כ # מסאג מטופז המלכה בעיסוי אירוטי למתקדמים# - דף 2 - סקס אדיר

# מסאג מטופז המלכה בעיסוי אירוטי למתקדמים#

11

אני לא מת על המראה שלה אבל לאחר 3 טיפולים אני יכול לאשר שהיא נותנת אחלה של טיפול.

בכל אופן ספא חולון ירד ברמת היצע הבנות ואחרי שאור ואביטל נעלמו משם טופז היא כנראה הדבר הכי נורמלי שיש למקום להציע.

19LOLx82011-02-15 22:24:44

15

מה אתן לה מתנה ,לגברת הקטנה חיוך גדול.

היא עושה לי טוב ,שבא לי לכתובEmbarrassed.

יש לה הכול אבל היא רוצה יותר גדול.

אם הייתי פנוי היא בטוח היתה תפוסה.

כל כך נהדרת שאני לא רוצה אחרת.

תודה על טיפול גדול .
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

16

טופז מחולון בגרסה החדשה

שלום חברים

ביקרתי את טופז זו הפעם הראשונה מאז שסילקנה את שדייה,

לאחר שנודע לי שסילקנה , נמנעתי מיללכת אלייה מזה תקופה ארוכה,

לא מצליח להתחבר למסולקנות.

ובכל זאת תחושת בטן הביאה אותי אלייה שוב .

היא נראית פצצה , ואף המגע והליקוקים בשדייה נעים ומגרה מאוד,

אני סוגד לגופה המהמם ובעיקר להשקיף כשאני עומד ומעסה אותה , והיא שוכבת על הבטן,

אוך איזה ישבנים שובבים ומה שמבצבץ בניהם , החלום שלי להשחיל לה מאחור ( על אף שלא נראה לי שאצליח)

הגוף הישבנים השוקיים ועורה העדין מאפיל על כל דמיון בהשוואה לכל בחורה אחרת שביקרתי .

העיסוי סביר מינוס , והבודי שמטמטם פלוס פלוס

יש משהו מגרה בזה שהיא לא נותנת לרדת לה , ויחד עם זאת מרשה לגעת לה ולענג אותה ידנית באיזור חלצייה.

הגמירה בכל תרועה הייתה תוך הבודי כאשר מחכחת את השמוליק בין שני הררי ישבנה השובב.....

החלום שלי להשתולללמטה עם הלשון שלי ולגרום לה לגמור......
19LOLx82011-04-16 09:04:36
11

17

לאחר תאילנד ברור שהירידה תיהיה תלולה.

כדי למתן את הנפילה אין כמו טופז.

קיבלה אותי יפה יפה,גם הכינה קפה ,שיחה לעיניין ויאללה לבלגן.

אחרי מה שעבר עלי בחו"ל אני ריק לגמרי מאנרגיות ,מרגיש כמו שבר כלי,את הצאקרות השארתי שם הפעם.

טיפול של טופז ,סוגר עיניים ועף ,כמעט חוזר בזמן.

משכיב אותה על ביטנה ועושה עיסוי הפוך שלמדתי מבר וגם בתאילנד.

היתי בטוח ששמוליק ברוגז איתי אחרי ההיתעללות שעבר זה מכבר.

אך אחרי ששמוליק ראה את האישה היפה הזאת עם הישבן המושלם והבודי המושלם ,החליט להשלים איתי .

עלו והצליחו

עד לטיפול הבא .............
המאסטר למס"ז אירוטי

19
טוב מה אני עוד יכול להוסיף על כל מה שאמרו פה??
אחרי שראיתי את כל הביקורות פה בפורום החלטתי אתמול ללכת לבקר את טופז. לפני 4 ימים גם הייתי שם אבל התור לטופז היה ארוך מידי - הבינתי שעדיף לקבוע שעה ולראות אם היא באמת פנויה וזה מה שעשיתי אתמול. הגעתי לאורגים ועדיין נאלצתי לחכות קצת אבל לבסוף תורי הגיע וקיבלתי זמן איכות עם טופז:-)
אני יודע שיש פה מלא פרטים אליה ואולי אני יחזור על מה שכבר שמעתם אבל.... אני חייב לתאר אותה כדי שתבינו שוב לקראת מה אתם הולכים: היא אתיופית באמת בצבע מושלם שחורה כמו הלילה, היא לא גבוה ולא נמוכה, רזה מאוד אבל לא אנורקסית, כן החזה שלה מסיליקון למי שאוהב את זה החזה שלה מושלם ועומד ועל גוף כל כך רזה כמו שלה הוא נראה כמו 2 הרים מזדקרים - התחושה שלהם נפלאה (מי שלא אוהב סיליקון בכלל - לא יאהב גם את זה - אין מה לעשות... המצב הוא שיש לה סיליקון - גם אני באופן אישי הייתי מעדיף את החזה הטבעי שלה גם אם הוא קטן אבל בכל זאת גם הסילקון היה סקסי בטירוף) הפנים שלה חמודות - בסך הכל מאוד מושכת - הייתי מתחיל איתה בפאב בלי לחשוב פעמים.
טופז גם חייכנית ושירותית מאוד מתוקה, דיברתי איתה קצת ואפשר לנהל איתה שיחה אבל לא בשביל זה באתי - חח - ואכן היא יודעת גם לספק את הסחורה. ביקשתי שהיא תתחיל במסג' עדין, הנגיעות שלה היה כל כך שלוות שכמעט נרדמתי, היא חשבה שהיא משעממת אותי אבל כל כך נהנהתי שלא יכלתי לזוז, אחר כך היא עברה לבודי עלי על הגב זה היה סקסי אבל באמת קצת סתמי אז ביקשתי להסתובב - מהרגע שהסתובבתי.... ואה ואה... היא עברה לבודי מלפנים ונגעה לי בשמוליק בחושניות, שינתה תנחות, גנחה, שלחה את הידיים שלי לגעת לה בשדיים בלי סוף, נתנה גם לגעת במנוע אבל... פה אני חייב לציין לפחות מבחינתי, נפלא באמת נפלא שהיא ליברלית ונותנת לגעת אבל... היא נתנה לגעת בקושי בקצה, לא נתנה להגיע לנקודות הג'י שלה ולא לגרום לה להיות רטובה (אולי לאחרים היא כן נותנת ולי היא לא נתנה - החמייה בנינו הייתה מוזרה - אם מישהו הצליח ציינו פה בבקשה שנידע אם אפשרי לקבל יותר) ואני אומר אם את כבר נותנת, והיא זאת שלקחת את היד שלי ושמה על המנוע שלה אז... תתני לי להנות עד הסוף - אם את לא בעניין זה בסדר ואל תתני - זאת דעתי. בכל מקרה חוץ מהקטע הזה שקצת ביאס אותי הייתי באופרייה מטורפת אני יודע שזה רק בודי מסג' אבל.. הרגשתי כאילו אני עושה סקס איתה, כל הגוף שלי רעד, היא עבדה קשה לגרום לי להתרגש, הישבן שלה השתפשף לי על השמוליק בכל דרך אפשרית, היא הייתה מעלי אני מעלי היא הייתה לידי מקדימה מאחורה מלפנים פשוט עבדה ונגעה כל הזמן ודאגה שיהיה לי טוב - פשוט כל הכבוד לה וכל זה באמת בלי שהחמייה שלנו הייתה טובה מידי- גם לא רעה, בהחלט לא רע פשוט באמתי עייף ומסטול מידי מה שגם הקשה עלי לסיים אבל אם טופז אי אפשר שלא להגיע לסיום המתוק:-)
לסיכום אומר שמי שרוצה לקבל באמת טיפול מושקע ששווה את הכסף, מבחורה סקסית וחמודה שילך לטופז, תקבעו תור לפני, אל תהיו רעים אליה, אל תמשכו את הגבולות כי היא זורמת אם מי שנותן לה כבוד והיא תקבע מה הגבול. לי באופן אישי חבל מאוד שאין GFE איתה זה היה מוסיף ברמות כי באמת הרגשתי כאילו עשיתי סקס איתה חוץ מה - GFE (אם מישהו הצליח להוציא ממנה GFE אשמח לקבל מידע - אפשרי גם בפרטי) חזרתי ממנה מפורק הבייתה כל הדרך נסעתי עם חיוך טפשי ועייפות של לאחר סקס מטרוף וכל זה בלי לחדור.. (מעניין מה קורה איתה בסקס אמיתי -היא מטריפה וזה בטוח - מישהו הצליח לעשות את זה?) בכל מקרה כל מי שילך אליה - איזה כיף לך - חח - אני בטוח יחזור אליה למרות שנראה לי שאני רוצה לבדוק עוד איזה כמה בחורות שיש שם - יש שם מיגוון מעוד מעניין של בחורות פשוט רציתי קודם את טופז בגלל הפורום(זאת הפעם הראשונה שלי שם) תהנו ותשמרו על הבחורה:-)

20
מי שלא הבין אז אני יסביר,מה שמתואר פה בשני הפוסטים למעלה ,זה עיסוי ארוטי כמו שהיתכוון המשורר.

להמצא בנקודה התלויה בשווי משקל זה התענוג העילאי בעיסוי זהStar.

טופז מעולה בזה,אחת הטובות אם לא ה-

מספיק זמן בטירוף הזה יכול לגרום לכם לעוף גבוה גבוה ולמעלה למעלהYing Yang,עד שנפתחת צאקרה מעבר למפלי אנרגייה בטיפולפצצה.

למרות שנראה לי שהחברה המדווחים למעלה הם ביזונים,אני יכול לומר שהם בדרך הנכונה יותר מהרבה חברה שרק הסקס בראשםHug.

אולי העיסויים יעלו רמה כבר בארץ ?

כל אחת מהבנות שאני ניקדתי ,שווה הרבה יותר ממה שתשלמו בפועל על הטיפול.

הבנות האלה עושות הכול שתיהיו מרוצים.

רצוי לפרגן בטיפ שישמח אותן,זה נותן תכלית ותמורה להשקעה בנו.

צאקרה פתוחה שווה הרבה ,הרבה יותר מסקס זמין.

אוי אוי אוי,עשיתי לי חירמון הרגעCool.

עלו והצליחו

jongler2011-05-05 07:45:29
המאסטר למס"ז אירוטי

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”