http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=21068&PID=137699#137699
boris26
פטישחשמלי
boun
איצטגנין
liron_lvy
Xtcon
koka7
הסנט ימליץ ויאשר
היורד בגדול
+
משתמש אנונימי (שקיבל ממני הרשאות מיוחדות , ולכן קיבל את הקרדיט לדלג על שלב ההרשמה).
ערב טוב , וברוכים הבאים לתיאטרון החלומות .
----------------------------------------
על הכף מונח האובייקט הנ"ל שלשמו התכנסנו כאן בערב חגיגי זה.
[כאן אני מבקש מההנהלת הפורום להכניס את הסרטון - אני לא מצליח להכניס את הלינק]- תודה.
[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=455]http://static.xvideos.com/swf/flv_player_site_v4.swf?id_video=369044[/FLASH]
||| בבקשה
גילעד

דומה מאוד לשחקנית , חוץ מהחזה ...שאני מניח שהוא מנותח/מסולקן , מידה 3 להערכתי , אבל מדהים .
ואני מקווה שאין כאן מישהו שדומה לשחקן שבסרטון

וכעת נעבור לחוקי המשחק ....
להלן חוקי המשחק
1.האירוע התקיים בגלוי מול עיניי הציבור בפורום .. בשיטת אחד הולך לדגום אותה, חוזר ומדווח דיווח אמין ע"פ נקודת מבטו
ולאחר מכן .. אני מעביר את מ"ס הטלפון להבא אחריו.. וכן הלאה וכן הלאה עד תום הרשימה וסוגרים את הבסטה .
2. אין לרשום בדיווח כתובת או שם רחוב , וגם לא את שם הגברת ! ושום פרט חושפני שעלול לחשוף את פרטיותה.
זהו הוא שמה האמיתי .. ולכן אני מבקש לכבד .
3.לכל אחד ממכם יש את הזכות לפרוש בכל שלב שתבחרו [הכל ברוח טובה ואני לא מחזיק כאן אף אחד בכח]
4.מי שיחליט לפרוש יכול לעדכן אותי בה"פ או בכתיבה גלויה בפוסט - ומי שפורש, אין דרך חזרה !
5.boris26 או הדוגם האנונימי ... יהיו הראשונים שיצאו למשימה , ולאחר דיווחו, של בוריס הטלפון יעבור להבא אחריו.
6.כשתהיו בדירתה - לא להזכיר בשום אופן את הפורום - הבחורה לא מעוניינת בפרסומים מן הסוג הזה .
7. אני אתן רשימה מסודרת וכל אחד יילך לדגום אותה בתורו - לאחר השלב הבא....
טקס השבעה וירטואלי מסורתי
כדי לאשר השתתפות סופית במשחק , אתם מתחייבים בזאת להישבע לי אמונים מול כל הפורום ..
ואני דורש מכל אחד מכם לרשום את הכתוב בצהוב!!
אני מתחייב בזאת להישבע לך אמונים שאכבד את כל חוקי המשחק ולא אמסור שום מידע לאיש שעלול לחשוף את הגברת הנ"ל
ובסיום הטקסט - אני נישבע !!! וליד להוסיף את שם המשתמש שלכם.. (רק הטקסט הזה תקף לגביכם)
מי שלא מעוניין , יכול במקום לפרוש מיידית .
השיר הזה ילווה את שלב ההשבעה :
[TUBE]2mCtBTqF5zo[/TUBE]
ולאחר שלב ההשבעה , אני שם את כל הקלפים על השולחן ומשחרר דיווח מפורט .
עד כאן להפעם ותודה על שיתוף הפעולה....