מבחינתי זהו הזאנר המועדף ואני מעוניין להרחיב את המאגר האישי שלי, הפורמט שאני מציע מאד פשוט, תן פרטים על אחת שעונה על התיאור מעלה וקבל אחת בחזרה, מה שיש לי כיום להציע הן:
1. הגרושה הנימפומנית- בחורה גרושה בת 40, אחת הנשים היפות שראיתי בחיי, יופי אקזוטי בקטגוריית הסופר מילפיות, מעסה מקצועית מעולה אשר זורמת עד זיון כולל בליעות, אנאלי וכל מה שאי פעם ראיתם בסרט כחול. הזרימה תלויה בכימיה שנוצרת והיא לא מבקשת על זה כלום, היא פשוט אוהבת להזדיין.
2. התימניה המוצצת - לחובבי התימניות, מעסה טובה עם חזה גדול, עושה בודי מפנק וזורמת למציצה בלי, לא שיא היופי אבל בהחלט בחורה מפנקת ברמות. לא נראה לי שאפשר להגיע איתה לסקס מלא. נראה לי שהיא איפשהו באזור ה 30.
3. הבלונדה המחשמלת - לחובבי חזה גדול, מסג מקצועי + אירוטי, לא עושה בודי אבל נותנת לגעת חופשי, קיבלתי ממנה את המסג' החושני והאירוטי הטוב ביותר שקיבלתי אי פעם , פשוט אחת שיודעת לנגוע, יפהפייה אמיתית גם היא בסביבות ה 40.
4. הספורטאית המאוננת - פה תקבלו מסג' ספורטיבי מקצועי ומעולה, ולסיום היא תעשה לכם ביד עד הסוף המיוחל, בחורה כבת 35, נאה מומלץ מאד למי שמחפש עיסוי מקצועי איכותי עם האקסטרה.
אני יודע שחלקכם לא אוהבים את שיטת הסחר חליפין הזו אך אנא כבדו את החלטתי ופנו רק אם יש לכם משהו דומה להציע
חג שמח :)