כ לינה מסגיסטית מקצועית ממרכז תל אביב ? - דף 2 - סקס אדיר

לינה מסגיסטית מקצועית ממרכז תל אביב ?

13
דיווח מעודכן לשבוע שעבר.
רח' סירקין ת"א קרוב לפינת בוגרשוב.

חניון בתשלום ממש קרוב.

דיסקרטיות מלאה. דירה סביר עם מקלחת קטנה.

מתאים לאוהבי הז'אנר של עיסוי חושני וטיזינג - כפי שתאר קפהשחור.

הדיווח של מעריץ עיסוי מכוון כנראה למישהי אחרת.

200 ש"ח לשעה מלאה כשהיא בבגדים. לא בקשתי ממנה להוריד.

ללינה ידיים מדהימות והגרוי היה מטריף. לקראת הסוף היא מעסה בצורה מיוחדת וחזקה -אך לא מכאיבה, את הזין והביצים

שלא יכולתי יותר להתאפק והגמירה היתה חזקה באופן מיוחד.

עיצה חשובה: לא לדבר אתה בכלל כי אם היא מתחילה לדבר היא לא מפסיקה. גם בטל. כדאי לקצר. פשוט לבוא ולבקש עיסוי חושני.

קטנטונת בעלת מראה סתמי שלא הביא לי חשק לגעת בה אבל גם לא היה שום צורך.

לדעתי הנכון ביותר זה לשכב בשקט על מיטת הטיפול , לתת לה לעבוד ולא לחשוב על כלום. מזמן לא עמד לי כל כך חזק והאמת

שהגעתי לא חרמן באופן מיוחד אלא שהייתי סקרן בעקבות הדווח של קפהשחור.

לא מדווח כאן בדרך כלל כי אין לי מה. רוב העיסויים שקבלתי היו כולם דומים אחד לשני.

לדעתי יש בה משהוא מיוחד כולל גם המחיר הסביר.לא מתקתקת בכלל אך כמו שאמרתי רק לחובבי טיזינג. אני לא יודע אם מתאימה לאקטיביסטים שרוצים גם לגעת

או לזיין. זהו, השאר לשיפוטתכם

ציון ההנאה שלי הוא 10 . אף אשה בחיים שלי לא עיסתה אותי ככה בזין.

16
קובי, יש הרפיה, תקרא למעלה, הבחור כתב שהיתה לו גמירה רצינית

[QUOTE=מזלג]
ללינה ידיים מדהימות והגרוי היה מטריף. לקראת הסוף היא מעסה בצורה מיוחדת וחזקה -אך לא מכאיבה, את הזין והביצים

שלא יכולתי יותר להתאפק והגמירה היתה חזקה באופן מיוחד.

.

.

ציון ההנאה שלי הוא 10 . אף אשה בחיים שלי לא עיסתה אותי ככה בזין.
[/QUOTE]
19LOLx82011-02-28 10:06:09

17
אדון קובי הנכבד,
לא ברור לי מה הצחיק אותך. אבל למענך ולמען כולם אסביר שוב.

רוב העיסויים האירוטיים מתחלקים שני חלקים. הראשון עיסוי גוף בשכיבה על הבטן. הרמה המקצועית של העיסוי תלויה

ברמת הידע המקצועי של המעסה ונעה בין מומחיות וסתמיות - כפי שתוכל לקרוא בדיווחים השונים בפורום.

בחלק השני, בשכיה על הגב, אתה מקבל עבודת יד שמלווה לפעמים בקולות ומבטים מלאכותיים מצד המעסה וגם

בכך שהיא מתפשטת ונותנת לך לגעת בה כאשר ברור שמבחינתה תגמור כמה שיותר מהר ותלך. נכון שישנן כאלו שעושות

את החלק הזה בצורה די נעימה אבל ברור שההרגשה של קירבה היא לגמרי מלאכותית.

אצל לינה העיסוי של החלקים האינטימיים הוא חלק אינטגרלי מעיסוי שאר הגוף ולא מרגישים את המעבר הגס בין

מעסה לזונה. היא לא מנסה להביא אותך לגמור כמו זונה מהכביש אלא שאתה גומר בכלל בלי לחשוב על זה בצורה

טבעית בגלל הצורה שהיא מעסה ולא זקוק לגרוי שבא מזה שהיא תתפשט או שתשלח אליה ידיים ותיגע בה ושהיא תעשה את המשחק שכולן עושות שכאילו זה נעים להן.

מקוה שהבנת. ואני אתן לך דוגמא. כמו שאחרי ארוחה טובה אתה מביא "גרעפס" בלי לחשוב מה אתה עושה כך אצלה

אתה משפריץ בלי שאפילו חשבת שזה יבוא.

אני לא בטוח שמתאים לכולם אבל מבחינתי הלואי כולן היו מתנהגות כמוה.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”