כ 2011 - נתוב תעבורת מנהלים VVVVVVVVVVVVVVV - דף 6 - סקס אדיר

2011 - נתוב תעבורת מנהלים VVVVVVVVVVVVVVV

54
[QUOTE=מאהבת תל אביבית]

אז אני מתנצלת בפני אודיאל, שלא זכרתי את שם המשתמש שלו. הפגישה היתה פגישה במלאה, ולא היה לי חשש שהוא לא היה מרוצה. אני גם דואגת לוודא עם החברים את שביעות רצונם במהלך המפגש (עדיין אפשר לתקן ולשפר) ולאחר המפגש לפני עזיבתם את דירתי. כך גם נהגתי איתו.

בכל מקרה אני מקבלת לקוחות רבים ומעולם לא נטענה כל בעיה בפני, וודאי שלא בעייה על ריח, מכל המוני המדווחים רק אחד העלה טענה מוזרה שכזאת. אני מקפידה מאד על הגיינה, ואם היתה איזו שהיא בעיה, הדבר היה עולה מחברי פורום רבים ונוספים.

(אגב, אם וקרה למישהו בעיה עם ריח עם מישהי כזאת או אחרת, ככל הידוע לי מדובר בפטרייה והטיפול במקרה כזה הוא טיפול משחתי)

אני מספיק מכבדת את חברי הפורום או את עצמי שאם היתה לי איזה בעיה לא הייתי מקבלת לקוחות במצב שכזה. כך שטענה זאת לא סבירה בשום מקרה מבחינתי.

גם הפגישה עם אודיאל היתה מבחינתי טובה, לא הרגשתי במשהו חריג,הפגישה התקיימה במלואה, ולמחרת כשרשמתי לו הודעה פרטית להגיד לו שמאד נהניתי, הוא לא ציין בפני על איזה שהיא אכזבה שהיתה מבחינתו.בכי לא ברור לי למה הומצאה בעיה על ריח, אך חברי הפורום הרבים למזלי כבר מכירים אותי, ואת רמת ההגיינה שלי, לכן טענה שקרית זאת אינה מרגשת אותי.

לצערי כנראה לא כולם מתאימים לכולם, וצר לי אם הוא לא היה מרוצה. הוא היחידי שדיווח על בעיית ריח (ועוד ריח כזה ברמה של "נפילה של הלייף", ו- "חראם על הכסף" ), מעניין כך אז למה אם כך המשיך את המפגש עד תומו? למה הוא לא העיר כלום על כך לא בע"פ, ולא בהודעה פרטית למחרת כשאמרתי לו שמאד נהניתי?? למה הוא נזכר עכשיו אחרי כחודשיים וחצי, עוד הפעם בניגוד לשתיקתו העיר באופן מאד קטלני וארסי? בפרסום בוטה וקטלני בפוסט שלי ובמקביל בשליחת הודעות פרטיות רבות לחברי הפורום?

ובנתיים כל השאר שהיו אצלי? האם כולם לא הבחינו בריח ברמה של נפילה של הלייף??? כולם אולי סובלים מבעיה מאד מאד כרונית וחריפה בחוש הריח??? או אולי נמשכים ואוהבים ריחות שכאלה עד כדי שיהיו מוכנים לשלם 600 שקל לחוויה? ועוד לחזור עליה שוב ושוב ושוב?

אני מוכנה לקבל שכנראה הוא לא היה מרוצה, אך ממש לא טענה על בעייה של ריח. חברי פורום מאד ידועים באמינותם היו אצלי, ולא טענו טענה שכזאת, וודאי לא היתה נטענת רק מחבר פורום אחד, תיאור הריח כ- "נפילה של הלייף" ו- "חראם על הכסף".

אינני יודעת מה המקור האמיתי לטענה שכזאת, אין לי מושג. ממש רשם את זה כאזהרה חמורה....

אני משתדלת לעשות את המקסימום עבור כולם, כל מה שתלוי בי, אך כנראה שלצערי אף פעם לא כולם יהיו מרוצים. אני מבטיחה להמשיך לעשות את המקסימום גם בעתיד, ומקווה שכולם יהיו מרוצים, למרות שכנראה זה לא תמיד אפשרי.

רוב הלקוחות שלי הם לקוחות חוזרים, יש כאלה אפילו על בסיס שבועי, לשבעיות רצונם.

הייתי שמחה רק אם הוא היה מתנסח בצורה יותר נעימה, ככה גם הייתי פחות מפקפקת בזהות המשתמש.

כמו כן, היום לאחר שאיתרתי את התכתובת ביננו, שלחתי לו התנצלות על כך שאינו נהנה במפגש איתי, למרות שאני ממש לא חושבת שהייתי צריכה לנהוג כך לאור הנתנהגותו, התבטאויותיו, והעלילה הרשעית שהעליל עלי.

שלכם

Heart

נועה

[/QUOTE]
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

חזור אל “המחסן המוסתר”