מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
592נשלח : 28/-06-/2011 בשעה 20:13
ובכן חברים חששתי מאד אם לדווח או לא על מירב הזונה המאושרת
593נשלח : 30/-06-/2011 בשעה 08:08
קמתי הבוקר ומיד [עוד לפני שאני יוצא מהבית] אני מחפש מה חדש אצל מירב הזונה המאושרת
594מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
595
בפעם הראשונה מ 2006 קראתי הודעות והמלצות ושמתי לב שבכולם מדברים על אחת בשם מירב קראתי את ההודעה שלה וגיליתי שאני מכיר אותה מבלייזר יצרתי קשר ואחרי כמה שעות חזרה בהודעה. אדיבה וחביבה לאחר טלפון שבור של כמה ימים נתנה לי את מספר הפון שלה ואיך ששמעתי את קולה נדלקתי קבענו להיום.
בהודעה ובטלפון היא מאד מנמיכה ציפיות. קצת הדאיג, כשפתחה את הדלת בחיוך גדול לא הבנתי את הקטע... הבחורה ממש יפה (בעייני) גוף של אישה בת 30. הייתי מסובב את הראש בטוח אחרי פנים כאלה נכנסנו ודיברנו. על כוס יין. מאד נעימה. ההמשך היה עינוגי כמו שהרבה זמן לא היה. לא ארחיב. פרטי שלי :-) אומר רק שפעם ראשונה שלא רציתי לקום. לשטוף את עצמי ולעוף מהמקום אחרי הסמיקה השנייה.
רציתי עוד ועוד מירב. את מדהימה תודה
598
599נשלח על ידי : אור
נשלח : 05/-07-/2011 בשעה 18:18
היי מירב,
את יכולה לפרסם את זה בשמי.
כבר שלושה ימים עברו מאז המפגש שלי עם מירב ואני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל.
בעברי הייתי מבקר בתקתוקיות אך כמה שנים שאני מתנזר מהם גם עקב מערכות יחסים וגם כי הן לא מספקות אותי באמת.
דרך אגב זה היה הרבה לפני שגיליתי את הפורום ולכן גם אין דיווחים.
אז ככה קבעתי עם מירב ביום שבת בבוקר והיא קיבלה אותי בחיוך יפה ולא מזויף כאילו שבאמת השתוקקה כבר לפגישה שלנו.
בכל אופן ישבנו על כוס יין והכרנו קצת.אח"כ מקלחת שלי ולמיטה. במיטה חיכתה לי הפתעה ופינוקים שלא הייתי מוכן אילהם (לא תיאמתי דברים מיוחדים)ובהחלט הייתי מופתע לטובה.
תקשיבו טוב אני נהנתי איתה כמו שלא נהנתי כבר הרבה זמן אם זה ביחס שלה שממש אתה לא מרגיש שהכרתם לפני כמה דקות ואם זה בפינוק שלה שהוא ממש כמו חברה או יזיזה .
אתם יכולים לתאר כבר מה עשינו אבל אני חייב לציין שאני גמרתי פעם אחת (כי קשה לי עם קונדום)ומירב גמרה שלוש פעמים.
חבר'ה היא ממש אוהבת מה שהיא עושה ולכן ההנאה שלכם תהייה כפולה.
לסיכום מירב למרות שאמרת שהיה 3:1 לטובתך אני חושב שדווקא אני ניצחתי 3:4 ....
תודה לך על שעתיים מדהימות.