כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 8 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

71
ממש לא מדוייק, והמצב הכלכלי בפריפריה ברוסיה על הפנים הסיבה היא כפי שציינו.
כמעו ואין סרסורים שיעזו לעשות את המעשה עקב החקיקה והענישה.
מדינת ישראל גם לא תהסס לגרש תיירת שתיתפס עובדת בזנות למרות שקיבלה אשרת כניסה למדינה.

72
לגבי בחורות מאוקראינה ורוסיה עושים להן בעיות להכנס לארץ ..... בגלל הזנות כאן (90% רוסיות) ולא בגלל שסרסורים מפחדים !
לגבי בחורות מתאילנד .... שחר תבדוק אם משהי רוצה לבוא לארץ לעבודה עם משכורת גבוהה בעיסוי תאילנדי ,זה מותר לפי חוק
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

75

את האמת בלי קשר לסקס,אם היה אפשר לקבל עיסוי תאי מסורתי בארץ ברמות הגבוהות שחוויתי היתי משקיע בזה.

הבנות שם עובדות 10 עד 24 מקבלות 1200 באט לחודש ,פה ירוויחו הרבה יותר ,יש לי רשימה של 10 בנות עיסוים סוף ,שהיו מתות לברוח מתאילנד לעשות קופה.

מי שיודע איך להביא אותם חוקי,הרשימה שלו .

אחרי הכול חוץ מבחורה אחת שניכנסה לי ללב ,הכי אני מתגעגע לעיסוי תאי איכותי.

שבת שלום

המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

76
אתם מערבבים כאן הרבה אי דיוקים בנושא חוסר הרצון של הרוסיות/אוקראיניות להגיע לכאן ולעסוק בסקס בתשלום.

כבר כתבתי בעבר בהרחבה על הנושא בשרשור אחר:

ושוב אכתוב בקצרה: ההחמרה ביחס של הרשויות כלפי התחום והקשחת התנאים והפיקוח לקבלת אישורים(בוודאי ביחס לתקופה של לפני 10 שנים שעוד חשבו למסד את התחום) הם - בעיקר - שהובילו את הבנות לבחור במקומות אחרים לעסוק בתחום. לאחרונה אף יש החמרה נוספת עם כניסת חוק איסור פירסום שירותי זנות.

והאמת? אפשר להבין אותן. למה להן לבוא לעבוד כאן? אין כאן מעמד חוקי מסודר לסקס בתשלום, הרשויות ירדפו אחריהן כל שני וחמישי והן יהיו מועמדות לגירוש, לא יוכלו לעבוד בצורה מסודרת ובמקום מסודר(כי - שוב - אין מעמד חוקי לתחום שלהן בארץ), ובכללי - יהיה להן יותר כאב ראש מאשר פרנסה.

אז למה להן להיכנס לכל החרא הזה פה שהן יכולות לעבוד במקומות מסודרים וחוקיים באירופה תחת מטבע היורו? ולהרוויח הרבה יותר והכי חשוב - בראש שקט? שם הן לא צריכות לחשוש מן הרשויות ויכולות להתרכז בעיסוקן נטו.

אומנם קיימים שרידים לתקופה הנוצצת של פעם כמו משרד הליווי של אלכס שמביא בחורות לארץ, אבל כאמור - אלה רק שרידים חיוורים לתקופה האדירה ההיא.

ובקשר לזה שהמצב ברוסיה השתפר כביכול - אני שוב מסביר שרוסיה היא מדינה עצומה. מבחינת שטח גיאוגרפי זו המדינה הגדולה בעולם. יותר גדולה מארה"ב ומסין. משתרעת מהאוקיינוס השקט עד מזרח אירופה(אוקראינה). אומנם במוסקבה רבתי ובעוד כמה ערים גדולות המצב הכלכלי השתפר, אך יש איזורים כפריים אדירי מימדים ברוסיה ששולט בהם עוני מחפיר. במוסקבה רבתי יושבים אולי 12%-15% מכלל האוכלוסייה הרוסית. בשאר האיזורים מסביב המצב ממשיך להיות קשה, ואני אומר זאת מידיעה אישית.

ובקשר להבאת בחורות תאילנדיות לארץ לשם עיסוק בתחום - אני ממליץ לכם לא להתעסק בזה. אפילו אם אתם לא מתכוונים להשתתף איתן ברווחים והן חופשיות לעזוב מתי שבא להן. עשו לעצמכם טובה ואל תסתבכו. אני לא בקיא בחוקי הסחר בנשים אבל זה פשוט נשמע לא טוב...

אבל זו רק עצה... שכל אחד יעשה מה שבא לו...

שבת שלום לכולם.
zooz

77
חברים מנסיוני, למרות שאין צורך בוויזה לאוקראינות לבוא לארץ, המדינה פשוט לא נותנת להם להכנס!!!!!!
בנסיעה האחרונה הם החזירו כ15 אוקראינים שיש להם משפחה בארץ, או אחת שהיא דוגמנית באוקראינה שבאה לבקר משפחה, האימיגריישן בשדה פשוט עושים הכל על מנת שהם לא יכנסו לארץ, וזה לא שכולן היו שם חתיכות, מבוגרים נשים בנות 50+ שניסו להכנס פשוט העיפו אותם חזרה לאוקראינה. הדרך היחידה להכניס אוקראינית לארץ זה רק אם היא בא איתכם במטוס.
הם שואלים אותםן שאלה מפגרת: לכמה זמן אתם באים לישראל? הם עונים " שבוע" או " שבועיים" ואז שואלים כמה כסף הבאתם איתכם? בדרך כלל זה עומד עד ה 1000$ ואז פשוט אומרים להם שזה לא יספיק להם בארץ ומעיפים אותם בבעיטה, זה עצוב כמה שזה אמיתי, יש לא מעט שם שמארגנים תביעה נגד המדינה.
לגבי רוסיה, אני יודע שלא עושים שום בעיות, שתי בנות מרוסיה באו לבקר אותי, ולא עשו להם שום בעיות, למרות שהן היו כוסיות בלונדיניות והגיעו עם חציאיות מיני חחחחיוך גדול

אפרופו תאילנד, עכשיו אני בדרך לנסוע באוטובוס לפאטייההההההההההה מקווה שאני אצליח לארגן לי שתי כוסיות בנות 18 ללילה, בתקווה שהם ישארו איתי לפחות שבועקריצה
נסיעה מבנקוק לפאטיה 113 באט כ 12 שח
ממליץ לקנות סים קארד של ONE2CALL או TRUW עולה 50 באט ואז להטעין ב 150 באט לחייג *500*200 # וחייגו אז מקבלים 200 דקות לכל היעדים ב 150 באט
למחפשי המציאות בפאטיה 700 באט ללילה כולל ארוחת בוקר עם בריכה וחדרים ברמה במלון DAYNIGHT החדש
ללא ארוחת בוקר 550 באט
038427620
טוב זזתי לפאטיה נדווח משם

78
בחורה שתגיע לישראל, תשכור דירה ותעסוק בזנות - אף אחד לא ירדוף אותה, וכידוע עיסוק בזנות הוא חוקי.

רודפים בעיקר (בעצם - רק ! ) תיקתוקיות בדרום ת"א. יש לי הסבר קלוש לענין, אבל בן-יהודה 38 עובד שנים ללא הפרעה, הירקון 95 עובד שנים ללא הפרעה..ויש עוד ועוד. מדוע לא רודפים אותם ? תשובה: כי הם לא מפריעים לאף אחד. הירקון 180 נסגר כנראה כי שכנים התלוננו, ורישיון עסק בודאי לא היה להם.

אלכס - הוא בחור נבון שעושה כסף. הוא מבצע ורסיה אחרת. הוא שוכר דירת מגורים אחת לבנות, אבל שולח אותן החוצה לעבוד (וגם מקבל תמורה גבוהה יותר, ולא צריך לדאוג לסדינים ומגבות...).

יש בודאי מקומות עניים יותר ועניים פחות ברוסיה. לפיכך, בחורה עניה שהחליטה לשפר מצבה ולעסוק בזנות תשים את פעמיה לעיר הבירה, שם תקבל 250 יורו על זיון, ועדיין היא בארץ מולדתה ודוברת את שפתה. הרבה יותר טוב מנסיעה לארץ הקודש להרויח חצי מ- 500 ש"ח (חצי הולך למתווך...).
המגביה עוף - ירחיק ראות

79
[QUOTE=שחר סגל]חברים מנסיוני, למרות שאין צורך בוויזה לאוקראינות לבוא לארץ, המדינה פשוט לא נותנת להם להכנס!!!!!!
בנסיעה האחרונה הם החזירו כ15 אוקראינים שיש להם משפחה בארץ, או אחת שהיא דוגמנית באוקראינה שבאה לבקר משפחה, האימיגריישן בשדה פשוט עושים הכל על מנת שהם לא יכנסו לארץ, וזה לא שכולן היו שם חתיכות, מבוגרים נשים בנות 50+ שניסו להכנס פשוט העיפו אותם חזרה לאוקראינה. הדרך היחידה להכניס אוקראינית לארץ זה רק אם היא בא איתכם במטוס.

הם שואלים אותםן שאלה מפגרת: לכמה זמן אתם באים לישראל? הם עונים " שבוע" או " שבועיים" ואז שואלים כמה כסף הבאתם איתכם? בדרך כלל זה עומד עד ה 1000$ ואז פשוט אומרים להם שזה לא יספיק להם בארץ ומעיפים אותם בבעיטה, זה עצוב כמה שזה אמיתי, יש לא מעט שם שמארגנים תביעה נגד המדינה.

לגבי רוסיה, אני יודע שלא עושים שום בעיות, שתי בנות מרוסיה באו לבקר אותי, ולא עשו להם שום בעיות, למרות שהן היו כוסיות בלונדיניות והגיעו עם חציאיות מיני חחחחיוך גדול [/QUOTE]

לא הגיוני, ולכן אינני מאמין !

כאילו 'המדינה' יודעת שאוקראיניות באות להזדיין, ורוסיות לא מזדיינות.

איזה שטויות !!!!!!!!

ומה לגבי הגברים והנשים בני 50+ ? למה להם לא נתנו להיכנס ? גם הם באו להזדיין ????

המסקנה הברורה: היתה סיבה מבוססת (מבחינת 'המדינה') שלא להתיר כניסתם.

וימים יגידו - לא תהיה שום תביעה נגד המדינה בנושא זה.

סיפורי סבתא מופרכים.
המגביה עוף - ירחיק ראות

80
[QUOTE=איצטגנין]בחורה שתגיע לישראל, תשכור דירה ותעסוק בזנות - אף אחד לא ירדוף אותה, וכידוע עיסוק בזנות הוא חוקי.

רודפים בעיקר (בעצם - רק ! ) תיקתוקיות בדרום ת"א. יש לי הסבר קלוש לענין, אבל בן-יהודה 38 עובד שנים ללא הפרעה, הירקון 95 עובד שנים ללא הפרעה..ויש עוד ועוד. מדוע לא רודפים אותם ? תשובה: כי הם לא מפריעים לאף אחד. הירקון 180 נסגר כנראה כי שכנים התלוננו, ורישיון עסק בודאי לא היה להם.

אלכס - הוא בחור נבון שעושה כסף. הוא מבצע ורסיה אחרת. הוא שוכר דירת מגורים אחת לבנות, אבל שולח אותן החוצה לעבוד (וגם מקבל תמורה גבוהה יותר, ולא צריך לדאוג לסדינים ומגבות...).

יש בודאי מקומות עניים יותר ועניים פחות ברוסיה. לפיכך, בחורה עניה שהחליטה לשפר מצבה ולעסוק בזנות תשים את פעמיה לעיר הבירה, שם תקבל 250 יורו על זיון, ועדיין היא בארץ מולדתה ודוברת את שפתה. הרבה יותר טוב מנסיעה לארץ הקודש להרויח חצי מ- 500 ש"ח (חצי הולך למתווך...).
[/QUOTE] ידידי אצטגנין, לא כל מה שכתבת הוא נכון. ראשית העיסוק בזנות אינו חוקי, הסיבה לכך שהמשטרה כמעט ולא סוגרת מקומות של בחורות פרטיות הוא שאין להם משאבים ומודיעין כזה טוב למצוא כל אחת שעובדת לבד. לגבי זה שיש מקומות שעובדים שנים ללא הפרעה - לא נכון! בן יהודה 38 היה תקופה ארוכה סגור בגלל פשיטת משטרה, והמכון עבר לפלורנטין, כך גם בוגרשוב 11 היה סגור במשך תקופה ארוכה, וכן המכון שהיה בפינסקר פינת בוגרשוב נסגר בגלל המשטרה מזמן ולא נפתח שוב.
יש גם קליניקות של בודי מסאז' שהמשטרה פשטה עליהם וסגרה אותם, חלקם נפתחים מחדש אחרי כמה זמן, וחלקם נשארים סגורים ( לדוגמא: בוגרשוב 76 כבר סגור תקופה ארוכה, בגלל תלונות של השכנים על הפרעה וגם בגלל שהיו שם אקסטרות ). בהתחלה כשקראתי את דבריך, חשבתי שאתה צוחק, אבל כנראה שאתה רציני, אז אגב: היו כמה יוזמות בעבר להפוך את הזנות לחוקית, וגם דנו בכך בפורום ( כנראה שלא היית חבר פעיל אז או שלא קראת ). בכל אופן, בכל פעם שהיוזמה הגיעה לכנסת, יהיו ארגוני נשים וחברות כנסת כמו זהבה גלאון שדואגות לטרפד יוזמות אלה כבר בהתחלה. מה שכן חוקי בארץ הוא מועדוני חשפנות, למרות שחלק מהפעילות שם ( האקסטרות שמבצעים בחדרים למעלה ) הוא לא חוקי.
אבשלום2011-07-02 13:44:43
מחפש את הדבר האמיתי!

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”