כ צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ? - דף 6 - סקס אדיר

צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ?

51
פרפר,
אין לך מה לדאוג. לפחות לא בכיוון שאתה מכוון אליו.
צריך שניים לטנגו. בניגוד להתפתחות מערכת יחסים רגילה שבה העלייה במפלס הרגש של שני הצדדים עולה, כאן אתה לבד. כדאי שתבין את זה גם אם זה לא יאמר לך בצורה מפורשת בסיבות שונות.

העיצות הרגילות של לחתוך, למצוא תחביב, להחליף בחורה, או לשקוע בזוגיות הקיימת בבית כולן עיצות טובות וכולן יעבדו - רק שאלו עיצות הפועלות על הרציו. האזור הזה אצלך ידידי מסורס בהקשר הזה ע״י הזין, הריגוש, והרגש.

מה שאני יכול להגיד לך: 1. זהר לשנות הרגלים בבית, ומהנטיה לחשוב שלא תתפש. הקפד על כל פרט קטן. פרנויה היא ידידתך הקרובה. שאר עם הרגליים על הקרקע. 2. ובהקשר זה, דמיין שזה לא מתפתח, ואתה מאוהב, בלי לקבל כלום בתמורה. מה זה יעשה לך, ואיך תגיב בחלוף זמן ? תסכול ? קנאה ? כעס ? רק אז הרציו שלך יעזור לך להתמודד עם זה. בקיצור ... נפלת אחי.

משתתף (תרתי משמע) בצערך.
Live to ride and Ride to live

53
בא אלי פרפר נחמד
שב אצלי על כף היד

שב תנוח, אל תירא

ותעוף בחזרה

שיר ילדים קלאסי המתמצת את מהות עולם הסקס בתשלום.

על מנת לגשר בין דימיון למציאות צריך ללמוד לעוף.

נ.ב - הארלי אמר את הדברים ממש בכיוון.
רימינג מעשי2011-02-01 11:44:42

55
במהלך הדיון פה נזרקה לחלל האוויר השאלה מה הופך בגידה לבגידה? איפה למעשה עובר אותו קו שקובע עד פה זוהי לא בגידה ומפה אתה בשטח האסור?
אני מאד מסכים עם ההבחנה הסמנטית שבין המילה "בגידה" העברית ולבין התירגום למונח מאנגלית שהוא "מרומה" וחושב שהשני אכן עוזר לנו להגדיר טוב יותר ולהבחין טוב יותר בין מה כן ומה לא.
אנסה ראשית לתת דוגמה שלדעתי האישית היא די מובהקת ואז לפרקה לתת שאלות מורכבות יותר:
ניהול מערכת יחסים ארוכה, מינית ורגשית מחוץ לנישואין - בגידה
בקביעה לעיל ישנם מספר מושגים שיש לתת עליהם את הדעת: "רגשית", "מינית", וגם "ארוכה". לצורך התרגיל נמחק את המילה "מינית" מהמשפט - האם בגידה? נאמר שקיימת אהבה שלא ממומשת מינית, האם אז בגידה? אם האהבה היא חד סטרית? אם קיימת מערכת יחסים רגשית משמעותית בין גבר לאישה (ברשותכם אשתמש רק בדוגמאות הטרו-סקסואליות אך אפשר להרחיב) אך ללא התאהבות וללא מין כשביחסים אלו תחושת השיתוף והקירבה גדולים מאלו שקיימים במערכת מול האישה?
אולם השאלה היותר רלבנטית לפורום הזה היא מה קורה אם אנחנו מורידים את המילה "רגשית". האם מפגש מיני חד פעמי מזדמן הוא בגידה? האם מין אוראלי הוא בגידה? האם עבודת יד? נשיקה צרפתית? מישוש שדיים? חיבוק? פנטזיה?
אפשר גם לבחון את נושא העיסוי האירוטי:
האם עיסוי אירוטי עם בודי ומין אוראלי הוא בגידה? ואם נחליף את המין האוראלי בעבודת יד? ואם נלביש את המעסה ונבטל את הבודי אך נשאיר את עבודת היד? מה עם עבודת יד ללא מעסה (אוננות) ? ואם נחזיר את המעסה בעירום אך ללא עבודת יד ו/או גמירה? במה זה שונה מסתם עיסוי שבדי ללא עירום? אולי אף עיסוי שבדי, שבאירופה נהוג לעשותו בעירום (של המעוסה בלבד) אך ללא עבודת יד, הוא בגידה?

ישנן הרבה שאלות שעולות וקשה למצוא את הקו המפריד ביניהן.
אשמח לתגובותיכם ודעותיכם.

56
זה תלוי,דרך הלובי או דרך כניסת הספקים?
אני מאמין שהאשה בהריון ולא רוצה סקס זה סיטואציה אותה רבי יוסי הגלילי היה מכנה בארמית : בולבולא נשברתא!
ובלי צחוק-
בגידה בעניי זה שקר,גבר שיוצא עם פילגש ומסתיר זאת מאשתו זאת בעניי בגידה,זאת בגידה באמון,בגידה בנפש.
סקס תמורת כסף זה מכני.

57
אז לטעמך סקס תמורת כסף הוא לא בגידה? הבגידה היא רק האלמנט הרגשי? מה לגבי קשר רגשי ללא מין, האם בגידה?
מה לגבי שוגר דדי? מצד אחד הוא מנהל מערכת יחסים רציפה עם הנתמכת ומצד שני נהיר לשני הצדדים שיחסי מין הם תנאי הכרחי לקבלת הכסף/התמיכה, כלומר הכסף קונה יחסי מין בבלעדיות מאותה אחת מספר רב של פעמים.

58
Ermm היי אני מאוד מזדהה איתך אני עובר בחצי שנה האחרונה סיפור דומה שהוציא אותי לגמרי מאיפוס. קשה מאוד להיתמודד לבד עם מצב כזה , ועוד יותר קשה למצוא את שביל הזהב. אני מוצא את עצמי קרוב מאוד לאיך שהיגדרת את עצמך , ולכן אני חושב שאני די מבין מה שעובר עליך. חג שמח.קריצה

[QUOTE=Venus Butterfly] מתחיל לגלוש לאזור מסוכן, מסוכן רגשית ועקב כך עלול להיות גם מסוכן להרבה דברים בחיי הפרטיים:איני מתלבט במונחים של בגידה או לא, מבחינתי ברגע שאחי חפר במאורה שאינה רשומה בעמוד הראשון בספח תעודת הזהות שלי, זו אכן בגידה במובן הפשוט של המלה.את השלב הזה עברתי כבר לפני כחודשיים (איך זה קרה, בהזדמנות אחרת), חי עם זה איכשהו במצב של לא שלום ולא מלחמה, יותר כמו הפסקת אש בין השמרנות המנטלית לבין היצר הגופני שטיפס והגיע ברבות השנים למאזן כוחות עם הרגש וההגיון, ולאחרונה מתברר כי כוחו גבר על שניהם. אוסיף כאן שני נתונים על עצמי (אמנם סובייקטיביים, אך בואו ננסה לרגע להסכים שכך אני באמת), שני נתונים שלדעתי די נדרשים בכדי להסביר טוב יותר את עצמי :

1. אני מהטיפוסים המתלהבים, מראה כלפי חוץ די מהר ודי בולט כיצד מרגיש, מה חושב, ובעיקר בכיוון החיובי (לפחות מה שנראה בעיני כחיובי), אין מצב שמתלהב מבחורה (או מארוחה טעימה, או מסיטואציה שאוהב) ונותן הצגה של נונשלנטיות או אדישות, הבחורה שאיתי מקבלת בפול ווליום את ההתלהבות שלי, ובמקרה ההפוך, אני עוטה פוקר פייס, אף מילה, ווליום אפס או קורקטיות מינורית.

2. מהיר מאד בגיבוש החלטות או נקיטת עמדה, לא בכיוון של פזיזות, אלא יותר בכיוון של אוסף לעצמי את עיקר הטיעונים לחיוב ושלילה, מתרכז בעיקרים שביניהם ומגיע להחלטה, תוך מודעות כי פה ושם הזנחתי טיעון שבעתיד עלול להפוך את נכונות ההחלטה על פיה, אבל ככה אני ומעדיף לפעול באופן טבעי (ולא נגד עצמי) תוך "תשלום" מחירים פה ושם (דוגמה מייצגת למהירות- יצאתי עם אשתי שבועיים, קיבלתי החלטה, הגשתי אותה לאשתי עם טבעת וזר פרחים, היה קיבול חיובי וחתונה כעבור עוד שבועיים ימים. ואנו עדיין נשואים לאחר 24 שנים, וללא תוכניות אחרות ברקע).

אז למרות שאיני מתלבט האם זו בגידה או לא, ועל אף שאיני בא לדון בעניין בתגובתי זו, מצאתי לנכון להתייעץ דווקא כאן בזכות איכות התגובות שהיו לפני ובזכות כיווני המחשבה השונים והמגוונים.

השאלה, או בקשת העצה:

מרגיש כי נמצא כרגע על הגבול הדק שבין היסחפות רגשית חזקה מדי אשר עלולה להוביל לסדק בלתי ניתן לאיחוי או אף לשבר בענייני המשפחה והזוגיות, לבין היכולת לשלוט בעצמי ולהשאר עם רגל וחצי יציבות על הקרקע השלווה מזה שנים רבות. וכרגע כלל לא דן לגופה של הגברת המסויימת שאותה אני פוגש, לסיכוי הסביר מאד שזה ממש לא הדדי בין הגברת לביני, נניח הרגש שלי 95 מתוך 100 אפשרי, אז אצלה זה אולי 5 מתוך ה- 100 שלה, ובבקשה אל תפגעי, ה-5% אינם קשורים או מייצגים את מה שאני חושב כי זו המציאות, ונכתבו רק על מנת להבהיר שכרגע מעוניין לדבר רק על עצמי (אבל ה- 95% נכונים מאד).

ושואל בעיקר את אלו שנמצאים בסטאטוס משפחתי דומה או גם בחורות מהפורום (לקבל מהן נקודת מבט מהצד השני או המשלים), מה עושים ע"מ לעצור את הסחף, או לפחות להאט אותו ולהרחיק את הרגע בזמן שבו אהיה חייב "לחתוך" לכאן או לשם, וגם אולי עוד שאלה, איך מזהים בצורה יותר וודאית האם עדיין במרחק סביר מהגבול, או שהגעתי אליו, או שמא כבר עברתי לצידו השני.

ותודה מראש למגיבים ולדעות מחכימות.

נ.ב. - חשוב מאד

מבקש מאד מאותה האחת שעימה נפגש, לא לענות ולא להגיב להודעה זו [/QUOTE]

19LOLx82011-04-22 23:22:25

60

הי באט, תודה על תגובתך, טוב לדעת שאני לא לבד במערכה,לישפוך החוצה קצת קשה לי ,בנתיים הפורום הוא המקום היחיד שאפשרתי לעצמי לשחרר ,לחברים אני לא יכול לספר אני לא חושב שיבינו מה יש לי לחפש אצל נערה עובדת, (או למה אני בוגד באישתי) אני נשוי פעם שניה בפעם הראשונה אני הייתי הצד הניבגד, כך שזה ממש לא ניראה טוב.מה גם שאני אדם מאוד מצפוני ,אז תאר לך מה עובר עלי,עקרונית אני לא צרכן של סקס בתשלום כשאני בזוגייות והסיפור הזה התחיל בהחלטה ריגעית לחפש קצת ריגוש,החמודה היתה קבועה שלי במשך כמה חודשים עים פגישות פעם בשבוע לפחות לכמה שעות,ואז זה קרה ההיתאהבות בעוצמות מטורפות שלא חשבתי שאפשרייות בגילי ובסטטוס שלי , (הכוונה שאני עדיין מאוהב בזוגתי) ולא הצלחתי להבין איך אפשר להיות מאוהב בשתי נשים באותו זמן,בהמשך הבנתי שגם היא מאוהבת בי .דרך אגב גם היא נשואה + בדוק!!! בכל מקרה אני אקצר ואומר שהסיפור נגמר בזה שהיא החליטה בשבילי שאם אני לא שלה לגמרי אז היא לא רוצה להמשיך, כך שהיא כבר יצרה לי את כל העוגנים שצריך,ואני בדרך להיתייצבות ולשקט נפשי .תכלס המחיר הנפשי גבוה מאד,אבל החוויה מדהימה והבחורה עוד יותר מדהימה ,עדיין קשה לקבל שזה ניגמר היא אפילו לא רוצה לדבר איתי, אבל אני אתגבר, קריצה בשמחות והרבה סקס tomi

19LOLx82011-04-28 21:19:05

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”