אתה צודק שאני לא דוגמא, אני כמו אידיוט של דוסטוייבסקי לטוב ולרע. (אני רואה עכשיו את הסידרה וכמה חבל שהיא לא נרכשה ותורגמה עבור הטלויזיה שלנו)
אני לא משווה בשום פנים שירות של 120 שקל ושירות של 600. להזכירך שבעיקבות מכתבך כתבתי שתמורת 600 ש"ח מחויבים לתת שירות טוב.
שירות טוב יכול להתפרש גם כסקס טוב. כמובן שאני לא מצפה מאדם מכובד להכנס למקומות כמו הר ציון או לוינסקי.
אבל אני דיברתי על דברים אחרים.
אני חושב ששניונו מבינים מה זה סקס טוב. אבל אני מדבר על חוויה ארוטית. ואני מסכים איתך שאפשר לקבל אותה בדרך כלל באוירה של פרטית, ללא לחץ עם שיחה ויין או קפה. אני חושב שקבלת חוויה כזאת מקטי במחיר סביר, וכמובן אצל איב ומירב האגדית.
אבל אני גם יודע שבחור כמו סקסחאנטר מקבל סקס מצויין גם במקומות שאפילו עבורי הם מתחת לסף הנמוך. למה? בגלל האנושיות שלו הכבוד שהוא רוכש שנותנת שירות מין.
ועוד 2 ידידי. אוסקר ווילד מקבל סקס מצויין גם בדירה מגעילה כמו לוינסקי וגם בתיקתוקיה אחרת יותר יקרה. למה? מאותה סיבה של אנושיות וכבוד.
וידידי לומברוזו: גם בהר ציון תמורת 12 גם מדליה תמורת 200 גם משרון שאתה ואחים תוקפים כול הזמן - הוא מקבל סקס מצויין.
ואם בוטרפלאי אומר שקיבל סקס מצויין משרון - אז זה נכון.
לאומת זה- מי שבאה רק לזיון קצר וחזק (וזה לגיטימי לגמרה) מקבל סקס טוב כמעט בכול מקום ואין סיבה למחירים גבוהים (הדוגמא ידידי חולה כוס).
אז אין פה מדינות שונות בהגדרת סקס טוב. לא צריך לזלזל באלה שחושבים שאין הצדקה לשלם יותר מ200 שקל.
חרמן בהתהוות כמו תמיד ניתח מצב ברור וחד.
ולמרות שכבר הרבה שנים שאין לי זמן לנשים נורמוטיביות ואני מאושר מי מה שנשלח לי מעולם הזנות - החוויה סקס עם חברה בהרבה מובנים יותר עמוקה