כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 10 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

91
מסכים לגמרי עם לקסר! ואני אדייק במה שכתבתי קודם: כל זונה במדינת ישראל היא גם בבחינת משדלת לזנות. הכי פשוט להבין את זה לגבי זונה ברחוב, שברור שיש כאן אלמנט של שידול. אם זה באינטרנט, אז פשוט קשה למשטרה לעלות עליה, אבל בכל פירסום ומסירת פרטים יש שידול. הטענה של אצטגנין שהעיסוק בזנות אינו עבירה פלילית היא טענה שסניגורים פליליים ניסו לטעון בשם זונות שהובאו למעצר, וזה לא עבד! כלומר כמעט כל בחורה עובדת שנתפסה בבית זונות או במכון מסאז'ים והובאה למשטרה קיבלה רישום פלילי של שידול לזנות!
אמנם טעיתי במה שכתבתי קודם לגבי משפט והרשעה פלילית, כי למשטרה אין משאבים להעמדה פלילית של זונות לדין, עד עכשיו היתה מספיק עבודה עם סרסורים, אבל רישום פלילי יש להן, חד וחלק!!! ואם אתה לא מאמין, זה נאמר לי באופן אישי גם על ידי בנות שאני מכיר שעסקו רק במסאז' עם הרפייה, ולא עשו אף פעם סקס עם לקוחות! והקשר של כרטיסי אשראי וחשבוניות לעניין, הוא שרק עוסק מורשה יכול להוציא חשבוניות מס ולעבוד עם כרטיסי אשראי. זה רק היה בשביל להוכיח שאף אחת מהזונות או מבתי הזונות אינו עוסק מורשה.
מחפש את הדבר האמיתי!

94

חב רה ,לאן ברחתם ,בחזרה לנושא בבקשה.

קבלו משהוא לתיאבון

שימו לב ,לבחורה בהתחלה עם הכובע השחור ,זאת פה החברה, לפני שצבעה את השיער.

[TUBE]W7JHBxS-g3M&feature=player_embedded#at=22[/TUBE]

יש פורום סגור על תאילנד ובעיקר על פטאייה

שבוע טוב ובתיאבוןמוחא כפייה
jongler2011-07-03 08:41:39
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

95
טוב דיווח
הגעתי אתמול בשעה 18:00 לפאטיה מסבר שיש היום בחירות אז כל הבארים סגורים ואין אלכוהול, הוולקין סטריר סגור, אז צריך להסתכל על חצי הכס המלאה!!!!!
כל הבנות של הבארים והגוגו כולם על חוף הים, ים כוסיות יושבות בחוץ, בעודי בחוץ אני קולט שתי כוסיות עם כמה פלאנגים שמתמקחים על מחיר, רצה הגורל הם לא הסכימו, ואז בעודי הולך לכיוונם, אומר תמישפטים הקבועים, והם הולכות איתי מחובקות, ואני כמו שיך סעודי עם שתי פרגיות אחת בת 20 והשניה כוסית בת 25, הולך איתם למקדונלדס, קונה להם גלידה ב 15 באט, ופאי חםב30 באט לכל אחת, כולם מסתכלים עלי בקנאה, ואני כבר מפנטז על הלילה שהולך לקרות לי.ואז עלתה סוגיית המחיר לאחר מיקוח ומכיוון שהייתה כימיה ביננו הוחלט על 1100 באט..... לשניהם!!!!!!!!!!!!!חיוך גדול לוקח מונית לסוי בוקאו לחדר, עולים לדירה, בת ה25 נכנסת להתקלח, אז בינתיםם בת ה20 מוצצת לי בחדר השינה, אחר כך ה20 נכנסה להתקלח אז כמובן אני מקבל מציצה מהכוסית בת ה25:)
שתיהן שוכבות על המיטה וכל אחת מוצצת לי בתורה, חוויה מאוד נעימה:)
לאחר מכן הבת 25 עברה לדוגי, ואז הייתה לי הפתעה, מסתבר שיש לה פות צר מאוד!!!!!!!!!! והיא נאנחת בכאב, ומשום מה זה הדליק אותי יותר, בזמן שאני שוכב איתה בדוגי, השניה שולחת לי יד לאשכים ומנשקת לי את הישבן, חוויה מאוד נעימה:)
לאחר מכן הבת 20 ישבה עלי ורכבה עלי, והבת 25 עם הפות הצר, ישבה לי על הפנים כשאני מנשק אותה למטה, וטועם את טעם החיים, והיה ממש טעים, פשוט טעם גן עדן.
לאחר מכן עברתי למיסיונרית עם הבת 20 ואת הכוסית בת ה25 השכבתי על הגב, ועדיין ירדתי לה!!!!!!
ואז חזרתי לבת 25 עם הפות הצר, עברתי לדוגי, והשניה מנשקת לי את הפיטמות ואוחזת לי את האשכים, וגמרתי כל תרועהחיוך גדול
אחד האורגיות הטובות שהיו לי וב120 שח בהחלט שווה.
אני נפרד מהם בנשיקות, יורד לסבן אילבן ושם אני רואה ילדה עם ביבי פייס, מציעה לה לבוא לסרט, אומר לה שאני מאוהב, היא מסכימה לבוא, אנחנון עולים לחדר, מתנשקים צרפתית במשך חצי שעה, היא לא יודעת שלפני 10 דקות הייתה שם אורגיה מטורפת, ואז אני שוכב אתה במיסיונרי, הולכים לשון בבוקר עוד מספר, לוקח אותה לאכול , מבטיח שאני אבוא לבקר אותה בבאר שלה בערב, ונוסע חזרה לבנקוק:)
ועכשיו אני מדווח לכם, כולי מרוקן מנוזלים שמח ומאושר, תראו מה שאפשר לעשות ביום אחד בפאטיה, מרחק שעת נסיעה מבנקוק:)
נ.ב עוד 3 שעות צריכה להגיעה אלי לבנקוק בת 20 הנסיכה האיסאנית שדיווחתי עליה כבר לפני כן.
שלכם שחר סגל

96
הי שחר, שאלה לי אלייך
עד כמה הבנות התאילנדיות חופשיות במין ?

הכוונה האם הן מסכימות לאנאלי ? גמירה בפה ? אורגיה עם מספר גברים ?

אני מניח שלא כולם אותו דבר וזה תלוי בבחורה אבל מהניסיון שצברתה שם האם חלק גדול מהבנות מסכימות לדברים שציינתי ?

דרך אגב שאפו על הדיווחים שלך אני קורא בהנאה רבה... מוחא כפייה ובעזרת השם באוקטובר הקרוב אהיה גם בתאילנד.

98
שאלה קצת טיפשית משהו.

יש שמה אוכל כשר כי זה הדבר שהכי מפריע לי...ולא דברים הזויים כמו סרטנים או ג'וקים או חרגולים(כל זה ראיתי מפה לשם באינטרט שהם אוכלים),יש דבר כזה שליד זה יש מקום טוב לישון בו וזול לחודש שלם?

כמה כסף יצא לי לשרוף בפאטייה בתנאי שאני משכיר שמה דירה לחודש+הוצאות על אוכל,לא כולל על הבנות שמה.

99
עידכון :)
אתמול שעה 4:00מ בבוקר סויי קאבויי, הבאתי קויוטי לחדר, היא הייתה אני מניח בגיל המותר....18
הכרתי אותה אחרי שסיימה לעבוד, אי אפשר לתאר במילים, אבל היה מדהים, משום מה הפות הצר גורם להנאה עילאית.
לא עלתה לי בכסף, עלה לי מונית 200 באט לשלוח אותה הבייתה בבוקר
נראה לי שאני לוקח הפסקה מזיונים בימים הקרובים הם לוקחים ממני הרבה אנרגיות

100
שחר 3 שאלות קצת יותר רציניות:

1. האם כל הסקס הזה היה מוגן או שהיו מקרים ששכבת ללא הגנה?

2. שמעתי על מקרים שבנות סיממו גבר על ידי שתיה/ סמים וכאשר עלו איתו לחדר הגבר נרדם/התעלף וגנבו לו את כל הכסף...

האם קורים כאלו מקרים ואיך ניתן להזהר מכך?

3. יש סידרה ביס שנקראת צרות גדולות בתאילנד (יס דוקו ערוץ 8 בשעות הלילה) שמראה שם הסתבכויות של אנשים ובמיוחד בריטים.

האם לבריטים שם יש נטייה להסתבך? ( יש שם שוטר בריטי בשם האוורד שעובד בפטייה ופותר בעיות בוולקין סטריט)
רוג'ר פדרר2011-07-06 01:18:16
הספורטאי הגדול

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”