כ חוויה?! ממועדון הבורסה - סקס אדיר

חוויה?! ממועדון הבורסה

1
למי שלא יודע... "מועדון הבורסה" עבר לת"א לא מזמן, וביקרתי לפני מספר ימים בשעות אחה"צ שם...
כניסה חינם, אבל עלות שתיה הינה בין 45-50 ש"ח, וסביר להניח שאם תזמינו לעצמכם, תצטרכו להזמין לעלמה גם..
מכיוון שהגעתי מוקדם יחסית, היו שם שתי בנות... אחת עם חזה גדול (לדעתי סיליקון, אבל לא בדקתי) ושיער בלונדיני (צבוע לדעתי).
השניה, כרמן.. בת ~27 (למרות שנראת הרבה פחות), מראה: רזה מאוד, חזה נערי קטן, ישבן חמוד, שיער שחור אסוף בקוקו, ובגדים תחתונים כמובן... פנים רוסיותסלאביות למי שאוהב.
הזמנתי אותה לשתיה, ולאחר מכן לחדר (300 ש"ח)....
לאחר מספר דקות, הבחורה התפשטה והתגלתה כתובת קעקע גדולה בחלק העליון של האגן.
מתירה לגעת בה (כולל בחלקים הצנועים), אבל בלי נשיקות בפה... וללא סקס...
למה לחזור? בחורה יפה, עם גוף צעיר ועסיסי. היא יודעת עברית, רוסית ואנגלית (למי שחשוב).
למה לא לחזור? הבחורה ממהרת ישר להרפיה, וצריך לעצור אותה על מנת שלא תתקתק. מעבר לכך, 20~ דקות הם לא הרבה לטעמי (ביחוד לאור העובדה שהזמן לא הספיק אפילו להרפיה סבירה). ובעלות הנ"ל, סביר להניח שאפשרי למצוא משהו טוב יותר.
תהנו.

חוויה?! ממועדון הבורסה

8

חיפשתי הרבה אחורה ולא מצאתי דיווחים על הבורסה אז העליתי את זה פחות או יותר מהאוב (רק כדי שאיזה סדרן לא יצרח עלי שזה כפל דיון - אני בחור רגישEmbarrassed ועדין (פחחח)).
בכלל חסרים לטעמי דיווחים על מועדוני חשפנות והבחורות בהם. אז יאללה בלאגן

בעת האחרונה ביקרתי בבורסה (החדש, בטברסקי, תל-אביב) מספר פעמים. על אחת מהן דיווחתי כאן.
הנה להנאתכם ושימושכם דיווחון על פעם נוספת:
נכנס וכהרגלי מחפש את הפינות היותר פנימיות ונסתרות - לצערי אין שם ממש פינות כאלה.
משלם כרגיל 50 ש"ח תמורת הכניסה (+טיפ) ומקבל בירה חינם (הסבר למי שלא יודע: הבורסה כמו גם הבייבי לא גובים 'כניסה בין 18:00-22:00 אבל בתמורה אתה חייב להזמין שתייה. השתייה הזאת עולה 50 ש"ח בקיצור ישרא-סטריפ-בלוף אבל חביבקריצה).
אני מתחיל בצפייהCool ולא רומז לאף אחת לבוא, את רוב הבנות שמציעות את עצמן לריקוד אני גם דוחה לעת עתה. בינתיים אני צופה במופעים ובעיקר בבנות ובשירות שהן נותנות לבחורים האחרים שמסביב.
למרות שאני שועל אני מחכה לטרף מעניין ומענג כמו נמר, עם הרבה סבלנות כדי להימנע מלהעלות עלי לאפיות חפיפניקיות וזרקניות.
נכון שמדובר ב- 20 ש"ח לריקוד. אבל מבחינתי הבילוי הזה הוא תחליף זול ומחייב פחות לזיון, ולא מתאים לי לצאת ב- 150-200 ש"ח בלי לגמור וגם לא כל- כך ליהנות.
בקיצור, בערב הזה לא התלהבתי מאף אחת, לא מצאתי מישהו שהעיפה אותי אז דגמתי כמה בנות רק לשם הפרוטוקול:
טופז (מהוותיקות, הייתה בבורסה הקודמת בשם אחר) היא דורשת ריקוד באגרסיביות - כמעט מכריחה. אבל הריקוד סביר וללא מאמץ מצידה. במקום מאמץ היא מלטפת את החבר מדי פעם (שזה גם נחמדצחוק). 6 בסולם שועל
אתיופית מתוקה בשם אנסטסיה (או משהו כזה) - חביבה מאוד ונראית לא רע, אבל הריקוד קצר ומשעמם. היא עושה לך נחמד ונעים אבל קצת רכה ועדינה מדי לטעמי.Sleepy5 בסולם שועל.
האחרונה, מוניקה כך נדמה לי. רוסיה, בלונדה,פנים יפות וגוף טוב הריחה מעולה (דעו שמכיוון שהן רוקדות ומזיעות זה לא תמיד טריוויאלי על-אף שמתבקש) חזה בינוני מינוס. הריקוד היה טוב, סקסי ארוך יחסית ומושקע. מנסה להעלות אותי לחדרים למעלה ומבטיחה הכל מלבד זיון ב-300 ש"ח. כפי שכבר כתבתי אני לא בעניין הזה ומסרב בנימוס. 7 בסולם שועל.

מסיים את הבילוי מוקדם משתכננתי וכך מסתיים לו ערב ארוך אך חסר פורקן Ouch

השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית

לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”