[QUOTE=החטא ועונשו]
איזור תעשייה חולון - שאלה למתמצאים |
אני לא מכיר את איזור הפעילות הזה, אבל בזכות הפורום, היה לי מושג.
היום ליד מפגש המשביר-הצורף, בתוך הצורף, צירפתי אליי ל 15 דקות את ליסה.
בלונדינית, רוסיה, בת 33 לטענתה.
לא רציתי לאתגר אותה, אבל נתנה מציצה חשופה לא רעה בכלל, איטית ובעומק לפי הכוונת הראש שלה עם היד שלי.. לפני כן ביצעה ניקוי עם מגבון לח, ואז לעבודה. כולל ליקוק ביצים.
הייתה סבלנית ונחמדה.
דוגי והביתה.
יש עוד פרטים עליה, מה כולל הרפרטואר וכו' ?
דיברו עליה פה ?
שתפו.
[/QUOTE]
נראה שדגמת אותה כמה דקות לפני או אחרי, אני הייתי איתה אתמול בסביבות 20:30, פעם ראשונה שלי איתה.
מסקנה שלי - המלכה החדשה שלי, בא"ת חולון!
כמו שכבר נאמר, רוסייה, בערך בגיל 35, בלונד טבעי, חזה קטן וחמוד, גוף רזה (במידה) וגמיש, תחת עגול ומזמין דוגי (לא ברור לי לגבי אנאלי, הבנתי ממנה שהיא לא עושה), שבלול נקי וחלק.
התעריף - 100 כולל הכל, מקונדם.
נכנסה לרכב, מאד נחמדה, חברותית, התפתחה שיחה נחמדה על כל מיני דברים, בערך 12-13 דקות רק דיברנו, עדיין לבושים לגמרי! ממש תחושת GFE (לא כולל נשיקות, כמובן).
לבסוף התפשטה לגמרי, כמו שכבר אמרתי, גוף יפה, רזה ומוצק, חזה קטן, חמוד וטעים.
היא הוציאה ג'ל ניקוי (אלכוהול כזה), ניקתה את עצמה ואת הידיים שלי, והופ.... התחלתי בעניינים שלי.
הכוס שלה חלק, עם פס נחיתה יפה, טעים ועסיסי. הדגדגן שלה נהיה זקוף ובולט ככל שהמשכתי ללקק לה, תוך כדי שאני מכניס לה אצבע אחת, ואח"כ שתיים. יותר מזה כבר לא נראה לי שהיא הייתה יכולה לקבל...חחח...
אח"כ היא מצצה לי (עם גומי) דקה-שתיים. אני לא חובב גדול של מציצות "מכוסות" אז לא התעכבתי על זה. העדפתי לעבור לזיון עצמו.
כמה דקות ארוכות של זיון במיסיונרית, לאחר מכן הפכתי אותה לדוגי, כשהישבן שלה נותן לי "קונטרות" לעניין, בזמו שיד אחת שלי לשה את הציצים שלה והיד השנייה משחקת עם הדגדגן שלה.
גמרתי בתרועה רמה, כמו שאומרים.
בזמן שהתלבשה המשכנו לדבר, כאילו המשך של השיחה של מקודם.
ציון כללי (שלי) - 10+, בהחלט אחזור.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...
לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.