כ מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס - דף 6 - סקס אדיר

מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס

51

קראתי כל מה שכתבתם וזה היה שוק לי,לא ציפיתי לשמוע את זה מחברים רשומים כאן.

אני לא רוצה להרחיב כאן או לכתוב יותר בשירשור הזה,כי פשוט אני יודע התשובה מראש,שהרוב אם ל 99% כאן נגדי ונגד כל מה שאני כותב,אפילו נוכחתי כאן בפורום לא נוחה להם ומפריעה להם,וכולם התחילו לרדת עלי עם כל מיני האשמות וטענות,ושימוש בכל מיני מילים שממש לא מתאימות ולא יפה גם להישתמש בהם!.

אני כתבתי כל זה בתגובה לרימינג מעשי ו gunner שהאישמו אותי בגזענות חד משמעית באופן ישיר!.

הם כתבו שלהם ואני כתבתי מה שרציתי,אני לא חוזר על אף מילה ממה שכתבתי למעלה! אני עדיין עם דעותי ,ואתם חופשיים תוכלו לכתוב מה שאתם רוצים ולחשוב מה שאתה רוצים,דיעותכם הם חלק מהאישיות שלכם,ומה אתם חושבים על הצד השני מולכם!. וזה מובן ברור מהתגובות שלכם,כל מי שקרא מה כתבתם יכול להבין דיעותכם ואישיותכם כלפי הצד השני. (אפילו אין צורך להתווכח איתכם,כי עמדותכם ברורות).

אני לא גזען ולא נעליים, אני כותב כאן בתגובה לאחרים שהאשימו אותי בגזענות.!!.

אני מדבר כאן על המציאות הקיימת היום בדרום ת''א כמו שציין ידידי עראב אנושית,מתאר המצב,מתאר מה קורה שם,מי מבקר שם!,איזה סוג לקוחות יש היום! איזה טיפוסים והיתנהגיות לא מתאימות קורים שם!.ומה הזונות היום אומרות על כך! וכמה מתלוננות ממה שקורה שם לאחרונה!.

והח'ברה הניכבדים כאן קפצו לעולם אחר,קפצו להתנחליות,לפוליטיקה,למגזר הערבי,דברים ממש לא בעניין,אני כותב כאן מתאר משהו,והם קפצו למיזרח תיכון,לגדה ורצועה ושומרון! מה זה שייך לעזאזל לעניין שלנו!. פתחתם דיון פוליטי ממש לא בעניין,פוליטיקה עם דן מרגלית!!. והרוב כאן ימין קיצוני!.

אני כמו שהיזכרתי מראש,ששניכם (רימינג ו gunner) רחוקים מאוד מהאיזור הניקרא דרום ת''א,אם הייתם מבקרים קבועים שם! לא היתם מדברים בצורה הזאת,הייתם מבינים התמונה מיד! ועל מה אני מדבר! אבל אתם רחוקים מאוד מהמציאות ! ולא תבינו אותי לעולם!.

מי שמבקר שם בקביעות כמו חלק קטן מהחברים כאן כמו עראבה אנושית sexhunter בדרום ת''א והתחנה הישנה יודעים בדיוק על מה אני מדבר ומבינים אותי היטב,אין להם שום בעיות עם ההודעות שלי ומסכימים איתי לחלוטין! וזה היה ברור מאוד בתגובה של ידידי עראבה אנושית,זה היה מפורט,שלם,היגיוני,מסביר הכל!.

אני מציע לכל אחד שלא מבין מה אני אומר!,שילך כמה ביקורים היום לדרום ת''א ולדירות הדיסקרטיות שם! והוא ידע התשובה לבד,בלי דיווחים כאן בלי שום היסברים, בלי כלום! הוא יבין וידע לבד למה אני מתכוון!.

עראבה אנושית הבין אותי היטב,כי הוא מבקר קבוע באיזור דר ת''א,ומכיר כל המכונים והדירות באיזור,ומכיר רוב הזונות באיזור הזה,והוא בקשר ישיר איתם,יש לו זכרונות בלתי נישכחים עם זונות שהיו תקופה שם,אכן הם עזבו,אבל הזכרוונות שלהם לעולם לא ישכח אותם, יישארו לנצח,הוא לא בא בשביל זיון לגמור וללכת! הוא יושב איתם מדבר איתם,מקשיב להם,עוזר להם,תומך בהם.וזה לפי דעתי משהו נדיר למצוא מבקר זונות עושה דברים טובים כאילו.

בסוף,זהו סיימתי ולא רוצה להוסיף שום דבר בעניין הזה,אמרתי את שלי ואתם אמרתם שלכם,מי שרוצה לכבד אותי שיכבד אותי כבנאדם מולו ומי שמפריע לו העדה המוצא שלי שלא ידבר איתי!. אף אחד מאיתנו כאשר נולד קובע מה הלאום שלו יהיה!.

שבוע טוב שיהיה לכולם.

להיתראות.

החתיך הרומנטי2011-05-22 01:29:23
תמיד בשטח למען כולם.

52
חתיך רומנטי - אתה מפספס את הנקודה.
מכיר את המושג "חטא ההכללה"?

כאשר אתה מייחס לקבוצה שלמה של אנשים - לרוב - רק תכונות שליליות או אופן התנהגות מסויים, אתה מדלג מהפרט (האינדיבידואל), אל הקולקטיב. כאשר אתה יוצר הקשר מלא בין תכונות של פרט לקבוצה או לאום או שבט או עדה (למשל אם יהודי נתפס גונב ותבוא ותגדיר את כל היהודים כגנבים - אזי חטאת בחטא ההכללה).

זאת תמציתה של גזענות. מכאן המדרון תלול וחלקלק.

פהימת?
I fart in your general direction

53
חתיך רומנטי,

אני פוקד את איזור התחנה המרכזית לפחות כמה פעמים בשבוע לצרכי עבודתי ולכן מודע עכשיות למתחחש שם. בעבר עשיתי זאת גם לצרכי המיניים, בין היתר, כך שאני בהחלט בוחן את השינויים שהתחוללו בו גם על סמך ניסיון אישי. במקומך, לא הייתי בונה על טעון הרומז כאילו זה עתה נפלתי מהירח.קריצה

דווקא בגלל שאני מבין את המקום ממנו אתה בא הטחתי בך את ביקורתי בחמת יתר. כשיוצאים בהצהרה כוללנית שלילית על אוכלוסיה שלמה זה סוג של גזענות. בדיוק כפי שהיית מרגיש, אני מניח, לו משהו היה אומר בפניך כי כל ערבי ללא יוצא מן הכלל הוא מחבל פוטנציאלי. מה לעשות, הסיכסוך הישאלי/ערבי רווי במוטיבים גזעניים משני הצדדים ולכן מאוד ממחיש ומשמש כדוגמה גם בהקשר זה.

19LOLx82011-05-21 23:10:35

54

אישית אני לא חושב שהחתיך הרומנטי הוא גזען !!

במיוחד שהוא חווה בלשון עבר, חווה בלשון הווה וכנראה גם יחווה (בלשון עתיד) על בשרו את חטא הגזענות.

הבעיה נעוצה לדעתי בהתנסחות שלו שלא העבירה את המסר שניסה להעביר ולא עמד על דקויות המשפטים שכתב.

המסר כפי שנכתב במקור על ידי החתיך הרומנטי, צרם גם להנהלת הפורום אבל אנחנו פירשנו אותו כנראה כפי שהתכוון וטוב שהגיבו החברים כולם כפי שהגיבו. כעת נותר רק לתת לחתיך הרומנטי לעבור על מה שכתב במקור ולהבין מהיכן נולדה המתקפה.

עמית הבטיח שאם תפנה בהודעה פרטית יחזיר לך צלצול ויפרש לך את העיניין לעומק עד למיצוי הנושא בצורה מובנת.

שימי שדי מפרגן לכנות שלא תמיד מצליחה לעבור מסך עקב פערים לשוניים.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

55
חברים וצוות יקר,

מההיכרות שלי הארוכה האישית/וירטואלי עם רומנטי אומר לכם בפה אחד שהוא לא גזען מטבעו!
דבריו נאמרו מתוך מניעים וסיבות שונות כפי שהוא כתב על המקרים חווה בעבר ובהווה.
צריך להכיר את חתיך רומנטי טוב טוב בשביל להבין אותו ואת התנסחותו. אך למרות הכל זאת דעתו.

לא פחות ולא יותר צריך להכיר את אזור דר' ת"א..
אם ביום ובלילה,סוגי אנשים,סוגי לקוחות,סוגי מכונים וכו'. זה היכרות שטח של שנים.

צריך לציין שחתיך רומנטי מכיר את מכוני ת"א - הדרום והמרכז יותר טוב מכולם יחד..רק אתן פה נגיעה קטנה מהיכרותי באזור :
אז כך,דירת לוינסקי 134 אני מכיר מקרוב מאוד מאוד. סוגי הלקוחות וסוגי האנשים שמסתובבים להם שם.
רואה במו עיניי עם אילו פועלים זרים שהזונות נכנסות איתם למרות שבעלת הבית והזונות עצמן מכחישות, משתי סיבות-
1.קיומו וחוזקו של הפורום (כולל אני).
2.חשש מזה שיפסידו אחוז מסוים (אפילו קטן) מלקוחות אזרחי ישראל (ישראלים,ערבי-ישראל) אשר יתוודע להם
שהן נותנות לעובדים הזרים מציצה חשופה ואת השאר תבינו לבד.

אחוז גדול מהלקוחות הם עובדים זרים המגיעים ממדינות שונות ומגוונות כגון : אסיה ופליטים (מסתננים) מאפריקה בעיקר והשאר ממדינות מזרח אירופה. ואפרט :

* הלקוחות האסייתים הם מכניסי הכסף הגדול ולפי דבריה של בעלת המקום (מעל 25 לקוחות ביום לפחות).
{רובם שיכורים מסריחים וכשהם כך הם "אלימים" בסקס/בסופ"ש בערבים אלו הימים שבו הם כך,יום חופש שלהם}
* הלקוחות ממדינות אפריקה הם מעט פחות בהשוואה לאסייתים אך המשותף לשניהם שאחוז ההידבקות למחלות כלשהן הנו גבוה.
* אחוז קטן מאוד מהלקוחות הזרים הם ממדינות מזרח אירופה.

להלן תרשים (משוערך) שהכנתי -

חשוב לומר שהם בסך הכול אנשים בסדר נחמדים אשר עובדים למחייתם מאוד קשה וגרים בתנאים לא שפויים כמעט.
אך חלק,שהם במצב מאוד קשה וחיים במצב של אין אוכל וכסף ולכן המצב הקיים מאלץ אותם לשדוד,לכייס,לרצוח ע"מ סיבה
כזו או אחרת כפי שאנו שומעים בחדשות לפעמים. לכן צריך להיזהר ולהבין את חתיך רומנטי.

לילה טוב חברים יקרים.
SEXHUNTER

SEXHUNTER2011-05-22 23:41:54
Follow your instincts, not your horniness

56
שאני אבין, זו בושה להיות גזען? לדעתי הגזענות היא מציאותעובדה ומי שטוען אחרת פשוט חי בהכחשה כלשהי.

אם אומר שהערבים בארץ אחראים ל 90% מגניבות הרכב, 63% ממקרי הרצח, נתח משמעותי מהפריצות לבתים, ושהבדואים גובים פרוטקשן בדרום אז אני גזען? אולי, אבל אלו עובדות.

יהודים וערבים הם שתי עמים שונים בעלי מנטליות והבדלי תרבות שונים ועמוקים, וזכותם של אלו לא לאהוב את אלו ולהיפך.

יש פה במדינה מעין עליהום תקשורתי על לאומיות שמוצגת כגזענות, כשהצד השני רחוק מלהיות שונה.
לדוגמא מכתב הרבנים שקרא לא להשכיר או למכור דירות לערבים, ברש"פ יש עונש מוות למוכרי דירות ליהודים. אני חושב שהיו כמה הוצאות להורג על מכירת דירות בירושלים המזרחית.

על המקבילה למכתב הרבניות אין צורך להרחיב - כולנו יודעים מה יקרה לצעירה ערבייה שתצא עם יהודי.

[TUBE]F4dArb9l6cY[/TUBE]

KAMIKAZA2011-05-23 00:09:14

57
קמיקאזה,
נראה לי שכדאי לך לעבור שוב על דבריו של גאנר בנושא חטא ההכללה.

אכן זאת עובדה שיש בדווים הגובים פרוטקשן בדרום. אך לומר שכל הבדווים עושים זאת ללא יוצא מהכלל יתפרש כאמרה גזענית.

רימינג מעשי2011-05-23 00:30:55

58
רימינג ידיד,
אם אינני טועה גם אתה חטאת בחטא ההכללה - לגבי אוכלוסית המתנחלים...

ואגב, 'קרנפי שומרון אי שם' הוא ככל הנראה לא יותר מעשרים קילומטר מביתך.

מה שאני אומר, זה שאין לי בעיה עם גזענות והכללות, אני פשוט משלים עם זה כעובדה.

או כמאמר הפתגם העתיק - לא כל הרוסיות זונות, אבל כל הזונות רוסיות... חיוך גדול

59
[QUOTE=KAMIKAZA] שאני אבין, זו בושה להיות גזען? לדעתי הגזענות היא מציאותעובדה ומי שטוען אחרת פשוט חי בהכחשה כלשהי.

אם אומר שהערבים בארץ אחראים ל 90% מגניבות הרכב, 63% ממקרי הרצח, נתח משמעותי מהפריצות לבתים, ושהבדואים גובים פרוטקשן בדרום אז אני גזען? אולי, אבל אלו עובדות.

יהודים וערבים הם שתי עמים שונים בעלי מנטליות והבדלי תרבות שונים ועמוקים, וזכותם של אלו לא לאהוב את אלו ולהיפך.

יש פה במדינה מעין עליהום תקשורתי על לאומיות שמוצגת כגזענות, כשהצד השני רחוק מלהיות שונה.

[/QUOTE]

לא רציתי לכתוב יותר בשירשור הזה,כי יודע התשובה מראש,ולא רציתי להגיב בכלל!,כי זה יפתח עוד דיונים,עוד וויכוחים חסרי תקדים,והעניין הזה לא יגמר,אילה יהיה יותר גרוע עוד ועוד !.,ויוביל בסוף לכניסה לעימותים עם אנשים כאן! שמאימינים בעיקרונות ומחשבות שלהם!..

אבל התגובה של kamikaza לא יכולתי לשתוק עליה פשוט!. שהיא מלאה בתוכן כולה מילים של גזענות ושנאה! ומי שקורא התגובה שלו מיבין את זה ישר!.

מסקרן אותי לדעת מאיפה יש לך הנתונים הללו kamikaza,מאיפה לעזאזאל היבאתה הנתונים האילו! ממשרד הפנים!.

הפכתה רוב הערבים לרוצחים! לגנבים! לשודדים! לפורצים!! ערבים בדרום למאפיונירים ועבריינים!! ואירגוני פשע!.

אני לא רוצה להתווכח עם אחד כמוך בכלל! כי פשוט מהמילים שלך אני יודע איזה בנאדם אתה ואיזה מחשבות יש לך!.ומה המבט שלך כלפי הצד השני!.

שאתה בעצמך אומר האם בושה להיות גזען במדינה!. מצדיק אותה! מאשר אותה!. וזאת עובדה ומציאות! .ונותן לאחרים אישור רשמי להיות גזען! ולהתגאות בזה!.

אתה חושב שמה שכתבתה והסרט שהעליתה בשם ''זונה ערביה'' זה משעשע!!! בשם ''בדיחה גזעית''.!!

זאת חוצפה,והווידיו הזה מעיד על הרמה שלך! והמילים שמתורגמים בהם הווידיו זה מעיד על הרמה שלך! וכמה אתה חוצפן וגזען!!.

החתיך הרומנטי2011-05-23 01:56:32
תמיד בשטח למען כולם.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”