כ עזרה דחופה על מועדונים ומקומות בשוויץ - סקס אדיר

עזרה דחופה על מועדונים ומקומות בשוויץ

2

באיזור העיר הישנה (מול תחנת הרכבת מהצד השני של התעלה) ישנם מספר מועדוני חשפנות ואפילו "רובע חלונות אדומים" קטן וצנוע , וזו בהחלט נקודת התחלה טובה.

לגבי מועדונים כמו FKK או פרטיות - מציע לך לפנות לאינטרנט ולהכין כסף .

כמובן חובתך לדווח .

בהצלחה

3
מועדון נחמד מאוד ליד ציריך שאין עליו דיווח בפורום נקרא קלאב דרים - Club Dream
המקום נמצא בעיירה שאליה מגיעים בנסיעת רכבת קצרה מתחנת הרכבת המרכזית של ציריך, ומשם נסיעת מונית קצרה למועדון עצמו.

http://www.club-dream.ch/index.php

המחיר:
שיטת התמחור במקום הזה שונה ממועדוני FKK קלאסיים, ומאוד מתאימה למי שרוצה להיות עם הרבה בנות שונות.
הכניסה עולה 160 סוויס פרנק (4 ש"ח שווה סוויס פרנק אחד, כלומר הכניסה עולה 640 ש"ח).
כל מספר של 20 דקות עם בחורה עולה 10 סוויס פרנק (40 ש"ח).
כוס שתייה עולה באיזור ה-6 סוויס פרנק. אין מזון.
(יש אפשרות לשלם עוד 40 סוויס פרנק ולקבל חלוק רחצה ואפשרות להיכנס לאיזור הספא (סאונה וג'קוזי).

השירות:
השירות בעבור התשלום הבסיסי (10 סוויס פרנק) הוא ירידה מקונדמת וסקס במשך 20 דקות.
יש בנות שמתחילות לנסות לתקתק לאחר פחות מזה, אבל אם אומרים להם ששמעתם שזה ל-20 דקות, הן משתפות פעולה. בנות רבות לא מסתכלות על השעון כל עוד זה בגבולות בזמן.
יש אפשרות להציע לבחורה עוד כסף בתמורה לעוד זמן וחריגים. לא ניסיתי ולא עניין אותי.
כיוון שהבנות לא מתוגמלות על השירות הבסיסי באופן שונה (כולן מקבלות בערך אותה משכורת קבועה), ההשקעה שלהן עלולה להיות נמוכה יותר מאשר במועדוני FKK אחרים (שעולים הרבה יותר לכל זיון). עדיין, השירות שקיבלתי מרוב הבנות שהייתי איתן שם היה סביר עד מעולה, וגם הרמה הנמוכה יותר עדיין יותר גבוהה מרמת התקתוקיות בישראל.

הבנות:
מגוון בחורות, טווח ציונים מ-5 עד 9. אני התמקדתי בטווח העליון של הסקאלה.
אני הייתי ביום שני והיו סדר גודל של 20-30 בנות לפחות. רובן רומניות והונגריות, אבל יש גם קצת אירופאיות אחרות.
כדאי לבוא ביום שלישי-רביעי ככל הנראה כשהמקום בתפוסה מלאה של בנות, ולא הרבה גברים.
כשאני הייתי - ביום שני - היו לא יותר מ-10 גברים (החיסרון היחיד של יום שני הוא שחלק מהבנות בחופשה אחרי העבודה של סוף השבוע. לא הצטערתי שבאתי בשני בגלל שבחורה איטלקיה מדהימה שהייתי איתה שם לוקחת את החופש שלה ביום שלישי).
בסוף השבוע זה יחסית עמוס אז פחות מומלץ.

אני שהיתי במקום כמה שעות והייתי עם 8 בחורות.
הכי כיף היה לי עם רומניה מקסימה ששמה גרציאלה. חזה קטן, רזונת, גוף חלק וכוס מהמשובחים שבהם הייתי. יודעת להזדיין נפלא.
כשיצאתי משם ואמרתי לשתי בנות אחרות שגרציאלה היתה מדהימה, אחת מהן אמרה לי - אני יודעת, אני אחות שלה. ואכן מדובר באחיות... לאור זאת, החלטתי להיות גם עם האחות הגדולה, שהיתה פחות מוצלחת אם כי גם כיפית.
חוץ מזה, הייתי עם ספרדיה (קצת מלאה עם פנים יפות מאוד), איטלקיה בת 19 ששמה ויקי שהייתי מוכן לאמץ (מקסימה!!! קטנטונת שהתחילה לעבוד שבועיים לפני שהגעתי), ועוד כמה רומניות יפות ברמת איכות משתנה.

איך זה עובד:
המקום בנוי כמו מועדוני FKK אחרים - חלל תעשייתי גדול, עם כורסאות, בר, שולחן ביליארד ועוד איזור ספא עם ג'קוזי, סאונה ומקלחות. הבנות מתגודדות באיזור הבר בעיקר ועל הספות, ושתיים בדרך כלל משחקות ביליארד.
אתה מגיע לבחורה, מדבר איתה להנאתך, ולוקח אותה לחדר אם אתה רוצה - אחרי תשלום של 10 סוויס פרנק.
חשוב לציין שאחרי שבחורה נלקחה לחדר, היא חוזרת לבר רק אחרי שכל הבנות האחרות נלקחו גם הן. המשמעות היא שאם אתם רואים מישהי שאתם רוצים - תקחו אותה. אחרת, אתם עלולים להיות מיובשים חצי שעה ויותר מזה עד שכל עדר הבנות יחזור חזרה אחרי השלמת הסיבוב.

האחראי על המקום:
הנקודה השלילית היחידה שהיתה לי בביקור היתה האחראי על המקום, שעומד מאחורי הבר ומנהל שם את העניינים.
בשלב מסויים (אחרי שהייתי עם חמש בחורות) הוא החליט שאני 'תוקף' יותר מידי, ושיש לי עוד זיון אחד ואחרי זה אני צריך ללכת.
ניסיתי לדבר איתו ולומר לו שהפירסום באתר ומה שנאמר לי שזה לא מוגבל במספר פעמים, אבל הוא היה מעצבן.
ישבתי בצד למשך 45 דקות בערך. בזמן הזה הוא הלך הביתה, אבל תדרך את הבחורה שהחליפה אותו מאחורי הבר שתעשה לי חיים קשים. היה היתה יותר נחמדה ממנו, ואיפשרה לי להיכנס בצורה יותר גמישה (עם עוד שלוש בחורות).
לדעתי הפיתרון הוא לא להיות קרוב יותר מידי לאיזור של הבר בזמן שסוגרים עם הבחורה (פשוט לתת לה 10 סוויס פרנק ושהיא תלך לקופה ותחזיר עודף עם צריך) וכך לא ליצור איתו קשר עין.
כמובן, זה רלוונטי רק למבקרים כמוני שמנצלים כמו שצריך את שיטת התמחור של המקום - שמעודדת כמה שיותר כניסות...

לסיכום, מבחינתי החוויה היתה כיפית ומשתלמת. אם אתם מעדיפים מועדון FKK קלאסי, שבו אתם נכנסים עם 2-3 בחורות, אז תלכו לגלוב (מועדון אחר בציריך) או למועדונים בפרנקפורט. אם אתם מחפשים מועדון flat rate בציריך-שוויץ שנותן תמורה לאגרה ל'מזיין המתמיד' - זה המקום.

5
רוי - סחתיין על דווח מושקע. כאחד ש"מטייל" הרבה בעולם וחובב FKK מקדמא דנא דווח כזה מאוד מוערך.
JANGOG - יש שרשור על ג'נבה בפורום, רק קח בחשבון שהגעת לאחת הערים היקרות בעולם בכלל ובנושא זה בפרט.

אם תקציבך נמוך ואינך נרתע מזנות רחוב - אזור תחנת CORNAVIN - תחנת הרכבת המרכזית ועד לאגם משופע בבנות מכל הצבעים ומספר חנויות סקס. ישנם גם מועדונים ועל כך היתה הרחבה בשרשור הרלבנטי.

10
אני ממליץ לקרוא את השרשור:
אני הייתי רבות שם וממש ממליץ על שני מקומות: Club-Globe.ch ובתוך ציריך על http://www.clubaphrodisia.ch/
יקר, לא זול, אבל אם אין מצפון... בהחלט שווה. מטה הסיקור שלי מקלאב גלוב:
טוב... לא מרבה לדווח, וזאת משום שכשאין לי משהו טוב להגיד, אז אני מעדיף לא להכפיש. כמובן שאם יהיה משהו נוראי שיש להתריע אני מיד ידווח. עם הקדמה זאת יש לי להוסיף. אני מרבה להישתמש בשרותי ליווי בחו"ל. הייתי בהרבה מקומות בעולם. אני חייב לציין ששוויץ ובמיוחד ציריך הטובים מהמקומות שהייתי.
בפרט, כפי שציין Almoni אפרודיזיה ו Bumsalp ו Club Life הם הטובים שהייתי בהם בעולם. בשיחה פתוחה עם הבנות שלושת המקומות הם עם אותם בעלים, ולכן הבנות נודדות ממקום למקום. כמו כן יש להם מקומות נוספים, אך הם קטנים יותר ומוכוונים לאוכלוסיה המקומית של אותן ערים. הם לא זולים (!!!), אך מי שיכול להרשות לעצמו, אני מאד ממליץ. בשוויץ אין את הניכור וחוסר האכפתיות שיש בערי גרמניה. פה מתמחים בשרות, ואת זה ניתן להרגיש במועדונים. יש לשלושת המקומות אתרים באינטרנט שמציינים כל יום מי עובדת. התמונות קצת מטושטשות אבל תמיד נכונות (הייתי שם לפחות כ 40 פעמים). אני יכול להמליץ על בנות, אם תרצו אנא ציינו, ואתן הכוונה.
אגב לאלו ממכם שמודאגים מהשפה, אני דובר גרמנית שוטף, ולא קרה לי פעם שדיברתי גרמנית עם הבנות מיכוון שיש הנחיה לכולם לדבר אנגלית.
אגב, היזהרו בשוייץ ממחלות. בניגוד למדינות אחרות, פה בנות לא צריכות רישיון, ולמרות שיש חיוב של המדינה לבדיקות, אין דרך לאכוף זאת. אפילו המקום לא בודק את אישורי הבדיקה. אין מקום גדול לדאגה, אך הישמרו להשתמש באמצעי הגנה.
אשמח לפרט יותר על פי בקשה בפורום בהינתן שיהיה לי זמן...
הייתי בהמלצת "אלמוני" בקלאב גלוב והרי הדיווח הקצר:
נכנסתי וכבר הדופק שלי היה איפה שהוא בין האוזניים לזין. הרגשתי כל נים בגוף שלי שעומד להיתפוצץ. מבעוד מועד לקחתי כדור לכושר התמרון.
מיד אחרי שנכנסתי קיבלתי מגבת והורו לי היכן המלתחות בכדי להחליף לחלוק שמתחתיו אתה מסתובב ערום לגמרי.
נתקלתי בדרך בכארבע כוסיות (!!!) שהרגשתי שהלב שלי עוד שניה נופל! לא האמנתי שעוד חצי שעה אני מזיין לפחות שתים מהם באיזה צורה שבא לי!
החלפתי נכנסתי לבר. בדרך קלטתי שתי זונות מזיינות בחור איטלקי פתוח לכולם. עצרתי בלי לשים לב להיסכל בלי שום בושה. יתרה מזאת אף נראה היה לי שככל שאני מסתכל הבחור יותר מתלהב. קיבל שם כמה פליקים מהבנות, קצת מצחיק אבל בהחלט מדליק!
המשכתי לכיוון אחד משתי הג'קוזים שם והצתרפתי לשלוש בנות שאחת מהם היא מאלה שראיתי בכניסה. טיפה שיחה עם הבנות ואני מרגיש מתחת לקצף והבועות, יד מלטפת לי את הרגל ואח"כ את טיל הקטן שכבר הספיק לגדול למלאת תפארתו. לא היה לי מושג מי מהן זאת שנותנת לי את החינמי הזה עד שאני קולט את הבחורה לידי קורצת לי. חייכתי וזה כבר הספיק, תוך שניה היא נדבקת אלי בנשיקות וליטופים, ואחרי חמש דקות שואלת אם בא לי משהו איתה. חמודה בת 19 מצ'כיה, עם זוג שדים נעריים, ושער שחום עם עיניים כחולות יפות. אני כמובן אומר כן. רודפת השאלה איפה, ואני אומר כאן ועכשיו. מחייכת. ולהפתעתי ישר צללה למציצה מתחת לבועות. אני ברגע זה טיפה בשוק. לא קיבלה עוד כסף, הבנות לידה עדיין יושבות ומחייכות, לא אני ב-ה-ל-ם!
תוך כמה דקות אני מסמן לה לעלות, אני מרים אותה לסף, משכיב אותה ומתחיל לטרוף את מקור נשיותה! היא מתפתלת כעשר דקות, והינה עוד הפתעה, גל של רטיובות שוטף אותי. אני בולע כל מליליטר. הבנתי שהיא גמרה, אז אני מושך אותה אלי לצרפתית ארוכה, מוריד אותה וממשיך להתחרמן עליה. כל סנטימטר מהגוף שלה אני רוצה. אז אני מרים אותה עלי בצורת ישיבה והיא מכניסה אותי לאט. אחרי כשלושים שניות היא מתחילה לפמפם את הכוס שלה עלי. אני מרגיש כל שריר וכל עיוות נשי שלה על הזרג המזוקר שלי. ואז היא מתחילה לזוז בשיפשוף על גופי. מניסיון, זו הדרך הכי יעילה לבחורה לגמור. אני נותן לה, וכפי שאני חושד לא לוקח לה יותר מדקה והיא צורחת עלי. אני קולט את הבנות ליד צוחקות מהקטע. (לא בדיוק בטוח למה, אבל תריתי משמע: על הזין שלי!).
ברגע שהיא נרגעת אני לוקח אותה באגרסיביות, משטיח אותה ברייש על הסף ומתחיל לפמפם אותה באכזריות. אני נותן לה כחמש דקות ככה, והפך אותה. מה שמדליק אותי זה כשאני גומר, לראות את העיניים של הבחורה שמקבלת. אני משכיב אותה על הסף ויוצא לתת לה מסיונרי. מרים לה את הרגליים על הכתפיים שלי, וממשיך לפמפם לה את הצורה. אני מבקש ממנה להסתכל לי יישר בעיניים. אחרי כשלושים שניות של הנאה כזו אני משחרר לה לחץ של ארבעה ימים של ציפיה ישר לקונדום.
אחרי עשרים דקות של התאוששות, בחרתי לי צ'וצ'ה אחרת ונתתי לה על ספה. ואחרי שעתיים של שתית אלכוהול נתתי לעוד אחת בחדר הצפיה של סרטים כחולים.
סה"כ הרגשתי כאילו אני בבופה אחרי שנים של צום. ההרגשה בסוף היום הייתה שובע ממין. החויה הספיקה להרגיע אותי לחודשיים, ובאמת לא הייתי צריך את הדחף של מין לתקופה. לא שלא היה בא לי לזיין, רק הייתי הרבה יותר רגוע בנושא. נכון, יש את המצפון שאחרי ואת הפחד ממחלות, אבל הייתה לי באמת רגיעה מתחום הלחץ המיני. זה ממש כמו לאכול ארוחה משביע ומשמינה עם סיכון של איזה קילקול כיבה. אבל אתה ממש מסופק מהלחץ שלאכול עוד פרוסה של עוגת שוקלד.
ג'נבה זו מדינה אחרת עם מנטליות אחרת. לא ממליץ. ציריך זה המקום. במקום שהייתי (גלוב) יש כ- 45 בחורות. כולן (!!!) שוות, אבל חלק טוב פשוט כוסיות שאין דברים כאלה. תוכלו לחפש את האתר באינטרנט. למיטב בדיקתי (ועשיתי הרבה) הן כולן אמיתיות.
בהצלחה ותהנו.
מייק

UMA2013-04-10 21:11:38
מאמת האמת ורק האמת ת'אמת
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”