ידידי היקר אבשלום אני מתקן אותך לידידי אין בכלל נסיון אצל הפרטיות למעשה מישל היא למעשה הפרטית הראשונה שלו..
קודם כל אתה צודק כשאומר שלדווח של חבר שלי "אין קנה מידה להשוואה" אבל אני חייב ורוצה לציין שלחבר שלי יש טעם מובחר בבחורות והיא בהחלט עשתה לו את זה..
כל הכבוד לך על כל הדוויחם שצברת ונתת בפורום אבל אני שייך ל"זקני השבט" והייתי כאן הרבה לפניך.. מי שהספיק להכיר אותי יודע כמה משקל יש לדווחים שלי, חוצמזה אני ציינתי שהופנתי אל מישל מידידי הנאמן ואמין לקסר שגם מדווח אמין ומכובד כאן בפורום. אתה יכול "להניח את אלת הבייסבול" שלך אני שייך לחבריה הטובים, פשוט נעדרתי "ולא שיחקתי זמן רב" אך אני עדיין יודע לזהות פרטיות שנותנות שרות טוב..
כמובן שמישהו מהחברים שמחפש לקבל דווח מפורט ומדויק אז זה בהחלט לא הדווח כזה.. אין בדווח שלי שום קנה מידה או השוואה כי על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח.. יש כאלה יעדיפו בנות קטנות רזות וקומפקטיות ויש כאלה שלהפך יחפשו את הגדולות מימדים ושופעות יותר הכל עניין של טעם.. במקרה של חבר שלי זה קלע בול לפי הטעם שלו ולשמחתי הוא נהנה..
מה שחשוב לציין שמישל ידעה שהוא הולך בפעם הראשונה לפרטית וגילתה סבלנות והבנה רבה וזה לא פחות חשוב כי לפני שחבר שלי פנה אליה הוא ניסה לקבוע עם מישהי גם מאוד וותיקה שכיום אינה פעילה בפורום וללא כל הצלחה..
[QUOTE=אבשלום]יוסי יקר
קודם כל תודה על הדיווח, ותודה גם לחבר שלך.
אבל, עם כל הכבוד לדיווח, זה שאתה כותב שלחבר אין כמעט ניסיון, וזאת פעם ראשונה שלו אצל מישהי פרטית, אז בעצם, אם להיות כנים, אז אין לו קנה מידה להשוואה, ואנחנו לא יודעים מה הסטנדרטים שלו.
לכן בטח תסכים איתי, שקשה לחברים פה לתת משקל ראוי לדיווח כזה, אולי תשלח אותו לדוגמא גם למירב, לנועה ולשרון, ואז יוכל לערוך ביניהן השוואה עניינית ולראות את מי הוא מעדיף.
[/QUOTE]