כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 2 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

11
המשך דיווח
למחפשי המין בתשלום , בבנקוק יש את איזור הנענע, מלא זונות תאילנדיות ברחוב
יש את מועדון MIX אחלה מקום להכיר בחורות
ויש את CLIMAX בגדול כל נהג מונית לוקח אותכם לשם בחינם, הייתי שם עם הרוסיה, נראה כאילו כולם זונות שם
כניסה כ 20 שח כולל שתייה
בסוקומביץ יש מלא פאבים מקומיים עם הרבה בחורות בחוץ, מחר אני אלך לסקור את המקומות
מה שהזויי בתאילנד מלאאאאא רוסיות, אתה מרגיש שאתה באוקראינה....
לגביי פאטייה מעודכן יש מלון ב600 באט ללילה מיטה גדולה מיקום טוב, למי שמעוניין אני אשלח בפרטי

13
הפעל את מבחן הגובה והיופי כבסיס
תאילנדית מעל גובה 1.65 לערך פלוס יפה זה כמעט תמיד ליידבוי
חריג ונדיר "תאילנדית" בהירה גוון עור בהיר אלה שבטים סינים שיושבים בצפון תאילנד אלה יכולות להיות גבוהות ואני לא חושב שתמצא
אותן במועדונים ואם כן רק במהוגנים. אני מעולם לא פגשתי אחת מהן למעט בצפון תאילנד בטיולים.
ניתן להוסיף את מבחן הגרוגרת שנין לשייף בניתוח ואתה פשוט יכול לשאול אותם/ן לרוב לא ישקרו
שים לב שלמעשה ליידי בוי מחולקים שם לשתי קבוצות שאני לא זוכר קטואי ויתכן והשניה נקראת ליידי בוי
יש שם אבחנה בין ליידיבוי מנותחת לגמרי כלומר ללא אבר מין זכרי לבין ליידי בוי עם אבר מין זכרי
אני כרגע לא זוכר את ההבדל בשמות קבצה אחת זו קטואי אני חושב שקטואי זה המנותחות לגמרי.

לגבי השם בהודעה שצוינה קודם השם הנכון לדעתי זה סווקומויט
ולגבי הנענע פלזה יש מספר קומות בסביביות בשעה 2 בלילה הם הולכות למלון גרייס לחדר לידי מאחורי הלובי משמאל ללובי
ואז אתה חוסך קנס בר. גרייס מלון זול שנותן תמורה טובה. המלון חוויה "אנתרופולוגית" במרכאות או ללאא מרכאות זה מלון של ערבים/מוסלמים עם תאילנדיות עם בורקות עם תבקש להתאכסן שם יבקשו ממך בקבלה לא לציין שאתה ישראלי. לא ממליץ להתאכסן שם כשהייתי במלון הודעתי לישמעאלים שאני פיני והייתי ויאיפי:) יצאתי מתוך הנחה שאף אחד לא יודע פינית והאמת שגם אני לא טוב השליטה שלהם בגאוגרפיה כל כך גדולה שלאחר שמסרתי שאני "פיני "הם חשבו שאני אנגלי. לגבי גרייס יש שם גם בודי מסז עלות אז 700 באט לפי האינטרנט 500 באט המקום לא מפואר הבחורות רחוקות מלהיות יפות . לא סתם בצאופייה 2 זה 2800 באט היה אבל גם שם הבחורות לא יפות למעט אחת אם כי המקום מפואר וסתם לשבת במסעדה זה לא רע. אבל שוב זה עניין של טעם. לטעמי התאילנדיות פשוט לא יפות להבדיל מאסיאניות אחרות.
קיצר הפעל שקול דעת תשאל אל תהייה שתוי ולא תיפול על ליידיבוי

14

RX7 מה קורה, אתה לא באוקראינה?

פשוט , כל בחורה שאתה מביא למלון, תבקש שהיא תשאיר תתעודה שלה בקבלה, שם רשום גבר או אישה, אסור להם לזייף את התעודה מה גם שלא יתנו לה להכנס עם תעודה מזוייפת למלון.

שימי מה קורה עם התמונה ששלחתי??

תודה

19

הבחורה שבתמונה רוסיה:))

אתמול הכרתי תאילנדית בת 21 בדיסקוטק , הייתה שיכורה לחלוטין, הבאתי אותה הבייתה, ואז שיחקתי איתה, כל הלילה אמרתי לה שאני לא שוכב בפגישה הראשונה חחחח מכיוון שאני בחור רציני, הבחורה הייתה חרמנית אש וכל זמן שאמרתי לה לא היא נדלקה יותר, זה הגיע למצב שהיא התחילה לאונן עי רכיבה על הרגל שלי חחחח ואני כל הזמן מוריד אותה ממני, והיא עומדת להתפוצץ, עד שנכנעתי לה חחחח ובסוף נתתי לה לזיין אותי חחחחחח אנסה אותי מרוב שהייתה כל כך חרמנית ובבוקר מספר נוסף

למחפשי המציאות בבנקוק, סעו בשעה 2:00 לסויי קאובוי, הם כולן מסיימות שם ב 2:30 לעבוד ככה שהן ישמחו אם תתנו להם מקום לישון

או שפשוט סעו לCLIMAX זה דיסקוטק שכל הזונות באות לשם, נסיע ה לCLIMAX היא חינם עי כל נהגי המוניות

המשך דיווחים בהמשך, אני ממשיך לעשות חיים רק בשבילכם כדי שיהיה על מה לדווח, שחר סגל, גן עדן

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”