כ # מסאג מטופז המלכה בעיסוי אירוטי למתקדמים# - דף 4 - סקס אדיר

# מסאג מטופז המלכה בעיסוי אירוטי למתקדמים#

31
הייתי שם ביום שישי האחרון לאחר שבדקתי שהיא שם, השחורה השווה, כבר ראיתי אותה פעם, היא הייתה פנויה וחיכתה לי, אבל משהו בתוכי לא נותן לי להכנס איתה, אולי המראה השחור, בחיים לא הייתי עם אתיופית, כבר ניסיתי כמעט את כל הבנות בחולון, קשה לי להכנס איתה, על אף שקראתי שוב ושוב את כל הדווחים הנפלאים עליה... מי יכול לעזור לי? מי חווה הרגשה כמוני?
הג

36

יש גברים שאוהבים שחורות, ויש כאלה שלא. כנ"ל לגבי מלוכסנות. זה בא מילדות, או מההורים, או מהסביבה. אי אפשר לשנות את זה. זה משהו שהוא כמעט מולד, כמו ההעדפות שלנו באוכל, בשתיה, ובתנוחות מין.

פינצבסקי - בר באמת היתה מאד כהה, אבל לא היתה אתיופית. נראה לי שהיא היתה שילוב בין תימניה לעוד משהו ( כי היתה יותר כהה מתימניה רגילה ).

דרך אגב, המשפט once u go black u can't go back נאמר במקור על ידי נשים לבנות באמריקה, שחוו סקס עם גברים כושים, שכידוע יש להם איבר מין גדול יותר מללבנים בדרך כלל, ולכן נשים טענו שהסקס איתם הרבה יותר טוב.
מחפש את הדבר האמיתי!

37
גם אני בהתחלה אמרתי אני יכנס לא יכנס?, נסיתי אותה פעם ראשונה הבנתי מה אנשים אמרו עליה.
אבל עם היה אפשר לעבור איתה לחלק היותר מעניין כמו שאמרתי בעבר לא הייתי יכול לא מסוגל זה פסיכולוגי אאני לא נמשך לאתיופיות

39
הייתי אצלה די מזמן.
זמן נטו בחדר - עשרים דקות כולל מקלחות.
היא באמת כוסית, לכן באופן לא אופייני גמרתי בזמן הבודי שהיה מאוד מחרמן. לא הציעה גמירה שנייה או לנצל את הזמן, ישר נכנסה למקלחת.
כיוון שהחוויות של חלק מהחברים שונות מהותית, אני מאמין שזה עניין של כימיה ומצב רוח שלה.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”