כ XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים - דף 14 - סקס אדיר

XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים

131
רימינג, הפעם אני מסכים איתך כי באמת לא הסברתי טוב את עצמי, פשוט התרגזתי על זלזול כלפי צעיר לנצח.
אתה צודק שאני לא דוגמא, אני כמו אידיוט של דוסטוייבסקי לטוב ולרע. (אני רואה עכשיו את הסידרה וכמה חבל שהיא לא נרכשה ותורגמה עבור הטלויזיה שלנו)
אני לא משווה בשום פנים שירות של 120 שקל ושירות של 600. להזכירך שבעיקבות מכתבך כתבתי שתמורת 600 ש"ח מחויבים לתת שירות טוב.
שירות טוב יכול להתפרש גם כסקס טוב. כמובן שאני לא מצפה מאדם מכובד להכנס למקומות כמו הר ציון או לוינסקי.
אבל אני דיברתי על דברים אחרים.
אני חושב ששניונו מבינים מה זה סקס טוב. אבל אני מדבר על חוויה ארוטית. ואני מסכים איתך שאפשר לקבל אותה בדרך כלל באוירה של פרטית, ללא לחץ עם שיחה ויין או קפה. אני חושב שקבלת חוויה כזאת מקטי במחיר סביר, וכמובן אצל איב ומירב האגדית.
אבל אני גם יודע שבחור כמו סקסחאנטר מקבל סקס מצויין גם במקומות שאפילו עבורי הם מתחת לסף הנמוך. למה? בגלל האנושיות שלו הכבוד שהוא רוכש שנותנת שירות מין.
ועוד 2 ידידי. אוסקר ווילד מקבל סקס מצויין גם בדירה מגעילה כמו לוינסקי וגם בתיקתוקיה אחרת יותר יקרה. למה? מאותה סיבה של אנושיות וכבוד.
וידידי לומברוזו: גם בהר ציון תמורת 12 גם מדליה תמורת 200 גם משרון שאתה ואחים תוקפים כול הזמן - הוא מקבל סקס מצויין.
ואם בוטרפלאי אומר שקיבל סקס מצויין משרון - אז זה נכון.
לאומת זה- מי שבאה רק לזיון קצר וחזק (וזה לגיטימי לגמרה) מקבל סקס טוב כמעט בכול מקום ואין סיבה למחירים גבוהים (הדוגמא ידידי חולה כוס).
אז אין פה מדינות שונות בהגדרת סקס טוב. לא צריך לזלזל באלה שחושבים שאין הצדקה לשלם יותר מ200 שקל.
חרמן בהתהוות כמו תמיד ניתח מצב ברור וחד.
ולמרות שכבר הרבה שנים שאין לי זמן לנשים נורמוטיביות ואני מאושר מי מה שנשלח לי מעולם הזנות - החוויה סקס עם חברה בהרבה מובנים יותר עמוקה

ערבה אנושית2011-06-09 20:16:30

132
ערבה אנושית,
ידעתך קיבלתי סקס טוב לטעמי בטווח המחירים שבין 100 עד 600 שח בערך. הציפיות שלי היו שונות בכל טווח לעומת זאת. בעיקרון, אינני מזלזל באנשים מראש גם כשהם בעלי השקפה שונה משלי ואני נותן יחס אנושי לכל מי שראוי לכך . אין לי בעיה עם מי שחושב שלא כדאי לזיין ביותר מ 200 ש"ח , אך כשאנשים הללו קוראים לאחרים אידיוטים על שום שהם נוהגים, אחרת עולה לי הסעיף קצת. אני חושב שגם בצדק מסויים. אני מניח שאתה מבין את ההבדל בין לומר אני לא אוציא 1000 לזיון אחד עם בחורה לבין אף אחד לא שווה את הסכום הזה. כחוק לחיים, מי שאומר דברים בצורה נחרצת מדי בדרך כלל מסגיר את זה שאין לו ממש מושג.
ישנו חבר בשם VERBLE המרשה לעצמו להוציא קרוב ל50 אלף דולר לסופש" עם כוכבות פורנו. אישית, בחיים לא הייתי עושה דבר כזה גם אם הייה לי את האפשרות הכלכלית לכך. אך אין זה אומר שאני יורד על הבחור. אני מפרגן לו בכיף.
לגבי ונוס באטרפליי - אתחיל יותר להאמין לו ביום שיאזור את האומץ גם להעביר ביקורת שלילית על משהי.

רימינג מעשי2011-06-07 15:13:10

133
רימינג,
גם אני הגבתי מאותה סיבה של דעה נחרצת.
כמובן זה שטות לגיד שאין זיון ששווה יותר מ200 שקל.
יש בחורות ש500 שקל נראה כמזל ענק תמורת מה שקיבלתי.
ואם אני קובע שהבחורה חייבת להיות פחות מ30 או לפחות להראות ככה, ולהיות רזה ויחסית יפה וחמה אז מחיר 200 שקל די לא ראילי.
ואני לא רק 50000$ גם 1000 שקל לא מוכן לשלם למרות שבקלות יצאה לי סכום כזה תמורת בערך 1.5 שעה של 6 כניסות של "חצי שעה" בתיקתוקיה. יחד עם זאת לבחורה שיש לי קשר רגשי אני כן משלם סכום כזה בפרטי (עבור שעתים).
בוטרפלאי בפרטי כן מתח ביקורת על מישיהי ידועה וזכותו לא לעשות זה בפומבי

134
אחד הדברים שאנחנו מתעבים היא הרמיזה שמי שמדווח דיווח שלילי לא נתן למוכרת השרות יחס אנושי וזה בדיוק מה שערבה אנושית עשה במספר ההודעות האחרונות שלו זה עצוב וזה פטאטי.

מה שהפרפר בחר לעשות בפרטי נמצא שם בפרטי ועד לקבלת אישור ממנו אין גם לרמוז על זה, לצורך העיניין כן הוא קיבל מהמלוכסנת שרות מעל ומעבר מצד שני הוא גם השקיע בה הרבה אנרגיית חיזור שרובינו לא מעוניינים להשקיע בבחורה עובדת וחלקינו גם לא מסוגלים לזה.

יש יותר מדי אנשים שמבלבלים בין צריכת מין בתשלום לבין ניהול רומן, ע"א יקירינו אתה אחד מהם.

135

אחים שלו, אתה צודק שככה אפשר להבין את דברי כרמיזה.

אבל אני התכוונתי דבר הפוך: שדרך יחס אנושי אפשר לפעמים לקבל שירות טוב גם מאלה שלא נותנות שירות טוב. אני מדגיש: אפשר לפעמים, בהחלט לא בטוח.
אני אומר שתמורת סכומים 200 ומעלה - הבחורה מחוייבת לשירות טוב ויודע שבהרבה מאוד מקרים זה לא כך.
אני גם חושב שתחום צרכנות מין בתשלום כן נמצא בשטח האפור בין שירותים רגילים וניהול רומן.
אני אישית לא מבלבל כלום. בין מאות נשים בתשלום רק עם 3 היו לי רומנים. ואולי עם עוד 3 ידידות.
ואם אדם רוצה להשקיע אנרגיה בחיזור - זכותו. ואם הוא מקבל שרות מעל ומעבר תמורת זה - מצוין.
וכמובן אם לא רוצה להשקיע- זכותו לקבל תמורה עבור כספו.

ערבה אנושית2011-06-07 19:45:00

136
את הניסוח הזה אנחנו מקבליםHandshake

[QUOTE=ערבה אנושית]

אחים שלו, אתה צודק שככה אפשר להבין את דברי כרמיזה.

אבל אני התכוונתי דבר הפוך: שדרך יחס אנושי אפשר לפעמים לקבל שירות טוב גם מאלה שלא נותנות שירות טוב. אני מדגיש: אפשר לפעמים, בהחלט לא בטוח.
אני אומר שתמורת סכומים 200 ומעלה - הבחורה מחוייבת לשירות טוב ויודע שבהרבה מאוד מקרים זה לא כך.
אני גם חושב שתחום צרכנות מין בתשלום כן נמצא בשטח האפור בין שירותים רגילים וניהול רומן.
אני אישית לא מבלבל כלום. בין מאות נשים בתשלום רק עם 3 היו לי רומנים. ואולי עם עוד 3 ידידות.
ואם אדם רוצה להשקיע אנרגיה בחיזור - זכותו. ואם הוא מקבל שרות מעל ומעבר תמורת זה - מצוין.
וכמובן אם לא רוצה להשקיע- זכותו לקבל תמורה עבור כספו.

[/QUOTE]

137
תודה ידידי, אחים שלו
דבר אחרון שאני עכשיו רוצה זה לריב.
היום חג שבועות.
לפני 20 שנה ביום הזה הייתי בשפל חיי. ואישה בשם רות הצילה אותי.
גם עכשיו אני בצרה נפשית.
כמו שכתב לקסר למירב הנהדרת:
אני למדתי שאדם חזק באמת נמדד במצבים קשים או בחולשה - כשידו על התחתונה... כאן מוכיח האדם מאיזה חומרים הוא קורץ באמת.
אני יודע שאתגבר כמו שתמיד עשיתי, אבל כרגע אני מרגיש כמו נסיך מישקין מ"אידיוט" של דוסטוייבקי.

139
וונוס , נראה לי כבר שאנו ממחזרים חומר. באלנס, כבר רמזתי בפעמים קודמות.
ראשית, אני בהחלט מקבל את גישתך שצריך להתייחס לכל אדם בכבוד באשר הוא.
יחד עם זאת, גם אם בעתיד תתקל ( ואני מניח שזה עלול לקרות לך) במקרים של חוסר כימיה מינית לדווח על כך לא בהכרח מוריד בערכה של משהי, אך בהחלט יכול להקרין עלייך ממקום אנושי יותר. אולי אתה פשוט מתאהב מעל הראש ממש בקלותקריצה.
הפוסט הזה בכלל התחיל בדיון על אמילי. חבר בשם מיינס - שהיה ידוע באבירותו ובלהט להגן על בנות לא פחות ממך - נפל איתה. היה לו את האומץ לדווח על כך.

140
אנחנו צריכים לקבל את זה שיש כאלו שלא מסוגלים להגיד משהו רע או ביקורתי בגלל האופי שלהם, כנראה פ"ו הוא אחד מהם, הדבר ההגון מצידו לעשות זה לכבד את אלה שכן מסוגלים ואת ביקורתם.

בואו נהיה ריאליים יקר כיום לצרוך מין טוב בתשלום בישראל ולצערינו כאשר פורשת (גם אם באופן זמני) מישהי שנותנת שרות יקר ואיכותי לא תמיד תהיה מי שתמלא את מקומה לעומת זאת לתיקתוקיות אין בעיה לאייש את בשורות.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”