הייתי לפני מספר ימים אצל ליסה שעובדת כפרטית בתחום הבודי מסאז באיזור הרצליה(0542413136), אחרי שנה שלא הייתי אצלה היא שווה כל שקל. קבענו לשעה אחת ולא חיכיתי אפילו דקה בחוץ, היא מקבלת עם מכנס קצר וגופיה שחורה כאשר מפנה אותי למקלחת. יצאתי ממנה ושכבתי על המיטה כאשר באותו רגע היא נשארת עם הבגדים, העיסוי נמשך כ-25 דקות כאשר הוא ממש מקצועי ובאווירה טובה, לאחר 25 דקות היא מורידה ממך את השמן ואתה שומע שהיא מורידה את הבגדים.
אני עדיין שוכב על הבטן בזמן שהעיסוי מתחיל להיות גופני, היא עלתה עם החזה היפה שלה והתחילה להעביר אותו על הגוף שלי ולשלוח ידיים לעבר הישבן והזין. לאחר כמה דקות ביקשה שאסתובב ואז התחילה להעביר את הידיים בצורה ממש יפה על הזין והביצים וממש רציתי להתפוצץ, הישבן שלה מדהים, הוא ממש קשה ובא לך ממש לתת לה ספנק, ביקשתי ממנה להעלות על המיטה וכך היא עשתה והתחילה כזה להזיז את הגוף שלה כאילו אני חודר אליה עד שגמרתי על הבטן שלה.
המחיר הוא 250 שקל אבל היא באמת שווה את הסכום. מי שאוהב בודי מסאז יתחבר מאוד אליה, אתה מקבל 45 דקות של פינוק שכוללות מסאז מושקע, אווירה נעימה, הבחורה מדברת וזורמת איתך אם אתה נחמד אליה ולא סתם משגע אותה, היא נותנת שיגעו בה, וכמו שציינתי היא בעלת גוף מחרמן בטירוף, ציצים יפים, תחת ממש חטוב וקשה, ופנים מהממות, מה עוד שהבחורה צבעה את שיערה לבלונד שעושה זאת למחרמן עוד יותר.
היא טוענת שעברה את גיל ה35 אבל מי שיראה אותה יחשוב שהיא בת 30 ולא יותר מזה, יש בחורות ששכבתי איתן שהיו צעירות ממנה בלפחות 5 שנים ולא מגיעות לרמת גוף שכזאת.
אציין שעד היום לשמחתי אני לא נופל בבחורות שאני הולך אליהן, שזה ליסה, יובל מרמת גן בעלת החזה הגדול, ואם כבר לזיין אז זאת רק נועה שאיתה יש לי חיבור ברמה כזאת שהזין עומד רק מהשיחת טלפון איתה.
תהנו