כ אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה - דף 3 - סקס אדיר

אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה

21
צייד , "אתה מת שאני ארחיב כבר את אילנה" ,
1.הרחבתי אותה בקונגרס , כשהייתה בהרצל , ובבית הפרטי (לא זוכר שם רחוב אבל מס' 8 או 4 עם שתי דלתות משני הכיוונים )

2. כך שכל העניין שלי כרגע זה למרחב אותה דווקא בתנאים הללו ,ורק כשה"דון" דג- דה -ג'אן יואיל בטובו לבא איתי , ולהמתין...

3.אם לא , אני לא מתכונן לרוץ לשם לבד...(ואוליי אהיה יותר מידיי חרמן , וכן....)
מר-חיב2011-02-23 07:19:28
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

23
[QUOTE=yigal_dv]גם לי יש הרגשה שהמיקום שם בעייתי ובסוף המקום יסגר, אם בגלל לקוחות (למשל כמוני) שלא רוצים לבוא בשעות היום (גם בערב בחושך זה לא נעים להסתובב ולחכות שם בחוץ) או בגלל שיהיו מי שיתלוננו או יתנכלו או לא יודע מה.

לפחות אם דלת הכניסה היתה בצד, ולא בחזית, זה כבר היה משפר משמעותית את המצב. לדעתי הקיר של השירותים והמקלחת זה הקיר החיצוני, שפונה לכיוון הים, ואולי אפשר לפתוח שם דלת, אבל אי אפשר הרי שכל הלקוחות יכנסו דרך השירותים, אלא אם כן מסדרים שם מעבר או מעין מסדרון צר 60 ס"מ רק לצורך הכניסה.

ואווו, איך נהיינו כולנו אדריכלים מרוב שהמקום שם הוא בעייתי קריצה

[/QUOTE]

יש לציין גם שחזית מלון סבוי (גאולה 5) ממוקם מול המקום (כפי שרולינג ציין מבחינת תיירים באזור,אכן בעיה)
מילא הכניסה שנימצא בחזית אבל שמתקבצים 5ח'ברה בלובי (חדר ההמתנה) ויכולים
עוד לפתוח בטעות את הדלת בזמן שאתה מזיין זה כבר משהו אחר לגמרי שלא נעים.
אני לשנייה לא חשבתי להתקלח או להיכנס לשרותים שם..אין מצב!

אולי נעשה הסבת מקצוע לאדריכלי בתי/דירות בושת קריצה Geek

[QUOTE=מר-חיב]צייד , "אתה מת שאני ארחיב כבר את אילנה" ,
1.הרחבתי אותה בקונגרס , כשהייתה בהרצל , ובבית הפרטי (לא זוכר שם רחוב אבל מס' 8 או 4 עם שתי דלתות משני הכיוונים )
2. כך שכל העניין שלי כרגע זה למרחב אותה דווקא בתנאים הללו ,ורק כשה"דון" דג- דה -ג'אן יואיל בטובו לבא איתי , ולהמתין...
3.אם לא , אני לא מתכונן לרוץ לשם לבד...(ואוליי אהיה יותר מידיי חרמן , וכן....)
[/QUOTE]

חח נו מה רע בכך ..תומך בך לבקר אותה שוב.
מרוב שמרחבת אותה אחי בגלל זה הכוס של אילנה רחב מדיי קריצה
לך בשעות הצהריים בוקר ולא תצטרך להמתין וגם לא הדון דג-גה-ג'אן (והוא לא ישאיר אותך לבד).

SEXHUNTER2011-02-23 22:41:49
Follow your instincts, not your horniness

26

חברה,

הייתי עם אילנה אתמול בערב.אני מכיר אותה שנים בגילגוליה השונים עוד מהקונגרס כשעבדה לבד בלי מזכירה והיו לה אז מעט לקוחות שהתרבוצחוקביותר.באותם ימים ניתן היה לבלות אתה למעלה מחצי שעה.ניסיתי אז לשוחח עמה ולהבין מי היא.

נכון שאיננה אשת שיחה אבל בהחלט לא לוקה בשכלה כמו שטענו בעבר חברים מכובדים בפורום.

אילנה סיפרה לי אז על עצמה.

לדעתי השירותיות שהיא מעבר לכל האחרות היא התקשורת שלה הלא מילולית עם הלקוחות.היא עושה כמעט כל שתחפצו לא בגלל

פרייריות אלא כיון שהבחורה/אשה הזאת זקוקה לקשר הזה ואתם הלקוחות החברים שלה.הכסף חשוב לה גם כהכרה בערכה.

אילנה טובת לב מחד ואשת עסקים לא רעה בכלל מאידך.

באשר לביקור עצמו אילנה היתה סבלנית ביותר . התקשיתי להשלים את המלאכה למרות שבפעם הראשונה העזתי לעשות אתה אורלי ללא.לבסוף נגמרה החגיגה בין שדיה הגדולים והיפים כשהיא עוזרת לי עם ידה.

עברה למעלה מחצי שעה ולמרות הדפיקה על הדלת היא לא הפסיקה את הדפיקה.

בד"כ אני זריז יותר אז אל תפתחו ציפיות...

מומלצת למרות חוסר הדיסקרטיות והמקלחת המשותפת שהיא סבירה בהחלט.

מחיר 130 .
דרור200

27
[QUOTE=דרור200]
נכון שאיננה אשת שיחה אבל בהחלט לא לוקה בשכלה כמו שטענו בעבר חברים מכובדים בפורום.

אילנה סיפרה לי אז על עצמה.
[/QUOTE]
אני חושב שכל אלו שחשבו כך בעבר למדו והבינו שאילנה אינה באמת כזאת.
אין פה אפילו על מה להתווכח חד משמעית.

[QUOTE=דרור200]
לדעתי השירותיות שהיא מעבר לכל האחרות היא התקשורת שלה הלא מילולית עם הלקוחות.היא עושה כמעט כל שתחפצו לא בגלל

פרייריות אלא כיון שהבחורה/אשה הזאת זקוקה לקשר הזה ואתם הלקוחות החברים שלה.הכסף חשוב לה גם כהכרה בערכה.

אילנה טובת לב מחד ואשת עסקים לא רעה בכלל מאידך.

[/QUOTE]
כל מילה במילה..צריך לזכור ולהפנים זאת.
מילים כדרבנות דרור,כל הכבוד.

SEXHUNTER2011-02-25 01:08:28
Follow your instincts, not your horniness

28
השדיים שלה זה פשוא מדהים!
אלינה היא בחוכה מיחדת מאוד נחמדה ושקטה. אין על החיוך שלך...לפי זה אני יודע שהיא שמיחה להראות אותי. אני כל הזמן נותן ךה מתנות קטנות :)...
נסעתי קמה בנות אחרות...אבל אלינה היא ''זה באיסט'' :)

30
'דרור200', אתה מתאר את אילנה מאד מאד נכון, גם אני מכיר אותה ממתי שהיתה חדשה חדשה בהקונגרס ובקושי דיברה 3 מילים בעברית. ואם תבדוק באותו שרשור ישן שכתבו עליה כל מיני דברים (ואפילו שטות כמו שמבחינה חוקית אסור לעשות איתה סקס, בגלל שהיא כביכול 'מוגבלת') אני הראשון שכתבתי שזה שטויות, ומי שקיבל רושם מוטעה כזה, זה בסכ"ה בגלל קשיי שפה ומנטליות ושהיא חדשה בקטע, ושהיא ממש בסדר גמור. אולי הוסיף אז לרושם המוטעה הזה דברים שובבים (ולא זהירים) שנהגה פה ושם לעשות, וזה הצטייר בעיני אנשים כחוסר אחריות חוסר הבנה וכו', אבל לא נחזור לעניין הזה.

דרור, לדעתי נכון מה שאתה אומר על אופי הקשר שלה עם הלקוחות, אני בכל פעם מקבל מחדש את הרושם שהיא פשוט אוהבת מגע וסקס, על כל צורותיו והבטיו, וזה בא לה בצורה כ"כ פשוטה ישירה צנועה טבעית וכייפית, ללקוחות, ונראה שגם לה, שזה באמת מיוחד ויוצא דופן לגבי נערות עובדות.

אגב דרור, 130 כולל מקלחת משותפת זה בסדר גמור, זכית ! אני במסורת ותיקה מהקונגרס גם עושה את המקלחת המשותפת (במקום הנוכחי קצת צפוף, אבל ממשיכים במסורת), אבל בתוספת מחיר קטנה, ממש קטנה, וזה כמובן שווה כל שקל. ולא מעט דברים נחמדים ולא נשכחים קורים במקלחת המשותפת, ואני אספר דוגמא קטנה, אולי שתיים : פעם היא ביקשה ממני שאסבן לה את הגב, והצביע למקום שלשם היא לא מגיעה עם היד, סיבנתי לה בכייף, ולא התאפקתי תוך כדי זה אחר כך לשלוח גם יד לחזה היפה שלה ובהמשך לסבן גם שם, והחמאתי לה על החזה היפה - ומסתבר שגם היא מודעת לזה ושמחה על זה, ובלי שאני אשאל היא התחילה בטבעיות ובנחמדות כזו לספר לי על הניתוח, כל מיני פרטים ממש מפורטים לגבי אצל מי שניתוח כזה מצליח יותר ואצל מי זה מצליח פחות, שצריך שיהיה מספיק עור במקור כדי להקיף בצורה טובה וטבעית את השד המוגדל, סיפרה לי באיזה גודלמשקל של שתלי סיליקון השתמשו אצלה (הייתי מדווח לכם כאן, אבל פשוט שכחתי את המשקל או הנפח שאמרה לי), היא ממש הפגינה התמצאות בניתוח והתמצאות טכנית מפורטת - ואז לקחה לי את היד ושמה מתחת לשד וכיוונה אותי למשש אותו ולהרגיש אצלה את השתל ושאלה אם אני מבחין ומרגיש בו במישוש, האמת שלא הייתי בטוח שהרגשתי את השתלים, אף פעם לא יצא לי למשש ולבדוק שדיים של מישהי בתשומת לב ובקפידה כמו שהיא כיוונה אותי למשש ולבדוק אצלה, ואמרתי לה שאולי אני מרגיש בהם, אבל לא בטוח, ושוב החמאתי לה, כי כמו שכתבתם וכתב כאן 'סקסהאנטר' עשו שם כנראה עבודה מאד טובה.

דבר מצחיק אחר שקרה לי איתה במקלחת עוד בדירה בהקונגרס (מתוך רשימה לא קצרה) : באחת הפעמים תוך כדי להסתבן ולהתקלח זה נעמד לי כמו תותח נ"מ גדול ומצביע בגאון כלפי מעלה, בסיום המקלחת זה נשאר באותו מצב, שמתי כרגיל את המגבת סביב חצי הגוף התחתון, כהכנה לחצות לצד השני של המסדרון לחדר להמשך ולסקס עצמו , אבל ראיתי שהתותח נ"מ לא נרגע ולא יורד ועם המגבת זה נראה עוד יותר בלתי אפשרי, ופשוט התביישתי לצאת כך מהמקלחת למסדרון עם זיקפה כזו נראית לעין מתחת למגבת, ואמרתי לאילנה שאני אגיע לחדר בעוד דקה או שתיים. כשכבר אזרתי אומץ וחציתי את המסדרון מהמקלחת לחדר, שמעתי את אילנה ורגינה (פקידה שעבדה בהקונגרס) מבסוטיות ומתגלגלות מצחוק ! כשאילנה הגיעה לחדר שאלתי אותה על מה הן צחקו, והיא אמרה בגלוי : "עליך, על זה שאתה ביישן ואיך שאתה פוחד ומתבייש לעבור במסדרון "Embarrassed.

והאמת היא צודקת לגמרי, אפילו עם הצחוק והלגלוג, כי כנראה שרואים את זה עלי שאני די פוחד במקומות האלה לפגוש או להתקל בטעות עם מישהו שמכירים, מהעבודה, אולי עם שכן, אולי ידיד או חבר, אולי אפילו עם קרוב משפחה, על המדרגות, אפילו בפנים בהמתנה או בכניסה בטעות לחדר אחר שלא נעול, אפילו בחוץ ברחוב בקרבת המקום, החשש והפחד הזה אף פעם לא עוזבים אותי.

לסיום עוד דבר מצחיק שהיה. בסיום סקס מהנה ונחמד : אילנה כמו תמיד לא ממהרת ולא נעלמת מהחדר (כנהוג אצל רוב הנערות העובדות), היא נשארת אתך סבלנית ואפילו לא מתלבשת, ויש עוד זמן ואפשר עוד סתם לפטפט ולקשקש, התחלתי להתלבש, גופיה, חולצה. ונזכרתי במשהו שסיקרן אותי, הזין שלי כשהוא עומד יש לו טיפונת נטיה, ממש טיפ טיפונת נטיה שמאלה. אולי אחר בטח לא יבחין בזה, אבל אני שמתי לב לזה וסיקרן אותי אם זה קיים גם אצל אחרים, שאלתי את זה את אילנה ואיך זה אצל אחרים ? והיא דבר ראשון הרגיעה אותי שהכלי שלי בסדר ונורמאלי לגמרי (ואפילו יפה) והתחילה לתת לי בהמשך הסבר וממש הרצאה של לפחות 5 דקות עם הדגמה מעשית על הכלי שלי, בהתחלה עם יד אחת, ובהמשך בשתיים, האמת הרצאה מעניינת ומרתקת על כל צורות הנטיה העקמומיות והעיוותים והפיתולים והצורות של כלים גבריים שיצא לה לראות (ולחוות), האמת אפשר לכתוב להדפיס ולפרסם חוברת שלמה ומעניינת על הנושא. וכאן מגיע הקטע המצחיק והחמוד : תוך כדי זה שהיא מסבירה ומדגימה ומסובבת ומעקמת ומפתלת אותו לפה ולשם - שוב נעמד לי ודי חזק ! ואילנה במעין הפתעה כזו משולבת בתמימות ובפליאה מסתכלת עלי ושואלת : "מ ה ??? אתה על 'ויאגרה' ??? " - כאילו לא ראתה אף פעם ולא יודעת שקורה שגם זמן קצר אחרי סקס וגמירה ששוב (באופן טבעי וללא ויאגרה, שאף פעם לא נזקקתי לקחת) מתעוררת זיקפה, זאת היתה סיטואציה כל כך מיוחדת מצחיקה אינטימית ונחמדה , שלא יכלתי להתאפק, חיבקתי אותה כמו שמחבקים מישהי שמאד אוהבים והוספתי לזה נשיקה על המצחHug

'רולינג', תגיד : לא עדיף אורגיה של 2 או 3 בנות על אורגיה של בת אחת עם 3 גברים ? תגיד לי אתה כי לא יצא לי לנסות ולהשוותמבולבל

חברה, בבקשה אל תפריזו בסיפורים על אילנה. אני גר רחוק מתל אביב, וכשאני מתחרמן ומתגעגע אליה, אין לי את האפשרות בקלות ותוך 5 דקות או 10 דקות להיות אצלה, כמו למי שגר בתל אביב או קרוב. אז בבקשה להתחשבקריצה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”