כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 58 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

571
ביקרתי אצל מירב שוב לא מזמן.
לבקשתה אני משתף אתכם במה שהרגשתי שעות ספורות אחריי המפגש:

ביקרתי שוב אצל מירב לא מזמן.
לבקשתה, אני משתף אתכם בהרגשה שלי שעות ספורות לאחר המפגש:

״אין, פשוט אין דברים כאלה. אני מסופק ברמות עילאיות. אני עד עכשיו עם זרמים קטנים של חשמל בגוף...
וזה לא רק הסקס, החיבור שלי איתך הוא מאוד טוב. קל וכיף לי לדבר איתך, להפתח אלייך, וזה מרגיש הדדי.

אלף תודות לא יספיקו להביע את מה שאני מרגיש עכשיו.
ולמרות שהפגישה התקיימה בשעות הבוקר  זה עדיין היה קסום.
יש חשמל באוויר !״

573
בוב דילן הוא מניאק!!!
הייתי בהופעה ב1987.

גררו אותי אליה, כי לא הייתי מחובביו.
הלכתי כי רציתי לשמוע איך המקור שר את BLOWIN.
ניל יאנג שר אותו הרבה יותר יפה ואותנטי ועם הרבה יותר רגש.
כמובן שהבן זונה לא שר כלום על הבמה.
אבל כשאני אומר כלום, אני מתכוון לכלום.
הבן זונה השתין עלינו בקשת.

אפילו ההופעה של ג'ון קייל ב88 בהיכל התרבות, כשהוא הגיע בתקופה הכי מסוממת שלו היתה אירוע משמעותי הרבה יותר ביחס.

אני לא מסכים עם כל הסופרלטיבים ששופכים על דילן ובעיני הוא ממש לא גאון וגם אין בו שום דבר מגניב.

אם זה היה תלוי בי, הייתי מגרש אותו מהעיר כאילו והוא כלב מצורע.

חנטריש, מיקרוב, איכסה. זה מה שאני יכול לומר עליו.

בשנת 1995 (נדמה לי), הלכתילהופעה האחרונה שהיתה בארץ של B.B. KING

חבל על הזמן איזו הופעה הוא נתן. איזו צמרמורת.

מי שראה הופעה של הEAGLES אי פעם, יודע מהו אותו אושר צרוף.

אפילו הדייר סטרייטס שהופיעו פה ב83 נתנו הופעה מחשמלת. הייתי גם בה וכמובן בעוד הרבה עם השנים, כמו מריאן פיית'פול הגדולה מהחיים שראיתי פה פעמיים.

אבל דילן? שומר נפשו ירחק.

כן, ואני מודע לזה שיש לו עדת מעריצים שוטה שתבטל את דברי ותחשוב שנפלתי מהירח.

אז שיחשבו! צחוק
I fart in your general direction

575
גאנר יקירי
במחילה מכובדה של העלמה בעלת הפוסט , כמו גם של קהל המעריצים , אך אם ברצונך לומר כי דילן הוא תקתקן בימתי חסר יכולות גרוניות ( חאלס עם המחשבות הכחולות יא מאנייקים שטופי זימה) ונטול GFE וקאלי לקהל המאזינים , מן הראוי כי תדווח על כך במדור הנפילות ( המוזיקליות ) הגדולות ביותר.קריצה

576
רימינג ידידי ושאר הקוראים:
נדמה לי שמה שניבאתי, אכן קרה (כלומר, לא קרה דבר).

נדמה לי שרק הזן של אלה שיורקים עליהם והם טוענים בתוקף שגשום, יאמר שהוא נהנה אתמול בהופעה.

בקיצור, רימינג, היטבת לתאר זאת טוב ממני. אהבתי בעיקר את: "ונטול GFE ווקאלי לקהל המאזינים".

577
גאנר יקירי! תתפלא אבל הייתה הופעה נהדרת, קנינו בירות ותפסנו לנו מקום על גשר המכבייה, לכן אני יכולה להעיד רק על הפן הווקאלי- והיה אדיר!
לגבי ההופעות ב 87' דילן בעצמו אמר שאלו היו ההופעות הגרועות ביותר שלו אי פעם.
בנוסף, לכל חובב דילן ידוע כי האמן הענק הזה, אמן מחאה שהופיע בין השאר בכנס בו נאם מרטין לותר קינג את הנאום המפורסם - i have a dream-, יוצר שהשפיע על מוסיקאים גדולים אחרים, המקום למנות אותם קטן מידי, אמן שניגן לצד ענקים בקונצרט למען בנגלדש!! סליחה, נחזור לפואנטה...

ידוע שהאמן הזה, שיושב בסקאלה אחרת משלו, לא שם זין על הקהל שלו, הוא לא בא כדי לעשות למישהו נעים בבטן, הוא מופיע כי זו האומנות שלו, הוא לא ינגן שירים שהקהל שלו רוצה שינגן וכן זה אומר שלפעמים הוא מחרב הופעות כמו שהוא חירב את הקריירה שלו ואז חזר מהאפר בצורה אגדית וכן, הוא גם קצת מיזנטרופ.

בכל מקרה, וואלק הבן אדם בן 70 ולדעתי הענייה זה היה כבוד גדול לשמוע אותו שר בהופעה חיה.

בקיצור, תעזוב בשקט את רוברט צימרמן!!

עד כאן 60 שניות יותר מידי על דילן ועתה אפשר לחזור לסקס
קישור לאתר הפרטי שלי:

579
מירב יקירתי:
קודם כל, מי זה רוברט צימרמן? מאיפה הגיע איש עם שם של יהודי לשרשורון על בוב דילן?

רגע, בוב זה רוברט ודילן זה בעצם לא דילן (תומאס המשורר), אלא צימרמן? טוב, לפחות כל מי שלא ידע יודע עכשיו... קריצה

אמן שאני משלם $300 (1000 ש"ח), כדי לראות הופעה שלו - חסר לו שלא יעשה לי טוב בבטן. גם טוב בראש עושה לי טוב בבטן.

אלא מה, אני צריך לעשות לו טוב בבטן?

למה, הקהל בא לראות אותו שר שירים איזוטריים שליחם נס מזמן?

דמות האמן המיוסר והמזדקן שכל המבקרים המלומדים או המפיקים האופורטוניסטים מנסים למכור לנו, חסרת משמעות כאשר מדברים על אמנות פופ יקרה כל כך. ולא, אני לא מתייחס להופעה חיה כאל מוצר צריכה, אבל רבאכ, אם האמן הוא כזה דגול וגאון, אז אני לא רוצה שהוא ישתוק בהופעה. אני רוצה שהשכינה הזו שרובצת לפתחו יומם וליל תיגע גם בי. בהופעה הוא יכול לדבר ואני רוצה לשמוע מה יש לו לומר.

מי שהיה בזמנו בהופעותיו של מאיר אריאל, יודע על מה אני מדבר.

זהו הערך המוסף של הופעה ע"פ אלבום ולכן אני משלם כל כך הרבה כסף. אם האמן סובל רחמנא לצלן מבעיות דיבור והוא יכול רק לשיר, אז יואיל נא ובפעם בעשור שהוא בא לכאן, שיתן את המיטב. זה מה שרוצים ממנו!

אילו היה נותן סדנת אמן פתוחה לקהל הרחב מחוץ למסגרת פורמלית של פסטיבל - אז ברוך הבא, מי שרוצה לשמוע את משנתו המוסיקלית המפרכת והמשעממת (ובואו נודה על האמת, פחות מ10% משיריו הינם קליטים ובאמת ראויים, שלא לדבר על הקול שלו שמזכיר לי צפרדע על סף שחיטה כשרה), ישאר ויאזין לנפשו האמנותית הדוויה של האמן.

למצער, אדון צימרמן לא דאג כנראה, בבחרותו להבטחת הכנסה מינימלית ומכבדת לימי בגרותו והוא נאלץ לנדוד ברחבי תבל להשלמתה על גבם של כל מיני פראיירים.

אישית, אני מעדיף יהודי אחר על פניו - פיטר גרינבאום (גרין למי שלא מכיר), מפליטווד מק, הבלוזיסט הלבן הטוב ביותר שנגע בבלוז.
gunner2011-06-21 13:23:27

580
שטויות במיץ פטל! קח למשל את לאונרד כהן (הגדול מכולם) גם הוא לא דאג לקן מרופד לעת זקנה, אבל הוא יוצא לסיבוב הופעות רק במקרה הצורך, כשדילן מתזז מבמה לבמה בעוד אנשים מנסים להספיד אותו, שניהם לא הכי אוהבים להופיע- ומעדיפים ליצור בשקט, אבל לאונרד חביב, נעים ומנומס- ודילן פשוט לא אשם ש"העם מטומטם" צחוק
אנשים יצאו מההופעה והתחילו להתלונן שדילן לא פנה אליהם וקישקש איתם- סטייל: hello israel !!! וכד' Wacko מה זו הבכיינות הזו?? רוצים אולי הקדשה אישית לדודה מטבריה?
בקיצקוץ- אל תתחיל איתי במוסיקה כי פשוט לא נסיים, ועדיף להתרחק מבלוז וג'אז - כי אז באמת לא אסתום את הפה... נעבור לשיחות פרטיות לפני שישלחו אותנו לגולאג עקב שיחות א-מיניות בעליל.
קישור לאתר הפרטי שלי:

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”