[QUOTE=צעיר לנצח]
אני ממש לא מבין מה קורה עם הדיאנה הזאת
היא אף פעם לא זמינה... ואם היא כבר עונה לטלפון.. אז היא מבקשת להתקשר יותר מאוחר או מחר בבוקר..
כנראה שהפורום הזה עושה לה קידום מכירות לא רע בכלל.
וכמו בכל שוק של ביקוש והיצע..
אם פעם היא הייתה נותנת שעה מלאה ב 150 ש"ח..
היום היא מצהירה על 40 דקות ב 200 ש"ח
וזה מה שקורה בסוף עם כל אחת שמקבלת פה דיווח חיובי..
המחיר משתולל כלפי מעלה והשירות מתקלקל.. ביחס ישר לעליית המחיר.
אבל זה.. כבר נושא לפוסט אחר
[/QUOTE]
צעיר לנצח, נא לדייק בבקשה. מהדיווחים הראשונים שלפני שנה וחצי ושנתיים היא התחייבה על זמן של 40 דקות ( חולה כוס הוא הראשון שהודיע על כך במדוייק) . אם תסקור את הפוסט הזה, היו בו כמה דיווחי נפילה, כמה דיווחי על, וכמה שבינהם. בנוסף, כשהייתי אצלה, שמתי לב כי יש לה תכונה - מאוד חיובית לטעמי - לנתק את הטלפון או לא לענות כלל, או להיות ממש קצרה בזמן שלקוח נמצא אצלה. אין לה גם זמן או חשק להתעסק יותר מדי בפרטים מורחבים על השירות שלה, ולולי היה לי ידע מוקדם פחות או יותר על הצפוי לי לא הייתי נותן לה מבט שני על פי התרשמות הראשונית מהטלפון עמה. חוק שווי המשקל עובד אצלה. מי שמרגיש שהשירות נגרע ממנו בשלב הפרטים מקבל אותו חזרה דרך תשומת הלב האישית בזמן שהוא נמצא אצלה. אני לא צריך לספר לכם על ההרגשה להיות עם משהי שעושה "מאסחרה" בהפוגות בזמן שאתה נמצא אצלה.
עצתי לציבור הפונים : אל תזיינו לה יותר מדי את השכל. התמקדו בלזיין אותה פיזית. קראו את הדיווחים והחליטו בדיוק מה אתם רוצים, כך שבמעמד שיחת הטלפון תוכלו לחזור עליהם בפניה ולסכם את שאתם אמורים לקבל. כל שנותר לעשות לאחר מכן הוא לתאם את מועד ההגעה.
ולסיכום מילה אחת בלבד בנושא המחיר ( כי אני גולש קצת) ומי שרוצה לענות לי עדיף בפוסט המתאים. שימו לב שהתופעה של עליית המחירים היא כללית לכל המגזר. הרבה בנות שקיבלו סיקורים מחורבנים פה העלו מחירים גם כן. זה סוג של הסחפות , לדעתי לפחות, לטעון שהכל נובע כתוצאה מדיווחים חיובים בפוסטים.
רימינג מעשי2011-06-11 07:46:19