כ מועדון הפרטיות שאינן מפרסמות - סקס אדיר

מועדון הפרטיות שאינן מפרסמות

1
שלום חברים בתקופה האחרונה יצא לי לדגום לא מעט בחורות פרטיות אשר אינן מפרסמות ואשר אין עליהן דיון בפורום מדובר בדרך כלל במעסות אשר נותנות אקסטרות החל מהרפייה ועד הכל כולל הכל

מבחינתי זהו הזאנר המועדף ואני מעוניין להרחיב את המאגר האישי שלי, הפורמט שאני מציע מאד פשוט, תן פרטים על אחת שעונה על התיאור מעלה וקבל אחת בחזרה, מה שיש לי כיום להציע הן:

1. הגרושה הנימפומנית- בחורה גרושה בת 40, אחת הנשים היפות שראיתי בחיי, יופי אקזוטי בקטגוריית הסופר מילפיות, מעסה מקצועית מעולה אשר זורמת עד זיון כולל בליעות, אנאלי וכל מה שאי פעם ראיתם בסרט כחול. הזרימה תלויה בכימיה שנוצרת והיא לא מבקשת על זה כלום, היא פשוט אוהבת להזדיין.

2. התימניה המוצצת - לחובבי התימניות, מעסה טובה עם חזה גדול, עושה בודי מפנק וזורמת למציצה בלי, לא שיא היופי אבל בהחלט בחורה מפנקת ברמות. לא נראה לי שאפשר להגיע איתה לסקס מלא. נראה לי שהיא איפשהו באזור ה 30.

3. הבלונדה המחשמלת - לחובבי חזה גדול, מסג מקצועי + אירוטי, לא עושה בודי אבל נותנת לגעת חופשי, קיבלתי ממנה את המסג' החושני והאירוטי הטוב ביותר שקיבלתי אי פעם , פשוט אחת שיודעת לנגוע, יפהפייה אמיתית גם היא בסביבות ה 40.

4. הספורטאית המאוננת - פה תקבלו מסג' ספורטיבי מקצועי ומעולה, ולסיום היא תעשה לכם ביד עד הסוף המיוחל, בחורה כבת 35, נאה מומלץ מאד למי שמחפש עיסוי מקצועי איכותי עם האקסטרה.

אני יודע שחלקכם לא אוהבים את שיטת הסחר חליפין הזו אך אנא כבדו את החלטתי ופנו רק אם יש לכם משהו דומה להציע

חג שמח :)

5
[QUOTE=sidekik]רדבון אפשר מבחינתי גם לפי משקל ;)[/QUOTE]

השאלה אם אפשר לתת טלפון של אחת במשקל 150 ק"ג
ולקבל תמורה 3 מספרים של 3 בחורות שונות ששוקלות כל אחת 50 ק"ג ?

צחוק

שימי משועשע משהו קריצה
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

7
יש לי מישהי מאזור ירושלים בת 40 עם חזה
עומד וגוף של גיטרה עושה עיסוי כולל הרפיה
בפגישות הראשונות
אחר כך היא מיזדיינת חופשי ואין הגבלת זמן
אני אישית מבלה אצלה שאני בא קרוב ל3 שעות
ו3 אקטים
אם אתה רוצה מספר תביא את הטלפון של הגרושה
הנפומנית
XXX

10
אני באמת מתנצל על שאני לא עומד בזמני התגובה שאתה מצפה להם

וכשאתה מודיע לכל הפורום ואחותו שנתת לי שני מספרים ולא קיבלת כלום
תזכיר לחברה פה שהמספר הראשון הוא של אחת שפרסמה פה בעבר, שהיה עליה דיון ושאתה אף פעם לא היית אצלה
והשניה היא גם אחת שלא היית אצלה, כי אם היית אצלה והיית רואה איך היא ניראית לא היית מציע אותה גם לגרועים שבאוייבך

וכדי להסיר כל ספק ואי נעימות לפני ששולחים ישר שם ומספר ומצפים למספר חזרה יש קודם לשלוח את הפרטים על הבחורה כדי לראות אם זה בכלל מתאים. זה לא שירות אוטומטי למרות שעל פי כמות הפניות יש מצב לפתח אחד שכזה.

וכן כל מי שנתן פרטית מעניינת קיבל בתמורה , מילה של סיידקיק זו מילה

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”