קראתי כל מה שכתבתם וזה היה שוק לי,לא ציפיתי לשמוע את זה מחברים רשומים כאן.
אני לא רוצה להרחיב כאן או לכתוב יותר בשירשור הזה,כי פשוט אני יודע התשובה מראש,שהרוב אם ל 99% כאן נגדי ונגד כל מה שאני כותב,אפילו נוכחתי כאן בפורום לא נוחה להם ומפריעה להם,וכולם התחילו לרדת עלי עם כל מיני האשמות וטענות,ושימוש בכל מיני מילים שממש לא מתאימות ולא יפה גם להישתמש בהם!.
אני כתבתי כל זה בתגובה לרימינג מעשי ו gunner שהאישמו אותי בגזענות חד משמעית באופן ישיר!.
הם כתבו שלהם ואני כתבתי מה שרציתי,אני לא חוזר על אף מילה ממה שכתבתי למעלה! אני עדיין עם דעותי ,ואתם חופשיים תוכלו לכתוב מה שאתם רוצים ולחשוב מה שאתה רוצים,דיעותכם הם חלק מהאישיות שלכם,ומה אתם חושבים על הצד השני מולכם!. וזה מובן ברור מהתגובות שלכם,כל מי שקרא מה כתבתם יכול להבין דיעותכם ואישיותכם כלפי הצד השני. (אפילו אין צורך להתווכח איתכם,כי עמדותכם ברורות).
אני לא גזען ולא נעליים, אני כותב כאן בתגובה לאחרים שהאשימו אותי בגזענות.!!.
אני מדבר כאן על המציאות הקיימת היום בדרום ת''א כמו שציין ידידי עראב אנושית,מתאר המצב,מתאר מה קורה שם,מי מבקר שם!,איזה סוג לקוחות יש היום! איזה טיפוסים והיתנהגיות לא מתאימות קורים שם!.ומה הזונות היום אומרות על כך! וכמה מתלוננות ממה שקורה שם לאחרונה!.
והח'ברה הניכבדים כאן קפצו לעולם אחר,קפצו להתנחליות,לפוליטיקה,למגזר הערבי,דברים ממש לא בעניין,אני כותב כאן מתאר משהו,והם קפצו למיזרח תיכון,לגדה ורצועה ושומרון! מה זה שייך לעזאזל לעניין שלנו!. פתחתם דיון פוליטי ממש לא בעניין,פוליטיקה עם דן מרגלית!!. והרוב כאן ימין קיצוני!.
אני כמו שהיזכרתי מראש,ששניכם (רימינג ו gunner) רחוקים מאוד מהאיזור הניקרא דרום ת''א,אם הייתם מבקרים קבועים שם! לא היתם מדברים בצורה הזאת,הייתם מבינים התמונה מיד! ועל מה אני מדבר! אבל אתם רחוקים מאוד מהמציאות ! ולא תבינו אותי לעולם!.
מי שמבקר שם בקביעות כמו חלק קטן מהחברים כאן כמו עראבה אנושית sexhunter בדרום ת''א והתחנה הישנה יודעים בדיוק על מה אני מדבר ומבינים אותי היטב,אין להם שום בעיות עם ההודעות שלי ומסכימים איתי לחלוטין! וזה היה ברור מאוד בתגובה של ידידי עראבה אנושית,זה היה מפורט,שלם,היגיוני,מסביר הכל!.
אני מציע לכל אחד שלא מבין מה אני אומר!,שילך כמה ביקורים היום לדרום ת''א ולדירות הדיסקרטיות שם! והוא ידע התשובה לבד,בלי דיווחים כאן בלי שום היסברים, בלי כלום! הוא יבין וידע לבד למה אני מתכוון!.
עראבה אנושית הבין אותי היטב,כי הוא מבקר קבוע באיזור דר ת''א,ומכיר כל המכונים והדירות באיזור,ומכיר רוב הזונות באיזור הזה,והוא בקשר ישיר איתם,יש לו זכרונות בלתי נישכחים עם זונות שהיו תקופה שם,אכן הם עזבו,אבל הזכרוונות שלהם לעולם לא ישכח אותם, יישארו לנצח,הוא לא בא בשביל זיון לגמור וללכת! הוא יושב איתם מדבר איתם,מקשיב להם,עוזר להם,תומך בהם.וזה לפי דעתי משהו נדיר למצוא מבקר זונות עושה דברים טובים כאילו.
בסוף,זהו סיימתי ולא רוצה להוסיף שום דבר בעניין הזה,אמרתי את שלי ואתם אמרתם שלכם,מי שרוצה לכבד אותי שיכבד אותי כבנאדם מולו ומי שמפריע לו העדה המוצא שלי שלא ידבר איתי!. אף אחד מאיתנו כאשר נולד קובע מה הלאום שלו יהיה!.
שבוע טוב שיהיה לכולם.
להיתראות.