כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 4 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

33
חבריה - סבלנות.
מהכרותי המעטה אותה - כולכם חשובים לה.

עם זאת, היא ממש לא רוצה לפתוח ליין תעשייתי וסרט רץ. היא קיבלה ים של ה"פ למן הופעת הפרסום שלה ובנוסף קרה לה אירוע משפחתי ש"הקפיא" את הזמן מבחינתה ליומיים.

כנאמר - הסבלנות, פירותיה מתוקים! מנסיוני, שווה לחכות.
I fart in your general direction

34
חברים בקשה לי אליכם:
אתם בוודאי מבינים שמשום שזה עתה הפצעתי כאן בפורום אני מוצפת בפניות.
אתם רבים ואני רק אחת קריצה ולכן אני נאלצת בזמני המצומצם גם לחיות את חיי וגם לענות למי שפונה אליי- לעתים זה לוקח זמן.
ולכן, אנא התאזרו בסבלנות אני מבטיחה לענות לכל אחד גם אם הדבר יקח יום-יומיים.
אם לא קיבלתם תשובה תוך שלושה ימים מיום הפניה זהו כנראה קצר תקשורתי ברשת מבולבל ולכן אבקש לשלוח שובTongue

שמנמונת2011-05-23 23:56:40
לחצו כאן להתכתבות פרטית איתי

לחצו כאן לתמונות שלי

35
זכיתי לבלות עם בר זמן קסום. בר חכמה , אינטליגנטית , סקסית בצורה מדהימה כולה שופעת מיניות מתפרצת.
חווית הסקס שחוויתי איתה היא מהטובות שהיו לי. היא זורמת ומתמסרת ורואים שהיא כאן קודם כל כי היא אוהבת סקס.
אם תגרמו לה להינות בר תחזיר לכם בגדול . לסיכום ומבלי להיכנס לפרטים (שאני תמיד נמנע מלהיכנס אליהם) בר מדהימה סקסית וכל דקה איתה היא הנאה צרופה , התאהבתי...  
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

37
פשוט מאוד אני מדווח על המהות . לסיפורי סקס יש אתרים אחרים ואנשים עם כשרון כתיבה טוב משלי. מי שקורא את הדיווחים שלי מבין בדיוק את דעתי על הבחורה גם בלי תיאורים מפורטים . מי שרוצה לדעת פרטים מדויקים יותר תמיד יכול לשאול אותי בפרטי
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

38
גישה טובה Lover23 !!!

אני גם בגישה שלא כל דבר צריך לחשוף באופן ציבורי, בכל זאת אתה לא יכול לדעת מי האנשים שקוראים את הדיווחים האלה, וגם בוא לא נשכח שיש כאלה שלא מבינים הכל, או מבינים בצורה שונה... ויש כמובן את אלה שכותבים: "וכאן יש משהו שאני לא אחשוף שהבחורה אמרה לי ( או עשתה לי ) וזה יישאר ביני לבינה..."

אני אף פעם לא מבין למה הם כותבים את זה?? אם זה משהו פרטי, שלא יכתבו כלום. למה הם חושבים את עצמם? לסופרי ספרי מתח?? ממש רם אורן צריך ללמוד מהם... :-)) או שאולי הם מחכים שאנשים יפנו אליהם בפרטי לרחרח על עוד פרטים??
מחפש את הדבר האמיתי!

40
ועכשיו לדיווח - לפני שבועיים נפגשתי עם בר הדירה שלה לשעת פינוק לכבוד יום הולדת.
התיאור של בר אכן כפי שכבר דווח כאן: צעירה בשנות העשרים, עור בהיר, שמנמונת , שיער - כרגע שחור, חזה גדול ומפנק.
בר אוהבת סקס, היה כיף לשבת אצלה באוירה נינוחה. היא כולה משדרת סקס , זורמת ושירותית.
לצערי לא הסכימה למקלחת משותפת.
היא מוצצת טוב מאוד וזורמת לפי השותף שלה.
לצערי אני כבר לא בשיא הכושר ולמרות השקעה רצינית של בר בסקס ובאוראלי עם הרבה סבלנות, לא הצלחתי לגמור בפעם השניה

הדירה שלה נעימה , בעיקר חדר השינה
מומלצת מאוד לחובבי השמנות. מי שלא אוהב בחורות מלאות, כנראה יתאכזב

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”