כ XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים - דף 18 - סקס אדיר

XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים

171
רימינג היקר..
לפני יותר מעשר שנים המחיר המקובל שהיה בעשרות בתי הזונות שהיו בכל פינה בבורסה ובאזור מסחטות הזרע בתל אביב היה 200 ש"ח. היו גם מקומות שהעזו וקיבלו 250 ש"ח
לצערנו כצרכנים, התקופה הנהדרת ההיא הסתיימה והמקומות האלה נסגרו אחד אחרי השני על ידי המשטרה...
לפי כל חוקי הכלכלה, כאשר יש מחסור בהיצע, המחיר צריך לעלות פרופורציונלית.
כלומר.. רק חוקי הכלכלה היו צריכים להביא את המחיר ל 300 ש"ח ואף יותר... בלי להזכיר את האינפלציה
ולמרבה הפלא.. המחיר בשוק נשאר 200 - 250 ש"ח.
לא הייתה עליית מחירים.
נקודה.
נהפוך הוא - כל הפרמטרים מורים על כך שכח הקניה של הבנות העובדות עם אותם 200 ש"ח התדרדר מאד.
מה שאומר, שמבחינה מעשית המחיר המקובל בשוק אפילו ירד.
ירד בכל מקום
חוץ מ...
הבנות שכותבים עליהן בפורום.
את שרון אני מיציתי ב 200 ש"ח ולא אהבתי את המכניות שלה.
היא מתנהגת אותו דבר גם ב 600
ורק הפורום הביא אותה לבקש כאלה מחירים
וכך כל הבנות שקיבלו במה כאן לספר על יכולות העל שלהן...
אבל האמת..
יש טובות יותר במחירים סבירים של 200 - '250 ש"ח
אגב..
ניסיתי את כל היקרות בשוק.
שילמתי 300, 400, 600 ואפילו 1000 ש"ח ללילה עם אחת המוכרות כאן.
מעולם לא הרגשתי שקיבלתי תמורה נוספת עבור במחיר הנוסף.
נהפוך הוא.
הייתי עם יותר מדי בנות שהסטנדרט שלהן הוא 200 ש"ח ונתנו את הנשמה (וקיבלו כמובן טיפ מדהים)
וזה לא העניין של הכסף.
זה העניין שהן מרשות לעצמן לדרוש סכומים כי חברים מהללים והן חושבות שהן שוות זהב.
אגב..
השרות של כל אחת שמעלה מחיר.. מיד יותר
וזה בדוק
ועוד משהו בעניין טובות הנאה.
לא התכוונתי שאתה מקבל אחוזים.
חלילה
זה ברור שלא.
אבל פה ושם סיבוב בחינם על הקפצה של הפוסט זה לא דבר מופרך (אגב.. כבר היו דברים מעולם)
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

172
[QUOTE=צעיר לנצח]

אבל פה ושם סיבוב בחינם על הקפצה של הפוסט זה לא דבר מופרך (אגב.. כבר היו דברים מעולם)

[/QUOTE]

אז מה בעצם אתה רומז או מודה ? שקיבלת סיבוב חינם באופן אישי תמורת הקפצה ? כועס ממטומטמת/מפגרת. שניצלת אותה ?

שימי ש...

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

173
צעיר לנצח
לפעמים אני מהלל , לפעמים מקלס. אם כל חבר יכול היה לקבל סיבוב חינם על הקפצה, הפורום היה הופך מזמן למגרש כדורסל.
לגבי שרון, מה אגיד לך, אין לי שום הסבר מדוע היא מקבלת את שהיא מקבלת - אם תבדוק בפוסט שלה לאחרונה תבין במהרה שאני בין האחרונים שמקבלים אצלה סיבובים. צחוק. אך אם היא יכולה לדרוש המחיר שהיא מבקשת , כנראה שיש קונים.
לגבי המחיר שאתה טוען כי נשאר סביב ה200 עד 250 שח , מה אומר לך, יכול כל חבר להתחיל להרים טלפונים במדור הכרויות ושרותי חברה פה שמעלנו ולבדוק זאת. בנוסף, אילו שכבר מציעות סכומים כאלה בן בדרך כלל לפרק זמן של עד 20 דקות בערך. לא תודה. לא בשבילי. כמו כן, אתה טוען שהפורום הזה רק גורם לנזק אז מדוע אתה בעצמך כאן. אם יש לך מלאי של בחרות טובות במחירים שציינת , אני מניח כי לא תרצה לשתף אותן עם אנשים שכביכול יקפיצו את המחיר שלהן. אז אולי בכל זאת אתה דולה כאן אינפורמציה שמועלה לך?

174
רק לכל השואלים.. בעניין שכבר היו דברים מעולם...
את זה אפשר לחפש בארכיון של האתר..
זה פשוט משהו שקראתי כאן ואני לא זוכר מי היה הכותב
לרימינג מעשי - אתה ממש ממש טועה ומטעה בעניין ה 200 עד 250 ש"ח.
ולא יעזור. יש הרבה מאד פנינים במחירים האלה. וגם כתבתי מספר פעמים על הצלחות כאלה.
ואני רוצה להגיד לך שיש כאן הרבה קוראים שבאים לדלות מידע ולא מספרים על הפנינים שלהם, ולו רק מהסיבה שהכתיבה בפורום תקלקל אותן...
וזאת רק נקודה למחשבה למה אסור לספר לבחורות על הפורום.
והבעיה האמיתית היא שאתה לא מבין את משמעות הפורום:
המשמעות היא לספר על בחורות ------ על מנת שיהיה לנו מידע עליהן
ולא לספר עליהן ------ כדי שלהן יהיה מידע עלינו.
והיות ואני לא יכול להבין את ההתנהגות שלך שפוגעת בך עצמך כצרכן..
האפשרות היחידה היא שהדבר הזה לא באמת פוגע בך, אלה עוזר לך.
ולכן אני מאמין שיש כאן תועלת אישית
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

175
בשרשור אחר נכתב:
[QUOTE=מאטיוס]
אני בכלל לא מבין את הבולשיט הזה של "חיפוש ספונסר". תגידי שאת זונה רגילה ונבין יותר טוב. אל תסבכי את המוח עם שמות נרדפים למה שאת באמת ומה שזה בכלל.
נמאס לי מהשטויות האילה של זונות "סטודנטיות" וכל מיני "מחפשות ספונסרים" למיניהן. זה הכל אותה הגברת בשינוי אדרת וכל השמות המשניים זה כנראה לנסות למשוך עוד כמה טמבלים שחושבים שהם מזיינים משהו שונה. רבאק! אנחנו לא מטומטמים. אותי אישית החרא הזה דוחה. אין מה לומר. אני מעדיף מישהי שתרשום "אני זונה משופשפת" מאשר הקישקושים האילה. ס.......אממק!
אני אישית מוצא מלא מלא בנות במחירים סבירים של 200 או 250 שקל וממש לא בעד ללכת לאילה היקרות. אני לא חושב ששום זיון שווה יותר מ 250 שקל למרות שהיו לי כמה וכמה נפילות של זונה יקרה עקב חרמנות יתר או חוסר היצע באיזור מסויים בארץ.
[/QUOTE]

הדיון האם 200-250 שקל הם התקרה למה שראוי לשלם
עבור שירותי מין כבר קיים ו
בו תגובות מבריקות של אחים שלו ורימינג.

לא הייתי כמובן כותב כדי להזכיר את הדיון, אבל
מאוד הרגיזו אותי המילים אל זונה רגילה ומשופשת בהקשר של ספונסור.

רוב השחקניות הגדולות הגיעו לתפקידים רק בגלל
הספונסורים, גם בבלט ומהרבה תחומים אחרים.

זה היה גם באקדמיה עד שהחוק על הטרדה מינית
הפסיק זה.

כנער ברוסיה אהבתי תאטרון וקולנוע והוקסמתי
מיופי וטוהר של שחקניות רוסיות.

אחר כך התברר שכדי לקבל תפקיד למשל באחד מתאטרונים
הטובים, כולן היו חייבות למצוץ לבמאי הראשי - יהודי מגעיל מראה בן כמעט 70.

כול הזונות שהכרתי והייתי ביחסי ידידות הגועו
לזנות לא מבצע כסף אלה מחוסר יכולת לפרנס בדרך אחרת. רובן עזבו.

אלה שנשארו ועדיין לא הזדקנו - רק מחוסר מקצוע
או צורך לתמוך בטפיל.

הבחורה שעובדת בעבודה רגילה אבל חייבת להשלים
פרנסה ומוכנה תמורת זה לעשות סקס – היא לא זונה בשום מובן המילה. כולנו במשך חיינו
מחרנו את עצמינו כמה פעמים כדי להתקדם או לשרוד.

לפני הרבה שנים היה לי רומן עם אדריכלים מדהימה
ביופיה. היא סיפרה שכעולה חדשה היא השלימה את פרנסתה בניקוי כלים במסעדות וניקיון ווילות.

היו לה הצעות מאוד מפתות מבעלי ווילות והיא
סרבה. הייתה מאוד גאה בזה. אני אמרתי לה שלדעתי היא טיפשה. כי במחירת שירותי מין
במידה מבוקרת יותר קל לשמור אל אצילות נפש מבעבודה משפילה ומפרכת.

176
מאוד מאוד קשה היום למצוא תמורה הולמת לכסף....הבעיה היא גם בנו שמשלמים שוב ושוב ומעשירים את בעלי התיקתוקיות או את הפרטיות שמרימות מחירים כי אנחנו מאפשרים להן!!!למה כל כך קשה לנו להגיד לא??אפשר להתחיל כאן במעשים במקום להתעכב ימים ולילות בדיבורים.....בחורה שלא תהיה לה עבודה תוריד מחיר מהר מאוד....רק צריך להתאגד כולנו יש כאן מספיק אנשים פעילים כדי להזיז משהו

177
[QUOTE=silent2k]ערבה צודק במה שאתה אומר..נכון שאלו שדורשות יותר כסף זה שירות יותר טוב ויותר איכות אין מה לדבר...

אבל 600 שח זה מחיר סופר מוגזם בשביל שעת סקס לדעתי אבל כל אחד שישלם מה שהוא רוצה ויכול...

קח לדוגמה אתמול שעצרתי לשירן מהר ציון היא דרשה 200 שח וכשאמרתי לה בואי נלך לחדר לא רצתה..
כלומר היא רוצה לתקתק אותך ברכב ולוקחת סכום יקר..ומה עוד משתמש בפורום פה בשם אדיר פותח פה נושא
מציאה מציאה מציאה ומשלם לה 200 שח על תקתוק ברכב..
וכשאני הצעתי לה 50 היא סרבה בגלל שאדון הנכבד אדיר וכל החמודים השאר משלמים סכומים גבוהים על זה שיתקתקו אותם ברכב..

יש משפט שאומר "פראיירים לא מתים,אלא רק מתחלפים" ועל זה הן בונות היא תסרב לכל 8 איש ברכב שיציעו לה סכום שמתאים
לפינוק ברכב ואת האיש ה 9 שיפול עליה והיא תציע לו במחיר 200 הוא יקח...הן יודעות שיש פראיירים הן רק מחכות לתפוס אותו.

[/QUOTE]

[QUOTE=ארנב לילה]אחשלי כל מילה באבן
חבל שיש בפורום חברים שזועמים עלי איך העזתי לפגוע(למרות שזו לא הייתה כוונתי)בבעל הפוסט
עגבנייה עם צנוברים ושמן זית יש אצל אבו אל עבד ביפו והיא חלק ממנות הפתיחה אבל אצל אייל שני היא עולה 100 ₪ ונקראת״שחלת עגבנייה בנקטר טבעי״
מה ההבדל... תקבעו אתם
(אני אוכל ביפו..)[/QUOTE]
אותה טחינת מים ילדותית/מעצבנת ונכנסת לאנשים לכיס.
אדון silent2k - אדיר מכיר אותך? אמור להיות אכפת לו ממך?
בא לו להעלות מישהי ב 200 שקל - הוא צריך להגיד לעצמו: 'לא, לא אעשה זאת - בגללי silent2k יאלץ לשלם יותר' ?
באיזה סרט אתם חיים?
בחינם גם לא אלך אל אותן בחורות שאתה הולך - אבל אני חושב לרגע לבקר אותך על כך?
מה זה עניין שלך כמה yoda שילם או רגיל לשלם?
ולרמוז שהוא כנראה מבוגר שלא נראה מי יודע מה?
[QUOTE=silent2k]ארנב אולי אתה צעיר יפה וממש לא צריך לשלם 600 שקל למישהיא עובדת על זיון...ואם תשלם סכום כזה בטוח לא תרגיש טוב..
כמוני כמוך..אני בחיים לא אשלם סכום כזה למישהיא למפגש לא משנה כמה היא יפה או כמה נהניתי איתה...

אבל אתה צריך להבין שיש אנשים קודם כל שהם לא יפים מבוגרים לא כאלו מושכים שיש להם את הכסף..ובשבילם לשלם
600 שח ולקבל תשומת לב לשעתיים ממישהיא זה חוויה אמיתית והם יהנו מזה.

[/QUOTE]
ואדון ארנב לילה מוסיף 'שזה נלעג'?
[QUOTE=ארנב לילה]
כל אחד יכול להוציא כאוות נפשו וכל אחד יכול להגיב(פורום חופשי לא?) כוונתי הייתה שבלי קשר למי שהפרוטה מצויה בכיסו ומי שלא לשלם 600 ש״ח על חיבוקים ונשיקות וזיון מיסיונרי והיי ביי
זה... לדעתי שוב!!! נלעג.
ערב טוב [/QUOTE]
ארנב לילה שהולך לבחורות כמו זאנה החופרת - בחיים לא הייתי חושב ללכת אליה ומצד שני אין לי בעיה לשלם 600 לבחורה.
אני מבקר אותו על כך?
המחירים שאתם משלמים נמצאים בדרך כלל באזור דרום ת"א - לא כולם אוהבים להסתובב שם ובנויים לכך.
יש אנשים שאין להם בעיה לשלם את הסכומים האלה - אז מה אתם נכנסים להם לכיס?

אחד קונה טלוויזיה 42 אינץ (זה מספיק - רואים את אותן תכניות) - השני קונה 80 אינץ (בשביל מה לו 80 אינץ? למה הוא צריך את זה?). כי הוא יכול!!!

אחד קונה סובארו (זה מספיק - זה מביא אותך מנקודה a לנקודה b) השני קונה מרצדס (בשביל מה לו מרצדס? למה הוא צריך את זה?). כי הוא יכול!!!!

אחד אוכל חומוס פול ביפו (זה מספיק - זה משביע) והשני אוכל במול ים (בשביל מה לו מול ים? למה הוא צריך את זה?). כי הוא יכול!!!!

אחד טס לחו"ל באקונומי (זה מספיק - זה יביא אותך ליעד) והשני טס בביזנס (בשביל מה לו ביזנס? למה הוא צריך את זה?). כי הוא יכול!!!!

אחד מתאכסן במלון 2 כוכבים (זה מספיק - יש מיטה, מקלחת ואיפה לחרבן) השני מתאכסן במלון 5 כוכבים (בשביל מה לו 5 כוכבים? למה הוא צריך את זה?). כי הוא יכול!!!

למה כלב מלקק את הביצים שלו? כי הוא יכולללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הבעיה היא שאנחנו חיים במדינה חסרת פירגון, שבה כולם נכנסים אחד לשני לכיס.

מדינה שבמקום לפרגן לאותם 'טייקונים' - רוצים לראות בנפילתם.

תאמינו לי - אנחנו עם דפוק לגמרי...

קישקשתא2013-07-23 22:05:58
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

178
נכון ידידי הקוצני.אני רוצה בנפילת הטייקונים!! כי הם חארות, ונבנים עלינו על הציבור.
אני שהייתי בזמנו לוחם, ונתתי 20 אחוז מבריאותי למדינה המזדיינת הזו. אוכל ממנה כאפות בכל צעד
.אני איבדתי את שארית הכבוד והפטריוטיות שהיתה מנת חלקי לפני 20 ואפילו 15 שנה.מצידי שהכל יקרוס ונחפש את עצמנו מחדש .ואולי אז נבין את העוצמה ששכחנו שיש לעמנו. ועד אז זין על הכל!
אני הולך לז׳אנה החופרת לא בגלל הסקסיות שלה. אלא בגלל שאני לפעמים צריך התפרקות זמינה ולא מקבל את זה זמין מתי שארצה בבית.
וגם אני לא אשלם יותר מ200 ₪ וזה עקרוני
לפעמים אני מתפרע בזמנים טובים כלכלית אבל לספור את הפעמים שזיינתי באזור ה400 ש״ח אפשר על יד אחת .אני מסתובב בהר ציון המסריח בגלל ששם זול יותר. (ואני נזהר מה לעשות מכל מיני חולירות שם) אני לא מחפש חיבוקים ונשיקות וgfe וכל החרא המזויף הזה . אני בא לזיין!
אני בטוח ידידי, שלא ירחק היום ואותה נינה המופלאה שתיבת ההודעות שלי מלאה בקשות טלפון, מאז שפרסמתי שאחלק לכל דורש את הטלפון שלה (ואני נותן ).תבין את הפוטנציאל הגלום בה,ותעלה מחיר! והפראיירים הקיימים פה יתחלפו וישלמו. ואני אאלץ לחזור להר ציון ולאזור.
זו הסיבה שלא רציתי לחלק לכל דורש את הנייד שלה.
אני לא יחצן ולא סרסור ולא יוצא לי כלום מזה .ואני התחלתי לענות למבקשים שיפנו לבעל הפוסט. כי הנייד שלי מצלצל לפחות פעמיים בשעה להודעות פרטיות באינבוקס.
ולדעתי אם נסכים לשלם מחירים מופרזים...נמצא רובנו את עצמנו בהר ציון(שגם שם יהיה כבר יקר) .
ואיך אומר חבר יקר בפורום-״העם דורש מחיר שפוי״
ארנב
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

179
אני כבר התחלתי את החרם צרכנים ...
הפסקתי כמעט לחלוטין לזיין בתשלום בארץ, עברתי לחו"ל.
פעם הייתי מוציא בממוצע 1000 ש"ח אפילו 1200 ש"ח בחודש על זיונים בארץ. מספיק פעם בשבוע מכון מסאז ב - 250 ש"ח ל - 45 דקות, אתה יוצא מאוכזב ושואל את עצמך, על מה הוצאתי 250 ש"ח, או כל "פרטית" אחרת ב - 500 ש"ח. ואתה מגיע לסכומים האלו בלי בעיה.
עכשיו אתה חוסך את הכסף, ארבעה חודשים לא הולך לאף אחת בארץ. ב - 4800 ש"ח שחסכתי אני לוקח סוף שבוע בכל אחת מבירות אירופה כולל זיונים ברמה גבוהה עם בחורות כוסיות סוף באיזה FKK או אפילו תופס צעירות חמודות בחינם במועדונים (בכל זאת תייר).
עד שהבנות בארץ לא מורידות מחירים לרמה שהן שוות, אני לא חוזר.
ממליץ לכולם לנסות ... כמה חודשים להביא ביד... ואחר כך להשתולל ברומניה.
המכונים, הבחורות, הפרטיות כולן יורידו מחירים.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”