כ ג'ורדן - מסאז'יסטית בראשון לציון - דף 3 - סקס אדיר

ג'ורדן - מסאז'יסטית בראשון לציון

21
עדכון קצר על המקום מאתמול בערב..
לצערי הגעתי בשעה שג'ורדן היתה עייפה עם גב כואב ומספיק הוגנת כדי להגיד לי לבוא יום אחר כדי שלא אבזבז את כספי לחינם כי היא לא תוכל לתת לי את המקסימום שיש לה להציע..
המליצה על חן שזורמת יותר מהאחרות..
ברוב טיפשותי החלטתי לקחת את חן ולא ללכת הביתה כמו שהראש אמר (יש חלקים שמנצחים את הראש לצערי ברגעים כאלה..)
כבר עם החיוך של מסירת הפרטים הרגשתי תקתוק מתקרב..
הבחורה לקחה את הכסף, והציעה שתייה..ביקשתי כוס מים למרות שבדרך כלל לא נופל עם ההצעה הזו , כמובן שלקח לה חמש דקות בערך לחזור עם כוס מים..(אולי ירדה לקיוסק לקנות מים מינרליים).
התחילה בעיסוי (יותר נכון נגיעה בגוף ללא שום מושג בעיסוי), שאלתי בחיוך אם יש לה מושג כלשהו בעיסוי ואז אמרה "אתה יודע שאתה יכול לקבל סקס בתוספת".
הבנתי שעיסוי שווה כבר לא יהיה פה אז הלכתי על אופציית הזיון.
ירידה סתמית מקונדמת, רכיבה של כמה דקות על המיטה ולאחר מכן עברנו לעמידה כדי שאזיין מאחור בדוגי כשנשענת על המיטה.

אז בלשון המסכי טלוויזיה:
תמונה - גוף טוב, חזה יפה, שחרחורת , פנים לא משהו
סאונד - גניחות לפי קצב, קצת משחק מוגזם בשלבים מסוימים
זמן תגובה - תקתוק של כמה דקות (למרות שאמרה תוך כדי הלבשת הקונדום " אל תדאג אני לא אתקתק אותך..." )
עלות תועלת - לא שווה את ה-300 ש"ח (200 + 100 לזיון)

אני מזיין משמע אני קיים

22

אז בעיקבות הסופרלטיבים על ג'ורדן פה ועל הציון הגבוה שזונלר נתן לה החלטתי לצאת למסע לראשון ולדגום את המיועדת ולהלן הדיווח

מדובר במכון עיסוי (לא דירה פרטית) פגשתי את ג'ורדן כמובן מדובר בבחורה האמצע שנות השלושים לחייה לפחות קצת מלאה וגדולה די מטופחת ולבבית . נראה לי שהסיפור על אוסטרליה זה בשביל הקליינטים- לא זיהיתי את המבטא ןלא נראה לי אוסטרלי אבל מי יודע.

המסג' די בסדר לצערי לא היתרשמתי כמו ז'ונגלר, קיבלתי מסג'ים יותר טובים ומושקעים אבל הבחורה נותנת תחושה טובה וזה לא פחות חשוב.

גולת הכותרת מבחינתי היה המציצה בסוף אכן לקראת הסוף שאלה איך אני רוצה ליגמור ובתפריט היה בבודי או מציצה בתוספת 100 שקלים. המציצה מקבלת ציון 8.5 בסולם נייל. קצת תחושה של שיניים מידי פעם אבל הגדול מציצה מושקעת ואמיתי כמובן חשופה כולל גרון עמוק ובסוף השפרצה לתוך הפה בלי שהבחורה בורחת לך אלא יניקה של כל החומר .

בקיצור ללא ספק אחזור לבקר בגלל עבודת פה משובחת
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

24
עד היום נעזרתי רק בדיווחיכם והם מועילים מאוד עד שהחלטתי להשתתף בחגיגה. הייתי היום אצל ג'ורדן. השירות שלה באמת מושקע ויוצא דופן מכל הבנות שאני מכיר. ואני מכיר לא מעט. בתור פעם ראשונה לא ניצלתי את כל כישוריה אך בוודאי אעשה זאת בעתיד.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”