כ יאנה מתל ברוך - חזה גדול - דף 3 - סקס אדיר

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

22
חברה,עברתי על הדיווחים המרשימים, ללא ספק, אך לא ראיתי דיווחים על הרוסיה 16055ק"ג נמצאת בכניסה לחניון מנדרין או בהמשך הגדר לבשת מיני בדרך כלל, פירסינג בפופיק, שיער צבוע פסים מעט צהובים בסיס שחור, עונה לשם אירנה (או כך לפחות אמרה), אשמח לדיווח.
נמצאת בשעות הערב 19:00 עד 22:00 בערך, ימי חול.
לא להתבייש- לדווח.
רק תמונות!!

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

24
היתי אצל היאנה הזו שוב השבוע
לקחתי אותה ברגיל ל2 סטים

סט ראשון הבאתי לה אותו בהשפרצה יפה על החזה בדפיקת חזה שאני דוהר עליה

פעם שניה אחרי מציצה ארוכה שלה הפכתי אותה על 4 ופעם ובאתי לה על 4 שאני בעמידה בדפיקות מאוד אגרסיביות

דקות ארוכות הבאתי לה שם דפיקות אגרסיביות שהיא כבר התפחלצה , ואז שוב גמירה.

אחרי זה היא אומרת לי פינקת לי את הטוסיק טוב מאוד.. חח קצת שרוטה

חברה קחו אותה לדפיקה בעמידה זה חוויה על התחת הענק הזה שלה תוך כדי אחזקה ומשחק טוב וחזה הענקי הזה שלה

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

26
השבוע הייתי ברחבה בערך בשעה 5:30 אחה"צ , מלא מכוניות של מתרחצים אבל בפינה הימנית ישבו 3 בחורות ,פתאום אחת התחילה ללכת לכיוון החוף הדרומי ליד סי אנד סאן ,מדובר במישהי לא צעירה במיוחד הייתי נותן לה 40-45 נראית לא רע בכלל ,רוסיה ,חזה די גדול (ממה שהצלחתי לראות מהחולצה ,שיער שטני די ארוך לא חלק ,הציעה זיון + מציצה + אנאלי ב100 ,מציצה ב50 לא ערומה , אף פעם לא ראיתי אותה , מישהו מכיר ...
לא הייתי איתה כי פתאום נכנסה לי שיחה דחופה והייתי חייב לעוף משם ....
mosha2011-07-18 17:52:45

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

27
יש כאן משתמש שלא אנקוב בשמו, אך הוא חבר לחיפושים ועמית לפנטסיות אחר החזה הענק האולטימטיבי.
והוא חופר החבר הזה, או שמא נקרא לו חפר? קריצה

והוא מציק לי כבר זמן רב, שאולי אני מכיר את כל הממוסדות בתקתוקיות ובבתים הפרטיים, בדרום ת"א ובצפונה. מסמדר דרך לינדה, עבור בנועה, והמשך בנטאליות (או הנטאשות), חזור דרך ילנה/ליאונה והמשך בשלי שחזרה לחופשת גן עדן קצרצרה ברב קוק.

ברור ששכחתי מישהי או כמה.

אבל החפר הזה לא הפסיק לחפור והוא יודע את מלאכתו היטב יען כי חפרן מקצוען הוא. יש אחת שבלעדיה לא תהיה השכלתך שלמה ומושלמת, חפר לי ללא הרף. יש אחת, יאנה שמה. שדיים ענקיים כמו שאתה אוהב, שמנמונת, רכה וענוגה. בלונדה דה לה שמאטע ממוצא סלבי מקורי. יודעת את מלאכתה היטב ובעיקר סבלנית עם קשי פליטה כמוך.

איפה היא שאלתי, והוא ענה לי שהיא עולה ויורדת, עולה ויורדת מכלי רכב במהירות הבזק ברחבת מנדרין. כדי לתפוס אותה אתה צריך להיות חזק כרעם ומהיר כברק, אחרת תשאר עם תאוותך בידך.

ככה עובר לו שבוע ועוד שבוע ולי קשה להסתגל לרעיון של חבירה לכלל עמך ישראל הבוטש בגלגליו ברחבת מנדרין ומרים אורותיו למען יסנוורו את מתחריך ויחשפו חלקת ישבן חשוף או פנוי להובלה מיידית.

כבר נשברתי בשבוע שעבר, אך יום הזכרון הראשון בסדרה שהגיח לו, דחה את מימוש האופציה והפיכתה למעשה.

הוא מצידו לגלג לנחישותי הרפה וקיים את מצוות ההפקדה אצל הגברת הנדונה שלושה ימים ברצף.

והנה הזדמנה לה ההזדמנות.

כמו שהוא מתאר זאת בלשונו הציורית לגבי עצמו, גלגלי מכוניתי גלגלו אותי למנדרין מאליהם.

איזה הלם תרבות חטפנו עצמי וגם אני. הבטנו זה אל זה דרך מראת המכונית בשוק, הכיצד התגלגלנו לכאן והאם לסדום דמינו?

הבזקי פנסי המכוניות סנוורו אותי מכל הכוונים, תולדה של הרמת אורות גבוהים לצד תנועת הרכב על גלי הכורכר הרך.

איפה היא, שאלתי. אמורה להיות ליד הגדר התוחמת את המצוק לפני השתפלותו מטה לכוון הים.

אין זכר.

טלפון לחבר שסיבך אותי, וראה זה פלא, גם הוא הצטרף לציד. בא לשמור עלי וללוות אותי עד הגעה ליעד. ממש סיור עם בוקי נאה בגוון אחר.

הוא עם נסיונו וחושיו כבר קלט שיאנה הוסעה אחר כבוד לאזור אחר, זה שמעל הרמפה הצפונית. בחושיו הוא גם קלט באיזה רכב היא, והדריך אותי שברגע שיגיח הרכב מהסוללה, ללוות אותו עד לפריקת הגברת מהרכב, ול"צוד" אותה מיידית כיוון שהזמן המצוי בידי יהיה שווה ערך לזמן שלוקח לכדור עונשין שנבעט ע"י ואן פרסי, עד שהוא נושק לרשת.

אמר ועשיתי.

את יאנה? שאלתי אותה ממרחק של מטר כשירדה מרכבו של הזיין הקודם. מיד לאחר אמירת הכן, אמרתי לה בואי והיא כבר כוונה אותי לחנייה הרצויה מבחינתה.

מעבר מהיר למושב האחורי, מיקום וילונות על החלונות, התפשטות חפוזה. הכל ללא אומר ודברים. קצת חיוכים נבוכים, ליטוף קל של שדיה הנפולים, הלבנבנים והרכים. קונדום מושם על ראש הברוש ומגולגל לו עד לבסיס האיתן. ואז זה מתחיל. יניקת בוכנה עדינה, עולה ויורדת. לבלי הפסק, ללא הרף. ואני כמו קיסר עם רגלי הפשוקות, ידי מלטפות את שדיה והעונג הולך וגובר. זכרתי שמתארים את תעלת אהבתה כרחבה לבלי די. מגע אצבעות מרפרף חושף כוס עצום שניתן להכניס לתוכו אגרוף ללא מאמץ יתר. נוח לי ככה, הרהרתי לעצמי והמשכתי ללטף שדיים ולהתמכר ליצר שהלך ונאגר באיבר שעד לפני 10 דקות היה מדולדל כל היום. והיצר צבר וגאה וביטא עצמו דרך פי - הנה זה בא. וכגלים אל החוף, התנפץ לו היצר אל כיפת המגננה. השהייה קלה של דקה, מגבונים לחים שנשלפים אלי קונדום וזין, ניגוב, התלבשות, הורדת "וילונות" ונסיגה טקטית של הגברת לעבר הרכב התורן שעמד לו מחכה בסבלנות לעונג הבא.

נסיון ראשון עם "זנות הרחוף". מעניין, אחר, חד פעמי. תודה לחברי, ידידי ועמיתי לטירוף.

gunner2012-04-23 09:27:55
I fart in your general direction

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”