כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 31 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

303
שאפו על הדיווח! מוחא כפייה

אני רק שמחה שלא חילקת ציונים למידת רפיסות העור, כמות שיער הגוף, כמות הפצעונים על הגב ואיכות הריח העולה מהפופיק שלו - מה שהפך להיות נורא פופולארי בזמן האחרון בפורום...Dead

וגם כמובן האם האובייקט מתקלח בין אקט לאקט... כאילו שסקס זה משהו מטונף...

M. Evil Smile

קישור לאתר הפרטי שלי:

305
[QUOTE=redhead] היי חבר'ה,
אני הולכת היום למסיבת חילופי זוגות קריצה
אם מישהו מביניכם יהיה שם, אני מאוד אשמח אם תבואו לומר לי שלום Embarrassed
פורים שמח ושבת שלום
[/QUOTE]

רותיל'ה ..

לצערי לא אוכל להגיע
אבל אני ו- ........ נהייה במחשבותייך קריצה
בטוח שתיהני כפליים !!!

תיהני ומחכים לשמוע ממך חוויות מהמסיבה
חג פורים שמיייח.

SEXHUNTER2011-03-18 22:03:35
Follow your instincts, not your horniness

307
הייתי אצלה לפני כמה ימים
כל מה שכתוב עליה כאן הוא נכון ועוד בגדול

היא משהו מיוחד הן בחן האישי שלה והן בביצועים שלה מכל הכיוונים

אבל כשנכנסתי אליה, קיבלה את פני הגינגי'ת הקטנה והמתוקה "איב"

וכהה שוחחנו שלשתינו ביחד

לאחר מכן נכנסתי להתקלח ואז הגיע רותי לסבן אותי מכל כיוון , זה היה מנה ראשונה שגם שווה הרבה,

ורק לאחר מכן נכנסתי לחדר המיטות שלה, ששם שכבו שתי הגי'נג'יות

ועשו עבודה משהו משהו

לא אלאה אתכם בפרטים על כל התענוג שעברנו ביחד אני ושתי הג'ינג'יות

כמעט הכל הכל כבר נכתב לפני

זה היה משהו מיוחד מיוחד

אין מה לומר שרותי זה זן מיוחד בכל נושא הסקס

כמובן שאיב הייתה הקצפת בדובדבן

שני דברים נחמדים שמחברים אותם יוצא זן וזין מיוחד ביותר

308

אני ורותי במגדל משרדים תל-אביבי

נפגשתי עם רותי לא מעט פעמים, אבל הפעם התחשק לי משהו שונה.

התקשרתי אליה ושאלתי אותה אם בא לה לעשות משהו אחר ולהגיע אלי לעבודה, קומה 35 באחד המגדלים בעיר

רותי כמו רותי – עם ראש פתוח לחלוטין – קפצה מייד על ההצעה.

נכנסנו לחדר שלי, שהיה בתוך משרד הומה אדם – מאוד קרוב לדלפק הראשי של המזכירות – וסגרנו את הדלת. מהחלונות נשקף אלינו בניין משרדים אחר גבוה ורותי ישר נדלקה על הרעיון שמראה התחת העירום שלה ישודר בשידור חי לכל מי שיציץ מאחד מחלונות הבניין השכן.

הסתובבתי אל הדלת כדי לנעול אותה, ואז התברר לי שהמנעול מקולקל. אין דרך לנעול את הדלת. לקחתי כורסה אחת והצמדתי אותה אל הדלת בתקווה שזה יספיק למנוע את פתיחתה מבחוץ על-ידי מאן דהוא שירצה לשאול אותי דבר מה. רותי הורידה את מכנסיה, נשארה בחוטיני וישר ניגשה אל החלון, הסתובבה עם הגב אליו – משדרת את ישבנה לכל המעוניין – וקוראת לי לגשת אליה. היא התכופפה, פתחה את מכנסי והחלה למצוץ את הזין שלי כשהיא מאוד נהנית מהסיטואציה ואני, שהייתי נרגש לא פחות ממנה, פחדתי לגמור מהר והפסקתי אותה.

תפסתי אותה ביד והושבתי אותה על הכורסה הצמודה לדלת. ירדתי על ברכי והתחלתי לרדת לה כשאני שוכח לרגע את מה שיקרה מייד. כמובן שהגניחות לא איחרו להגיע ואני הפסקתי מייד ללקק ולענג והודעתי לה שאם היא לא תהיה בשקט, אני לא ארד לה (כאילו שאני מסוגל חיוך).

היא צחקה ואמרה לי שאני לא רציני כי אני מכיר אותה ואני אמור כבר לדעת שהיא לא מסוגלת לשתוק, אבל היא תעשה כמיטב יכולתה.

חזרתי אל ארוחת הבוהריים הטעימה שלי והיא שמה יד אחת על פיה כדי לעמעם את הקולות מבולבל. עד היום אני לא יודע אם המבטים שקיבלתי בימים שלאחר מכן מהמזכירות היו בגלל שהן שמעו מה הלך שם בפנים או שהן פשוט נדלקו עלי (אפשר לחלום, לא? צחוק)

המשכתי לרדת לה תוך שהיא מתפתלת וכמעט נופלת מהכורסה לרצפה, עד שהיא השפריצה ישירות על השטיח שבחדרי. היא התיישרה בכורסה, תפסה לי את הזין בתאווה והחלה למצוץ ולשאוב לי אותו. אחרי כמה דקות כאלה, היא דחפה אותי, קמה מהכורסה, הכניסה יד לכיס האחורי של המכנסיים שלה ושלפה קונדום. חזרה אלי, שמה לי אותו במהירות כשהיא רועדת כולה, דחפה אותי על הכורסה והתיישבה עלי כשהיא מתחילה לזיין אותי ואני נותן לה קונטרות מלמטה. לאחר כמה דקות קמנו ועברנו להזדיין ליד החלון כשרותי נשענת על השולחן שלי וישבנה בולט החוצה. הזדיינו כך במשך כמה דקות ארוכות עד שהחלטנו שמיצינו את הסיטואציה.

התלבשנו בחזרה. רותי אמרה שהחוטיני שלה רטוב לגמרי והיא תוריד אותו ותלבש את המכנסיים בלעדיו ואני הטלתי וטו על העניין. "בשום אופן לא, את תישארי איתו ותלבשי עליו את המכנסיים."

היא שמעה בקולי. התלבשנו והלכנו אליה הביתה להמשיך בסקס משוחרר ובלי סתימת פיות.

נפרדתי ממנה לאחר גמירות ממושכות שלה וגמירה אחת מעולה שלי.

אני יצאתי עם חיוך ענקי על הפנים ואת רותי השארתי עם טיפ שמן ומיטה רטובה לחלוטין.

רותי, תודה רבה על מימוש פנטזיה.

310
[QUOTE=זונה מאושרת]בימים הקרובים אפרסם את התוצאות העדכניות של בדיקות ה-Sexually Transmitted Diseases) STD).
אני נבדקת אחת לחודשיים-שלושה ממילא - אז למה לא לפרסם בעצם?
מפאת הדיסקרטיות אני לא יכולה להראות לכל אדם בו אני פוגשת את הטופס, מכיוון שעליו מופיעים כל פרטי האישיים,
כמו: מספר ת.ז., שם פרטי ושם משפחה.
החלטתי להעביר את הטופס למנהל הפורום, הוא ימחוק בעצמו את הפרטים המזהים לאחר אימותם - וישלח לי אותו בחזרה בכדי שאפרסמו.
כך אנהג מעתה, וכל חודשיים-שלושה אפרסם את הבדיקות החדשות.

רק אהבה Heart

M.

[/QUOTE]

את צודקת מאמי. למה לא לפרסם בעצם?
אבל למה לא כתבת על התלאות שעברנו כדי לעשות את הבדיקות האלה?
למה לא סיפרת שאני נראיתי כמו נרקומנית אחרי הבדיקות?
למה לא כתבת שהאחות הפוסטמה דקרה אותי 3 פעמים - ב-3 מקומות שונים - כדי להוציא קצת דם ושגם את לא ליקקת אצלה דבש?!?
למה לא תיארת איך היא דחפה לנו את המקל המגעיל לגרון וכמעט הקאנו ממנו?

אז או.קיי. אנחנו נפרסם, אבל חשוב שיידעו כמה ייסורים עברנו בשביל העמוד המסכן הזה בכי

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”