כ # מסאג מטופז המלכה בעיסוי אירוטי למתקדמים# - דף 5 - סקס אדיר

# מסאג מטופז המלכה בעיסוי אירוטי למתקדמים#

41

תגידו מה שתגידו ,אני אין לי מה לומר.

מכיר את כל הטיעונים שעלו גם את של אליה,שאני הכרתי את טופז היתה לי קבועה רוסיה גם תופעה בעיסוים.

אבל טופז עשתה לי את זה יותר,למרות שהייתי יותר בדעה של אליה.

טופז פתחה לי עולם שלם של טעמיים ותענוגות שלא ידעתי על קיומם.

Starמבחינתי היא יצירת אומנות עשויה היטב עד לפרטים הקטנים,צריך עין טובה וראש טוב להבין את זהStar.

הכי חשוב היא אישה אמיתית ויש בה כל שהייתי רוצה באישה.

נשיות,כנות,יצירתיות,הומור,תשוקה,מבינה עניין,ארוטית,חושנית וגוף בן היפים בארץ אים לא ה-

יש לה מקום של כבוד אצלי בחלומות ,אחרי כל הצאקרות שפתחה לי.

אם הראש פתוח ואתם לא מקובעים,אז כנראה שלבסוף הרוב פה יסכים איתי.מוחא כפייה

עלו והצליחו
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

42
גונגלר אני חולק עליך , נכון שטופז בעלת מבנה גוף טוב ויפה אבל לא יותר מזה!
אתה נסחף יותר מידי, יש לה קטעים עם לקוחות שלא באים או פעם ראשונה במקום שהיא מתקתקת אותם והם עושים אחורה פנה ולא חוזרים לשם .

גם כל הרמה של המקום ירדה ככה שאין לך מה כל כך להרים את המקום הזה למה הוא בשפל שלו מבחינת הבנות.

ולגבי טופז לא צריך לפוצץ מחמאות כי זה לא ככה אלה רק עם הקבועים שלה לא יותר מזה!...

43

אני בחיים לא ראיתי אותה מתקתקת ואים הייתי רואה הייתי מתרעם.

ברור שקבועים בכל מצב ,מקבלים יחס חם יותר,אין ויכוח על זה.

לגבי מקומות אני מזמן לא חווה דעה על מקומות, רק על בנות.

לפעמים גודל הציפייה כגודל האכזבה,לא במיקרה הזה,לדעתי.

עלו והצליחו

המאסטר למס"ז אירוטי

44
ז'ונגלר יקר, קראתי את התגובה האחרונה שלך, ואני חייב להגיד לך: גם אני, כידוע, כמוך מחזיק מאד מטופז ומעריך את הטיפול שלה, וחושב שהיא אחת הטובות בתחום, אבל אתה ואני לא יודעים איך היא מתנהגת עם לקוחות חדשים. לא בטוח שיש לה "כימיה" עם כל אחד, ובינינו, לדעתי, אין בחורה שתסתדר עם כולם, זה אפילו יהיה קצת לא אנושי!
ידוע גם שכשבחורה לא מסתדרת עם מישהו בחדר, הנטייה שלה תהיה לתקתק אותו, ואף פקידה לא יכולה לאכוף עליה להישאר 40 דקות בחדר איתו, בייחוד אם אלה מעסות מנוסות ושיש להם הרבה לקוחות כמו טופז ועדן.

דווקא לגבי המקום - לדעתי הרמה לא ירדה, הם מביאים כל כמה שבועות בחורות חדשות, יש מבחר לא רע שמתאים כמעט לכל טעם.
מחפש את הדבר האמיתי!

45
בהחלט אני מבין שאם לבחורה אין כמיה עם הלקוח זה לא זורם ולכן אנחנו מקבלים דיווחים סותרים על בחורות שונות אבל... בהקשר של טופז - בשלושת החודשים האחרונים הייתי לפחות פעם בשבועיים בספא בחולון - בהתחלה הייתי עם טופז וגם יש דיווח שלי למעלה, לא אחזור על זה פשוט אומר שהיה מצויין בפעם השנייה חשבתי לקחת מישהי אחרת אבל במקרה טופז בדיוק סיימה, לא חשבתי פעמיים והייתי איתה שוב:-) מאז חזרתי כמה פעמים ויצא לי להיות עם עדן שיר שקד ועוד אחת שאני לא זוכר את השם שלה אבל מתחיל באות "ל" (מצטער) והתייחסתי לכולן נחמד כמו שהייתי נחמד עם טופז ואף אחת מהן לא נתנה לי טיפול כמו שקבלתי ממנה - בסך הכל רוב הבנות שם נותנות שירות טוב ומסאג' סביר (חלקן יותר טוב חלקן פחות) הבודי גם משתנה מאחת לשנייה אבל טופז מעמידה רף גבוהה - אחרי שהייתי איתה הרגשתי שיכור כאילו היא פירקה אותי בסקס מטרוף ולא במסאג' אז... אני ממליץ אליה שוב - פשוט תהיו נחמדים תנו לבחורה לעבוד ותתנו לה לקבוע את הטון בחדר - היא יודעת מה לעשות - פשוט תשכבו ותהנו מכל רגע - מצידי אני יחזור אליה אבל.. ממש הייתי רוצה שיהיה אופצייה להקסטרה - אם למישהו יש מידע על זה אשמח אם תשתף:-)

46
הייתי אצל טופז

אני לא ארבה במילים אני רק אציין שבניגוד למה שזונגלר רשם היא לי כזאת מושלמת
אולי פשוט באתי עם ציפיות גבוהות מדי
אבל היא הייתה טובה
המסאז' היה ארוך - לטעמי ארוך מדי. ממש חפרה על אזורים מסויימים בגב (גברת - לא באתי כי השרירים שלי תפוסים)
חוץ מזה המגע שלה טוב
ראוי לציון - יש תחת פצצה ! אולי הכי טוב שראיתי !!

47
שלום חרמנים מכורים!

החלטתי ללכת למסג בודי בפעם הראשונה (בארץ) אני בדר״כ מעדיף לזיין בעוד 50 שח אבל הפעם גם בא לי מסג.
לאור ההמלצות הרבות וזה שאני מת על שחורות/חומות הלכתי לטופז.
הגעתי למקום בלילה ולא היו כמעט אנשים (אמצע שבוע) היו כמה בחורות שמתי לב לרוסיה עם עגיל בשפה שהייתה כוסית וניסתה לחטוף אותי ישר לפרטים אבל אני באתי לטופז. למרות שיש מצב חזק שאני מנסה אותה היא נראית כוסית ממש ומצטער אני לא יודע את שמה.
הגעתי לטופז ובפרטים היא ממש הדגישה שאין נגיעות ואין אקסטרה ואין שום דבר בסגנון אמרתי טוב נזרום גם ככה אני לא מבין מה הקטע לשלוח ידיים באמצע מסג.
היא עשתה מסג נעים לא ממש חזק אבל נראה שהיא מנסה להשקיע. אחכ ישבה לי על הגב והמשיכה במסג אל תוך ליטופים ובודי שאני על הבטן. ואז ביקשה להתהפך על הגב ועשתה לי בודי סבבה עם הגוף שוקולד שלה. חברה הגוף שלה מושלם לטעמי והיא טיזרית לא מהעולם הזה. אבל... אין אקסטרות בכלל רק ליטפתי אותה פה ושם בלי להכניס אצבעות או משהו כזה.
** חשוב!!!
מישהו מוציא ממנה אקסטרות??? אני חייב לדעת אם אפשר !! תודה לכל מי שיעזור

בקיצור כבר הייתי חרמן ונדפקתי מהגוף הזה נמרח עליי היא שפשפה קצת לאחר 5 דקות של בודי ויריתי פגזים.
היה נחמד מאוד סהכ 200 שח לפינוק. שוב באסה שאין כלום מעבר הייתי שם 40 דקות.
נחמד הקטע של המסג אבל איפה זה ואיפה לזיין מישהי ולגמור לה בפה אם אפשר ולקבל מציצה...

שוב נשברתי חזרה להילחם בחרמנות הגועשת.
תהינו ודווחו כמה שיותר!!

48

תורידו ציפיות אולי תרוויחו טיפול טוב ומהנה ,מבחורה צעירה נעימה ומצחיקה למי שמכירקריצה.

אחת שיודעת להוציא אותנו מרוצים ומסוגלת לפתוח צאקרהStarEmbarrassedStar.

אני שם היום את כספי ,רק על בטוח.

פשוט כיף, עם האנרגיות של טופז,אפשר לעשות יותר ממה שאתם תופסים.

את היתר אני חוסך לתאילנד 2012 מוחא כפייה

עלו והצליחו.אצבע למעלה

המאסטר למס"ז אירוטי

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”