כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 9 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

81
שחר צודק המצב יותר גרוע מאשר בעת שנדרשה להוציא ויזה. כי אז אם לא קבלת ויזה לא הגעת. כיום אם את צעירה לא יתנו לך להכנס ודאי אם אין לך מספיק כסף לשהות. לגבי המבוגרים אזי הם מנועי כניסה מסיבות אחרות כגון שהייה לא חוקית בישראל בעבר וכד'.
זאת ועוד ידידה שלי רוצה לבוא לארץ לביקור מאוקראינה אבל לאור כל הקשיים ותרנו על הרעיון. שמעתי שהם דורשים שישראלי יפקיד עבורה ערבון כספי שהיא תצא 15 או 30 אלף ש"ח נו באמת למה שאתן ערבון לתיירת. כרגע המצב שצעירות מותרות על הגעה לישראל מחשש שלא יתנו להן להכנס ואני ממליץ להן שלא להגיע לישראל. הבעיה שהן גם לא יכולות לבקש ויזה כי יאמרו להן אין צורך בויזה כיום.

82
בנוגע לתגובתו של איצטגנין והדברים שהעלה - אני מסכים לחלוטין עם תשובותיו של אבשלוםאצבע למעלה:

[QUOTE=אבשלום][QUOTE=איצטגנין]בחורה שתגיע לישראל, תשכור דירה ותעסוק בזנות - אף אחד לא ירדוף אותה, וכידוע עיסוק בזנות הוא חוקי.

רודפים בעיקר (בעצם - רק ! ) תיקתוקיות בדרום ת"א. יש לי הסבר קלוש לענין, אבל בן-יהודה 38 עובד שנים ללא הפרעה, הירקון 95 עובד שנים ללא הפרעה..ויש עוד ועוד. מדוע לא רודפים אותם ? תשובה: כי הם לא מפריעים לאף אחד. הירקון 180 נסגר כנראה כי שכנים התלוננו, ורישיון עסק בודאי לא היה להם.

אלכס - הוא בחור נבון שעושה כסף. הוא מבצע ורסיה אחרת. הוא שוכר דירת מגורים אחת לבנות, אבל שולח אותן החוצה לעבוד (וגם מקבל תמורה גבוהה יותר, ולא צריך לדאוג לסדינים ומגבות...).

יש בודאי מקומות עניים יותר ועניים פחות ברוסיה. לפיכך, בחורה עניה שהחליטה לשפר מצבה ולעסוק בזנות תשים את פעמיה לעיר הבירה, שם תקבל 250 יורו על זיון, ועדיין היא בארץ מולדתה ודוברת את שפתה. הרבה יותר טוב מנסיעה לארץ הקודש להרויח חצי מ- 500 ש"ח (חצי הולך למתווך...).
[/QUOTE] ידידי אצטגנין, לא כל מה שכתבת הוא נכון. ראשית העיסוק בזנות אינו חוקי, הסיבה לכך שהמשטרה כמעט ולא סוגרת מקומות של בחורות פרטיות הוא שאין להם משאבים ומודיעין כזה טוב למצוא כל אחת שעובדת לבד. לגבי זה שיש מקומות שעובדים שנים ללא הפרעה - לא נכון! בן יהודה 38 היה תקופה ארוכה סגור בגלל פשיטת משטרה, והמכון עבר לפלורנטין, כך גם בוגרשוב 11 היה סגור במשך תקופה ארוכה, וכן המכון שהיה בפינסקר פינת בוגרשוב נסגר בגלל המשטרה מזמן ולא נפתח שוב.
יש גם קליניקות של בודי מסאז' שהמשטרה פשטה עליהם וסגרה אותם, חלקם נפתחים מחדש אחרי כמה זמן, וחלקם נשארים סגורים ( לדוגמא: בוגרשוב 76 כבר סגור תקופה ארוכה, בגלל תלונות של השכנים על הפרעה וגם בגלל שהיו שם אקסטרות ). בהתחלה כשקראתי את דבריך, חשבתי שאתה צוחק, אבל כנראה שאתה רציני, אז אגב: היו כמה יוזמות בעבר להפוך את הזנות לחוקית, וגם דנו בכך בפורום ( כנראה שלא היית חבר פעיל אז או שלא קראת ). בכל אופן, בכל פעם שהיוזמה הגיעה לכנסת, יהיו ארגוני נשים וחברות כנסת כמו זהבה גלאון שדואגות לטרפד יוזמות אלה כבר בהתחלה. מה שכן חוקי בארץ הוא מועדוני חשפנות, למרות שחלק מהפעילות שם ( האקסטרות שמבצעים בחדרים למעלה ) הוא לא חוקי.
[/QUOTE]

נכון, המשטרה לא ממש ששה לרדוף אחרי בחורות פרטיות מסיבות של חוסר אמצעים/משאבים/זמן או שפשוט סתם לא בא להם להתחיל לשבור ת'ראש ולאסוף מודיעין על פרטיות, כשאפשר לפשוט על מכון ולתפוס כמה ציפורים במכה אחת. זה פשוט יותר קל ונוח להם.

זה עדיין לא הופך את הזנות בארץ למשהו חוקי ומסודר! ממש לא!! הסקס בתשלום בארץ נמצא בשטח האפור שבין החוקי ללא חוקי עם נטייה ברורה לכיוון הלא-חוקי במיוחד אחרי חוק איסור הזנות שהוציאו לאחרונה.

וכמו שאבשלום ציין: בן יהודה 38 והסניף השני שלהם - וולפסון 48א' היו סגורים תקופות ארוכות בצו בית-משפט. הם שיחקו עם הרשויות חתול ועכבר והעבירו כל הזמן את הבנות ממקום למקום מפחד לפשיטה. גם הירקון 98 אוכל חרא מהרשויות ומה שמונע ממנו להיסגר זה עורכי-הדין היקרים שהמקום שוכר לעצמו שדואגים לסחבת משפטית ומלחמה מתישה מול הרשויות(הייתה גם כתבה על זה שפורסמה כאן בפורום... לא זוכר איפה בדיוק). גם בוגרשוב 12 נסגר כמה פעמים.

בחורה יכולה לבוא לארץ ולעבוד כפרטית בדירה. בטח שיכולה. אבל שוב אני שואל - למה לה??? בשביל מה היא צריכה את החרא וכל הכאב ראש הזה??? אם היא באמת רוצה לעשות כסף היא תלך למוסקבה או לערים אחרות באירופה(בהם יש מקומות מסודרים, חוקיים ומפוקחים), לא תצטרך לחשוש מן הרשויות ומגירוש אפשרי, והכי חשוב - תרוויח הרבה יותר ובראש שקט! אז למה בכלל שתבוא לכאן מלחתחילה?!

בנוגע לאלכס - לא נבון ולא כלום. הוא לא המציא את הגלגל ועשו זאת הרבה אחרים לפניו שהביאו רוסיות לעבוד כאן. רובן במכונים ועוד קצת במשרדי ליווי. לפני 8-9 שנים התחום היה מוצף ברוסיות/אוקראיניות כאלה. מה שכן - מאז החמרת היחס בארץ לסקס בתשלום רוב האנשים פוחדים מאוד לעשות מה שאלכס עושה. שלא תטעו - הבחור לוקח על עצמו סיכון כבד מאוד ואם ייתפס יכולים להלביש עליו סחר בנשים. אלכס עושה מה שהרבה עשו לפניו פשוט הסיכון שהוא לוקח על עצמו גבוה הרבה יותר מקודמיו בשל הקשחת היחס לסקס בתשלום בארץ.

בנוגע למועדוני חשפנות - בדיוק כמו שכתב אבשלום. החשפנות חוקית בארץ אך מה שקורה למעלה בחדרים לא חוקי. היו כבר מקרים שהמשטרה התלבשה על המועדונים בנושא. הדוגמא הבולטת מכולן זה מועדון הבורסה בר"ג שנסגר ועבר לת"א. הרשויות פשוט מיררו להן את החיים(אורלי וילנאי פדרבוש וגיא מרוז עשו תוכניות שלמות על מה שנעשה שם בחדרים) עד שנמאס להם והם עברו.
zooz

83
חברי הפורום היקרים
אנא זיכרו שמדובר בשירשור של חבר יקר בשם שחר סגל אודות הפיליפינים , לאוס ותאילנד...תנו כבוד לבן אדם ופיתחו נושא חדש בנושא אופציות העסקת רוסיות בארץ הקודש. אני אישית יכנס לנושא אם יפתח ויתן את תרומתי לעיניין המידע והדיון הפתוח . בכיף Embarrassed
דוקטור N2011-07-08 11:19:43
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

84

אבשלום:

אתה טועה ומטעה.
עיסוק בזנות הוא חוקי במדינת ישראל. שידול לזנות אינו חוקי.
לכן לא ניתן לעצור ולתבוע זונות. ניתן לעצור ולאסור סרסורים.
מאחר והזנות חוקית - הרשויות מנסות להילחם בדרכים אחרות - מלחמה בסרסורים (סחר בנשים), איסור פרסום שרותי זנות (ובעתיד - הפללת הלקוחות). אבל עדיין העיסוק בזנות חוקי. נא לקרוא בספר החוקים. לקרוא, ולהבין !!!

חלק מהמלחמה במכונים היא בגלל תלונות שכנים - ואז נלחמים בהם דרך רישוי עסקים. מעניין שמע"מ ומס הכנסה עדיין לא משתפים פעולה. (למה ?)

לקסר:

מה שאתה אומר לגבי בחורה רוסיה שתבוא לארץ - מסביר בדיוק את מה שאני אומר. היא תרויח בחו"ל יותר. לכן הן לא באות - ולא בגלל שהרשויות מתנכלות להן או שבביקורת גבולות מסרבים להכניסן.

אלכס נבון. הוא לא המציא שום דבר חדש, אבל הוא מרויח פי מאה ממני וממך ביחד, לא מסתכן במאום וגם לא משלם מס....

מועדוני חשפנות - אם היתה פשיטה של משטרה זה לא בגלל שהבנות מוצצות... היו בעיות אחרות (רישיון עסק, היתר כיבוי אש, רעש לשכנים, וכל מיני אחרים).
המגביה עוף - ירחיק ראות

85
אצטגנין - לא יודע מי גרם לך לחשוב ככה, אולי מישהי מהבחורות העובדות 'מכרה' לך סיפורי מעשיות...
בכל אופן, עובדה שבכל מקום שסגרו אותו מבין המקומות שהזכרנו, עצרו לא רק את בעלי המקום אלא גם את הבחורות העובדות במקום וגם העמידו את חלקן לדין פלילי והן קיבלו הרשעות. נכון שהעונשים שהן קיבלו בינתיים הם לא גדולים יחסית לבעלי המקומות, בעיקר אם בעל המקום נחשד בסחר בנשים, אבל זה קשור גם להתחשבות במצב הכלכלי של הנערה העובדת. אבל בוא נפנה לאינטליגנציה שלך ונשאל: אם זונה עובדת בתל ברוך, היא לא נחשבת כמשדלת לזנות? ברור שכן. נלך עוד צעד: אם רואים תמונה של בחורה בפרסום של מכון ליווי ואתה מתקשר לקבל פרטים עליה ואחר מגיע אליה, היא לא נחשבת כמשדלת לזנות? בית המשפט הכריע שכן ( תבדוק! ), ועוד שאלה: אם אתה נכנס למקום ומקבל פרטים מבחורה ואז משלם לה ומקבל טיפול, היא לא משדלת לזנות? גם נפסק כבר שכן. כלומר מבחינת החוק זונה = משדלת לזנות. לכן מי שטועה ומטעה זה אתה. אבל אם אתה עדיין מחזיק בדעתך שהזנות היא חוקית, בוא נראה אותך מנסה לשלם לזונה בכרטיס אשראי או בשיק, ואז תבקש ממנה קבלה או חשבונית בגין התשלום שלך, ובוא נראה מה תהיה התגובה שלה... קריצה אני מציע לך שבתור אחד שקורא לעצמו "אצטגנין" אל תהיה פתי ותאמין לכל מה שנערות עובדות מספרות לך!!!
אבשלום2011-07-02 17:26:08
מחפש את הדבר האמיתי!

87
ובהמשך להודעה קודמת שטרם פורסמה לי ידועים מקרים שגם בחורות שהגיעו מרוסיה סורבו כניסה. צריך להבין שהדבר תלוי גם במדיניות משרד הפנים וזו משתנה מעת לעת. כעת כך נראה אולי בגלל העומד בראש המשרד המדיניות יותר מכבידה.

88
אין בעיה, אעביר לך בקרוב מראי מקום של פסקי דין. יש לי חבר שהוא עורך דין בפרקליטות הפלילית והוא הבטיח שימצא לי.
ובינתיים אם אתה מוצא במקרה מישהי שמוכנה לקבל כרטיס אשראי במקום מזומן, תודיע לי במיידי!
כבר נמאס לי למשוך כספים כל פעם מהכספומט ולשלם לבנק עמלה... :-))
מחפש את הדבר האמיתי!

90
איצטגנין, שוב אתה לא מדייק בתגובה. חלק מדבריך נכונים אבל לא מדוייקים.

[QUOTE=איצטגנין]

אבשלום:

אתה טועה ומטעה.
עיסוק בזנות הוא חוקי במדינת ישראל. שידול לזנות אינו חוקי.
לכן לא ניתן לעצור ולתבוע זונות. ניתן לעצור ולאסור סרסורים.
מאחר והזנות חוקית - הרשויות מנסות להילחם בדרכים אחרות - מלחמה בסרסורים (סחר בנשים), איסור פרסום שרותי זנות (ובעתיד - הפללת הלקוחות). אבל עדיין העיסוק בזנות חוקי. נא לקרוא בספר החוקים. לקרוא, ולהבין !!!

חלק מהמלחמה במכונים היא בגלל תלונות שכנים - ואז נלחמים בהם דרך רישוי עסקים. מעניין שמע"מ ומס הכנסה עדיין לא משתפים פעולה. (למה ?)

לקסר:

מה שאתה אומר לגבי בחורה רוסיה שתבוא לארץ - מסביר בדיוק את מה שאני אומר. היא תרויח בחו"ל יותר. לכן הן לא באות - ולא בגלל שהרשויות מתנכלות להן או שבביקורת גבולות מסרבים להכניסן.

אלכס נבון. הוא לא המציא שום דבר חדש, אבל הוא מרויח פי מאה ממני וממך ביחד, לא מסתכן במאום וגם לא משלם מס....

מועדוני חשפנות - אם היתה פשיטה של משטרה זה לא בגלל שהבנות מוצצות... היו בעיות אחרות (רישיון עסק, היתר כיבוי אש, רעש לשכנים, וכל מיני אחרים).
[/QUOTE]

עכשיו תראה: העיסוק בזנות הוא חוקי בארץ, אבל כל מה שסביבו - השכרת מקום לשם עבודה בזנות, שידול לזנות, השתתפות ברווחים של נערת ליווי וכ'ו וכ'ו - כל זה לא חוקי! כל ה'תשתית'(אם אפשר לקרוא לזה כך) מסביב לסקס בתשלום לא חוקית, אבל העיסוק עצמו חוקי. לכן כתבתי שהסקס בתשלום בארץ נמצא בתחום האפור שבין החוקי ללא חוקי.

רוסיות לא יבואו לארץ גם בגלל שירוויחו יותר באירופה, וגם בגלל שיהיה להן שם ראש שקט מהרשויות והן יוכלו לעסוק בשקט בסקס בתשלום. כלומר הסיבה היא גם כלכלית וגם חוקית. באירופה יש מקומות מסודרים ומפוקחים והן יכולות לעסוק בזנות נטו מבלי שום חשש/כאבי ראש מהרשויות. שום חשש שיחפשו אותן, ינברו במסמכים שלהן, אולי יגרשו אותן וכ'ו. באירופה הן חופשיות מכל הזבל הזה.

אני עומד על דעתי - אלכס לא נבון ולא כלום. הוא עושה מה שאחרים עשו הרבה לפניו אבל הסיכון שהוא לוקח גדול בהרבה מקודמיו, בשל הקשחת החוקים נגד סחר בנשים. שלא תטעה - אם הוא ייתפס זה בדיוק מה שינסו להלביש עליו. מה הסיכוי שייתפס? אין לי מושג, אבל הוא תמיד קיים.

בקשר לרווחים - בוא נעשה עסק ונשמור כל אחד את האף מחוץ לארנק של השני בסדר גבר? אלכס מרוויח פי מאה משנינו יחד? אח שלו גיבור - לא יודע כמה אתה מרוויח אבל גם אתה לא יודע כמה אני מרוויח! והכסף שלי הוא לא עניינך ושלך לא ענייני. מרוויח יותר משנינו? אולי... אין לי מושג כמה הוא עושה... והאמת? על הזין שלי. שיהיה לו לבריאות. שיעשה מיליונים מצידי... ממש לא מעניין אותי.

מועדוני חשפנות - נכון. הרשויות תמיד מחפשות דרכים שונות כדי להקשות עליהם. מועדון הבורסה הישן בר"ג הוא הדוגמא הטובה ביותר. זה עדיין לא הופך את מה שנעשה בחדרים לחוקי.
zooz

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”