כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 7 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

61
ידידי היקר אבשלום אני מתקן אותך לידידי אין בכלל נסיון אצל הפרטיות למעשה מישל היא למעשה הפרטית הראשונה שלו..
קודם כל אתה צודק כשאומר שלדווח של חבר שלי "אין קנה מידה להשוואה" אבל אני חייב ורוצה לציין שלחבר שלי יש טעם מובחר בבחורות והיא בהחלט עשתה לו את זה..
כל הכבוד לך על כל הדוויחם שצברת ונתת בפורום אבל אני שייך ל"זקני השבט" והייתי כאן הרבה לפניך.. מי שהספיק להכיר אותי יודע כמה משקל יש לדווחים שלי, חוצמזה אני ציינתי שהופנתי אל מישל מידידי הנאמן ואמין לקסר שגם מדווח אמין ומכובד כאן בפורום. אתה יכול "להניח את אלת הבייסבול" שלך אני שייך לחבריה הטובים, פשוט נעדרתי "ולא שיחקתי זמן רב" אך אני עדיין יודע לזהות פרטיות שנותנות שרות טוב..
כמובן שמישהו מהחברים שמחפש לקבל דווח מפורט ומדויק אז זה בהחלט לא הדווח כזה.. אין בדווח שלי שום קנה מידה או השוואה כי על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח.. יש כאלה יעדיפו בנות קטנות רזות וקומפקטיות ויש כאלה שלהפך יחפשו את הגדולות מימדים ושופעות יותר הכל עניין של טעם.. במקרה של חבר שלי זה קלע בול לפי הטעם שלו ולשמחתי הוא נהנה..
מה שחשוב לציין שמישל ידעה שהוא הולך בפעם הראשונה לפרטית וגילתה סבלנות והבנה רבה וזה לא פחות חשוב כי לפני שחבר שלי פנה אליה הוא ניסה לקבוע עם מישהי גם מאוד וותיקה שכיום אינה פעילה בפורום וללא כל הצלחה..

[QUOTE=אבשלום]יוסי יקר
קודם כל תודה על הדיווח, ותודה גם לחבר שלך.

אבל, עם כל הכבוד לדיווח, זה שאתה כותב שלחבר אין כמעט ניסיון, וזאת פעם ראשונה שלו אצל מישהי פרטית, אז בעצם, אם להיות כנים, אז אין לו קנה מידה להשוואה, ואנחנו לא יודעים מה הסטנדרטים שלו.

לכן בטח תסכים איתי, שקשה לחברים פה לתת משקל ראוי לדיווח כזה, אולי תשלח אותו לדוגמא גם למירב, לנועה ולשרון, ואז יוכל לערוך ביניהן השוואה עניינית ולראות את מי הוא מעדיף.
[/QUOTE]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

62
יוסי, שוב, שלא תבין לא נכון, אני מכבד את כל משתתפי הפורום, ותיק כחדש, ולמעשה תקופה ארוכה לא ביקרתי אצל נערות ליווי פרטיות, אלא רק בבודי מסאז', ומכיוון שכך, אם אחליט בקרוב ללכת לנערת ליווי, בהחלט אקח בחשבון את חוות דעתו של חברך, דווקא בגלל שאני חדש-ישן בתחום הליווי, ולכן דרושה לי מישהי סבלנית וגם שנראית טוב מאד.
ומצד שני, זכור לי שלפני שנים ( לא נגיד כמה, שלא תחשוב שאני מתחרה בך...:-)), כשהייתי באמת חדש בתחום, התלהבתי כמעט מכל נערה עובדת, גם אם לא היה לכך מקום באופן השוואתי בדיעבד.
אגב את "כפפת הבייסבול" שלי כבר הנחתי מזמן כשמדובר בחברי הפורום, שהרי מדובר בפורום שבנוי כולו לשימושנו הפרטי ולהנאתנו, ולא לניגוח של אף אחד. את המלחמות אני משאיר לשטחים אחרים, ורק כאשר אין ברירה.
אבשלום2011-06-08 21:06:52
מחפש את הדבר האמיתי!

63
יוסי גבר, שמח שההמלצה שלי עזרה לחברך ב'טבילת האש' שלו בתחוםחיוך. בכיף!אצבע למעלה

מישלStar אכן בחורה מקסימה וסבלנית(מלבד זאת שהמראה שלה הוא מאודדדד לטעמיחיוך גדול... פשוט חולה על בחורות כאלהTongue), ובהחלט מתאימה לבחור חדש בעולם הזה שרוצה להתנסות עם פרטית איכותית לראשונה. שמח שחברך נהנה, וכמובן שגם לך אני ממליץ - אם וכאשר תרצה לחזור לעניינים - לבקר את מישל המהממת.
zooz

64
לקסר ידידי תודה רבה על ההמלצה החמה לגבי מישל זה היה בדיוק בדקה התשעים.. מוחא כפייה אצבע למעלה
חבר שלי אכן מאוד נהנה מביקור אצלה גם היחס וגם השרות היה טוב וכפי שתיאור של שניכם אומר גם המראה היה טוב..
ראוי לציין וכפי שרבים מאיתנו יודעים שלא מעט בנות פרטיות שעובדות בתחום עם הזמן נשחקות ומאבדות את ה"טאצ'" לכן רמת השרות יורדת זה תהליך בלתי הפיך, למעט בודדות שאנחנו מכירים שהתופעה לא ידועה להן ורמת שרות עם הזמן רק עולה ומשתבחת וביניהן נמצאת טלי מחיפה המלכה הבלתי מעורערת של הפורום !
לכן מצאתי לנכון לציין את מישל בתור בחורה שגם נמצאת כאן זמן לא מעט וביססה את מעמדה ועדיין שומרת על שרת ויחס טוב. מוחא כפייה
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

65
אני שמח שהודעה אחת שלי הציתה כזה מבול של הודעות

לא נשארתי לראות אם מגיע מישהו - זה לא מעניין אותי
ואכן הרגשה של תיקתוק
אבל בקטנה
מה שמפתיע הוא שכשמישל שאלה איך הגעתי אליה אמרתי שדרך הפורום כך שניתן היה לשער שאני גם אכתוב חויות מהביקור
water under the bridge

68
קרוב אבל לא מדויק
גמרתי שלוש פעמים
ומה הקשר בין מספר הפעמים שגמרתי לכך שמשך הזמן קוצר?
כן אני היית מעוניין בפעם רביעית ובמסגרת הזמן זה לא היה צריך להיות בעיה

אלא אם כן הבנתי לא נכון את הפוסט הפותח שלך ובמיוחד את השורה
"אני לא מגבילה במספר האקטים במשך שעת הבילוי שלנו"

69
שלום חברים,
לפני שבוע בערך החלטתי לחזור לסיבוב הופעות פרטי אצל מספר בחורות שכיכבו אצלי. הראשונה שעלתה לי לראש היתה מישל, צילצלתי והיא ענתה מייד וקבענו אצלה בדירה. דירה נחמדה, נקייה, נותנת הרגשה טובה.

כשפתחה את הדלת הופתעתי לגלות את מישל עם שיער בלונד (אני זוכר אותה עם שחור מבריק וארוך), אותו גוף מדהים, גבוהה כמו שאני אוהב וחזה שגורם לך לרצות לגור שם.

הזיכרונות צפו ועלו מייד ולמרבה הפלא ולמרות חרמנות מטורפת שהייתי בה הדבר הראשון שעשינו זה ניהלנו שיחה על ההיסטוריה, לאחר מכן מקלחת זריזה ואז נשיקות עמוקות שהזכירו לי למה מישל תמיד היתה אצלי בחמישייה הפותחת.

הסקס היה מדהים, מישל גמרה לפני אבל זה לא הפריע לה להמשיך לשגע אותי עד שגמרתי.

נשכבנו אחת ליד השני והתחלתי לתכנן איך אני מחזיר אותה לנבחרת האורגיות הקבועה שלנו (חפשו בדיווחים ישנים ותבינו...), הבנתי בין השורות שזה לא יהיה פשוט אבל...אפשרי קריצה

לסיכום,מישל מהממת, נתוני גוף שכל בחורה היתה רוצה.

מישל מתוקה, תחזרי לשחור - למרות שאת מהממת השחור הרבה יותר מתאים לך.

ניפגש שוב בקרוב עם החברות שדיברנו עליהן.
סקס זה כמו כדורסל, צריך לדעת לקלוע.

70
AP ידידי - אני זכיתי להכיר את מישל לפני כחודשיים בצבעה העכשוי, בלונד. לטעמי היא משגעת בכל צבע, לא כל שכן בבלונד. הדיווחים שלך היו אחד הגורמים שהניעו אותי להגיע אליה ולא התאכזתי לרגע. לא חזרתי אליה מאז רק בשל מצוקת זמן ואנסה להגיע אליה בהזדמנות הראשונה. מישל היא אחת הפרטיות המדהימות, ובהחלט שייכת לראש הפירמידה עם עוד שתיים/שלוש. היא גם נראית נפלא, סקסית, וגם נעימה ומקסימה. לאלה שנהנו קצת פחות - אני מניח שיש גם מרכיב של כימיה ושל טעם אישי מצד שני הצדדים המשפיע על החוויה האישית. בהחלט אחזור אליה. צחוק

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”