שלום למזיינים באשר הם,
הבטחתי דיווח על המפגשים שלי עם בר, ואני מנסה לקיים.
כאמור, נפגשתי איתה בדירתה החדשה ברמת גן, פעמיים.
המפגשים היו דומים (כי מה שאני אוהב לא השתנה

), לכן אדווח דיווח אחד על מהלכו של מפגש.
התיאום עם בר התחיל בהודעות פרטיות בהן הבחנתי בנחמדות של בר וברצון שלה להיענות למאוויים כולל הפרטים הטכניים של שעה ויום.
בשעה היעודה, התקשרתי ובר כיוונה אותי ביעילות לביתה. הבית ברחוב מרכזי ויש מקומות חניה בכחול לבן ובחניונים בסביבה.
התרגשתי לעלות לדירתה, והיא פתחה לי את הדלת בשמלה האדומה והסקסית שלה, בחיוך רחב אבל גם קצת ביישני ובנשיקה ראשונה שמרמזת על הבאות.
התיישבנו בסלון. כאן המקום להתעכב מעט על תיאור הדירה. הדירה משופצת ומרוהטת בטוב טעם, מודרני נעים ונח. מסכי טלוויזיה גדולים בסלון ובחדר השינה, וכל מה שצריך כדי להינות בביקור.
התחלנו בדיבורים על הא ועל דא תוך כדי נגיעות קלות ונעימות שהלכו והפכו למיזמוזים ונשיקות עמוקות וארוכות, שגרמו לתפיכה והרטבה...
חברה, בר היא פשוט חרמנית ללא תקנה. אתה איתה ומרגיש שכל מה שהיא רוצה עכשיו זה את הזין שלך בתוך הפה שלה והכוס שלה ושזה הדבר היחידי שמעניין אותה באותו הרגע שהיא איתך. כל תשומת הלב שלה מוקדשת למעשה האהבים.
עברנו למיטה. המיטה גדולה ונוחה, החדר ממוזג ונעים. מוסיקה מתנגנת. מוסיקה קלאסית, אתם קולטים. זה מה שעושה את זה לבר. גם אני אהבתי.
במיטה התנפלתי על השדיים העצומים, הרכים, הנעימים והפיטמות המטריפות עם העטרה הענקית. לא הצלחתי להתנתק, ובינתיים כל מה שבר רוצה זה שכבר אכניס את הזין לפה שלה. אבל אני, כל מה שאני רוצה זה להשהות את הגמירה, וזין בפה שלה פועל בכיוון ההפוך. ככה "נלחמנו" לנו. היא מתחננת ואני עוצר אותה, תוך כדי שאני יורד לעבר האיזורים שלמטה. ליקקתי אותה שעות. כך הרגשתי. כל כך חלקה, טעימה ומגרה. יעני הקינוח לפני המנה העיקרית

.
ואז כשלא הצלחתי יותר להחזיק מעמד, והזין שלי שכן לבטח בין הציצים של בר, התחילו הנוזלים לצאת בלי שליטה. ומה אומרת בר תוך כדי שהיא גונחת מליקוקי הכוס והתחת שאני מבצע בה, כשהיא מבינה מה קורה לי: "מאמי תביא ת'זין שלך אלי לפה, רוצה אותו בפה". ואני פה בשביל לענג אותה לא? אז קיימתי את ההוראות וכל הנוזלים שלא יצאו על הציצי הגיעו למחוז חפצה.
לאחר ניגובים, התרגעות וליטופים, וכמובן דיבורים נעימים וכאשר הבנתי שבר עוד לא גמרה, התחלתי שוב לענג אותה. בלשון, ביד בכל מה שאפשר. ומה הכי מגרה אותה? נכון צדקתם. "תביא לי את הזין שלך לפה". אני: "אבל זה לא זין ממש, זה רפוי ולא מתפקד". "לא משנה תביא". כך המשכנו עד הגמירה של בר הסקסית. היא רועדת בכל הגוף, מתקמרת ומתענגת על הרגעים הקסומים.
לא הצלחתי פעם נוספת, למרות שבר התחננה שננסה. לא רק התחננה אלא התאמצה והזיעה עם הזין שלי בפה שלה וכל מה שאפשר כדי להקים נופלים.
שוב נשכבנו לנו ביחד, מחובקים ומלוטפים.וצעדנו אל השקיעה

לסיכום (ביניים, כי יהיו עוד הרבה):
בר אכן שמנה כמו שהיא מתארת את עצמה. חלקה בכל הגוף. שדיים עצומים בדיוק כמו שאני אוהב. כוס צר חם ורטוב. סקסית ברמות על. חרמנית ומטורפת על זיין. מוצצת אלופה. ואשה צעירה אבל מעניינת ונעימה כאשת שיחה וכיף לבלות בחברתה זמן קסום.אין כל לחץ של זמן אצל בר והתמורה עולה בהרבה על האגרה, אף שידוע לי שהיא לא נמוכה.
ובז'רגון של הפורום: מומלצת ביותר לאוהבי הז'אנר.
שלכם,
אבוד