[QUOTE=צעיר לנצח]תראה ידיד רימינג
אני זוכר שכבר היה לנו דיון כזה בעבר
ואני לא אשנה את דעתי כמו שאתה לא תשנה את דעתך
אבל
וזה אבל גדול
אני מתמקד בעובדות
ואתה מתמקד בסיסמאות
אין תופעה של עליית מחירים לכל המגזר
זה לא נכון
זה מעוות את העובדות
וזה שם את המילים שלך באור מאד חשוד בעיני
מה שיש, זה עלית מחירים לכל המגזר שמדווח כאן בפורום
ואתה כבר כתבת כאן ללא בושה שאתה מספר לבחורות העובדות שאתה מגיע אליהן..
על הפורום
ואם אתה לא מבין שזה גורם לעליית מחירים (ולירידה בשרות), אתה לא מבין כלום בביזנס
אני כצרכן של שירותים, רוצה לקבל את השירות הכי טוב במחיר הכי טוב
ואתה פוגע בי ובחברי פורום נוספים עם הפה הגדול שלך
והשאלה היחידה שלי היא האם יש לך הטבות נוספות מהמעשים שלך
[/QUOTE]
צעיר לנצח נראה לי שפה המקום לענות לך. לגבי הרמיזה הדקה שלך על טובות הנאה שאני כביכול מקבל עלי להודות שעלית עלי. יש לי חוש טלפאטי לדעת בדיוק מתי בא לך לזיין משהיא, ואז אני מחייג איליה וגוזר עליך קופון. תעשה לי טובה , אומנם אתה צעיר לנצח אך לפחות במחשבה תתבגר קצת.
באיזה עובדות אתה מתמקד בדיוק? העובדה היחידה היא שהמחירים עלו. יש לך הוכחה שהפורום הוא זה שאחראי לעלייה הזאת? איך אתה מסביר כי בחורות חדשות נכנסות מראש במחירים גבוהים יותר מלפני שנתיים עד שלוש, אתה חושב שגם להן סיפרתי על הפורום הזה? בתקופה זו, עלו מחירי הדלק, החשמל , המזון , מחירי הדירות, ושכר הדירה גם את זה אתה יכול לבדוק על מנת להיות בטוח כי אני לא זורק ססמאות. אז מדוע אתה מצפה שמחירי שירותי המין ישארו כפי שהיו? רק כי בא לך לזיין בזול ומכיוון שאין ביכולתך לעשות זאת באותו מחיר כמו לפני כמה שנים, אתה נאחז בתירוץ הכי ילדותי שאני יכול לעלות על דעתי : להאשים חברים אחרים המספרים לבנות על הפורום. יש לך דעה שונה משלי וזה מקובל, אך אל תנסה לרמוז אף לרגע כי אתה נשען על עובדות בעוד שאני על ססמאות.
הינה לך מקרה קלאסי . המשכת בתרגילים שלך בפוסט של דיאנה, ובו בזמן מוכן להכנס ( על פי הודעה שלך ) למסאז' בלבד של 30 דקות עם קצת משחקים על הפיפי תמורת אותו סכום. איפה בדיוק נמצא שיקול הדעת שלך בביזניס בזמן שאתה מלין על שלי? דרך אגב, לדיאנה לא הודעתי דבר על הפורום הזה, עליית המחיר שלה היא יוזמתה האישית בלבד.
רק למען השקט נפשי שלך, דע כי בדרך כלל אינני פוקד את המציאות בגרוש שאתה מחפש. אין לי שום דבר אישי נגדן, אך מצאתי אי אלו ייתרונות שאתה נוטה לגחך עליהם אצל בחורות ברף מחיר גבוה משלך. למעט מקרה של בחורה אחת או אולי שתיים מאוד ספציפיות, אתה לא מזיין בסטייל שלי בכלל, ועכשיו גם צריך למצא סיבה חדשה לתיסוכלים שיש לך ממחירים.
רימינג מעשי2011-06-12 00:27:06