כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 5 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

41

סכום מוגזם לזונת רחוב בכסף הזה יכולת ללכת איתה למלונית. ואם כבר לשלם אז לפחות שני אקטים.
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

43
[QUOTE=סגן]

לאן הבחורות מהר ציון נעלמו??

חסרות לי כמה בחורות שנראות טוב, הייתה שם פעם את מיטל, קארינה, אלונה...
היום נוסעים שם וכלום!!
איפה הם!!
[/QUOTE]
מצטרף לשאלה: הייתי לפני שבועיים שני לילות רצוף, חיפשתי את אלונה ולא מצאתי.
מישהו יודע?
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

44
בשדרות הר ציון מעט לפני קיבוץ גלויות ישנה פניה לקרית המלאכה
בפינה הזו עומדת לימור

נראית נרקומנית, פנים על הפנים עין אחת כמעט סגורה, ממש לא יפה

אבל.. המוצצת הכי טובה שיש

העלתי אותה לפני כשנתיים לאחר שעה של שיטוטים וחרמנות ללא תוצאה

התפשרתי כי לא נראתה טוב. אבל יצאה גדולה.

יש לה גוף מעט מלא גובה 160 שדעעם מלאים פיטמות ענקיות.

דיי נקייה תמיד עם מגבונים ומאוד רהוטה.

בקשו רק מציצה -לוקחת 50 שח-מתפשטת חלק עליון-

יורדת על במוליק לכל אורכו עוברת לחייץ וגם לישבן

אם תכוונו אותה לאן שאתם רוצים שתתמקד תהנו ממש

לא לוחצת ,נותנת שרות מעולה -גומרים בפה ואז היא יורקת החוצה הכל.

אני חוזר אליה במיוחד רק למציצות .אין עליה כשצריך עדנינה וכשמאותתים לה הופכת לנמרה

נסו ותהנו.

45
חלי מהר ציון..

הייתי איתה מספר פעמים צעירה עם כיסוי ראש שחומה..
ופעם אחרונה עברתי בהר ציון והחלטתי להגשים איזה פנטזיה ולקבל מציצה בפומבי (ויתרתי על סקס אני לא עושה בהר ציון אף פעם).
לקחה אותי לצד אחד המבנים שמה ועל המדרגות בכניסה לאיזה בניין שטענה שלא מגיעים אליו אנשים (בזמן שמהצדדים רואים את הרכבים חולצפים ומאחורה עוד מבנים) כמובן שהיה חשוך שזה טוב ושמתי כיסוי על הראש .
החלה במציצה המקונדמת עד שלפתע עבר בן אדם שקלט את המציצה , ממש התפדחתי והוא בכלל ברח (היא טענה שהוא היה דתי),
אבל הייתי חייב להתפרק והתפרקתי בקונדום. והיא ישר נעלמה. השאירה אותי עם הקונדום עלי ואני בלי מטליות ולא נייר..

סוג של חוויה, לא אעשה אותה שוב די בטוח.
:-) chill out, the right time will come...

46
היום בערב בשדרות הר ציון ליד קריית המלאכה עמדה יסמיו

זונה חדשה שמנה ביותר נראית בת 30 -נוצריה מהצפון

לוקחת 50 ש"ח למציצה וזיון -שדיים ענקיים נמוכה ושמנה מאוד

מציצה חלשה- אבל ממושכת

קשה לחדור אליה ברכב בגלל משמניה

מומלצת לאוהבי השמנות.

לדבריה מגיעה יום כן יום לא

47
דו"ח דגימה
----------------
שם הזונה : סוזנה

הערכת גיל : 35-38

מוצא : אוקראינה

מד חרמנות : 4 ימים של הצטברות זרע

מיקום : הנ"ל מתפקדת ב-2 מוקדים : וולפסון פינת הר ציון .. וגם, הקונגרס פינת צ'לנוב .

האקט התבצע בחניון ברח' מטלון .

שעת דגימה : 0:40

שעות/ימי פעילות : טוענת שעובדת כל יום עד 3 בלילה .

קטגוריה : 40% MILF

תאור חיצוני : הגובה כ-1.65/7 , שיער חום כהה מעט פרוע באורך עד הכתפיים בערך , פנים לא משהו בכלל .
וגם מעט מרחפת ... הייתה לבושה בטייץ שחור צמוד , לא רזה ... מעט מלאה תחת בינוני ...
החזה נידמה לי בינוני (לא ראיתי אותו חשוף , ותיכף תבינו גם למה ) .

תעריף : 70 ש"ח מציצה + זיון - הצלחתי להוריד לה את המחיר וסגרנו על 50 שקל + 2 סיגריות .

אקט/יחס : בחורה שקטה , כפי שציינתי מרחפת ויכול להיות גם משתמשת , יש לה נשימות חזקות שקצת הפחידו
אותי .. התנשפה לי באוטו כאילו היא אחרי ריצה .. העלתי אותה לאוטו מפינת הקונגרס/צ'לנוב ...
ונסענו לחניון במטלון .. בדרך אמרתי לה שאני מעוניין רק במציצה .. שאלה אותי עם או בלי ?
אמרתי לה עם גומי ... באיזורים הנגועים האלה יש חשש ממחלות וכו .. לכן העדפתי מציצה מוגנת במקרה הספציפי הזה.היא רצתה למצוץ לי במושב הקדמי , אך לאחר שכנוע של כמה שניות הסכימה לעבור למושב האחורי .
כשראיתי אותה עומדת עם הטייץ - התסריט שעבר לי בראש ... זה לחרמן לה את השבלול בזמן שהיא מוצצת לי ..
ביקשתי ממנה להישאר לבושה .. וממש לא עיניין אותי לראותה בעירום .
המציצה הייתה חלשה .. תפסתי לה הכוס דרך הטייץ והתחלתי בהתעללות שכללה אחיזות חזקות וצביטות ..
והבחורה מוצצת ולא מתלוננת על כלום ... מזמזתי לה את הכוס כ-10 דק' ... המציצה בכלל לא הזיזה לי ..
ביקשתי ממנה שתביא לי ביד ... והיא התחילה לאונן לי עם הקונדום עוד כ-2 דק' עד שגמרתי .

תקתוק :13-15 דק' (ללא לחץ).

סוף דבר : מה שרציתי קיבלתי - מזמוזי כוס + מציצה , בלי תלונות ומספר בקטנה .. זו הייתה מטרתי .

בשורה התחתונה - אני לא מתכוון לחזור .

======================================================

ולקינוח - לבעלי הפט'יש נשים בהריון
------------------------------
בהר ציון לכיוון צומת קיבוץ גלויות , בצד האי זוגי של הרחוב ... אני מתכוון לתחנת האוטובוס שליד הפארק .

מידי פעם פעם יושבת שם אישה בהריון מתקדם .. עצרתי לידה והחלפנו כמה מילים דורשת 100 ש"ח למציצה וזיון.

היא להערכתי בת 30-35 ישראלית קוראים לה שיר ..שאלתי אותה באיזה חודש היא . והיא לא רצתה לומר .

אני מעריך שהיא חודש חמישי או שישי ...המראה שלה לא משהו בכלל והיא ממש לא הייתה לטעמי ולכן ויתרתי .

ראיתי אותה שם היום (יום שישי , בסביבות השעה 23:00 ) וזו לא הפעם הראשונה שהבחנתי בה .

חולה כוס2011-06-04 02:58:22
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

48
שבוע שעבר, הגעתי למקום הכי נמוך בעולם (רמז: לא ים המלח) והתחלתי את הסיבוב שלי.
נסעתי לאורך הר ציון עד לצומת של חניון בתי המשפט, פרסה וחזרה לסיבוב בפיין-ארלינג'ר.

המצב לא היה מי יודע מה, כל מיני מתנדנדות ומחוקות בנוסף לכמה שהיו צריכות לפרוש מזמן מהמקצוע...

עוד סיבוב ועוד סיבוב עד שלאט לאט המצב התחיל להשתפר. אבל לא היה לי מזל. מכירים את זה שאתם קולטים מישהי שווה

ברחוב מקביל אבל עד שאתם עושים את הסיבוב, מחכים ברמזורים וכו' היא כבר נעלמה? אני ראיתי אחת שממש עשתה לי את זה, פרגית קטנטונת, רזה עם חצאית אבל פעמיים פספסתי אותה, עלתה לרכבים אחרים ממש שניות לפני שהגעתי...

כבר התחלתי להתייאש והכנתי עצמי נפשית שאני חוזר הביתה עם מטען חורג שלא פירקתי אבל אז, או אז...

בדיוק בצומת הר ציון-קיבוץ גלויות ראיתי אותה מתקרבת ברגל מרחוק, מאזור הגן. שמלה קצרצרה שחורה, צמודה-צמודה, שיער שחור חלק מתנפנף כאילו מסמן "אני פנויה, בוא קח אותי"... נצמדתי אליה, הפעם הקדמתי מכוניות אחרות, פתחתי חלון והנה מי שעתידה הייתה להתגלות בהמשך כמנת גורמה אמיתית: אלונה (בת 24).

פעם ראשונה שלקחתי אותה אם כי הכרתי אותה מהנוף של התחנה. לרוב עם בגדים צמודים וסקסיים, יש לה שמלה בצבע תכלת שכל פעם שלבשה אותה השאירה ריר אצלי, אבל לא הצלחתי לתפוס אותה כי היא יורדת מרכב ועולה לאחר, מה גם שתמיד מצאתי חלופות.

הפעם היא הייתה המושיעה ולא חשבתי פעמיים, עלתה ועברנו לחניה צדדית להתחיל את הארוחה.

אי אפשר להעביר את התחושה דרך המקלדת אבל היא נראתה סקסית בטירוף, פשוט לטרוף אותה.

התחילה במציצה בזמן שאני יוצא להרפתקאה לחקור את המשולש שלה, הזזתי את החוטיני שלה ושיחקתי עם התלהבות של ילד קטן שרק קיבל צעצוע חדש... כוס נעים למגע, כמעט חלק. צר, שפתיים דקיקות... הריח טוב למרות שכבר הייתה בשלהי המשמרת.

רציתי לנשוך אותה מרוב שהייתה טעימה אבל לא רציתי להבהיל אותה... צחוק

משם עברנו לחלק העיקרי, ביקשתי שתרכב עליי והיא מיד נענתה, החיבור היה מושלם, החיכוך נהדר וכבונוס היא גם הוסיפה קולות רקע משלה שתרמו לאווירה ולתחושה (לזכותה ייאמר שמזייפת מאוד יפה).

עוד נקודה לחיוב היא שהיא לא דוחפת אצבע מתחת לביצים כדי שתגמור מהר, האמת אין צורך כי אי אפשר להחזיק הרבה זמן ומהר מאוד מיליוני זרעונים נפלטים לתוכה.

לסיכום ופרטים נוספים:

אחת מזונות הרחוב הכי סקסיות שלקחתי עד היום, בהחלט בחמישיה הפותחת, אם לא בשלישיה.

גוף נפלא ופנים ציון 10 יחסית לזונות רחוב, ציון 8 ביחס לשאר האוכלוסייה.

חמודה אם כי קורקטית, עונה במשפטים קצרים, נראה לי עם קצת הומור והיכרות נוספת היא נפתחת...

תעריף: 100 ש"ח, לא עולה לאוטו בפחות מזה, גם אם אתה רוצה רק מציצה.

מינוסים: ריח חזק של סיגריות, לא עשתה עבודה יסודית עד הסוף ולא ניקתה את השטרונגול בעצמה (יש כאלה שמנקות ומלטפות עם מגבון וזה מאוד נעים).

עובדת כל יום, מחצות עד 03:00 לפנות בוקר.

לגבי מיקום, בעיקר בצומת דרך שלמה-הר ציון.

שורה תחתונה: מחכה כבר לפעם הבאה.

יש כמה דיווחים מעליי 2 דיווחים נוספים עליה, אתם מוזמנים להשלים את החסר שם. תהנו.

50
[QUOTE=neverminder]זאת כנראה לי אותה אחת, זו שאני מדבר עליה בעלת שיער שחור.
היא עומדת קצת לפני הפניה לרחוב הקונגרס, בין העצים..

[/QUOTE]

ראיתי אותה ביום חמישי בסביבות 22:00 עומדת ליד העצים מול הר ציון 38 ... אכן חושפת כמעט במלואו חזה עצום ...

אבל יש לציין - שהיא פשוט נראית כמו הומלס מוזנח חסר קורת גג ... התקרבתי אליה עם הרכב ..

ולקח לתודעה שלי בערך 3 שניות להבין מה אני רואה , לפני הפרפור שהבאתי משם !

אגב , מידי פעם היא מסתובבת בשעות לילה מאוחרות גם בבורסה ברמת גן... באיזור : היצירה פינת הרקון .
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”