כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 5 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

41
הייתי אצל שרון לפני שנתיים באוגוסט כמדומני,היה יום חם בטירוף בחוץ
זה היה במשכנה הקודם בבוגרשוב
הלכתי אליה בהרגשה די טובה,אמרתי לעצמי שסביר להניח שאצל בחורה שיש מסביבה באזז כזה מטורף אמורה להיות חוויה נעימה
נכנסתי,שלמתי,ניסיתי להגיד משהו שישבור את הקרח,נאדה,הבחורה נמנעת מליצור קשר עין,ובכלל נדמה לי שסובלת מתסמונת נדירה שמונעת משרירי הפנים ליצור את הדבר הזה שנקרא חיוך חיוך גדול,ככה זה נראה שרון,אני יודע שאת מרבה להשתמש בזה בהודעתייך,נסי להשתמש בזה גם בחיי היום,תתפלאי אולי גם תהני מזה
לאחר מכן החלה הרס"ר שרון לתפעל אותי:
קח מגבת,מקלחת שם,הנה מיטה
החלה במציצה מכאנית,זה הרגיש לי כאילו r2d2 הרובוט ממלחמת הכוכבים מוצץ לי,לאחר כ2 דקות בקשתי ממנה לשים גומי
מהסיבה היחידה שלמרות שאני מאד נהנה ממציצה,קשה לי לגמור ממנה ופשוט רציתי לסיים את הסיוט עם r2d2
ניסיתי לגמור כמה שיותר מהר,עצמתי עיניים ופנטזתי שאני נמצא עם מישהי אחרת,לא זוכר מי
נוצרה לי ממש סיטואציה שאני רוצה לגמור לא בשביל ההנאה שבדבר,אלא רק בשביל לסיים את זה ולברוח משם
התלבשתי ומהרתי לכיוון הדלת,שרון ליוותה אותי כמובן ללא חיוך וללא יצירת קשר עין,אמרה שלום קר וכאן נגמר הסיוט
יצאתי חזרה אל החום המטורף והלחות הלא הגיונית,אבל הפלא ופלא,לא היה לי חם,הרגשתי מין קרירות נעימה כזאת
מסתבר שהקור המקפיא ששרון מקרירה יכול לצנן את גופך לכמה שעות טובות
מסקנה:
אם אתה מתעקש ללכת לשרון,לפחות תעשה את זה בקיץ,במידה ותלך בחורף אתה עלול לקפוא לממות
גיולי נאות: כשנרשמתי לפורום מיד שרון שלחה לי הזמנה להגיע אליה,לא הגבתי,אך הגברת לא הרפתה המשיכה לשלוח משהו כמו 5 הודעות,לבסוף הגבתי ועניתי שכבר הייתי,היא שאלה איך היה? נהנית? ואני עניתי שכן,היה אחלה,מודה שיקרתי
אני לא טיפוס שאוהב לפגוע באנשים,אבל היום לאחר שנים שאני קורא את השרשור הצבוע של הגברת,סלידתי ממנה גברה
והתגברתי על העניין
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

42
פעמים רבות הייתי עם הגברת ודיווחתי עליה מספר פעמים בעבר. לכבוד הפוסט החדש אוסיף דיווח נוסף !

מדובר באחת מהבחורות הנחמדות ,נעימות והוגנות שזמינות היום בשוק ! נותנת שירות מעולה והוגן !!
אני אישית מאוד אוהב ונהנה בחברתה ,מצויינת במצבי חרמנות קשים-מרוקנת אותך לגמרי!
חיצונית זה עניין של טעם וריח .כל אחד וטעמו הוא. לטעמי ניראת סקסית מאוד !
אלופה באוראלי חזק ומומלצת לחובבי האנאלי!קריצה אחת הטובות בשתי הקטגוריות האלו.
מציעה מגוון רחב של משחקי תפקידים-לא בעניין ולא ניסיתי ,אך מהכרותי איתה מי שבקטע יהנה מאוד!
ליברלית מאוד וזורמת עם שלל פנטזיותמוחא כפייה
כשמגיעים לשרון יודעים מה מקבלים! היא מציעה שירות מסויים וכל מה שהבטיחה תקבלו עד הטיפה האחרונה!!!קריצה
השרות שלה לא מתאים לכל אחד ולכן לא כולם מתחברים אליה !! אך מי שמתחבר יחזור שוב ושוב!

לתשומת ליבכם-היא לא בעניין של להיות מאהבת ולא נותנת שירות gfe .מי שמחפש מאהבת בתשלום לשעה...זו לא הבחורה המתאימה והיא גם מציינת את זה מראש!

ישנם מס' מדווחים שקטלו אותה-פשוט עניין של תאום ציפיות...מבולבל...או תקווה שהם יצליחו לקבל מה שהיא לא נותנת ואף אחד לא קיבל...

כשמגיעים לשרון מקבלים אוראלי חזק וטוב עם גמירה בפה בסופה . סקס רגיל/אנאלי במגוון תנוחות (היא זורמת עם הכול).

היא תעשה כל מה שאפשר להוציא אותך אחרי שתי גמירות ! ותקבל את זמנך ששילמת עליו עד הדקה האחרונה ללא קיצורים!

שתייה חמה/קרה לבחירתך .שיחה נעימה מלווה בעיסוי נעים בין האקטים.

לסיכום: מי שמחפש מאהבת היא לא בשבילו! מי שמחפש זיון מצויין ופורקן מושלם שישאיר אתכם מרוקנים לכמה ימים-

אין על שרון! מוחא כפייה

אחת המומלצות שליStar

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

43
כתיבתך, rd06, מדויקת, ומתארת את השרות ששרון נותנת באופן אמין ביותר.
גם הסתיגויוך שנרשמו - הינן במקום הנכון.

מסוג כזה של כתיבה נכונה - יוכל כל אחד להפיק את המידע המענין אותו.
המגביה עוף - ירחיק ראות

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

44
גם אני סומך את ידי מילה במילה על התיאור של rd06, על בסיס 2-3 מפגשים עם שרון.

[QUOTE=אחים שלו גברים]
חסרונות: 5 משפטים שלמים במשך שעה

[/QUOTE]

וכמה מילים על נושא הדיבור: אסור לשכוח שאפילו שרון (שחלק כאן מתייחסים אליה כאל "מכונת סקס") היא בן אדם, ויש להוקיר אותה על כך שהיא מוכנה להעניק לנו קירבה אינטימית גבוהה (כן, כן, סקס זה עדיין סוג של קירבה אינטימית) ואי אפשר לצפות שביחד עם זאת נקבל גם קירבה נפשית. נהג מונית מחוייב לקחת אותך לכל מקום שתרצה, אבל הוא לא מחוייב לנהל איתך שיחה ידידותית, למרות שזה בהחלט הופך את הנסיעה לנעימה יותר. הביקורים שלי אצל שרון היו דיבור בלתי פוסק, לפני, אחרי ותוך כדי כל הדברים האחרים (חוץ מאשר במקרים שבהם פיה של שרון היה עסוק בדברים חשובים יותר ואז זמן האויר היה כולו שלי...).

זה נכון שאין סימטריה בין נותן שרות ללקוח, ואחד מאי-הסימטריות הללו מתבטאת בכך שממש לא היינו רוצים שהבנות היקרות האלה ידווחו עלינו: מי לא עמד לו, מי גמר עוד לפני שהתחיל, מי לכלך, מי הסריח, ומי סתם היה מגעיל.

אני מציע לכולנו להיות זהירים בהקפדה על אובייקטיביות הדיווח. זה לא שאסור להתבטא בסובייקטיביות, אבל מן ההגינות להוסיף "לדעתי" או "לטעמי".
tom22052011-07-11 16:22:53
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

45
אני אישית בביקור היחיד שהייתי, הרגשתי בדיוק, אבל בדיוק (!!!) כמו לוצ'ינו.
יצאתי בהרגשה שאת הגברת מעניין רק להוציא אותי משם כמה שיותר מהר ללא מאמץ כלל.
שימו לב שללא הסיפורים ההזויים של לבל, יש פה שיח אינפורמטבי לכלל הקוראים.
כך צריך להיות פורום.
מאמת האמת ורק האמת ת'אמת

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

46
שרון, ראשית, היה לי ברור שתזכרי אותי, ובגלל התגובה פה, הבנת מדוע אני לא הסכמתי להגיב, וזאת משום שלא ראיתי די הצורך לתת לך עוד תגובה שלילית.

להזכירך, הייתי בדירתך כארבעים דקות שמתוכם רבת עם בעל הבית הישן שלך (או מתוקף השיחה, בא כוחו) על פינוי הדירה שלך. מצב מאד מביך בשבילי, אותו הסכמתי לסבול. נכוו נשארו לי אחכ מה שזכור לך של רבע שעה לצומת לבך. מיכוון שכיוונתי להיות אצלך כשעה, ולרוץ לטיסה, לא נשארתי מעבר. שילמתי על חצי שעה וגם השארתי תשר נאה.

אני מאד מקווה שזכרת אותי אחרי כל זה, ובמיוחד לאור העובדה שיצאתי להגנתך לפני שבכלל הכרתי אותך למול אחים שלו גברים.

אני מאד מקוה שלאור העובדות שרשומות פה לא תצאי למתקפה נגדי, משום ששנינו כנראה מסכימים שהצדק איתי והייתי יותר מיותר מיותר פר איתך.

נכון, פניתי שוב אליך למימוש מטרה מסויימת, אבל האמת לאור האגרסיביות וחוסר העדינות שלך לנוכחים פה, ירד לי מאד. אל תבלבלי את אופי בקשתי עם חולשה, זה כנראה הפוך.

אגב, מגיע לערבה אנושית שלא תתחכמי איתו ב״ממי״ או ״פרח שלי״ הוא פנה אליך בכבוד ונכנסת בו למטרת נקם. לא על נקמנים תיהיה ישועה, כי אם על עושי שלום וצדק.

ההתרשמות שלי ממך היא שאת מאד אינטיליגנטית אבל גם יחסית צעירה. לא ויתרתי אליך עדיין, אבל אנא שפרי את גישתך. נתתי לך את דעתי בתגובה מעלה. העובדה שאני כותב וקורא (!!!) עדיין תגובות עליך הם מהסקרנות של איך תתפתחי מכאן הלאה. הכל תלוי בך. 
מאמת האמת ורק האמת ת'אמת

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

47
שרון,
ההודעה האחרונה שלך נשמעת כמו:

"קרב מאסף",

"הקרב על הבית",

"מלחמת יום הדין",

כל התשובות נכונות או מחק את המיותר...

את רק מאבדת נקודות בהודעות האלו.

זו היתה צריכה להיות הודעה פרטית, אבל לא התאפקת וסיפרת לכולם שCLASSMIKE גמר מאוד מהר ואז הסווית את זה בתערובת דביקה של דבש.

וואו, את כזאת מאמי. מזל שלא נפלתי אתך, כי גם אני גומר מהר צחוק.
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

48
[QUOTE=rd06]פעמים רבות הייתי עם הגברת ודיווחתי עליה מספר פעמים בעבר. לכבוד הפוסט החדש אוסיף דיווח נוסף !

מדובר באחת מהבחורות הנחמדות ,נעימות והוגנות שזמינות היום בשוק ! נותנת שירות מעולה והוגן !!
אני אישית מאוד אוהב ונהנה בחברתה ,מצויינת במצבי חרמנות קשים-מרוקנת אותך לגמרי!
חיצונית זה עניין של טעם וריח .כל אחד וטעמו הוא. לטעמי ניראת סקסית מאוד !
אלופה באוראלי חזק ומומלצת לחובבי האנאלי!קריצה אחת הטובות בשתי הקטגוריות האלו.
מציעה מגוון רחב של משחקי תפקידים-לא בעניין ולא ניסיתי ,אך מהכרותי איתה מי שבקטע יהנה מאוד!
ליברלית מאוד וזורמת עם שלל פנטזיותמוחא כפייה
כשמגיעים לשרון יודעים מה מקבלים! היא מציעה שירות מסויים וכל מה שהבטיחה תקבלו עד הטיפה האחרונה!!!קריצה
השרות שלה לא מתאים לכל אחד ולכן לא כולם מתחברים אליה !! אך מי שמתחבר יחזור שוב ושוב!

לתשומת ליבכם-היא לא בעניין של להיות מאהבת ולא נותנת שירות gfe .מי שמחפש מאהבת בתשלום לשעה...זו לא הבחורה המתאימה והיא גם מציינת את זה מראש!

ישנם מס' מדווחים שקטלו אותה-פשוט עניין של תאום ציפיות...מבולבל...או תקווה שהם יצליחו לקבל מה שהיא לא נותנת ואף אחד לא קיבל...

כשמגיעים לשרון מקבלים אוראלי חזק וטוב עם גמירה בפה בסופה . סקס רגיל/אנאלי במגוון תנוחות (היא זורמת עם הכול).

היא תעשה כל מה שאפשר להוציא אותך אחרי שתי גמירות ! ותקבל את זמנך ששילמת עליו עד הדקה האחרונה ללא קיצורים!

שתייה חמה/קרה לבחירתך .שיחה נעימה מלווה בעיסוי נעים בין האקטים.

לסיכום: מי שמחפש מאהבת היא לא בשבילו! מי שמחפש זיון מצויין ופורקן מושלם שישאיר אתכם מרוקנים לכמה ימים-

אין על שרון! מוחא כפייה

אחת המומלצות שליStar
[/QUOTE]
זה בדיוק מה שהרגשתי שהייתי אצלה וגם דיווחתי בשרשור הישן של שרון
פחות או יותר אותו דיווח ...... מבחינתי מומלצת קריצה
ומה שהכי נכון לפי הרגשתי " היא תעשה כל מה שאפשר להוציא אותך אחרי שתי גמירות ! "
ומי כמונו גברים יודע כמה קשה לגמור פעמיים ב-40 דקות חיוך גדול
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

49

הייתי עם שרון מספר פעמים ואף דיווחתי כאן בפורום
לדעתי מדובר באחת הבחורות החמודות יותר שניתן למצוא היום.
הבחורה סקסית, יפה ויש לה גוף פצצה, לדעתי אחת היותר כוסיות שיש כאן,
אני יודע שנהוג כאן בפורום לכנות אותה מכנית אבל לזכותה יאמר שהיא מקיימת את כל מה שמבטיחה (זכותה לא לתת שרות GFE) ולדעתי הסקס היה מצוין ועל האוראלי אני לא חושב שיש מי שיחלוק על כך שיש לה כשרון.
כשנרשמתי לפורום גם אני קיבלתי משרון הודעה שמזמינה אותי לבקר אצלה ואני שמח שקיבלתי כי מאוד נהנתי איתה.
היא לא מתקתקת ונותנת את כל הזמן שהובטח ולדעתי היא אכן אשת שיחה (לפחות איתי) ובהחלט כדאי לבקר אצלה.
אני מחכה לחזור אליה שוב

נ.ב.
אני אהבתי את העיניים

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

50

חחח ענק מה שהולך פה

טוב אני יעשה את זה קצר ולעניין,

מופנה לחברי הפורום הנכבדים וגם לך שרון - כפרה עליכם!!! אני באמת חושב שיש פה אסופה של אנשים עם ראש על הכתפיים

אבל מעל הכל יש פה בחורה אחת שעושה לכולם בית ספר.

כל ההתנגחויות האלה ולעיתים גם מה שנראה כתגובות ממש כעוסות/עצבניות של חלק מהמשתמשים רק משרתות את העלמה הענוגה

(שאני די בטוח שהיא משועשעת מכל העניין)

כל תגובה פה בפוסט ( הן לחיוב וכן, גם הן לשלילה) רק משמנת את מכונת היח"צ המשומנת ממילא ואת הפרסום לגברת, וכן

משאירה את הפוסט מוקפץ היטב מדושן בתגובות וקורץ למשתמשים להכנס אליו.

אני באופן אישי חושב שאפשר להגיד על שרון הרבה דברים - אבל הבחורה לא טיפשה.

מפרגן לך שרון רק על זה קריצה

תהנו

* ובהזדמנות זו אני מבקש ממך שרון להעלאות תמונות בתלבשות התאילנדית וכן של "אשת המסתורין במסיכה הוניציאנית" ( כמו שפירסמת במודעה שלך)

סתם.... צחוק
Enigma2011-07-11 21:29:25

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”