כ 2011 - נתוב תעבורת מנהלים VVVVVVVVVVVVVVV - דף 8 - סקס אדיר

2011 - נתוב תעבורת מנהלים VVVVVVVVVVVVVVV

79

[QUOTE=החתיך הרומנטי]

הפרק השני והאחרון בסיפור שלי. כותרת הדיווח הראשון היתה ''סיוט בחדר המיון'' ועכשיו לפרק הבא בשם '' סיות בבית עם המשפחה''.

סיוט בבית

אחרי שאובחנתי חיובי,אבא שלי היה הראשון שידע,כי הוא היה איתי במיון בבבית החולים.

באנו ביום השני הביתה אין לי כוח ו עצבים לדבר עם אפ אחד מהמשפחה,ניכנסתי לחדר שלי וישנתי קרוב ליום שלם.!

אחרי זה היתעוררתי ואני רואה אמא שלי לא מדברת איתי כמו שהייתה,וגם אח שלי ואחותי!...

אני רוצה להבהיר לכם על סוד קטן ששמרתי כל התקופה הזאת,הסוד שליווה אותי כל הדרך,אבל לא יכול להסתיר את זה יותר,שאני בחור ערבי,(אני מרגיש שזה יעורר עכשיו סערה גדולה) על חשיפת עצמי,ביום הראשון שנירשמתי בו לכאן דיבר איתי המנכ''ל החמוד עמית וביקש ממני להסתיר את זה,מחשש של תגובות זעם,או עימותים עם אנשי ימין קיצוני,קללות,ומילים מיותרים! כמובן לא מצידי אלה מצד השני.

אני עכשיו בן 29 שמרתי על תעודת יושר עד היום הזה,הייתי כל הזמן אזרח טוב,אני לא גזען ולא שונא בניאדם על רקע שפה או דת או מקום!, ,כי אני מכבד כל אדם על האדמה לא משנה לי מה הלאום שלו,מיסתכל עליו כבנאדם עם כבוד הדדי.אני סבלתי הרבה בחיים שלי גם מגזענות באוטובוסים,במקומות בילוי,במקום עבודה שאני עובד בו,וחי עם המציאות הקיימת,מציאות קשה,אבל בסוף היתרגלתי עם זה!.

עכשיו,ביום השני אני מופתע שהכביסה שלי אמא לא עושה אותה,שמה אותה בניפרד!,זרקה בזבל התחתונים שלי!,ושמה השאר בקיור עם קלור וחומרי ניקוי ואיקונומיקה!!.הייתי בשוק ממה שעשתה אמא ולמא עשתה כך!..שאלתי אותה מה זה! עונה לי! אני לא רוצה שכל מי שבבית יידבק ממך!!

לא יכולתי לסבול שני כאבים,הכאבים מהמחלה עצמה,או הנתק המשפחתי והיחס המשפיל שקיבלתי מצד המשפחה שלי במקום לעזור לי ולתמוך בי!..כל הזמן זורקים לי מילים מיותרים,איש הזונות,תמשיך ללכת לזונות!,חסר כבוד עצמי!,חסר מסורת וערכים!,וכל מיני מילים מיותרים!.

טוב,כביסה שלי כולה בניפרד עם חומרי ניקיון וקלור,דבר שני אף אחד לא ניכנס לחדר שלי או משתמש בדברים שלי,הפסיקו לנקות ולסדר החדר שלי כמו שהיו עושים פעם! גם על זה שתקתי!..

תדמיינו לעצמכם מה היה עוד!...ניכנסתי להיתקלח,אחרי המקלחת, אמא מביאה חומרי נקיון גם לשטוף ולנקות המיקלחת אחריי!...שמו לי סבון בניפרד ומגבת אישית!...גם שתקתי!...צלחות וסכום שהייתי אוכל בו גם שמו אותו בניפרד!

בא אח שלי ביקש ממני לתקן לו המחשב בחדר שלו אז ניכנסתי לחדר שלו וישבתי על המיטה שלו בלי כוונה,אחרי שתיקנתי אותו אני רואה שהם החליפו המכסה של המטה אחריי מיד!..

באותו רגע הירגשתי את עצמי כאילו יש לי כל המחלות בעולם,שהגןף שלי הפך מרכז לכל המחלות,וכולם מיתרחקים ממני,מתעלמים ממני,כאילו אני מפלצת אנושי ומאיים על כולם!!.

אז דמיינו לעצמכם איזה טראומה קשה עברתי,הכאבים מהמחלה עצמה או היחס המשפיל מצד המשפחה והחרם שהכריזו עליי!אף אחד לא יכול לדעת מה ההרגשה הזאת חוץ ממי שחווה אותה וחי עם זה.

אחרי חודש הטיפולים והתרופות שלקחתי,התחילו לאט לאט להיתקרב אליי ולדבר איתי,אבל לא כמו שהיו פעם! וכל פעם שאני מתווכח איתם מזכירים לי שאני היבאתי בושה להם ואני נגד חוקי החברה שאני חי בה. בדיוק כמו חרדים דתיים שעושים חרם על מישהו מסוים X.

אני לא עשיתי משהו נוראי,מין זה תשוקה בגוף וחייבים תמיד לקיים מין.אני לא עשיתי משהו נגד הטבע!

אם בנאדם צמא= הוא שותה,אם הוא רעב הוא אוכל,אם הוא מתחרמן הוא מקיים סקס!. זה פשוט.

בסוף אני מודה לחברים היקרים כאן שתמכו בי וכתבו לי כאן וגם בפרטי,אני מודה לסקסהאנטיר,shuagar,עראבה אנושית,כרוררגלן עפולה. וכל מי שחיזק אותי בתקופה הזאת!

אני מגיע כאן לסיום הפרק האחרון בסיפור שלי שחוויתי אותו,סרט רע כמו שרואים בחלומות,סרט מתאים באמת לסרטים בקולנוע וטלוויזיה.

האמת היא שאנחנו משחקים באש תמיד,המזל גם משחק חלקו בעניין,יש שנידבקים ויש אנשים שלא נידבקים!. הסיכון תמיד קיים!,לוקחים המילה ''מחלות מין'' בלי שום חשיבות או התענינות ויש חברים תמימים מסכנים שאני מרחם עליהם,באים אומרים לך שאנחנו שכבנו עם x זונה בלי גומי!.. זה משהו להתגאות בו!..כולנו צריכים לקרוא על מחלות מין,דרכי הגנה,מניעה,טיפול,שנהיה כולנו מודעים למחלות הללו.

שיהיה לכולם חג שמח,חג פסח שמח לכולכם!

תיבלו,תיהנו,תשתו,תזיינו,תעשו הכל! אבל!!!! תשמרווווווו על עצמכם היטב!

בריאות היא הדבר הכי יקר בחיים תאמינו לי,אנחנו לא יודעים הערך שלה עד שאנחנו מאבדים אותה!

להיתראות לכם.

[/QUOTE]
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

חזור אל “המחסן המוסתר”