כ מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח - דף 16 - סקס אדיר

מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח

151
קראתי את הדיווחים לעיל. לדעתי, מי שבא למירי צריך לקחת בחשבון שהיא מבחינתה רואה את עבודתה כטיפול רפואי, הסקס אצלה הוא משני.

מי שיתייחס בכבוד למה שכתבתי, יקבל ממנה פינוק ברמות שחבל על הזמן, והכל כמובן במחיר עלות שפוי ביותר של 150-200.

קחו בחשבון שיש לה פן רוחני, מי שמתחבר אליה יקבל מסאז' שחלקו אמנם עם מכשיר, אבל בהמשך יש רפלקסולוגיה, פתיחת צ'אקרות, עיסוי קרקפת ועוד אי-אלו דברים.

הנתינה שלה ללא גבולות, נותנת את הנשמה, רק שמי שבא מתלהב מהציצים וחשקה נפשו רק בסקס לא זוכה לתשומת לב מירבית.

קחו בחשבון שלאחר הטיפול היא מעניקה, בפרט לאחר פתיחת הצ'אקרות, הסקס איתה יהיה אגדי, תהיה אורגזמה חזקה ביותר, ששווה לדעתי ל3-4 גמירות.

אלו שטענו טענות לענין ריחות וכו'- צריך לבקש מקלחת משותפת לפני, כדאי גם אחרי, היא מפנקת מאוד.

שמרו עליה, היא מיוחדת מאוד.

אם נשווה אותה לאיזה פוצית שלוקחת 600 ש"ח, אני חושב שתבינו לבד מה כדאי , למרות שאיש איש וטעמו, יש גם הבדל בגילאים אבל מירי היא בחורה בהחלט מעניינת ונותנת סוג שירות מגוון ושונה.

כמובן, תודה לח"כ האגדי, שבזכותו נחשפתי לאשה מדהימה שפשוט כייף לחזור אליה ולהתפנק בכייף.

לדעתי, אם מתאמים איתה מראש, אין תקלות ומקבלים את מלוא תשומת הלב, אבל כפי שציינתי לעיל, צריך שתהיה כימיה איתה, אחרת זה סתם טכני, והיא אמרה לי במפורש שמבחינתה סתם לפרוק גבר זה חסר טעם מבחינתה.

היא מביאה עימה ידע רב ברפואה אלטרנטיבית, לדעתי היא בעלת ידע מעשי כאחות מדופלמת, עצותיה מועילות בהחלט.

בינו

בינו
בנימין הפטיש

153
[QUOTE=חובב ציציענק]רציתי לשאול 2 שאלות ,

1. האם היא נשואה?

2. ומה גודל החזה שלה ביחס לחזה של סמדר מלסל?
[/QUOTE]

1. היא נשואה להומוסקסואל.

2. תגלול למעלה יא חתיכת עצלן ... gunner כבר ענה לך על השאלה הזו.

חולה כוס2011-03-12 22:49:02
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

156
ראשית נתחיל מתודות לחולה כוס שהביאני עד הלום...

נדגמה פעמיים על ידי, רוצה לומר שאני לא מסכים עם כל הסופרלטיבים...

הגעתי לדירתה של מירי, פתחה לי את הדלת בחלוק

הערכתהגיל שלי כ 45+ -

הכניסה אותי לחדר העבודה עם מיטת מסג מאחר והגעתי מהבית לאחר מקלחת לא הציעה לי להתקלח.

לא בקשה כסף מראש ולא נקבה בסכום שהיה ידוע מראש 150 שח וחיכו בכיס המכנס עד לסיום הטיפול.

לאחר מכן עליתי על מיטת המסג וקיבלתי מסג מהנה של כ 15 דקות עם שמן (לא מקצועי אבל מחרמן!!!)

בסיום המסג עברנו למיטה הזוגית שנמצאת באותו החדר,

זיון צרפתי , גמירה חזקה על כל החזה.

קפצה במהירות למקלחת, הציעה לי גם, מקלחת קצרה והופ, מוצא את עצמי ברחוב לאחר כ25 דק'...

לסיום וסיכום עסקה משתלמת,לא יותר מזה, למסאג', זיון צרפתי וגמירה על החזה..

158
טוב חברים אז אחרי הרבה זמן שהיא בבנק המטרות שלי כמו שנקרא (ותודה לח"כ על מספר הטלפון) ביקרתי אותה אתמול.
המראה החיצוני הפתיע אותי לטובה לאור התיאורים שקראתי כאן. קיבלה אותי בנשיקה עם חלוק שמלה מטריקו ללא תחתונים וחזיה.

באמת חופרת ברמות לא הפסיקה לדבר כל ה 40 דקות. קיבלתי מסז עם שמן ומים חמים לאיזור המפשעה כולל הרקטום. תוך כדי לא החזקתי מעמד ופלטתי ( צונאמי במילון שלה) ביקשה שאסתובב על הגב התחלנו בחירמון הדדי ביקשה אצבע לתוך התחת שלה חשפה חזה גדול מאוד ויפה (מתחת לשמלה נראה כקטן יותר) קיבלתי זיון שדיים עד הגמירה השניה. סך הכל נחמד מאוד ושווה את המחיר.

ייתכן שאחזור אבל לא בקרוב . לגבי הדיון על הגיל להערכתי 50 פלוס מינוס אבל שמורה היטב.
gili1960

159
חברים, אני לא יודע מה איתכם, אבל השרות שלה ,ההתנהלות ותיקתוק שלה לא עושים לה שם טוב.

קבעתי איתה לשעה 17 נראית יותר לכיוון הGRANNY , פנים סבירות ,חזה ענק
לא כל כך נעים למגע-ספוגי משהו.לבשה טי שירט וזהו.בטן בירה ענקית, ישבן גדול.
ביקשתי מקלחת ואחריה התחילה במסג -יותר ליטוף הגב, ירידה לישבן ונסיון מהיר

להגיע לרקטום-שלי!!!!

ביקשתי שלא תנסה מכייון שלא נעים לי, הפסיקה ושוב ניסתה-כנראה חירשת.

התהפכתי שלחתי ידיים לחזה ולבין רגליה- כוס לא מגולח.

כל הזמן חופרת "תראה איזה שדיים, בוא זיין ביניהם" מי אני שאסרב.

זיינתי ביין השדיים-כל הזמן מושכת את ידיה לכיוון הישבן שלי-לא יודע מה הקטע שלה מהישבן שלי.

מדברת בסגנון של תיקתוק-"זזין אותי, אני חמה, מתה לגמור,לא פגשתי זיין כמו שלך"

מדי פעם מורידה הראש ולוקחת אותו למציצה קצרה.

גמרתי תוך 10 דקות מרוב שדיברה מלוכלך.

בקשתי להמשיך-יצאה מהחדר.

אם משווים בינה לנינה מרמת גן נינה לוקחת בכייף

שתיהן ב-150, נינה נותנת שרות פי 10 .

לדעתי לא להתקרב למירי- פשוט לא שווה גם ב-100

גם ב-100 יש את אווה עם כוס נפוח שנותנת שרות טוב.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”