אמה-בת 25 מארחת לפנוק דיסקרטי דירות דיסקרטיות-אדיר
32הייתי מחדד את הדיווח הקודם של מר צעיר לנצח , הייתי בשבוע שעבר הבחורה אכן שונה מהנוף הרוסי הסטנדרטי ובהחלט שווה בדיקה
מבחינת מראה הייתי אומר שהיא יותר מזכירה הודית מאשר רוסיה גוף שחום תלתלים שחורים היא בת 30 +- גוף חטוב למרות שעברה איזה לידה או 2 היא גם וותיקה בתחום .
מבחינת שירות זה היה די סטנדרטי , עיסוי ירוד ביותר סקס די סתמי בקיצור לא חושב שאחזור לשם למרות שהמחיר בהחלט לא בשמיים סה"כ התפרקות מהירה , לשיקולכם .
33הייתי אתמול בדירה ליד התאומים בר"ג. בטלפון אמרה שקוראים לה אמה אבל נראית שונה מאד מהצילומים. אולי יש שם שתי אמות
? שיער שחור מתולתל, בת 30 בערך, חזה די קטן אבל נעים, תחת לא רע בכלל. פנים סבירות, מראה רוסי חזק. מבטא רוסי די חזק אבל דווקא זרמה והייתה מצחיקה גם בטלפון וגם במפגש. הדירה דיסקרטית ודי נעימה אם כי חשוכה מדי. בהחלט מרגיש כמו דירה פרטית ולא תיקתוקיה. לאחר החלפת המזומנים ניגשה לחדר האחורי, שם הבחנתי בחטף בזקנה מגעילה. הייתי בטוח בהתחלה שזאת אמא שלה או משהו כזה. תוך כדי הזיון שמעתי אותה מכינה ארוחת צהריים או משהו כזה, והמחשבה על אמא שלה בחדר האחורי הייתה מוזרה אבל די קינקית...

נקודה טובה לציון היא הכוס שלה - ירדתי לה באריכות ויש לה כוס נקי ומריח טוב, והוא גם די צר. הרגיש שנהנתה מהירידה. מציצה קצרה ודי סתמית, זיון לא רע ומגוון בתנוחות, אבל הייתה שקטה מדי. לא שאלתי לגבי אקסטרות אבל בדוגי נהנתה מאצבע בתחת, אולי יש סיכוי...
אחרי שגמרתי הלכה לחדר האחורי לקשקש עם השנייה, שוב העפתי מבט - זאת עוד זונה רוסיה זקנה מגעילה, לא הייתי נוגע בה גם בחינם.
לסיכום - תמורת 200 ש"ח זה לא רע, לא יותר מזה. אולי לא הייתי אם האמה הנכונה, אבל זאת לא פרח ולא צעירה ולא מיוחדת יותר מדי.
34[QUOTE=ותיק אבל לא כאן]התקשרתי (לאיזה טלפון?) היום בפרטים כיוונה למסגר פינת יצחק שדה, 3 חברות יפפיות וכו... נמצאות עד חצות למסג' 200 ש"ח 40 דק'[/QUOTE]
ותיק אבל לא כאן ,,, היום הייתי ביצחק שדה /המסגר
מר-חיב 2011-03-14 21:32:12
ותיק אבל לא כאן ,,, היום הייתי ביצחק שדה /המסגר
ונזכרתי שאמור להיות מכון עיסוי באיזור , וכפי שניתן להבין לצערי לא ראיתי איזה שהוא "סמל" שיכוון אותי למכון העיסוי
אפשר בבקשה פרוט מדוייק הייכן ממוקם אותו מכון , ומה הטלפון שם?
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
35הייתי אצלה פעמיים, פעם שעוד היתה בקומת הקרקע במעלה הבניין בארלזרוב
יש לה קצב משלה, לא ממהרת וניסיתי אך זורמת בקצב שלה ולא התאכזבתי .
במקום החדש גם השרות טוב ובסה"כ הישרות טוב ולא מרגיש שמתקתקים אותך
36מה שמענין בהקשר לאמה, שרובם כותבים שהיא רזה, אבל יש שכותבים שהיא שמנמונת.
ערבה אנושית 2011-05-20 01:01:51
התשובה לחידה פשוטה: יש לה גוף כמעט מושלם, ואלה שאהבים מלאות חושבים שהיא רזה, ואלה שאוהבים רזות - שהיא שמנמונת.
הגוף שלה פרופורציונלי להפליא. טוסיק מושלם, שדיים מאוד יפים.
לטעמי היא נמוכה, (שהיא עומדת על המיטה צריך טיפת להתקופף כדי למצוץ את שדיהן). אבל לידידי כוכב הצפון שאוהב קופקטיות היא ממש אוצר
ועוד 2 דברים מאוד מיוחדים. קודם כול העליזות שלה אמיתית. לא מזויפת כמו במכונים של דרום תל אביב (אני מעדיף דוקא מזויפת)
דבר שיני: למרות שהיא מחבר העמים, היא נראית בפרסיה. יופה ביותר רק יופי מאוד אקזותי.
כול מה שנאמר על השירות העדין וסבלני - נכון מאוד.
ואין לה שום בעיה (עבורי זה דוקא יתרון כי אני אוהב) בשעיר יתר. העור נקי לגמרה.
וכמו שנכתב - הכוס שלה יפה ומאוד נעים למגע.
בגלל שאני יודע, שראש של בנות שירותי מין לא נמצא בסקס, אני מפסיק את הירידה בשלב מסוים, למרות שזה דבר יחידי שנשאר אצלי מיכולות ממש אגדיות שהיו פעם לתת סיפוק לאישה.
וטיף לאלה שמחפשים עדינות: אם W2F1 משבח - בטוח שבחורה עדינה.
תודות לו הכרתי את אלינה מבן יהודה - אשה מדהימה בנשיותה. אמה הרבה יותר רגילה, אבל גם מאוד עדינה
37עכשיו אני בטוח - יש יותר מבחורה אחת שעונה לטלפון הזה
אני הייתי עם מישהי שמאד מצאה חן בעיני
הגעתי שוב ומישהי אחרת פתחה לי את הדלת
מה שמדהים...
זה שיש דמיון כלשהו ביניהן - אבל לפחות 10 ק"ג הבדל...
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
38אמה שאני מדבר עובדת ברביעי וחמישי בלבד. תגיד 10 קילו יותר או פחות
39אני קראתי הדיון מתחילת השרשור עד סופו ולא היבנתי כלום!! חוץ ממילת ''אימה'' בכל דייוח!!.
עראבה אנושית אומר: יש אמה אחת שמדובר בבחורה אחת,אבל כל אחד רואה אותה אחרת,אחד רואה אותה רזה,השני רואה אותה שמנמונת..
[QUOTE=ערבה אנושית] מה שמענין בהקשר לאמה, שרובם כותבים שהיא רזה, אבל יש שכותבים שהיא שמנמונת.
[/QUOTE]
התשובה לחידה פשוטה: יש לה גוף כמעט מושלם, ואלה שאהבים מלאות חושבים שהיא רזה, ואלה שאוהבים רזות - שהיא שמנמונת.
הגוף שלה פרופורציונלי להפליא. טוסיק מושלם, שדיים מאוד יפים.
צעיר לנצח אומר משהו אחר: יש יותר מבחורה אחת בדירה!.
[QUOTE=צעיר לנצח] עכשיו אני בטוח - יש יותר מבחורה אחת שעונה לטלפון הזה
אני הייתי עם מישהי שמאד מצאה חן בעיני
הגעתי שוב ומישהי אחרת פתחה לי את הדלת
מה שמדהים...
זה שיש דמיון כלשהו ביניהן - אבל לפחות 10 ק"ג הבדל...
[/QUOTE] ילד טוב ירושלים מוסיף גם: אולי יש יותר מאמה!!לא יודע אם זאת אמה שאתה מדברים עליה!.
[QUOTE=ילד טוב ירושלים]בטלפון אמרה שקוראים לה אמה אבל נראית שונה מאד מהצילומים. אולי יש שם שתי אמות
? שיער שחור מתולתל, בת 30 בערך, חזה די קטן אבל נעים, תחת לא רע בכלל. פנים סבירות, מראה רוסי

לסיכום - תמורת 200 ש"ח זה לא רע, לא יותר מזה. אולי לא הייתי אם האמה הנכונה, אבל זאת לא פרח ולא צעירה ולא מיוחדת יותר מדי.
[/QUOTE] ותיק אבל לא כאן מוסיף עוד: מכוונים לדירת ביצחק שדה3,קפץ מרמת גן הבורסה ליצחק שדה3!!
[QUOTE=ותיק אבל לא כאן]התקשרתי היום בפרטים כיוונה למסגר פינת יצחק שדה, 3 חברות יפפיות וכו... נמצאות עד חצות למסג' 200 ש"ח 40 דק'[/QUOTE]
ח'ברה תגיעו להסכם,במה מדובר! בבחורה אחת קוראים לה ''אימה'' או מדובר בשתי בחורות באותו שם!.

כניראה אני צריך להכין עוד כוס קפה להבין הדיווחים כאן!.

תמיד בשטח למען כולם.
40ברור שיש שתי בחורות.
בכל מקרה מצטרף לדיווח של "ילד טוב ירושלים" היא בינונית אך ל 200 זה סביר. לא פחות ולא יותר. היא בהחלט משתפת פעולה בשינוי תנוחות מיקום וכד' אך אל תצפו לאנגיות כל שהן - די פאסיבית.
בכל מקרה מצטרף לדיווח של "ילד טוב ירושלים" היא בינונית אך ל 200 זה סביר. לא פחות ולא יותר. היא בהחלט משתפת פעולה בשינוי תנוחות מיקום וכד' אך אל תצפו לאנגיות כל שהן - די פאסיבית.