המפוקפקת להיות איתה. הייתי שמח אם היא היתה נותנת
את השירות שהילה נותנת, ואין לי בכלל ספק שהיא הייתה הופכת לקבועה שלי. אבל החיים
לצערנו יותר מורכבים, כך שצריך לעשות פשרות – לכאן ולכאן.

ובנימה כללית
יותר ביחס לשירות – אין 100%- אף פעם ובשום תחום. גם נותנת השירות הטובה ביותר
יכולה לפספס וגם לגרועות ביותר יש לפעמים יום של חרמנות או כימיה יוצאת דופן עם
לקוח שייתנו חוויה מדהימה. לגבי הילה אני חושב שברוב המקרים השירות שתקבלו ממנה יהיה
מצויין. לגבי המראה – זה כבר עניין של טעם אישי. כך שאם שירות הוא ערך עליון מבחינתכם –
היא בהחלט מומלצת. אם פחות אכפת לכם מהשירות, העיקר שהקוקסינלית תיראה כמו כוכבת
פורנו – עדיף שתוותרו.

Do what thou Wilt

34
אז צר לי לאכזב אך לא יתקבל ממני שום דיווח, לא על הנ"ל ולא על אף אחת אחרת כי אני לא מבקר במינון כ"כ גבוה,
ולא ביקרתי אצל אף אחת אחרת, נשארתי אצלה מפני שבסך הכל היא ענתה על הציפיות שהיו לי ממפגש לחוויה שכזאת,

קראתי תגובות וביקורות על אחרות שעשו טריקים וכל מי דברים לא לעניין והחלטתי לא לקחת סיכון וללכת רק על מה שאני מכיר ויודע .

המראה של מישהי נקבע בעיניי בעת הקליק הראשוני של השניות הראשונות והיתה כימיה, אחרי כמה דקות של שיחה התרשמתי גם מהאופי החם והאנושי, כזה שלא נתקלתי בו גם בחיי היומיום שלי , ללא קשר לאירוח או לסקס .

את הילה ( אני עדיין קורא לה הילה) אני מכיר כבר כמה שנים מפורומים אחרים שבהם היא פירסמה

עד לא מזמן אני לא ידעתי בכלל שיש פה מודעה שלה כי היא שינתה את שמה למיטל וגם התמונות המפורסמות לא נראו לי דומות,

לי יש את מספר הטלפון האישי שלה ולא את זה שמפורסם כאן.

היה לי קצת חבל לקרוא ביקורת כ"כ נוקבת על מי שבסך הכל הכללי היא מעל לבסדר, הן מבחינת מראה והן מבחינת שירות , ולכן הגבתי .

מהביקורת שרשם פה הרלי אי אפשר להתעלם מההאשמות כלפיה, הוא לא רק "תקף" את הכתפיים שלה, או את אי קימוריה אלא גם דירתה "הפיצפונת", שזו שטות גמורה, מדובר בדירה יפה מרווחת נקיה ומסודרת ( הייתי שם, אני יודע את הפרטים האלה ), ואת בעיות החניה באזור ( ידוע שיש בעיות חניה במרכז ת"א ), מי שכ"כ רוצה להימנע מזה שייקח מונית או אוטובוס, חחחח

לטעמי, הוא כנראה היה קצת מבואס שלא הצליח להשיג את מי שהוא חיפש בקדחתנות על , שעד שהגיע למישהי שווה איכותית כבר הוכו עיניו בסנוורים עד שלא יכול היה לראות זאת .

מפאת חוסר הפרופורציות בביקורת שקראתי החלטתי להגיב, ואינני מצטער על כך, זכותי להביע את דעתי .

עם הביקורת של perv98 אני יותר מזדההחיוך גדול

19LOLx82011-02-24 20:41:53

35

ברגע שהצהרת על עצמך כמישהוא שלא יוציא דיווח, גם לא מבקר הרבה, וגם לא היית אצל אחרות (כלומר הבסיס להשוואה שלך אל מול אחרות למעשה לא קיים) - איבדתי את העיניין אפילו להתנצח איתך בנושאים השונים.

אתה ודעתך לא אמינים בעיניאצבע למטה, בין אם אתה יחצ"ן מטעם, הילה עצמה, או סתם אויל משריש.

אני לא זז מדיווחי ודעתי המבוססות על המציאות בשטח, כולל אצל אחרות. הדיווח שלי לא מיועד עבורך.

תתקדם.

מעניין שלא הגבת למדווח הראשון בפוסט שכתב "בדירת חדר מצוקמקת". אז לפני שאתה רץ להוציא נסח טאבו לגבי הדירה ה"מרווחת", והסדרי חניה או מסלולי הגעה למקום, למה שלא תפנים שיש עוד דעות השונות משלך, ותבקר עוד נותנות שירות כדי לקבל פרספקטיבה אחרת.

Live to ride and Ride to live

37
אני היתי אצל הילה פעם אחת לפני כמה שנים.
הגעתי בעקבות המלצות חמות בפורומים שונים ותמונות מלאות כולל פנים שפרסמה.
(לא יודע מה קרה בזמן האחרון שכולן מפרסמות תמונות מזויפות או במקרה הטוב מטושטשות).

לגבי הדירה - אכן דירה קטנה, לא מוזנחת אבל המזרון היה על הרצפה מה שלא נותן הרגשה טובה במיוחד.
אבל באנו לזיין, לא לקנות דירה כך שזה פחות חשוב.

לגבי המראה - אישית ממש לא אהבתי. המראה מאוד גברי, הן בגוף ובמיוחד בפנים, חזה סיליקוני לא יפה.
התמונות שראיתי, כולל מה שפורסם כאן, הרבה יותר טובות ולא מיצגות את המציאות.
המציאות לצערי מאוד מאכזבת.
מראה הוא עניין של טעם אישי, אבל לטעמי היא רחוקה מאוד מלהיות מושכת במראה.
הילה היא לא אחת שהיית מעיף עליה מבט שני ברחוב.

שירות - בסדר, נחמדה אבל המראה שלה כל כך לא משך אותי כך שלא נוצרה כימיה וממש לא נהנתי.

סיכום - מי שמחפש אשה עם זין שיחפש במקום אחר. הילה היא יותר גבר עם ציצי.

38
[QUOTE=harddick]

...היה לי קצת חבל לקרוא ביקורת כ"כ נוקבת על מי שבסך הכל הכללי היא מעל לבסדר, הן מבחינת מראה והן מבחינת שירות , ולכן הגבתי ...

... מפאת חוסר הפרופורציות בביקורת שקראתי החלטתי להגיב, ואינני מצטער על כך, זכותי להביע את דעתי ...

[/QUOTE]

טוב, אז אם למה שכתבתי קראת לצאת מפרופורציות, וביקורת נוקבת ... אני רק יכול לדמיין מה תחשוב על הדיווח של BILBO .

הרי זכותו להביע את דעתו בדומה אליך.

צחוק
Live to ride and Ride to live

39
צריך לקחת בערבון מוגבל דיווח על ביקור מלפני כמה שנים. בחורינות משדרגות את עצמן לעתים די תכופות (תראו למשל מה שובל עושה לעצמה מדי טיפול תקופתי) ומסיבות כאלה ואחרות גם מצבי-הרוח שלהן - וכתוצאה, השירות שלהן - משתנים לעתים תכופות...

40
[QUOTE=redone]צריך לקחת בערבון מוגבל דיווח על ביקור מלפני כמה שנים. בחורינות משדרגות את עצמן לעתים די תכופות (תראו למשל מה שובל עושה לעצמה מדי טיפול תקופתי) ומסיבות כאלה ואחרות גם מצבי-הרוח שלהן - וכתוצאה, השירות שלהן - משתנים לעתים תכופות... [/QUOTE]

אדרבה - תנסה ותדווח.
אני בספק אם אפשר להפוך חיפושית לפורשה, אבל אם אתה לא מאמין, תנסה בעצמיך.
אל תשכח לדווח - בהצלחה.

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”