כ דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu, - דף 11 - סקס אדיר

דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu,

101

שבת שלום

הבוקר נסעתי לדגום את דיאנה ,אחרי קביעה טלפונית היגעתי לבנין בו היא מתגוררת והחצופה ייבשה אותי למטה כ 20 ד' שאני בכל הזמן הזה מחייג בלי סוף...וכשענתה כבר....מסתבר שהיא נרדמה!!!!! עליתי ונכנסתי לסלון שהיא יושבת ליידי ומפהקת בלי סוף ומספרת כמה בא לה לישון ניסיתי להיות נחמד הצעתי לה מסז' ניסיתי שיחה אולי ו...נאדה כפיש,עוצמת עיניים כאילו היא נרדמת אחרי עינוי של כ 10 ד' שאלתי אם היא רוצה שאלך ולא תאמינו אמרה כן! אני עייפה תבוא פעם אחרת....אנחנו פה בפורום מהללים ומשבחים עובדות שמגיע להן וטוב שכך ,אחרת לא היינו יודעים היכן האיכות אבל ישנם בחורות שלוקחות את התשבוחות למקומות לא נכונים .לכן דיאנה יקרה את ה250 300 ש"ח שלי אתרום במקום שבו יודעים מהיכן מגיע האוכל אותו את אוכלת והפלזמה בה את צופה חצופה!!!!!
19LOLx82011-02-25 13:22:50

102

יום שישי השעה 23:30 - החרמנות הכתה בי. טלפון קצר לדיאנה וקבענו ל 01:00.

הגעתי ב 00:45 הרחוב שומם (קצת מפחיד להשאיר את הרכב ככה ברחוב) רק כמה עובדים זרים ברחוב, התקשרתי ושאלתי אם אפשר לעלות... מיד הסכימה.
ישבנו בסלון כמה דקות צופים בסרט מצוייר ברוסית - זה מה שהיא אוהבת, אבל אני לא מבין רוסית.
שאלה מה עכשיו - אמרתי שקראתי בפורום את התגובות פה - היא נכנסת וקוראת מידי פעם מה הגברים כותבים.
היה קריר, הלכנו להתקלח - מסבנת את כל המקומות ופתאום מתחילה ללחוץ על כמה נקודות שומן בגב - טיפול קוסמטיקאית מתמחה.
נכנסים לחדר יבשים ונקיים, נשכב על המיטה והיא מתחילה במציצה מושקעת חשופה וארוכה, ליקוקי בייצים, ירכיים, רימינג מטורף ורטוב - זיינה לי את התחת עם הלשון, משחקי אוויר ושאיבות חזקות. הופכת אותי על הבטן, על הגב - בוחשת ושואבת שם חזק.
קצת בין השדיים אך הזיין נתקע ולא זז חלק - קצת רוק וזה מתקדם יפה.
נשכבת על הגב ושמה לעצמה קרם בחזה, אני מתיישב עליה מזיין אותה בין השדיים ובפה.
פתאום אני שומע אזעקה - נזכרתי שרק הרכב שלי ברחוב ונלחצתי שזה מהרכב שלי שנמצא לבד בחניה. הלכנו לחלון שבסלון ובדקנו שהכל בסדר, באמת הכל היה בסדר - כנראה שזה בא מאיזור אחר.
שוב מציצה ארוכה להרמת המורל ושואלת סקס?
שמה לי קונדום עם הפה ומתחילים בדוגי עם קונטרות טובות - היא גונחת ואני ממשיך חזק יותר ומשטיח אותה על הבטן וממשיך כמה דקות.
שואלת על מצב הקונדום ומחליפה אותו.
נשכבת על הגב ומרימה רגליים - זיון חזק כמה דקות ומתהפכת שוב על הבטן (התנוחה האהובה עלי) בתקווה שאני אגמור.
מורידה את הקונדום ומתחילה במציצה שוב הרבה זמן עד שאני גומר לה בפה.
היה קשה - התאמצתי מאוד - לא נעים לי כבר 56 דק' שאני שם.
מתלבשים ויוצאים.
200 שקלים מחליפים ידיים - שואלת זה הכל? - חבל שלא היה לי עוד לטיפ - פעם הבאה זה יהיה טיפ כפול - ולשם אני עוד אחזור.
נכנס לרכב - כבר 01:45 ונרגע שהוא נמצא פה מבלי שפרצו אליו - סיגריה שאחרי וחזרתי הביתה למקלחת חמה ולדווח פה מייד.
ולסיכום:
מציצה מעולה, רימינג מעולה, זיון חזק, לא מלחיצה, מקום דיסקרטי, אווירה טובה והרגשה נעימה.

105

קבעתי איתה לארבע וחצי אחה"צ . פעם ראשונה . הגעתי 10דקות לפני הזמן והתקשרתי , חשבתי אולי במקרה כבר פנויה . לא היתה תשובה. בארבע וחצי התקשרתי שוב - אין תשובה . המשכתי כל 2 דקות להתקשר ורק חמש דקות לפני 5 באיחור של 25 דקות ענתה בטון לא נעים ואמרה שהיה לה קליינט עד עכשיו . לא התנצלה ולא בטיח . עמדתי כמו שמוק בהול ממתין להנחייה שלה והיא בוהה בי כמו מסטולית ושותקת . אמרתי לה רוצה כסף , הנהנה בראש ונתתי . פה כבר התחרטתי שהגעתי אבל יאללה , אני כבר בבוץ . למיקלחת מסבנת אותי ואת עצמה ולמיזרון . ליקוקים עייפים על הפיטמות , ירידה לשרביט למציצה לא רעה וביצעה רימינג צנוע רק כשביקשתי . להשחיל לה ממש לא בא לי . נראה לי משימה קשה למצוא את הכניסה בין כל הקפלים . הבחורה ממותה לא קטנה. הייתי צריך להתרכז ולפנטז כשגמרתי לה בחזה.

בקיצור פלופ אטומי . פיגורה של נהג משאית , סקס בשקל ואישיות דוחה . שומר נפשו ירחק !!!
שרביט קסם2011-04-07 09:19:50

107
סופסוף דגימה שלי על דיאנה.

מצאתי זמן בתחילת השבוע וקפצתי לבעל העקידה לדגימה.

אין צורך לתאר אותה כי יש כאן תמונות שלה רק שהיא נראת מלאה יותר במציאות.

למקלחת המשותפת ויאללה לעבודה...

התחילה במציצה טובה מאוד-אחת הטובות שקיבלתי! ומשם עברה לרכיבה עלי אבל לא היה חיכוך בכלל, עברנו לדוגי וגם שם המצב לא שונה, בסוף חזרה למציצה וגמירה בפה.

תראו אני אסכם את השירות שלה ככה:

היא שירותית ואדיבה, נתנה לי שתיה קרה והיחס שלה סבלני ואין תקתוקים אך ניכר בה שהיא שחוקה מעט ועובדת כבר על אוטומט זאת אומרת שאין משהו מרגש במפגש איתה.

110
שלום לכולכם.... האמת שיצא לי די הרבה זמן לקרוא תפורום המועיל שלכם ועכשיו אחרי תקופה שלא יצא לי להכנס (פשוט הייתי בחו"ל ולא מצאתי טעם) החלטתי גם להתחיל לתרום קצת.... אז בקשר לדיאנה יצא לי להיות אצלה אכן שירות טוב ומשתדלת אבל רואים שהתקלקלה עם הזמן (המלצות וריבוי מחמאות יכולות לעשות את זה או שפשוט התבגרה האישה) אבל באמת חברה שמראה לא משהו וזה בלשון המעטה (אישית השירות חשוב לי יותר מהמראה) אכן מעניקה רימינג טוב ומציצה חמודה (לא דרשתי יותר מזה) אבל מה שכן וזאת נקודה מאוד חשובה לגביי הבחורה אכן נקיה ודואגת שתתקלח וזה לא מעט בימינו...בקיצור הייתי חוזר...אולי מקוה שעזרתי ולו במעט ומקוה שהדיווחים שלי ישתפרו בהמשך

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”