כ אני מאוהב! - דף 2 - סקס אדיר

אני מאוהב!

11
וירה - חולת זרע מפלורנטין ! דיווח טרי מהשטח .
---------------------------------------------

בראש ובראשונה אני רוצה להודות ל-שגלר על הפרסום החשיפה והאיתור המוצלח .למרות שהשגתי את הטלפון שלה..

ממקור אחר ולא דרכך , אבל אני מבטיח שהמ"ס לא יעבור הלאה בשום אופן !

וכעת נעבור לדיווח .....

התקשרתי ממ"ס חסוי לבחורה ... ויש איזה קטע לא שגרתי שברגע שמתקשרים מחסוי , ניתקלים בהודעת קולית ..

וצריך למסור את השם הפרטי , ורק לאחר מכן השיחה מועברת אליה .. לאחר שפעלתי בהתאם ...

היא ענתה לי - והציעה לי בטלפון שירות למשך שעה וחצי כולל בליעת זרע - תמורת 500 ש"ח .

שאלתי אותה אם יש אפשרות להתארח בפחות זמן ובפחות כסף ..

והיא הציעה לי מסלול מקוצר - 40 דק' תמורת 350 ש"ח ...אמרתי סבבה מתי אפשר לבוא ?

שאלה אותי מתי נוח לך ? ... אמרתי לה שאני יכול להגיע תוך 20 דקות .. והפגישה ניקבעה !!

הגעתי לדרום ת"א לאיזור העלייה/פלורנטין xx הרמתי טלפון והיא הסבירה לאיזה בניין להיכנס ולאיזה קומה לעלות.

הייתה מאוד נחמדה וסבלנית כבר בשיחת הטלפון ... ניכנסתי לבניין וניתקלתי בלובי בשומר רוסי שישב ...

בדלפק שבכניסה ... הוא שאל אותי לאן זה בבקשה ?... אמרתי לוירה והמשכתי בדרכי למעלית ..

הגעתי לקומה בעלת המון דלתות ... מצאתי את הדלת צילצתי בפעמון והבחורה פתחה לי כאשר היא לבושה בחלוק

ביתי ... כבר בהתחלה הייתה כימיה טובה ביננו והיא נתנה לי הרגשה מצויינת .. ועוד לפני שמסרתי לה את הכסף.

פשוט נעמדנו ליד הכניסה והתחלנו להתנשק צרפתיות חושניות לשון בלשון - אני משוכנע שמצאתי חן בעינה .

היא הציעה לי לשתות ... ביקשתי משהו קר , והיא מזגה לי כוס מים קרים .

מדובר בבחורה צעירה בת 26 ,ממוצא אמריקאי (ניו יורק),בארץ מגיל 3, בת מזל גדי (למי שמתעניין באסטרולוגיה ) .

סיפרה שיש לה בן , במקור היא ירושלמית .. היא סה"כ כשבועיים וחצי גרה ומארחת בדרום ת"א .

ומדובר באובייקט חדש שטרם התקלקל .הדירה שלה מאוד נקייה ומסודרת 2.5 חדרים ...

סיפרה שהיא משלמת שכירות סה"כ 2900 ש"ח בחודש .

תאור הבחורה : הגובה כ-1.65 , רזה (אך לא שדופה ), החזה קטן עד בינוני ..שיער שחור מקורזל באורך קצר

עד בינוני .. גוון עורה בהיר .. פנים עדינות ונאות , כוס מגולח ,נידמה לי 2 קעקועים (אולי יותר )...

אחד ברגל והשני ליד המפשעה . יש לציין - שהמראה לא ניראה זנותי בכלל !

היא נראית ילדה טובה ואפילו חנונית משהו .. ואילו הייתי ניתקל בה ברחוב לעולם לא הייתי חושב שהיא זונה .

סה"כ אהבתי את המראה .. למרות שציפיתי למשהו יותר זנותי ... אבל ללא ספק הייתי מזמין אותה לצאת איתי .

מדובר בחוויה ביתית ואיכותית .. וללא ספק אחת הדגימות המוצלחות שהיו לי (ואתם כבר יודעים כמה היו לי ).

הפינוק היה איטי וחושני שהתלווה אליו GFE טהור שבא מהנשמה (ואני כבר יודע לזהות מה אמיתי ומה מזוייף).

התנשקנו בצורה מחשמלת שכללה ליטופי שיער , ונשיקות כמו של זוג מאוהב ...

3 סדרות של נשיקות (כל סידרה כ-5 דקות רצופות) .. יש לציין שהיא מעשנת , אך לא הרגשתי טעם של ניקוטין

מהפה ... היא הייתה מבושמת ונדף ממנה ניחוח סקסי של הבושם : ויקוטריה סיקרט .

התחרמנו בחושניות .. והכנסתי לה אצבע לכוס ,והרגשתי אותה נירטבת .. פיסקתי את רגליה וצללתי לתוך השבלול.

ועינגתי לה את הדגדגן המתוק שלה עם לשוני .. עברנו לתנוחת 69 , והיא החלה למצוץ לי ללא גומי כמובן .

המציצה הייתה עדינה ומענגת , ובמקביל אכלתי לה את הכוס .

היא הלבישה לי את הקונדום בעזרת היד ... יש לציין שהלבשת הקונדום הייתה חובבנית ..

ולא בצורה מהירה כמו שהזונות המנוסות יודעות להלביש קונדומים .. הסקס היה מעט פאסיבי ...

והקונטרות היו בינוניות למדי ... למרות שהיה חיכוך טוב בחדירה ... אך סה"כ נהנתי מהמשגל , והשפרצתי .

ואת האקט השני סיימנו בזיון פה חייתי , תפסתי אותה בשיער וקרעתי ופימפמתי לה את הפה כ-10 דקות ...

מזל שהיה מזגן .. אחרת הייתי מזיע רצח ... וגמרתי לה בתוך הפה והיא לא הרפתה עד שבלעה הכל כמו גדולה .

והראתה לי שהיא בלעה את כל הנוזל !!!!!!!!! שאפו ענק לוירה ! מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

לקראת סוף המציצה הורגשו מעט שיניים ... אבל בקטנה .

היא הודתה שהיא אוהבת מאוד שפיך וזה פשוט טעים לה ,, ומלא ויטמינים שעוזרים בעיקר לעור לדבריה .

לאחר הגמירה תמשכנו להתנשק (למרות שנגעלתי קצת , אבל זרמתי ).

סיכום
------
פנינה דרום תל אביבית חדשה בנוף , עסקה משתלמת מאוד , שילמתי על 40 דקות - בפועל הייתי כשעה ורבע .

GFE אחד המשובחים שהיו לי בתחום (אם לא המשובח ביותר ). פינוק 100% כמו עם חברה .

חוויה מיוחדת ומעניינת , 2 מספרים ברגוע כולל בליעה !

ולמרות שאני חובב מובהק של MILF , אין לי ספק שאשוב אליה .. ההרגשה לאחר שיצאתי משם הייתה פנטסטית .

לאנשים סולדיים ומביני עניין .... מי שמחפש מראה זנותי זו לא הכתובת !

אבל מי שמחפש GFE משובח ובליעות זרע - זה היהלום שבכתר !

ציונים
------
דיסקרטיות - 7.5 (הורדתי מעט ניקוד בגלל השומר בכניסה לבניין )

דירה - 9

פנים- 7.5

גוף - 7.5

המציצה עצמה -8 ,, אבל בגלל הבליעה ללא ספק -10

סקס - 7.5

GFE-10

יחס -10

מקבלת עד שעה 21:00-22:00 , כולל שישי שבת .

מומלץ מאוד .

חולה כוס2011-06-18 18:11:07
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

אני מאוהב!

12
שלום לכולם ...

אני יעשה את זה בפומבי (כי התיבה הפרטית שלי מפוצצת בהודעות של בקשת הטלפון ).

אני לא מתכוון לתת לאף אחד את הנייד שלה - המ"ס יינתן אך ורק בהתאם לשיקוליו של יוזם הנושא - שגלר .

ואני מקווה שתעשה סינון קפדני ביותר . כי אחרת היא תישרף וחבל , אין הרבה כמוה .

ולמי שיצא לדגום אותה - אני מבקש בכל לשון של בקשה - לא להזכיר את הפורום !

חולה כוס2011-06-11 21:26:42
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

אני מאוהב!

13
שלום לכולם...
אני נושא בפי בשורות מרות (למי שלא יצא לו להכיר אותה) וזאת ע"מ באמת לשמור עליה...
לאור ההתנפלות המפחידה על תיבת המייל הפרטית שלי -
המספר שלה לא יימסר עוד!!!
מצטער על כך שאני מאכזב מספר גדול של חברים כאן - המספר ניתן למספר אנשים בודדים אשר הושבעו לשמור אותו לעצמם.
אמנם מטרת הפורום היא לשתף ולקבל חוות דעת אמיתיות אבל לא זכור לי שאחת המטרות היא "לשרוף" פנינים שמוצאים בדרך...
אי לכך - נא לא לשלוח לי עוד הודעות הן פשוט לא יקבלו מענה.

יום מקסים!
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!

אני מאוהב!

14

שלום לכל החברים היקרים

ביקרתי את הבחורה המדהימה היום - כל מילה מיותרת פשוט זיון וחווית סקס מושלמת!!

אני אישית לא מדווח הרבה היות ואני לא דוגם הרבה ויתרה מכך באופיי אני שקט ולא מרבה במילים :)

לי אישית נמאס מכל המניפולציות של חברים יקרים ובעלי זכות בפורום ועם זאת אני לא מסכים לחלוטין עם ההגבלות שלהם - מי שירצה את הטלפון של הגברת יכול לפנות אלי בפרטי

אני אישית דוגל מאוד בגישה של פטיש חשמלי - תמיד משחרר מספרים בלי כל מניירות או משחקים!!

אני מאוהב!

15
בוקר טוב

קיבלתי המון תגובןת מעודדות ועם זאת היו כמה קטנוניים

רק כהערת דרך אגב, אני בעסק כבר לא מעט שנים - זהו ניק חדש....

ועכשיו נעמיד דברים על דיוקם - המספר של הבחורה הנ"ל מרוח על פני כל הרשת במספר פורומים!!

אי לכך ובהתאם לזאת תסכימו אתי שאם המספר שלה ינתן לעוד מספר חברים מהפורום שלנו לא יקרה דבר רע

אני חושב שאם אתה רוצה לפרסם טלפון באופן מצומצם עשה זאת בפרטי או בפורום סגור

לדעתי אתה לא יכול לפרסם בפורום גלוי וציבורי סיפורים וגירויים וכמה הכל מושלם וורוד וזאת רק למספר חברים שלך בעוד כל השאר נשארים מתוסכלים עם הזיין ביד

יום טוב לכולם

האיש הטוב חוזר

אני מאוהב!

16

שגלר רושם:

"הטלפון יימסר לבודדי סגולה אשר באמת תורמים לפורום אז בבקשה- אם אתם לא תורמים ורק קוראים כאן- תחסכו ממני את הבדיקה... "
בעוד לשגלר יש 22 הודעות (מתוכן משהו כמו 10 הודעות באשכול הזה).
לפי הקריטריונים של שגלר הוא לא היה מקבל את הטלפון של עצמו.
דבר נוסף: בחורה שגומרים לה בפה זאת מציאה קטנה מאוד (אלא אם כן אתה חובב מחלות). שמור אותה לעצמך...

ומילה לגוטמן 2011: אהבתי את הגישה :-)

אני מאוהב!

17
בוקר טוב לכל המכובדים,
אתמול ביקרתי את וירה, אין ספק שכל מה שנאמר עד כה נאמן למציאות.

הבחורה חמה, איטיליגנטית ומאוד משתדלת ליצור תחושה של חברה.

כמה דברים לתשומת הלב:

1. לא רזה מידי = בפועל עם בטן רופסת ללא פרופורצייה לחלק העליון של הגוף, יש לה גם תחת די גדול...

2. כשניכנסתי למקלחת - הצעתי לה להצטרף, היא אמרה שהרגע התקלחה, בפועל היא לא הייתה מקולחת, וריח הפה שלה כמו ריח השבלול לא היה מלבב...

3. לאחר קריאה בעיון של הדיווחים הקודמים- ניסיתי לבחון את כישוריה בגרון עמוק - בפועל היא התקשתה מאוד וכרסמה לי את הזיין עם השיניים!

האמת היא שיצאתי בהרגשה שאם הייתי פוגש אותה בפאב וזורם איתה לסטוצ - היא זו שהייתה ברת מזל...

נקודה לחיוב - זורמת לאצבעות עמוק בתחת בזמן חדירה מקדימה לתחושת חדירה כפולה...

חברים, היא לא פראייאית - דורשת תשלום 200 ש"ח על אנאלי, שמה לב לזמן, לא יורדת מ350ש"ח לחצי שעה... אפשר במחיר הזה למצוא דברים הרבה יותר אטרקטיביים!
מים שקטים...

אני מאוהב!

18
הייתי,אצל וירה השבוע
אין הרבה מה להוסיף,פשוט מדהימה
מבחינת מראה באמת לא משהו מיוחד,מראה ממוצע לגמרי
אבל הבחורה פשוט חולת סקס,נהנית ממה שהיא עושה
פשוט תענוג
ותודה ל gutman2011 על המספר חיוך
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

אני מאוהב!

19

ביקרתי אצל הבחורה בשבוע שעבר, שווה כל שקל. מאד נעימה, פנים יפות חזה קטן עם פטמות עומדות. מאד שירותית ומנסה לרצות. תמונות שלה נמצאות וטלפון באתרים אחרים שניתן לקבל בפרטי.

טבלה

מראה : 8 גוף 10 פנים 10.

מציצה 10 כולל בליעה של הכל. כולל חזרה ליבוש מוחלט של כל החומר.

ליקוק ביצים

רימינג.

GFE מלא כולל נשיקות וכו'.

לא ניסיתי זיון מקונדם כי אני לא בעניין.

בקיצור שווה שווה מוחא כפייה

אני מאוהב!

20
ביקרתי גם את הגברת , לאחר שקיבלתי את הטלפון מאחד מחברי הפורום.
וואי איזו פאדיחה הייתה לי עם השומר.. התקשרתי אליה כשהייתי מחוץ לדירה כדי שתאמר לי לאיזו קומה לגשת
ואיזה מספר דירה היא. בינתיים נכנסתי לבניין ושחכתי את התגובות שיש שם שומר וצריך להגיד את השם שלה.
אז הוא פתאום שאל אותי "לאן אתה?" אני בינתיים איתה בטלפון מתחיל לגמגם כי גם שחכתי איך קוראים לה הסתכלתי
עליו בכזה מבט נוו אני הולך לזונה שגרה פה. קיצור שאלתי אותה מולו בטלפון איך קוראים לה ועליתי. פאדיחה צחוק

האמת , נכנסתי ודי התאכזבתי מהמראה בחורה נמוכה , שיער קצר מתולתל , היא שמה איפור מוזר אז כל הפנים שלה היו מלאות
נצנצים , חזה קטן והייתה לה קצת בטן. בקיצור לא הייתי מסובב אחריה את הראש ברחוב.
לפעמים בתגובות וההתלהבות נראה כאילו הולכים לפגוש איזו דוגמנית ואז כשאתה רואה במה מדובר כל הרוח יורדת מהמפרשים.

הלכתי כמו חולה כוס על האופציה של ה40 דקות ב350 (אני לא זוכר בדיוק הדגימה הייתה לפני חודש). מבחינת שירות , אין ספק
שמדובר בשירות ברמה מאוד גבוהה, נחמדה , אינטיליגנטית ואשת שיחה נחמדה GFE משובח.
זורמת גם בכיף לאצבעות בכל חור שתרצו , 69 והיה אחלה סקס. אבל לא כל כך נמשכתי בגלל המראה.
אחרי מספר אחד אמרתי לה תודה רבה והלכתי..

למרות התיאור הלא מתלהב אולי גם כדי לצנן את ההתלהבות ממנה אני חייב להגיד שהמשפט הכי נכון היה של ח"כ כשאמר
שהיא לא מתאימה לכל אחד. מי דווקא אני חולה על המראה הזנותי או יותר נכון מראה סקסי כזה שאיך שאתה נכנס לדירה בא לך לטרוף את הבחורה.. איתה זה פחות קורה ובאמת בחורה סולידית.

עכשיו לעניין לא כל כך קשור :

רק הקדמה - יכול להיות שאני לא אחד המדווחים התורמים בפורום למרות שכל ה-21 הודעות שלי 99% זה דיווחים וכל בחורה שאני הולך אני מדווח (אני לא הולך הרבה). אבל קצת חבל לי על השמירת מספרים שנוצרה פה.
אני חושב שזה מחמיץ את מטרת הפורום. במצב שיש בארץ, שעולם הזנות נמצא בשפל אדיר חשוב להעביר כמה שיותר מידע במיוחד על בחורות מומלצות. מה כבר יקרה ? אז תהיה התנפלות על הבחורה .. אז היא תישחק. בסדר , תבוא חדשה. אם כל אחד היה מדווח על הפרטית שלו ועל פנינים שהוא מצא לדעתי הפורום היה יכול להרוויח בקלות עוד 10 בחורות על רמה.
אני יכול להבטיח שאם הייתי יודע איך למצוא איזה מישהי פרטית שלא מפרסמת הייתי נותן את המספר לכל מי שהיה מבקש ויכולים להעיד עלי שגם מאוחרי הקלעים מדווחים חזקים שמבקשים ממני להרים את הכפפה לגבי בחורה אני תמיד בודק מנסה ומדווח כדי להחזיר משהו על התרומה הנהדרת שלהם !

אשמח אם תגידו את דעתכם. זו עוד נקודה למחשבה .קריצה
"יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך", גם אני מכבד נשים ! גופן
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”