כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 43 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

421

תודה על דיווח נפלא ! ושאפו על כך שלמרות קבלת הפנים הקרה שקיבלת הגבת בחמימות מחממת את הלב, אהבתי!
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

423
אתמול ביקרתי בפעם הראשונה אצל איב.

הגעתי לאיב אחרי שנחשפתי לפורום וחיפשתי מישהי פרטית שיש עליה המלצות והתיחסויות חיוביות.

קבעתי איתה בשעות הבוקר אבל הקדמתי והתקשרתי מהמקום על מנת לבדוק את האפשרות להקדים את הפגישה. לשמחתי איב לא היתה עסוקה והזמינה אותי אליה. דירה דיסקרטית ביותר ונקיה.

ולגבי השעה אצל איב....מה אני אגיד לכם....

קודם כל הבנתי בפעם הראשונה מה חברי הפורום מתכוונים כשהם אומרים חווית GFE (מושג שהכרתי רק מפורום זה). איב באמת נותנת הרגשה אחרת. תיקתוקיה זה ממש ממש לא..היא מארחת במלוא מובן המילה. אחרי הסיגריה וקצת התקשקשות, נכנסתי למקלחת (אגב טלטל...מים חמים ביותר..).

ואז לעסק....

אוראלי רטוב וחזק כולל רימינג עמוק ומטריף, בעמידה, בשכיבה, ב 69..... כמו שכתוב..אלופה אמיתית ובתור חובב אוראלי מושבע...... אין עליה!!

בזמן שאיב מבצעת טיפול ליקוק ומציצה, קיבלה ממני טיפול עם הדילדו שלה גם בישבן וגם בפות עד שהרגשתי את הידיים שלי רטובות...

אחרי הזיון.גמרתי לה על החזה והצואר וקרסתי...

בהחלט חוויה טובה..איב נהדרת. השמינה טיפה (לדבריה) בהשוואה לתמונות שמפורסמות..אבל עדיין גוף ופנים סקסיות מאד.

תודה לJONGLER,VENUS BUTTERFLY, MAXMAX ונוספים שרק בגלל התגובות שלכם זכיתי לבילוי הנפלא הזה אצל איב.

איב, תודה על הסקס ובכלל על השעה הכפית שהיתה לנו.

נשים צריכות סיבה בשביל סקס. גברים צריכים רק מקום......בילי קריסטל

וגם

אני לא יודע מה השאלה, אבל מין הוא ללא ספק התשובה- וודי אלן

430

לפני מס' ימים גבר עלי הייצר שוב ...

התקשרתי לאיב, למזלי הייתה פנוייה, תיאום קצר ונפגשנו.

הדירה דיסקרטית לגמרי, אין חשש כלל, שפע חניה באזור.

איב פתחה לי את הדלת בלבוש סקסי וחיוך, ישבנו לנו בספה להכרות קצרה כוס מים, דיבורים ואני בוקשי שולט ביידים שלי שרצות אליה לבד, מקלחת זריזה, ואני מוכן.

נכנסתי לחדר איב הסירה ממני את המגבת ומיד סהתערה עלי, ליקוקים נשיקות ומה לא.

החבר זכה לטיפול אישי ומסור כולל גרון עמוק מאוד בקיצור כמו שכבר נכתב לפני הבחורה יודעת את המלאכה. עמדתי ליד המיטה ואיב פשוט שאבה אותי מכל הכיוונים, תוך כדי שהמציצה עברה לרימינג מטורף כאשר היא מרימה לי רגל אחת באוויר, אחר כך השעינה אותי על הקיר ופשוט ליקקה כל מילימטר.

עברנו למיטה ושם המשיכה הפעילות מציצה תילאנדית "מסורתית" ואני בקושי שולט בעצמי אבל כל כך נהנתי שהייתי חייב למשוך עוד קצת.

איב קלטה שאני בטירוף והציעה לזרז את הגמירה כדי שנירגע ואחר כך נוכל להתפנק, תוך כדי הופיע הדילדו החמוד שלה ויחד התחלנו לחפור במעמקיה של איב. כמה תנוחות משוגעות ולבסוף התהפכנו לדוגי ומייד גמרתי בקול תרועה.

הבחורה פשוט משאבה אנושית יכולות אוראליות נדירות, איב תפתח קורס ותהפכי למיליונרית.

לצערי לא היה לי זמן לסיבוב נוסף אז אני אצטרך לחזור להשלמות...

לסיכום -

לא תיקתוקיה !

הבחורה שירותית מכל הלב, מתוקה ומתחשבת ממש.

לגבי המראה, כולם ראו את התמונות , סה"כ די דומה , החזה לא טבעי אבל ממש יפה ופרופורציונלי לגוף אז לא מרגישים במיוחד.

אלופת העולם באוראלי, ראש פתוח וסבלנות רבה.

תהנו.

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”