כ XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים - דף 17 - סקס אדיר

XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים

161
הפרפר

אתה אינך הראשון ואינך האחרון שמפתח מערכות יחסים עם נשים עובדות. אין בכך שום ייחוד.
הדיווחים שלך נחמדים לקריאה, אבל כמו שכתבו פה לפני - אתה מדווח על עצמך ולא על הבחורות. זה מאד יפה בתור כתבות צבע, אבל זה אינו דיווח.

לאש"ג
אני חושב שד"ר פרויד קולע הפעם בול.
ובעניין אחר: הארלי פתח שרשור העוסק בעלילותיו עם טלי, כאשר הבין שמערכת היחסים הזו אינה עונה לקטגוריה של לקוח וזונה.
זה אחד השרשורים המעניינים והיפים בפורום.
אז אולי בכל זאת יש תקווה.

מים שקטים חודרים עמוק עמוק

162
הולך בטל אתה צודק לחלוטין וזה גם מה שאנחנו מנסים לשדר לפ"ו ששרשור כזה רק יגרום לנו להעריך אותו יותר ויהיה לו אפקט הרבה יותר חזק.

מעבר לזה אנחנו לא מבינים למה ר"מ מפקיר אותנו למוות בידי הכולסטרול ומציל את פ"ובכי

163
[QUOTE=אחים שלו גברים]הולך בטל אתה צודק לחלוטין וזה גם מה שאנחנו מנסים לשדר לפ"ו ששרשור כזה רק יגרום לנו להעריך אותו יותר ויהיה לו אפקט הרבה יותר חזק.

מעבר לזה אנחנו לא מבינים למה ר"מ מפקיר אותנו למוות בידי הכולסטרול ומציל את פ"ובכי
[/QUOTE]
חס ושלום, אתם וכל מי שיש לו בעיה יכול לפנות אלי בנושא האינסטלציה המיוחד הזה.צחוק

165

השירשור כאן לקח מספר ראשון בתגובות במשך היום,לא מפסיקים התגובות!,אחד אחרי השני כל כמה דקות! ללא הפסקה.

צוות ההנהלה צריכים לקנות עוד דפים לכתביה, כי עוד מעט לא ישאר שום דף לכתיבה!.
הפרפר כניראה יש הרבה אוהבים אותך,בגלל זה כולם פונים אליך ומדברים איתך! יש לך הרבה פופולריות!!.

הפכתה איש מפורסם בפורום!.אישיות מיוחדת! שרוב החברים עם צלשים פונים אליך!.

שוב אני אומר לך זאת לא ביקורת,או התקפות אישיות ניגדך חס ושלום,אילו רק הבחנה.

כל אחד יכול לכתוב משהו רוצה בדרך שהוא רוצה! אנחנו לא עומדים על הראש שלך בכתיבה!.

אבל! יש כמה נקודות שהביהרו אותם החברים כאן כולל אני שמקווה שתיקח אותם בחשבון באופי הכתיבה שלך בעתיד!.
החתיך הרומנטי2011-06-11 20:22:00
תמיד בשטח למען כולם.

167
[QUOTE=צעיר לנצח]תראה ידיד רימינג
אני זוכר שכבר היה לנו דיון כזה בעבר
ואני לא אשנה את דעתי כמו שאתה לא תשנה את דעתך
אבל
וזה אבל גדול
אני מתמקד בעובדות
ואתה מתמקד בסיסמאות
אין תופעה של עליית מחירים לכל המגזר
זה לא נכון
זה מעוות את העובדות
וזה שם את המילים שלך באור מאד חשוד בעיני
מה שיש, זה עלית מחירים לכל המגזר שמדווח כאן בפורום
ואתה כבר כתבת כאן ללא בושה שאתה מספר לבחורות העובדות שאתה מגיע אליהן..
על הפורום
ואם אתה לא מבין שזה גורם לעליית מחירים (ולירידה בשרות), אתה לא מבין כלום בביזנס
אני כצרכן של שירותים, רוצה לקבל את השירות הכי טוב במחיר הכי טוב
ואתה פוגע בי ובחברי פורום נוספים עם הפה הגדול שלך
והשאלה היחידה שלי היא האם יש לך הטבות נוספות מהמעשים שלך
[/QUOTE]
צעיר לנצח נראה לי שפה המקום לענות לך. לגבי הרמיזה הדקה שלך על טובות הנאה שאני כביכול מקבל עלי להודות שעלית עלי. יש לי חוש טלפאטי לדעת בדיוק מתי בא לך לזיין משהיא, ואז אני מחייג איליה וגוזר עליך קופון. תעשה לי טובה , אומנם אתה צעיר לנצח אך לפחות במחשבה תתבגר קצת.
באיזה עובדות אתה מתמקד בדיוק? העובדה היחידה היא שהמחירים עלו. יש לך הוכחה שהפורום הוא זה שאחראי לעלייה הזאת? איך אתה מסביר כי בחורות חדשות נכנסות מראש במחירים גבוהים יותר מלפני שנתיים עד שלוש, אתה חושב שגם להן סיפרתי על הפורום הזה? בתקופה זו, עלו מחירי הדלק, החשמל , המזון , מחירי הדירות, ושכר הדירה גם את זה אתה יכול לבדוק על מנת להיות בטוח כי אני לא זורק ססמאות. אז מדוע אתה מצפה שמחירי שירותי המין ישארו כפי שהיו? רק כי בא לך לזיין בזול ומכיוון שאין ביכולתך לעשות זאת באותו מחיר כמו לפני כמה שנים, אתה נאחז בתירוץ הכי ילדותי שאני יכול לעלות על דעתי : להאשים חברים אחרים המספרים לבנות על הפורום. יש לך דעה שונה משלי וזה מקובל, אך אל תנסה לרמוז אף לרגע כי אתה נשען על עובדות בעוד שאני על ססמאות.
הינה לך מקרה קלאסי . המשכת בתרגילים שלך בפוסט של דיאנה, ובו בזמן מוכן להכנס ( על פי הודעה שלך ) למסאז' בלבד של 30 דקות עם קצת משחקים על הפיפי תמורת אותו סכום. איפה בדיוק נמצא שיקול הדעת שלך בביזניס בזמן שאתה מלין על שלי? דרך אגב, לדיאנה לא הודעתי דבר על הפורום הזה, עליית המחיר שלה היא יוזמתה האישית בלבד.
רק למען השקט נפשי שלך, דע כי בדרך כלל אינני פוקד את המציאות בגרוש שאתה מחפש. אין לי שום דבר אישי נגדן, אך מצאתי אי אלו ייתרונות שאתה נוטה לגחך עליהם אצל בחורות ברף מחיר גבוה משלך. למעט מקרה של בחורה אחת או אולי שתיים מאוד ספציפיות, אתה לא מזיין בסטייל שלי בכלל, ועכשיו גם צריך למצא סיבה חדשה לתיסוכלים שיש לך ממחירים.

רימינג מעשי2011-06-12 00:27:06

169
אפשר רגע אתנחתא קומית, ברוח דבריו האחרונים של פ"ו ("עם חיוך בצד של הפה..." - למה רק בצד??)- משעשעים אותי חילופי הדברים ביניכם והויכוחים... חבל שאי אפשר להזמין אותכם ל"לונדון וקירשנבאום". תארו לכם את ירון לונדון אומר: ובכן, נמצאים כאן שלושה חברים נכבדים מפורום האינטרנט "סקס אדיר": לאחד קוראים "פרפר ונוס", לשני "אחים שלו גברים", ולשלישי "רימינג מעשי". אגב, תוכלו קודם כל להסביר למוטי ולי, שאנו הדיוטות בתחום הסקס, שלא כמוכם, מכובדיי, מה זה רימינג??
אני מנחש שאש"ג הוא איש צבא לשעבר, קצין בקבע, בכלל שהוא חובב קיצורים וראשי תיבות, ובאופן כללי לא מקבל את הגישה הרגשנית של פ"ו, חשבתי על זה שאם ביבי נתניהו במקרה ייכנס לפורום, ויראה שאש"ג קורא כאן למישהו ר"מ, הוא יחשוב שמדברים עליו ( ראש הממשלה" ), ואז בעצם יגלה שהכוונה למישהו ומשהו אחר לגמרי...

ותארו לכם איך יקרא אש"ג לסופר-לה-טיב?? ידידי הסל"ט... קריצה
מחפש את הדבר האמיתי!

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”