---------------------------------------------
בראש ובראשונה אני רוצה להודות ל-שגלר על הפרסום החשיפה והאיתור המוצלח .למרות שהשגתי את הטלפון שלה..
ממקור אחר ולא דרכך , אבל אני מבטיח שהמ"ס לא יעבור הלאה בשום אופן !
וכעת נעבור לדיווח .....
התקשרתי ממ"ס חסוי לבחורה ... ויש איזה קטע לא שגרתי שברגע שמתקשרים מחסוי , ניתקלים בהודעת קולית ..
וצריך למסור את השם הפרטי , ורק לאחר מכן השיחה מועברת אליה .. לאחר שפעלתי בהתאם ...
היא ענתה לי - והציעה לי בטלפון שירות למשך שעה וחצי כולל בליעת זרע - תמורת 500 ש"ח .
שאלתי אותה אם יש אפשרות להתארח בפחות זמן ובפחות כסף ..
והיא הציעה לי מסלול מקוצר - 40 דק' תמורת 350 ש"ח ...אמרתי סבבה מתי אפשר לבוא ?
שאלה אותי מתי נוח לך ? ... אמרתי לה שאני יכול להגיע תוך 20 דקות .. והפגישה ניקבעה !!
הגעתי לדרום ת"א לאיזור העלייה/פלורנטין xx הרמתי טלפון והיא הסבירה לאיזה בניין להיכנס ולאיזה קומה לעלות.
הייתה מאוד נחמדה וסבלנית כבר בשיחת הטלפון ... ניכנסתי לבניין וניתקלתי בלובי בשומר רוסי שישב ...
בדלפק שבכניסה ... הוא שאל אותי לאן זה בבקשה ?... אמרתי לוירה והמשכתי בדרכי למעלית ..
הגעתי לקומה בעלת המון דלתות ... מצאתי את הדלת צילצתי בפעמון והבחורה פתחה לי כאשר היא לבושה בחלוק
ביתי ... כבר בהתחלה הייתה כימיה טובה ביננו והיא נתנה לי הרגשה מצויינת .. ועוד לפני שמסרתי לה את הכסף.
פשוט נעמדנו ליד הכניסה והתחלנו להתנשק צרפתיות חושניות לשון בלשון - אני משוכנע שמצאתי חן בעינה .
היא הציעה לי לשתות ... ביקשתי משהו קר , והיא מזגה לי כוס מים קרים .
מדובר בבחורה צעירה בת 26 ,ממוצא אמריקאי (ניו יורק),בארץ מגיל 3, בת מזל גדי (למי שמתעניין באסטרולוגיה ) .
סיפרה שיש לה בן , במקור היא ירושלמית .. היא סה"כ כשבועיים וחצי גרה ומארחת בדרום ת"א .
ומדובר באובייקט חדש שטרם התקלקל .הדירה שלה מאוד נקייה ומסודרת 2.5 חדרים ...
סיפרה שהיא משלמת שכירות סה"כ 2900 ש"ח בחודש .
תאור הבחורה : הגובה כ-1.65 , רזה (אך לא שדופה ), החזה קטן עד בינוני ..שיער שחור מקורזל באורך קצר
עד בינוני .. גוון עורה בהיר .. פנים עדינות ונאות , כוס מגולח ,נידמה לי 2 קעקועים (אולי יותר )...
אחד ברגל והשני ליד המפשעה . יש לציין - שהמראה לא ניראה זנותי בכלל !
היא נראית ילדה טובה ואפילו חנונית משהו .. ואילו הייתי ניתקל בה ברחוב לעולם לא הייתי חושב שהיא זונה .
סה"כ אהבתי את המראה .. למרות שציפיתי למשהו יותר זנותי ... אבל ללא ספק הייתי מזמין אותה לצאת איתי .
מדובר בחוויה ביתית ואיכותית .. וללא ספק אחת הדגימות המוצלחות שהיו לי (ואתם כבר יודעים כמה היו לי ).
הפינוק היה איטי וחושני שהתלווה אליו GFE טהור שבא מהנשמה (ואני כבר יודע לזהות מה אמיתי ומה מזוייף).
התנשקנו בצורה מחשמלת שכללה ליטופי שיער , ונשיקות כמו של זוג מאוהב ...
3 סדרות של נשיקות (כל סידרה כ-5 דקות רצופות) .. יש לציין שהיא מעשנת , אך לא הרגשתי טעם של ניקוטין
מהפה ... היא הייתה מבושמת ונדף ממנה ניחוח סקסי של הבושם : ויקוטריה סיקרט .
התחרמנו בחושניות .. והכנסתי לה אצבע לכוס ,והרגשתי אותה נירטבת .. פיסקתי את רגליה וצללתי לתוך השבלול.
ועינגתי לה את הדגדגן המתוק שלה עם לשוני .. עברנו לתנוחת 69 , והיא החלה למצוץ לי ללא גומי כמובן .
המציצה הייתה עדינה ומענגת , ובמקביל אכלתי לה את הכוס .
היא הלבישה לי את הקונדום בעזרת היד ... יש לציין שהלבשת הקונדום הייתה חובבנית ..
ולא בצורה מהירה כמו שהזונות המנוסות יודעות להלביש קונדומים .. הסקס היה מעט פאסיבי ...
והקונטרות היו בינוניות למדי ... למרות שהיה חיכוך טוב בחדירה ... אך סה"כ נהנתי מהמשגל , והשפרצתי .
ואת האקט השני סיימנו בזיון פה חייתי , תפסתי אותה בשיער וקרעתי ופימפמתי לה את הפה כ-10 דקות ...
מזל שהיה מזגן .. אחרת הייתי מזיע רצח ... וגמרתי לה בתוך הפה והיא לא הרפתה עד שבלעה הכל כמו גדולה .
והראתה לי שהיא בלעה את כל הנוזל !!!!!!!!! שאפו ענק לוירה !

לקראת סוף המציצה הורגשו מעט שיניים ... אבל בקטנה .
היא הודתה שהיא אוהבת מאוד שפיך וזה פשוט טעים לה ,, ומלא ויטמינים שעוזרים בעיקר לעור לדבריה .
לאחר הגמירה תמשכנו להתנשק (למרות שנגעלתי קצת , אבל זרמתי ).
סיכום
------
פנינה דרום תל אביבית חדשה בנוף , עסקה משתלמת מאוד , שילמתי על 40 דקות - בפועל הייתי כשעה ורבע .
GFE אחד המשובחים שהיו לי בתחום (אם לא המשובח ביותר ). פינוק 100% כמו עם חברה .
חוויה מיוחדת ומעניינת , 2 מספרים ברגוע כולל בליעה !
ולמרות שאני חובב מובהק של MILF , אין לי ספק שאשוב אליה .. ההרגשה לאחר שיצאתי משם הייתה פנטסטית .
לאנשים סולדיים ומביני עניין .... מי שמחפש מראה זנותי זו לא הכתובת !
אבל מי שמחפש GFE משובח ובליעות זרע - זה היהלום שבכתר !
ציונים
------
דיסקרטיות - 7.5 (הורדתי מעט ניקוד בגלל השומר בכניסה לבניין )
דירה - 9
פנים- 7.5
גוף - 7.5
המציצה עצמה -8 ,, אבל בגלל הבליעה ללא ספק -10
סקס - 7.5
GFE-10
יחס -10
מקבלת עד שעה 21:00-22:00 , כולל שישי שבת .
מומלץ מאוד .