כ דירה דיסקרטית ברוטשילד בראשון לציון ? אולגה + דנה - דף 3 - סקס אדיר

דירה דיסקרטית ברוטשילד בראשון לציון ? אולגה + דנה

21
ביקרתי את דנה הגעתי לדירה מקבלת אותי בחורה די נאה אך כשועל וותיק אני תמיד מבצע שיחה של תיאום ציפיות.
בקשתי 2 אקטים אמרה לי בעצבים שלא מוכנה כלל הרחתי שהיא יודעת לתקתק, אני בה ללכת אומרת חכה יש לי חברה לא רחוק בשם ג'נה שאולי תסכים, אני אומר לה אין בעיה מפנה אתי לדירה לא רחוקה משם.

פותחת לי בחורה די נאה עניים כחולות שער קרא קצת מלאה לא שמנה סוגרים פרטים פעמיים 40 דקות בנחת.

מתפשט נכנס למקלחת (בדיחה) מוצא שפורפרת בתוך הכיור ואין ברזים מה.... פתאום היא פותחת לי את המים מלפני הוילון.

טוב מתקלח זריז מתפשטת נכנס למיטה מתחילה במציצה מכנית עם הרבה שיניים לא כיף כועס מפסיק אותה מבקש חליפה ומתחיל לזיין אותה שהיא למעלה הופך אותה לדוגי עד הפיניש המיוחל.

נכנס להתקלח שוב (בדיחה) יוצא והיא שמה חלוק אך בר-דפק לא פרייר חייב לתת בראש פעם שנייה מפשיט אותה ומתחיל סיבוב שני שוב אין מה לחדש מציצה בינונית וזיון בדוגי עד הגמירה סה"כ 30 דקות.

200 ש"ח לראשל"צ לרמה הזאת קצת יקר גם דנה וגם ג'נה זיינו ותיהנו.
בר-דפק

23
ג'אנה, דנה חנה או מאנה... לא יודע מה השם הנכון והן מחליפות שם לעיתים דיי קרובות

העניין הוא שהגברת שמחכה לך ברחוב הרצל בראשון לציון איננה דומה אפילו באחוז אחד לאף אחת מהתמונות שמופיעה כאן למעלה.

ידוע שהתמונה היא לרוב רק לתת רעיון של משהו דומה... ובכן - כאן הדמיון הוא רק בזה שיש לה שתי רגליים. כל היתר שונה לגמרי.

הגברת מלאה לייט, ולא חטובה כלל וכלל. היא נותנת שרות סביר ל 200 ש"ח ולא מתקתקת, אבל לצערי אחרי האירוע תהיתי למה נכנסתי בכלל.

בכניסה אתה נכנס לחדר חשוך לגמרי - מערות עלי באבא... אולי כדאי להצטייד בפנס. אם היתי מצטייד - לא הייתי נשאר שם.

אולי אני מגזים - אבל יצאתי עם הרגשה של בזבוז, וחבל
do good and live good

24

ויקי - הרצל [XX] ראשל"צ

שלום לכולם,

היום הייתי חרמן , אי לכך ובהתאם לזאת התקשרתי ל-054-9829344

ענתה לי בחורה ואמרה לי שהיום יש 2 בחורות: אחת עסיסית עם חזה גדול והשנייה רזה - שימו לב עם חזה "נופח" , כן כן חזה ""נופח".

ששאלתי מה הכוונה חזה "נופח" הפקידה אמרה לי "מה אתה לא יודע מה זה???" אמרתי לה שלא , אז היא אמרה שזה חזה עומד ומלא , טוב למדתי משהו מהשיחה הזו או שזה חירטוט מוחלט , המחיר 200 ש"ח עבור מציצה וזיון המיקום הוא הרצל [XX] בראשון לציון.

בקיצור שמתי פעמיי להרצל ומשם כיוונה אותי הפקידה בטלפון לדירה אשר נמצאת בקצה שביל של 2 בניינים.

פתחה לי את הדלת הבחורה העסיסית - שמה הוא ויקי ,נראית בת 40+ , היא milf 100% , ויקי גבוהה - כ-1.75 בערך, מלאה קצת בפלג גוף עליון , יש לה חזה גדול , רגליים ארוכות ויפות , תחת גדול עגול ממש יפה, ביקשתי לראות גם את השנייה - ראיתי - לא להיט , נכנסתי עם ויקי.

ויקי התחילה בנשיקות לאורך כל הגוף , נשיקות בפה , והתחילה למצוץ בלי - יש לציין כי המציצה שלה היתה מציצה טובה מאוד . לויקי יש עור רך ונעים מאוד וכיפי למגע , תוך כדי המציצה שלה הכנסתי לה אצבעות לשבלול , היא היתה מאוד רטובה , השבלול לה די רחב עם שפתיים חיצוניות גדולות , אבל הוא מאוד נקי.

לאחר המציצה הטובה שארכה כ-10 דקות התחלתי לזיין אותה במסיונרית מלווה בנשיקות בפה וליקוקי החזה הגדול שלה.

השפרצתי חזק לאחר שטחנתי אותה במשך 15 דקות.

סה"כ הייתי 30 דקות כולל מקלחת , פינוק טוב, נראה לי שאחזור - הייתה כימיה טובה איתה.
19LOLx82011-03-23 02:08:18
" אין הבדל בין זונה של 1000 שקל וזונה של 50 שקל - שתיהן זונות "

27
הייתי שם לפני שבועיים - רח' הרצל בראשון לציון.
היו שם שתי נשים.
אחת רוסיה, נראית 50+ גובה 1.65+. ביקשתי לראות את השניה. היתה עוד רוסיה, בלונדינית. נראתה גם כן גיל 40+, גבוהה 1.70-1.75. רזה, חזה קטן. היתה די יפה, ורציתי בהתחלה להיכנס איתה, אבל היתה שם בכל הדירה, כולל בחדר, צחנה עזה מסיגריות. החלטתי שאני לא אוכל ככה, וטסתי משם.
המחיר 200 ל-40 דקות. מסאז' + סקס.
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”