כ
טלי,
אין כמו קפה טוב. קפה טוב מגלם בתוכו הבטחה לעוררות. התחלה מבטיחה ליום נפלא ואנרגטי. ויש בו וריאציות לכולם ... לפעמים נס קפה לזריזות (ולבנאליות), קפוצינו עשיר לזיון ארוך (עם GFE), מוקה קרם למתפנקים, אספרסו לזיון כוחני, אנאלי ולסוטים, ולטה לפקצות וכו. ויש גם הקצפות (בקפה, לא כאן הפעם).
בשלישיה הפעם - לימור (נס קפה) , טלי אהובתי הצפונית (מוקה קרם)
, ועבדכם הנאמן – לטה
, השיוך כמובן נעשה על פי הגוונים ...
חלק I – אפיקורס בעל כורחו
רצון לחוות שלישיה עם שתי נשים שהן דו מיניות היתה בי מזה זמן. בניגוד למספר חברים כאן – אני לא חוויתי כזו שלישיה. טירון.
הייתי עם שתי בחורות, ששתיהן עלי אבל זה לא מה שחיפשתי. גם לא חוויה של "כאילו" - שהבחורות נותנות הצגה עבור הגבר. רציתי חוויה שהגבר שם, אבל באותה מידה יכול גם לא להיות שם והאקשן היה קורה ביניהן, והן היו זורמות מתוך הנאה של אישה לאישה. ואת זה לא קל למצוא (וגם כאן זה לא בדיוק).
ואם אוסיף לזה גם את הדרישה שיהיו שחומות (בכל זאת הפנטזיה היא שלי), וגם שיהיו אקטיביות ובראש השונה שלי, וזה אומר שהבחורות לא יהיו בובות פסיביות שמופעלות ע"י הנחיות. והנה המשימה הופכת יותר ויותר קשה. כסף לא היה מגבלה.
עד לאחרונה אהובתי הצפונית הצהירה שהיא מחוץ לעסק. היא מעדיפה להיות איתי אחת על אחד בלי שותפים (משיקולים שלא אביא כאן) ולהשאיר את הפנטזיה הזו לביצוע ע"י אחרות.
פניתי לרעות בשדות זרים ואף ניסיתי לא מעט פעמים להרים כזה דבר (בעיקר עם מורן ואנג'לינה, אבל לא רק), אבל התזמון בחלונות הזמן שלי, אי הזמינות המעצבנת שלהן, וההברזות הכשילו את העניין.
גם היתרון וגם החיסרון מתחילים ונגמרים בזה שאהובתי הצפונית לקחה חלק בשלישיה הזו.
טלי הרי ביצועיסטית מהדרגה הראשונה, חולת סקס בלי שום הצגות וזיופים (זה לא שהיא לא יכולה, רק שהיא באמת רוצה להנות מהאקשן הזה), וזה עוד לפני שאני לוקח בחשבון את ההכרות שלה איתי - מה אני אוהב, הכימיה בינינו, הרגש, והשריטות המשותפות.
וזו הבעיה ... ככל שההתאמה המינית שלי עם אהובתי הצפונית עלתה, כך הסיכוי למצוא מישהיא עם התאמה דומה – פחתה, והפערים מוחשיים יותר. מילכוד.
טלי חשבה שאנג'לינה הכי קרוב למה שאני מחפש. תואם מפגש (כולל תקשורת בין הבחורות!) ונסגר מועד ושעה למפגש, נקבע מפגש של שעתיים, סכום כסף לא מבוטל.
התרגשתי. הראש שלי הריץ סרטים הקשורים לצבע השמיים. מצאתי עצמי מחייך פתאום לאורך היום רק מהמחשבות.
חיכיתי לאהובתי הצפונית במרכז. היא הגיחה בינות לאנשים, בולטת בסקסיות שלה.
איפור ולבוש מוקפד. היא קלטה אותי וחיוכון התפשט על פניה, ומבט משחר לטרף הבליח בעיניה
. נרעדתי.
היא גלשה לרכב, ותוך שניות היינו בדרך. טלי שלי נישקה אותי בתאווה, ואמרה שהיא חרמנית עלי (מתי לא ...), וידה עד מהרה היתה במכנסי
, מלטפת את ג'וני בוני שלי שקיבל את פניה בברכה ובדום מתוח.
הגענו למגורי אנג'לינה. התפנקנו על קפה מקדים בבית קפה ליד. ממש לא הייתי זקוק לקפאין ... גם ככה רמות האדרנלין שלי היו בשמיים. אבל אנג'לינה הבריזה !
ללא הודעה, ללא התרעה, וללא בושה. חוסר מקצועיות מטורף, שלא לדבר על כסף קל שהחמיצה. לפינה לשיפוטכם !
הבאסה היתה גדולה (למרות שאני מודה שהיתה לי גם סוג של תחושת הקלה, לאור מה שטלי רמזה שהיא מתכננת). טלי לא התרגשה ולא התבלבלה .
היא החליטה שהיא וגם אני נחווה שלישיה באותו יום. וזהו.
החרדות (והצרבת) חזרו. אבל איפה, עם מי ? מעכשיו לעכשיו ?
חלק II – סקס בשלישיה
נסענו לשנקין. לסגור מעגל. המקום שבו שנה בדיוק קודם לכן ישבנו בבית קפה ולאור התחיבויות קודמות ולתדהמתה של טלי, בחרתי ללכת לפגוש חברים ולא ללכת איתה למיטה.
כן, יש דברים כאלה ....
טלי מודיעה לי – תדאג לנושא. תמצא מקום, תמצא בחורה. אני כאן. מה הסיכויים להצליח על המקום שבו ניסיונות של חודשיים שלוש לא צלחו. אבל אני לא מתייאש בקלות.
מרכז המבצעים מהטלפון הופעל, ותוך דקות נמצא חדר צמוד לשנקין (ברחוב מרכז בעלי המלאכה) והוזמן. 200 ₪ לשעתיים, מקום נחמד ביותר. נקי, חצי דיסקרטי, נוח.
לעזאזל הכסף, טלפונים יצאו לסוכנויות ליווי שונות. הדרישה פשוטה. בחורה גבוהה, שחומה, כוסית, למפגש עם זוג, חובה שתהיה דו-מינית (ואני מדגיש את הזרימה ההכרחית עם בחורה אחרת).
יש רוסיה ויש ישראלית, מה אתה רוצה ?
"אני רוצה שחומה" אמרתי כמו ילד קטן. מה אכפת לי מאיפה היא ...
ואז אני מתפרץ "אבל שיהיה ברור, מה שהכי חשוב זה – שהבחורה תהיה בקטע של עוד אישה, בלי הצגות".
"אז זאת לימור. 1000 ש"ח" הוא אומר לי.
"סבבה. תוך כמה זמן היא כאן?" אני יורה. נותן כתובת כשהוא מבטיח לי שתוך 20 דקות היא אצלנו. מתברר שהבחורה פעילה בכמה משרדים (פרילנסרית?) ולמעשה לא מופיעה באתר שלהם.
טלי ואני בחדר. מתקלחים, מדליקים מוסיקה. וממתינים. אני מסתכל בה מתעסקת עם עצמה. כשהיא עוברת לידי, היא מחרמנת אותי על ידי שליחת ידיים. אנחנו חרמנים אש אחד על השני. נו, אז איך מעבירים 20 דקות בציפייה כשחרמנים ... ?
היא מזהירה אותי שהיא חמה ועלולה לגמור אם נמשיך להזדיין, והיא רוצה לשמור את זה כשיהיה לנו הרבה זמן אחרי שהבחורה תלך. אנחנו קולטים שזה דיי מפגר להזדיין ככה בטירוף בדיוק לפני שלימור מגיעה. ובכוח מפסיקים. זה כל כך קשה.
25 דקות לאחר שיחת הטלפון אני שומע את קולה של לימור בחוץ שואלת באיזה חדר היא אמורה להיות. אני מזנק עם מגבת עלי ופותח הדלת.
אני בוחן אותה מכף רגל ועד ראש. ואוהב. הפנים נאות, שער שחור בינוני באורכו, גוף נהדר.
לצערי מתחיל דיון איתה (וממשיך עם המשרד השולח) על כך שזה 1200 ₪ ולא 1000 , כי הם פשוט מכפילים את המחיר לשני אנשים (במקור 600 לשעה לאדם). אני דווקא שמעתי טוב, אבל לא אשבור עסקה (גם כך זה בתקציב). אני מתרצה, ומתקדמים.
לימור מתקלחת בזריזות, ואז טלי עוברת מהפך. היא משתלטת על הכל.
אם אני המפיק והרעיונאי, היא התסריטאית, הבמאית, והשחקנית. מפגישה שילוב מהמם של הפעלת כולם במימוש התרחישים, מקצועיות באקטים, אבל מבלי לאבד את הטאץ' האישי כלפיי, הפגנת הקירבה בינינו, ובלי לאבד את ההנאה האישית. מעריץ אותה.
אנחנו עולים על המיטה. ערומים. על הברכיים, במשולש. אני שולח ידיים לצדדים, וממזמז את הנשים שלידי. אוחז את הישבנים שלהן ולאחר מכן עובר ללטף את החזה שלהן במקביל. מלא צעצועים לגברים יש כאן. איזה כיף.
הן נצמדות אחת לשניה. נשיקה רופפת ביניהן (לימור לא בדיוק חומר של GFE יש לציין. וטלי כמובן בדיוק ההפך). טלי מצרפתת אותי, ואז אנחנו מתחילים למצוץ כל אחד שד אחר של לימור (איזה גודל ... תסלחו לי על ההתלהבות).
טלי נשכבת על גבה ולימור מבינה את הרמז ומתחילה ללקק לה. לימור צייתנית מאד. היא בתנוחת דוגי כשישבנה מונף באוויר, ועם לשונה חופרת בכוס המאושר של טלי. אני בהתלהבות ...
איך אפשר לא לרוץ לכיוון ה booty המונף של לימור ? אז אני רץ ונשכב מתחתיה. היא מפסקת את רגליה ואני דוחק את לשוני פנימה לכוס שלה. שרשרת אוראלית.
ואז בהתלהבות של טירון קולט שאני מחמיץ את המראה של לימור יורדת לטלי, נוטש את עמדתי ורץ לצד השני.
אני על ברכיי ליד ראשה של טלי, מתחרמן ממראה של לימור יורדת לטלי, ונעזרת בידיה. טלי מפנה ראשה ובעיניים מלאות רגש רומזת לי עם פיה שהיא רוצה את הזין שלי בפה שלה.
אני מתקרב ושפתיה עוטפות אותי. איזה מחרמן אשששששש.
אנחנו ממצים את הקטע וטלי רוצה שאשכב אחורה כמו מלך, ידיים מאחורי ראשי כששתיהן מוצצות לי. תראו ... זו דרישה שבאמת לא ניתן לסרב לה ...
אני נשכב אחורה ומקבל מציצה משולבת, כפולת ראשים ומתחלפת ... או בקיצור שתיהן יורדות לי, ואני רואה את זוג הלשונות מחוללות סביב הזין שלי.
והן מחלקות תפקידים ביניהן (אחת לביצים ואחת לזין ואז מתחלפות) – למען הסר ספק חלוקת התפקידים מתבצעת בהתאם לבימוי של טלי שלאורך כל המפגש שולטת ומניעה את כולם.
כל כולה של טלי ממוקד בדבר אחד לאורך כל המפגש – להעניק לי את החוויה שדימיינתי ככל שניתן. היא מדליקה אותי כשהיא מסתכלת בי בעיניים נוצצות ואומרת
"איך זה להרגיש כששתי חתולות שחומות חולות סקס מוצצות לך ..." האמת לא רע בכלל.
טלי דיי מעיפה אותה הצידה, מטפסת עלי ועולה ל 69 כשלימור ממשיכה לשחק בביצי החופש המאושרות שלי. המראה הזה כשכוס מעלי, והרחק מעבר לשדיה המטלטלים של טלי, אני רואה שתי פיות ו4 זוגות ידיים עם אצבעות מטופחות העוטות לק עסוקות בלענג את השרביט שלי פשוט עושה לי את זה.
ואני סוף סוף מקבל מציצה איכותית מטלי עם בונוס בדמות הברשות ציפוריים של לימור, והבנות מעבירות את הזין שלי מפה לפה. מטמטם.
טלי רוצה להלביש עלי קונדום וללימור אין ?! איך נערת ליווי מגיעה בלי קונדום ??? מה היא חושבת שהתכוונו לקחת אותה לסרט ... ?!
טלי (כרגיל?) מצילה את המצב ושולפת אחד מתיקה, מלבישה אותי, ואז נועצת את לימור על הזין שלי, ומסתכלת. לימור רוכבת עלי בתנוחת הבוקרת (גבה אלי), והן מתנשקות תוך כדי שאני אוחז במותניה של לימור לנעיצות טובות יותר. היא רוכבת לעיתים כשידיה נשענות אחורה ולעיתים רוכנת קדימה ואז שולחת יד לביציי ומנסה לעודד אותי לגמור(?) (מה שלא בכיוון בכלל מאמי...
), אבל מפגין את נטיית התקתוק שלה ...
טלי בינתיים עוברת לצידי ומתנשקת איתי צרפתיות מטורפות. ידיי בין רגליה והיא מגירה מיצים כהרגלה. ואז מתישבת על פני שאלקק לה.
ח'ברה. לזה הגעתי. אוי איזו תחושה ... כוס שמזיין לך את הפנים בזמן שבחורה משופדת לך על הזין ... חיים קשים. וסבל טהור.
לימור מתהפכת ומתיישבת עלי, אבל ברגע שאני עוזב את מותניה ועובר לגופה של טלי, לימור לא ממש זזה. זה על גבול המעצבן. לתחושתי לימור רגילה שאנשים גומרים רק מלהסתכל עליה, כי היא שם. ומקסימום היא צריכה קצת לזרז אותם. בלי להתאמץ.
זה מה זה מכבה. ואני מאבד מומנטום מחוסר תזוזתה.
טלי ואני מחליטים שאנחנו מתקדמים בלעדיה. שתהיה יפה בשקט. מזיזים אותה הצידה, ואני מתחיל בזיון פמפום של אהובתי הצפונית, והחבר מקומת הלובי מקבל את השינוי באושר עילאי. טלי ואני מצליבים מבטים, וכל העולם נעלם ויש רק את שנינו.
לימור מסתכלת על שנינו ומעירה שהחיבור בינינו כל כך יפה. אני אוחז במותניה של אהובתי הצפונית ומגביר הקצב, מידי פעם שולח יד וחופן את שדיה, ואז את אלו המסולקנים של לימור (כי הם שם והם באמת לא רעים), עד שהרגשתי את הגמירה מגיעה, הורדתי את החליפה ו
אנחנו שוכבים שלושתינו ומתלטפים. הזמן רץ, ומידי פעם הטלפון של לימור מזמזם ברקע. זה דיי מטריד אותה (וגם אותנו, אבל היא לא עונה, אך מצד שני גם לא מכבה או מעבירה לשקט). מהמשרד מציקים לה. אנחנו מקשקשים, ועם הסיפורים של טלי ולימור אפשר להמשיך ככה ימים. אבל לא על חשבוני.
אני מלטף את עצמי, וטלי מצטרפת (אלי). מתחילה לנשק אותי ולחרמן אותי, לימור מתחילה להראות סימני אי סבלנות, ועושה קולות של כמעט נגמר הזמן, היא מתחילה למלמל משהוא לגבי הטלפונים שממשיכים להציק ברקע. אבל את טלי זה לא ממש מעניין.
יש לה עוד פריט בתסריט שהיא חייבת שיקרה ...
טלי חותכת את שטף דיבורה של לימור ואומרת "בואי נעשה את ואני 69 שיסתכל ... זה בפנטזיה שלו".
ראיתם פעם ילד קטן בחנות צעצועים יושב על מדרגה ובוכה ? כששואלים מה קרה, הוא עונה שהוא לא יודע מה לבחור כי יש כל הרבה צעצועים שהיה רוצה לשחק בהם.
ככה הייתי ... לא ידעתי לאן ללכת.
אבל הבנתי שבאמצע - לא מקדם אותי לשום מקום ! פניתי לצד אחד כדי לראות את לימור מלקקת לטלי. אבל זה יותר שיעשע מחירמן
. היא פיסקה את שפתיה החיצוניות ונעצה לשון.
הבנתי שזה הצד של הקומדיה, החלטתי לעבור לצד השני – שללא ספק יהיה דרמטי יותר. וכל זה לפני שיגמר הזמן ואני אהיה בצד של הטרגדיה ...
דווקא בצד של אהובתי הצפונית היה נהדר.
ישבן שחום ומעוצב מונח מעל ללשונה החודרנית של טלי שנעצה אותה עמוק לתוך הכוס של לימור. אני "עזרתי" לטלי בזה שהגבהתי (ודחפתי) את ראשה לכיוון הכוס של לימור, שיהיה לה נוח (וגם עזר לי להפסיק את ה"חפירות" שלה בסגנון "אתה נהנה מאמי?").
העסק היה מחרמן למדי, לראות את החתולות השחומות האלה זזות וננעצות על הלשון זו של זו ...
לא יכולתי להתיק מבטי. מיקמתי את הזין שלי מעל לישבנה של לימור ושפשפתי בהתלהבות עד שפרקתי מטען על ישבנה המעוצב של לימור, מביט על הפס הלבן צובע אותה בגלישה איטית ומטפטף מהצד על שדה של טלי ונוחת בדיוק מחרמן על הפיטמה העומדת-עד שלה.
שעה ורבע. הבחור המטריד מהמשרד פוצח שוב בויכוח טלפוני איתי לגבי תשלום נוסף. חצוף. טלי מתחממת וגם אני. וזה נגמר בכלום – אבל עצם הויכוח וההצקות האין סופיות שלו מעצבנות.
אנחנו מתקלחים (כולנו), ומזרזים את לימור שתועיל בטובה כבר להתלבש ולפנות את החדר. כמו הציטוט המפורסם - לא משלמים לבחורה כדי שתבוא, אלא כדי שתלך לאחר הזיון.
הבחור מהדירות דופק בדלת ובודק שאנחנו בדרך לצאת ושהשארנו כסף. נעמד בחוץ עם גבו אלינו, רואה ואינו נראה עד שנצא, כמה מטרים משם. משקפי שמש על עיניו וקיסם בין שיניו.
לימור חולפת על פניו. הוא בוחן אותה כמו שגבר טיפוסי עושה. מעקבים לישבן, ומשם לחזה הבולט, עיניו מטפסות בהערכה מעלה. שניות בודדות לאחר מכן אנחנו יוצאים, טלי מענטזת ומחזיקה את ידי. אני מבחין בפניו של הבחור שקולט שבעצם יצאנו מאותו חדר וזה לא היה מפגש אוהבים זוגי טיפוסי אלא שלישיה ... פיו נפער והקיסם נשמט מטה.
עיניו פוגשות את שלי, פונות לבחורות וחוזרות בשאלה אלי, ואני מחזיר לו חיוכון שאומר "כן אח שלי ..."
לסיכום:
לימור (נס קפה) – נראית מצוין. אבל כדי לקבל שירות טוב יש לתפעל אותה. מאלה שחושבות שאם הן נראות טוב, אז הן לא צריכות להתאמץ לתת שירות טוב
. לא יוזמת, בעלת נטייה להתחמקות ולתקתוק אם לא מחזיקים אותה קצר. מציצה חלשה
. דו-מינית זורמת
. לא קינקית או פראית
. מומלצת למנוסים בתפעול בחורות סוררות. ועדיף להזמין אותה ישירות ולא דרך משרד הליווי שאני הזמנתי דרכו.
טלי (מוקה קרם) לא צריכה המלצות. כרכים כבר נכתבו על סופת המין הזו.
כחוויה השלישיה הזו היתה חוויה טכנית בעיקרה. לא בגלל הבחורות אלא בגלל הציפיות שלי שאצליח להשיג צלע שלישית שתהיה דומה לטלי – ואין דברים כאלה כנראה מהסיבות שפורטו בחלק הראשון.
ישבנו בבית הקפה "שלנו" שוב. שיהיה מתוק למתוקה. התחבקנו והתנשקנו. החיוך שלי טרם ירד
. המשך היום (ללא פירוט
) עם אהובתי הצפונית החרמנית (להזכירכם היא לא גמרה בסוף!) היה נפלא. היא את שלה דרשה, קיבלה, וגמרה (פעמיים)
, והצליחה להוציא גם ממני עוד שתי פריקות
.
בסוף היה גם קפה.
בברכת גימרו ואימצו, הארלי.
חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”